Süper Anneler - 2011

canım gecen ay kı ateş tablon nasıldı yum günü ölçmüş müydün?
ayy canm ya senın hazirandakinde de böyle olmuştu gec koyulaşmıştı belkı bu da öyle olur...rabbim daha fazla bekletmesin inşşş

ölçmedim eylülüm,keşke ölçseydim...ilk defa bu ay 1. günden düzenli ölçtüm ama işe yaramadı mi...bugün ateşim 36.5...gelde çık işin içinden...bak dün geceki testlerim....

Son düzenleme:

zeynepcim gördün mü,terzi kendi söküğünü dikemiyo sana akıl veriyordum burda böyle böyle yap diye...şu anda ne durumdayım bilmiyorum...yumurta çatladımı duruyomu,deneme olcak mı,bu ay boş mu geçcek hiçbişey bilmiyorum....

canım hoşgeldin,Allah bağışlasın kızlarını....inşallah bi oğlunda olur...zamanla burda herşeyi öğrenirsin...ama bana sorarsan hiç bişey okumadan kaç burdan....şu anda inanılmaz negatifim ve sanırım sana da yansıtıyorum...neyse daha çok görüşürüz nasılsa,şimdilik hoşgeldin diyeyim ben sana

teşekkürler canım...ben bu yola doktorumun diyetiyle başladım,bu diyetle çoğu kişinin oğlu oluyor diye üçüncü kızımın doğumundan sonra bahsetmişdi...o gün bu gün bu diyet fikri bena hiç rahat vermedi...velhasıl çocuğum 4 yaşında bense diyetlerde...nerdeyse 2 aydır eşim diyette benim zorumla,bugün adet olucam sonrada yum.takibi yaptırıcam ortalama 14, 15 günsonra bakalım oğliş geecekmi...apranaxx diyeti veren doktor kesinlikle yum.takibiyle erkek olur fikrine katılmıyor.başka bir doktordan rica ettim kabul etti ama y lrin hucumunu kabul etmiyor...fakat 12. günü gel gönlün olsun,başka bir iki bişiyde sana uygulayacağım dedi ve güldü...ben çok heyecanlıyım...bu topikde kendim gibi düşünen arkadaşların yazılarını okuyunca çok rahatladım ...cevremdeki insanlar 4. çocuk fikri için benimle resmen alay ediyorlar...velhasıl arkadaşlar...benim bu son 2 haftada nasıl bir diyet uygulayacağımı bilen varsa yazarmısınız bana...dr.un diyetinde sırf erkek diyetiydi ...benimdemi diyete girmem lazım...????

ALLAH nasip etsin sanada tüm isteyenlerede cnm..
seni dr uygulayacı şeyleri merakla bekliyom...
bendr gidiyom klomen içtim bitti..pazartesi yum takibi olacak ama ben dr oğlan olması için bişi demedim...
sadece 2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo diye gittim..bi kızım var inşallah buda erkek olur..
4 çocuk bende istiyom kaç kız kaç erkek olsun farketmez ama çok çocuk iyi..

ateşini ff ye girdin mi tablo ne gösteriyor
hiç öçözemedim canım ben o ateş tablosunu,o yüzden istikrarlı ölçmedim ya bu güne kadar....zaten geçti borun pazarı

canım,Allahtan tümmm kalbimle dilerim ki bir oğlun olsun...bana verceğinin iki katını sizlere versin...ben yoruldum sıkıldım,nerdeyse 1 yıldır,okuyorum uğraşıyorum...inşallah seni oğluşun çok bekletmez...ama buraları okuyupta denememek çok zor...ne zaman istersen yardımcı oluruz...sen geçmişi oku,diğer topikleri araştır...çoookkk bilgilre ulaşacaksın...yine de anlamadığın olursa sor...kadınlar kulübü çok büyük ve güzel bi aile...çok dostluklar kurarsın burda
dr un neler uygulayacak acabaaaaaaa

kızlaaaarrrrr
az önce halvet oldu...körü körüne valla ben çok sıkıldım,çok yoruldum....önceki aylarda tam çatlamayı yakaladım gebelik olmadı,spermler güçsüzdü,şimdi onlar güçlendi 2 aydır çatlamayı yakalayamıyorum buuu bana Allahın bi mesajı ben size diyiiimmmm...
bu sabah eşimle oturduk,konuştuk,dertleştik,sarıldık,ağladık....biz ne yapıyoruz, neden yapıyoruz?
biz yola 3. bebek için çıktık...erkek olursa ne hoş olur dedik..ama kız olursa da başımızın tacı dedik...dedikte ne yaptık? bu araştırmaya girdiğimden beri erkek bebek sevdam coştu,okudukça coştum,coştukça okudum....kendime bakıyorum;ne sosyal yaşantım kalmış,ne ziyaret ettiğim bi arkadaşım...bulduğum ilk boş vakitte pc başındayım...herbişeyi okudum,ezberledim,zot aldım,yazdım çizdim,uyguladım...sınır yokkkk..................

dedik 3. de kız olursa ne olur? aman çatlamadan önce yapmayalım,aman iğneler,haplar,diyetler,takviyeler,vaj duşlar,drlar,bilmem neler neler,yazmak bile ne kadar zor...sanki 2 seçenek var ya oğlan olucak ya da türü keşfedilmemiş bi canavar...neden bu kadar korkuyoruz bu fikirden ??? ilk bebeğimiz kız oldu,öğrendiğimiz gün uçtuk havalara,2. bebeğimizi öğrendik ki kız,ayy dedik o gün oğlan olaydı....doğuma kadar soranlara söylemek sıkıntı oldu ama bizim evimizde bayram havası vardı,bebeğimiz oluyor.............

şimdi ne olur? 3. bebek,dr der ki bu da kız....ee nolmuş...

gerçek aşkım kızlarım benim,dünyaya tırnağını değişmeyeceğim evlatlarım...onlara bakarken bir kez olsun keşke oğlan olsalardı dedim mi,aslaaaa...doğumda yüzünü görene kadar....sonra benim canımı feda edeceğim gerçek aşkıma dönüşmüyor mu onların sevgisi...

çok düşündüm kızlar,ben hata yapıyorum....yöntem denemek beni mutsuz huzursuz ediyor...en basit örneği;bugün yum çatladımı kaçırdım mı onca emek boşa mı gitti derken,bi baktım kızıma sürekli bağırıyorum,çantanı al,çekil ordan,ayakkabını giy geç kalıyorsun...yavrum bunları hakettimi,hayırrrrr...resmen canavar girdi içime,at gözlüğünü taktım öyle dolaşıyorum ortalarda....

kararım kesindir kızlar...bugün 11 de denemem oldu,yumurta kalır mı o saate bilmem,sanırım bu ay yine kaçırdım...hamile kalamam büyük ihtimalle..amaaaaaa önümüzdeki ay,yöntem möntem yok...bundan eminim....hani okuyoruz ya,adetten sonra sık ilişkiyle oğlum oldu,iğneden 36 saat sonra tek ilişkiyle kızım oldu...bunların hepsi takdiri ilahi....bu saatten başka dua etmekten başka hiçbirşey yapmıycam.....

ne uzun yazmışım yahu

alıntı bilem olmadı kız çok uzun yazmışsın..ama seni kocaman
ÇOK ÇOK ÇOK DOĞRU DEDİN...EVLAT YA EVLAT başkabişi değil...sanki oğlan olmasa canavarmı doğacaz..
işte bunu anlaman bile bence en büyük adım..çık o piskolijiden..gelişine vur gitsin..2 sene önce bende oğlan diye diye bakınırken 2.aay hamiş oldum vede oğlandı ama 12.haftada hiç sebepsiz durdu kalbi ...ALLAH istemeyince biz bişi yapamaıyoz..
şimdi ne aptalmışım diyom yahu bi çocuk olsun yeter....
bak şimdide tedavi ilaçlar iğneler çocuk olmuyo...ne adaklar adadım bilsen...bi evladım olsun daha doğmadan kurban kesecem..

canım süt ve süt üeünlerinden uzak duracaksın bol muzu kuru kayısı limonlu soda içeceksin birde ph yüksek su

canımmmmmmmmmmmmmm rabbim dualarını kabul eder inş...yazdıklarının hepsine sonuna kadar katılıyorum bende artık pes etme noktasına ulaştım belirsizliklerden yiyip içeceğim şeyleri ayarlamaktan testlerin çizgilerinde, turnusol kağıdında gına geldi tam hamiş oldum kurtuldum derken bebeğimi kaybettim sil baştan şimdi herşey gözümde büyüyyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamile olduğumu öğrendiğim an herşey çıkmıştı aklımdan erkek mi kızmı diye bile düşünmemiştim o yüzden hepimiz istiyoruz evet ama aslında hiçbirimiz için çokta önemli değil bunu biliyorum ...istemekte ayıp günah değil alalhım bu mübarek günde herkesin gönlündekini versin inşşş

elbette istemenin hiç bi yanlışı yok ama bak insanın ruh hali nasıl bozuluyo..
netten siperiş verdim yum takibi için test inan sonra geri gönderdim..o testler adamı sinir etmeye yeter..ALLAH
herkesin gönlündekini versin..
yardımcımız olsun

Kızlar ben geldim.yine hastanedeydim bulantı kusma ve başağrısından.bu sefer kaldım orda.bugün çıktık evdeyim bulantı için fitil başağrısı için paracetamol verdiler.yine kötü olursam tekrar yatacaz hastaneye.bebek iyiymiş.geçmişi okumadım daha umarım sizde herşey yolundadır.

ayy geçmiş olsun canım inş tekrarlamaz kuzuşunun iyi olmasına sevindim...kızlarına kim baktı sen hastanedeyken

[QUOöncelikle cokultan;33229319].

Mrb oncelikle çok geçmiş olsun ben buranin eskilerindenim ara ara girip okuyorum sohbetleri sizin rahat siz ligin izi okuyunca yazmadan edemedim bende 7ay önce doğum yaptim daha 40cikmadan ayni şekilde sirtima vuran agri bulanti ve ishal şikayetiyle hastahaneye gittim sonuç olarak safrakesemde tas olduğu anlasildi bu hamilelik sirasinda olabiliyormus hamilelik bunu tetikliyormus hamileyken benim hic şikayetim yoktu ama olanlarda varmis bilgilendirmek uyarmak istedim çünkü benim ameliyatim geciktigi için sikintili geçti operasyon doktorunun dediği bu hamileyken nasil anlasilmamis rahatsız etmemiş seni dedi aman ihmal etmeyin bulanti ve sirt agrisi safrakesesi tasi belirtilerinden birkaci ama inş sizinki sadece hamilelikleri ilgilidir[/QUOTE]

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.safrakesesi ile ilgili birşey demediler ağrı geçti.şimdiki sorun bulantı kusma başağrısı.ama tekrar gidersem sorarım kesin uyardığın için çok sağol canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…