- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.741
bu ay testlerimi atmıycam buraya...her ay çarşaf çarşaf yazıyorum da ne oluyotık yokkk...bakalım şimdilik koyulaşmadı testler daha,zaten her işim aksi gitti bu ay...15.günümdeyim,yumurtlamadım henüz...zeynep-sevin bu son cümle sana...dün 14. günde yapaydım denemeyi,tam kız günümdü...bak her ay farklı oluyo...
işte böyle kızlar
bu ay testlerimi atmıycam buraya...her ay çarşaf çarşaf yazıyorum da ne oluyotık yokkk...bakalım şimdilik koyulaşmadı testler daha,zaten her işim aksi gitti bu ay...15.günümdeyim,yumurtlamadım henüz...zeynep-sevin bu son cümle sana...dün 14. günde yapaydım denemeyi,tam kız günümdü...bak her ay farklı oluyo...
işte böyle kızlar
kizlarr; herkes iyi mi? biri kisa bir ozet gecse, cok sayfa var ya hu!!!
burada da christmas, deli gibi alisveris yapiyorlar.
edit: sperm hizini artirici yiyecekler
Erkekte Sperm Kalitesini Cinsel Gc Arttrma,Cinsel Gc Arttran Besinler Afrodiziaklar Cinsel Gc Artttan lalar
hepimiz iyiyiz çok şükür
guluzarın ultrason görüntüsünde nuba göre erkek dedi bireçok arkadaş
monthun kızı oluyor kız istiyordu zaten
sultan bu ara rahatsızdı iyileşti çok şükür
dorti ve gurbet gelmiyorlar uzun zamandır
apranax bacımın denemesi var okumuşsun zaten şimdilik bu kadar canm
sen nasılsın yum yakın mı?nerelerdeydin sen günlerdir bakım........
sorry kizlar, ben sandim fotolara bakacaksiniz. sonucta bilmedigimiz bir sey soylemiyor. cocuk yapmak icin akintinin onemini anlatiyor.
ahanda buyrunuz.
What cervical mucus looks like through your cycle | Photos - Photo Gallery | BabyCenter
ilk foto elinde cekmis oldugu, yumurta aki diye adlandirildigini cocuk yapmak icin en uygun zaman oldugunu soyluyor. cunku spermler rahat yuzebiliyor. gercekte de yumurta akina benziyormus ve elimizle tutup cektigimizde kopmamasi gerekiyormus.
2. foto bebek icin 2. onemli anmis. yumurta aki kivanmindaki akintidan sonra olurmus. spermler engellenmez ve hareket etmeleri hala kolaydir diyor. bu akintiyi gordugumuzda ic camasirimiza idrar kacirdigimizi hissedebiliriz. onun gibiymis. acik renk, damla seklidne sulu bir akinti. (sanirsam yumurta catladiktan sonra olan)
3. foto krem seklinde olan, ureme zordur diyor. cunku spermleri engelliyormus. beyaz veya kiminde kremsi sarimtirak olabilir diyor. ince bir akinti bas parmaginiza aldiginizda fotodaki gibi losyon gibidir diyor.
4. ve en son foto yapiskan- kotu olan akinti. kisa ve kalindir ( misal ben kendimde bu akintiyi hic farketmiyorum) spermin bu akintida ileriye gitmesi zordur. bildigimiz uhulara benzeyen bir akinti.
aaaa, pek guzel seyler olmus.
@month
tebrikler, gozun aydin.
@guluzar
insallah gonlundeki olacak
@sultan
gecmis olsun sekerim. dikkat et kendine.
ben ne yapayim? christmas kocam ve ailesi icin onemli. klasik yemek yemeler vs ile ugrasiyorduk. bu yemekler beni cok bayiyor. 6. gundeyim daha, bu sefer de tutmazsa kocam kafayi yiyecek. adam keciboynuzu pekmezi icin iskence aleti diyor, yedir birine cenesi hemen acilir :))
delii karilar nirdesiniz yahu!! gelinde topik canlansin
eşine söyle şikayet etmesin bizimkiler ne yapsın benim şimdi 7.deneme olcak apranaxsında öyle adamlar bayılacak artık.@eylul sen ne kadar bekleyeceksin deneme icin? 3 ay falan mi, dr ne diyor?
çakşırın hem suyu hem kökü hem de kökünün tozu varmış...suyuna pek güvenmedim,köküde kaynatınca acı oluyomuş çok.en iyisi dedim tozunu alayımapranax canım bu çakşır otunu nasıl kullanılıyor????
kız bende düzenli içmeye yeni başladım folici,ondan mı uzadı acep :44:benimde hep oyle oluyor. bir 17.gun, bir 11. gun. bir 14. gun. ben follic asit kullanmaya basladim, o yuzden benimki bu derece degisiyor olabilir. ama felegim sasti. 8. gunden test yapmaya basliyorum.
gulen yuz aldim tekrardan, bakalim bu ayla 3. denemem olacak.
ay ne güzel pıtpıtlar şimdi oooKizlarr tunaydin... keyifleriniz nasil... ben suan camasir katliyorum bi taraftanda makineye attim digerlerini...bugun bi duygusalim... damar sarkilar dinliyorum... volkan konak... kadinim sarkisi siirli... ve sanki pit pitlarini hissediyorum bebegimin... midem yaniyo bulaniyo... yatmak istiyorum dinlenmek... halsizim... bende boyle isler.. apranxx bacim face isi yass... napalim saglik olsun... optum hepinizi...
lazim olur diye tekrardan ekledim.
@apranax, yavrum nirdesin?
@aybala, ne oldu ya hu! kayboldun!
@egemenhalit sen ne ettin?
hamile bacilarrrr, siz izinlisiniz? kendi kendime konusuyorum :))
offyaaa bende bulamadım yum oldumu diye dr gidince anlaşılırEki Görüntüle 909300 Eki Görüntüle 909301 Eki Görüntüle 909302 Eki Görüntüle 909303
aman yaa vazgeçtim ekliycem,işin içinden çıkamadım yine..eylülll aynı geçen ayki gibi bu bacım,koyulaşmıyo12 gibi çok sancım oldu,göbüşte,alt kısımlarda bacakta belde,komple yani...15 dk şiddetli oldu sonra 2 saat kadar devam etti...sancı bitmesine yakın 14:00 daki testi yaptım....
ne diyosunuz kızlar yaa,kaçmasın yine benim yumyum
ateşim de manyadı
1.gün 36.2
2.gün 36.3
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.8
hasta değilim,bugün ateşim niye fırladı anlamadım...akıntı ve sancı falan olmadı dün hiç...çatlamış olma ihtimali yoktur di mi
Eki Görüntüle 909300 Eki Görüntüle 909301 Eki Görüntüle 909302 Eki Görüntüle 909303
aman yaa vazgeçtim ekliycem,işin içinden çıkamadım yine..eylülll aynı geçen ayki gibi bu bacım,koyulaşmıyo12 gibi çok sancım oldu,göbüşte,alt kısımlarda bacakta belde,komple yani...15 dk şiddetli oldu sonra 2 saat kadar devam etti...sancı bitmesine yakın 14:00 daki testi yaptım....
ateşim de manyadı
1.gün 36.2
2.gün 36.3
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.8
hasta değilim,bugün ateşim niye fırladı anlamadım...akıntı ve sancı falan olmadı dün hiç...çatlamış olma ihtimali yoktur di mi
cnm benim ben dr gittim klomen kullandım bitti...ve çarşamba günü randevum vardı yum.bakaçaktı büyümüşmü diye
dr iptal etmiş tüm randevularını..bende kaldım böle..taaa pazartesi gidecem
yum büyümüşse iğne olacam ..
senin resimlere baktım allah razıolsun kız bende 3. akıntı çok..1 hiç olmadı
vede 4.akıntıda çok bende..nedecem
sen nasılsın
Eki Görüntüle 909300 Eki Görüntüle 909301 Eki Görüntüle 909302 Eki Görüntüle 909303
ateşim de manyadı
1.gün 36.2
2.gün 36.3
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.8
ateşim de manyadı
1.gün 36.2
2.gün 36.3
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.3
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.2
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?