Süper Anneler - 2011

bu ay testlerimi atmıycam buraya...her ay çarşaf çarşaf yazıyorum da ne oluyo tık yokkk...bakalım şimdilik koyulaşmadı testler daha,zaten her işim aksi gitti bu ay...15.günümdeyim,yumurtlamadım henüz...zeynep-sevin bu son cümle sana...dün 14. günde yapaydım denemeyi,tam kız günümdü...bak her ay farklı oluyo...
işte böyle kızlar

nasıl rahat edeceksen öyle yap canım.şansın bol olsun oğluşun daha çok bekletmesin seni allahın izniyle

benimde hep oyle oluyor. bir 17.gun, bir 11. gun. bir 14. gun. ben follic asit kullanmaya basladim, o yuzden benimki bu derece degisiyor olabilir. ama felegim sasti. 8. gunden test yapmaya basliyorum.

gulen yuz aldim tekrardan, bakalim bu ayla 3. denemem olacak.

hepimiz iyiyiz çok şükür
guluzarın ultrason görüntüsünde nuba göre erkek dedi bireçok arkadaş
monthun kızı oluyor kız istiyordu zaten
sultan bu ara rahatsızdı iyileşti çok şükür
dorti ve gurbet gelmiyorlar uzun zamandır
apranax bacımın denemesi var okumuşsun zaten şimdilik bu kadar canm
sen nasılsın yum yakın mı?nerelerdeydin sen günlerdir bakım........

Son düzenleme:

aaaa, pek guzel seyler olmus.

@month
tebrikler, gozun aydin.

@guluzar
insallah gonlundeki olacak

@sultan
gecmis olsun sekerim. dikkat et kendine.

ben ne yapayim? christmas kocam ve ailesi icin onemli. klasik yemek yemeler vs ile ugrasiyorduk. bu yemekler beni cok bayiyor. 6. gundeyim daha, bu sefer de tutmazsa kocam kafayi yiyecek. adam keciboynuzu pekmezi icin iskence aleti diyor, yedir birine cenesi hemen acilir :))

delii karilar nirdesiniz yahu!! gelinde topik canlansin

lazim olur diye tekrardan ekledim.

@apranax, yavrum nirdesin?
@aybala, ne oldu ya hu! kayboldun!
@egemenhalit sen ne ettin?

hamile bacilarrrr, siz izinlisiniz? kendi kendime konusuyorum :))

@eylul sen ne kadar bekleyeceksin deneme icin? 3 ay falan mi, dr ne diyor?
eşine söyle şikayet etmesin bizimkiler ne yapsın benim şimdi 7.deneme olcak apranaxsında öyle adamlar bayılacak artık.
canım dr bana 3 ay dedi başka bir dr da ilk reglyden sonra deneyebilirsin dedi bende 2 ay olsun ortayı bulayım diyorum

Son düzenleme:
Kizlarr tunaydin... keyifleriniz nasil... ben suan camasir katliyorum bi taraftanda makineye attim digerlerini...bugun bi duygusalim... damar sarkilar dinliyorum... volkan konak... kadinim sarkisi siirli... ve sanki pit pitlarini hissediyorum bebegimin... midem yaniyo bulaniyo... yatmak istiyorum dinlenmek... halsizim... bende boyle isler.. apranxx bacim face isi yass... napalim saglik olsun... optum hepinizi...

apranax canım bu çakşır otunu nasıl kullanılıyor????
çakşırın hem suyu hem kökü hem de kökünün tozu varmış...suyuna pek güvenmedim,köküde kaynatınca acı oluyomuş çok.en iyisi dedim tozunu alayım 1 çay kaşığı tozla,1 tatlı kaşığı orjinal kestane balını karıştırıp yedirdim hergün,hem eşime hem bana 100 gr 10 tl canım
kız bende düzenli içmeye yeni başladım folici,ondan mı uzadı acep :44:
nerdesin sen kaç gündür

ay ne güzel pıtpıtlar şimdi ooo yakında kımıldar,tekme atar.çok özledim çoookkk faceyi nabalım bacısı şartlar elvermedi

aman yaa vazgeçtim ekliycem,işin içinden çıkamadım yine..eylülll aynı geçen ayki gibi bu bacım,koyulaşmıyo 12 gibi çok sancım oldu,göbüşte,alt kısımlarda bacakta belde,komple yani...15 dk şiddetli oldu sonra 2 saat kadar devam etti...sancı bitmesine yakın 14:00 daki testi yaptım....
ne diyosunuz kızlar yaa,kaçmasın yine benim yumyum
ateşim de manyadı

1.gün 36.2
2.gün 36.3
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.8

hasta değilim,bugün ateşim niye fırladı anlamadım...akıntı ve sancı falan olmadı dün hiç...çatlamış olma ihtimali yoktur di mi

lazim olur diye tekrardan ekledim.

@apranax, yavrum nirdesin?
@aybala, ne oldu ya hu! kayboldun!
@egemenhalit sen ne ettin?

hamile bacilarrrr, siz izinlisiniz? kendi kendime konusuyorum :))

cnm benim ben dr gittim klomen kullandım bitti...ve çarşamba günü randevum vardı yum.bakaçaktı büyümüşmü diye
dr iptal etmiş tüm randevularını..bende kaldım böle..taaa pazartesi gidecem
yum büyümüşse iğne olacam ..
senin resimlere baktım allah razıolsun kız bende 3. akıntı çok..1 hiç olmadı
vede 4.akıntıda çok bende..nedecem
sen nasılsın

offyaaa bende bulamadım yum oldumu diye dr gidince anlaşılır..rabbim yardım etsin bacım
4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda benim ateşim..

ates konusunda biliyorsun ki bilgim yok. yalniz testleri cok kafana gore yapmissin. her gun ayni saat olmali ki 24 saatlik donguyu kacirma. suanki tabloya gore ki akintinda yokmus, catlama olmamis. ama dedigim gib i, saat 22.30 ile oglen 12 yi karsilastirmak pek dogru sonuc bvermez. her gun oglen 12 de yap misal.

ee sekerim carsamba nire pazartesi nireee, gec olmayacak mi, ovulasyon icin? sende PKO falan var miydi? 1.akinti yumurtanin catlamasina yakin. ama hep 4.akinti varsa dr bir sor, enfeksiyon falan olmasin.

Bacim bence persembe 8 de olan test tamandir.. cunku ondan sonra yaptigin 14 deki siliklesmis... saymaya basla bence.. ama bi test daha yap... bu yumu da kacirma...

lenarin bacıııı,nabıcan 24 saatlik döngüyü...bizim oğlan usulü bu değil mi...4 saat arayla yapmak lazım,önce pik sonra silikleşme...pik yok benim testlerdeeeeeeeeeee
eylül yaaaaa,ay bugün sıkıştım kimsecikler yok ortada
bu yumu da kaçırırsam 6 ay gelmem ona göre,kesin depresyona girerim bu sefer

apranak bende adetın 12 gun testi ılk yaptıgım gun senın persembe 8 deyaptıgın testtın aynısı cıktı ve 13 gun aynı saatte yaptıgım test tek ve 14 gun yaptıgım tes tek cıktı demekkı bır gun once olmus benım yum senınde fazla koyulasmadan yum oluyo sana akıntını konturol et cok onemlı bence ben testı ılk yaptıgım gun akıntım cok vardı ama ben yarın cızgı koyulasır beklerken cız gı tek cıktı benım yanılmam adetımın 30 gun olması hadı hayırlısı canım

merhabalar...aranıza yeni katılıyorum...çok heyecanlıyım...bir kaç gündür sizleri takip ediyordum,sizlerle bende duygularımı paylaşmak istiyordum fakat bir türlü üye olmayı beceremedim ...sonunda kızımdan yardım aldım ...ve aranızdayım ...ben üç kız annesiyi büyük [ergen]16 yaşında,ortanca;12,küçükde;4 yaşında...bende önümüzdeki ay gebelik düşünüyorum...allahım verirse bir oğlum olsun istiyorum ...neolursunuz samimiyetle dualarınızı bekliyorum...hepiniz cansınız...ben 38 yaşındayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…