- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.781
Hepberaber bir odada kaldık eşim halletti.torpil yaptırdık:-D
Eki Görüntüle 909617
lenarin bacıııı,nabıcan 24 saatlik döngüyü...bizim oğlan usulü bu değil mi...4 saat arayla yapmak lazım,önce pik sonra silikleşme...pik yok benim testlerdeeeeeeeeeee
eylül yaaaaa,ay bugün sıkıştım kimsecikler yok ortada
bu yumu da kaçırırsam 6 ay gelmem ona göre,kesin depresyona girerim bu sefer
sevindim canm kızların gözünün önünde olunca rahat etmişindir
merhabalar...aranıza yeni katılıyorum...çok heyecanlıyım...bir kaç gündür sizleri takip ediyordum,sizlerle bende duygularımı paylaşmak istiyordum fakat bir türlü üye olmayı beceremedim ...sonunda kızımdan yardım aldım ... ve aranızdayım ...ben üç kız annesiyi büyük [ergen ]16 yaşında,ortanca;12,küçükde;4 yaşında...bende önümüzdeki ay gebelik düşünüyorum... allahım verirse bir oğlum olsun istiyorum ...neolursunuz samimiyetle dualarınızı bekliyorum...hepiniz cansınız...ben 38 yaşındayım ...
hiç öçözemedim canım ben o ateş tablosunu,o yüzden istikrarlı ölçmedim ya bu güne kadar....zaten geçti borun pazarı
canım,Allahtan tümmm kalbimle dilerim ki bir oğlun olsun...bana verceğinin iki katını sizlere versin...ben yoruldum sıkıldım,nerdeyse 1 yıldır,okuyorum uğraşıyorum...inşallah seni oğluşun çok bekletmez...ama buraları okuyupta denememek çok zor...ne zaman istersen yardımcı oluruz...sen geçmişi oku,diğer topikleri araştır...çoookkk bilgilre ulaşacaksın...yine de anlamadığın olursa sor...kadınlar kulübü çok büyük ve güzel bi aile...çok dostluklar kurarsın burda
dr un neler uygulayacak acabaaaaaaa
Hoşgeldin. Allah bağışlasın kızlarını.inşallah gönlündeki gibi bir de oğlun olur.
canım süt ve süt üeünlerinden uzak duracaksın bol muzu kuru kayısı limonlu soda içeceksin birde ph yüksek su
canımmmmmmmmmmmmmm rabbim dualarını kabul eder inş...yazdıklarının hepsine sonuna kadar katılıyorum bende artık pes etme noktasına ulaştım belirsizliklerden yiyip içeceğim şeyleri ayarlamaktan testlerin çizgilerinde, turnusol kağıdında gına geldi tam hamiş oldum kurtuldum derken bebeğimi kaybettim sil baştan şimdi herşey gözümde büyüyyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamile olduğumu öğrendiğim an herşey çıkmıştı aklımdan erkek mi kızmı diye bile düşünmemiştim o yüzden hepimiz istiyoruz evet ama aslında hiçbirimiz için çokta önemli değil bunu biliyorum ...istemekte ayıp günah değil alalhım bu mübarek günde herkesin gönlündekini versin inşşş
sultanım geçmiş olsun canım...ama iyi olmuş bence,serum ilaç falan çok fayda ediyo,inşallah toparlarsın en kısa sürede...Hepberaber bir odada kaldık eşim halletti.torpil yaptırdık:-D
duan en büyük yardımcımdır kardeşim sağolasın...bi buhrandı geldi geçti benimki..şimdi kuş gbiyim...Canım kusura bakma bu ay bi faydam olmadı sana çok üzgünüm.sakın depresyona girme arkadaşım çok dua ediyorum sana bari dualarım kabul olsada bi faydam olsa.
kelimelerin tükendiği an.............Canım deneme olmuş hayırlısı olsun inşallah.gülüm seni çok iyi anlıyorum hamile kalana kadar aylardır aman şu topiğide okuyum aman şu sitede bilgi var orayıda okuyum falan derken bilgisayarın başından kalkamazdım.çocuklarla ilgilenemiyorum kafam hep bu olayda diye vicdan yapardım. biryere gitmek istemezdım misafir gelmesinı istemezdim.iki kız olunca insan ister istemez kafaya takıyo.şimdi noldu 1 aydır kendi derdimden yine çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum diye üzülüyorum.sağlıktan ötesi yok.çok yorgunum çok.
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yorgunum dostlarım
bacım sağolasın...yarım saat diktim ayakları havaya,bi yandan ağladım bi yandan dua ettim,karışık....sonra bi yarım saatte sağa dönüp yattım,cenin gibi diyolar ya işte öyle...sonra canım sıkıldı kalktım kahvaltı ettim..sonra size geldim....apranaxx demeyi unuttum kızz halvetin hayırlı olsun cnm..
kaç dakika uzandın inşallah tutar..
kızlar kendinizi lütfen bırakmayın dirayetli olun... sorumlu olduğunuz bir sıcacık yuvanız ,çocuklarınız ve tabiyki eşiniz varr...kadınlar herdaim güçlüdür=anadır...tüm düşüncelerinize aynen katılıyorum ...
allah razı olsun tatlım allahda sana gönlündekini versin ???kaç çocuğun var kız erkek cinsiyetleri nedir...
sultanım geçmiş olsun canım...ama iyi olmuş bence,serum ilaç falan çok fayda ediyo,inşallah toparlarsın en kısa sürede...
duan en büyük yardımcımdır kardeşim sağolasın...bi buhrandı geldi geçti benimki..şimdi kuş gbiyim...
kelimelerin tükendiği an.............
aynaya bakıyo gibiyim...en önemlisi sağlık...
kız arabeske bağlamışın....yorgunum dostlarım yorgunum yorgun....benim şarkım olsun buuu
hahahaha ilk günlerim geldi aklıma...ne kadar da pozitiftim
görelim mevlam neyler,
neylerse güzel eyler..............
Sağol canım.2 kızım var 3.ye hamileyim cinsiyeti belli değil daha.
en çokda dram haline getirdiği kuru yemişleri uykusunda fındık fıstık diye yaveliyo....dr.un lşistesine göre onları yememeli niye kızları doğurduğum belli ...değilsede böylelikle bu tezi çürütmüş oluruz kızcağızım olursa ...mevlam nasıl isterse öyle olcak ismide hazırdır ...ben elimden geleni yapayımda gersi allaha kalmış hakkımda hayırlısı olsun ...kızlarım evimin prensesleridir ...hayat onlarla güzel...ama 4. erkek olsa süpeeer olur ....sultancım allah evlatlarını sana bağışlasın ...bebişinide kucağına almayı allahım sana nasip etsin...erkek bebek için bişeyler yaptınmı,neler uyguladın bahsedermisin...akşam sabah adetimi bekliyorum bende ocak ayında yumurta takibiyle gebelik düşünüyorum...şimdiye kadar her istediğim ay 3 çocuğumada hamiş kaldm,bu sefer maya tutcakmı bilmiyorum...eşim 2 aydır diyette bir aydaha uzanırsa beni yer herhaldeçünki ensevdiği şey peynir ve türlerinden mahrum...zeytne vurmuş durumda :18:allah sonumuzu hayır etsin...adam 110 kilo 1.88 de boy kısaça dev diyebiliriz... çok iştahlı durm ağır arkadaşlar....
sultancım allah evlatlarını sana bağışlasın ...bebişinide kucağına almayı allahım sana nasip etsin...erkek bebek için bişeyler yaptınmı,neler uyguladın bahsedermisin...akşam sabah adetimi bekliyorum bende ocak ayında yumurta takibiyle gebelik düşünüyorum...şimdiye kadar her istediğim ay 3 çocuğumada hamiş kaldm,bu sefer maya tutcakmı bilmiyorum...eşim 2 aydır diyette bir aydaha uzanırsa beni yer herhaldeçünki ensevdiği şey peynir ve türlerinden mahrum...zeytne vurmuş durumda :18:allah sonumuzu hayır etsin...adam 110 kilo çok iştahlı durm ağır arkadaşlar....
Canım sağol.tekrar gitmek istemiyorum artık hastaneye ya.bu ay gerçekten durumum arabesklik olduöteki hamileliklerim rahat diyodumya bu beni çok sarstı ama bence yaş faktörü etkili olabilir bu sefer.
Mrb oncelikle çok geçmiş olsun ben buranin eskilerindenim ara ara girip okuyorum sohbetleri sizin rahat siz ligin izi okuyunca yazmadan edemedim bende 7ay önce doğum yaptim daha 40cikmadan ayni şekilde sirtima vuran agri bulanti ve ishal şikayetiyle hastahaneye gittim sonuç olarak safrakesemde tas olduğu anlasildi bu hamilelik sirasinda olabiliyormus hamilelik bunu tetikliyormus hamileyken benim hic şikayetim yoktu ama olanlarda varmis bilgilendirmek uyarmak istedim çünkü benim ameliyatim geciktigi için sikintili geçti operasyon doktorunun dediği bu hamileyken nasil anlasilmamis rahatsız etmemiş seni dedi aman ihmal etmeyin bulanti ve sirt agrisi safrakesesi tasi belirtilerinden birkaci ama inş sizinki sadece hamilelikleri ilgilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?