Süper Anneler - 2011

Canım kusura bakma bu ay bi faydam olmadı sana çok üzgünüm.sakın depresyona girme arkadaşım çok dua ediyorum sana bari dualarım kabul olsada bi faydam olsa.

Hoşgeldin. Allah bağışlasın kızlarını.inşallah gönlündeki gibi bir de oğlun olur.

Son düzenleme:
Canım deneme olmuş hayırlısı olsun inşallah.gülüm seni çok iyi anlıyorum hamile kalana kadar aylardır aman şu topiğide okuyum aman şu sitede bilgi var orayıda okuyum falan derken bilgisayarın başından kalkamazdım.çocuklarla ilgilenemiyorum kafam hep bu olayda diye vicdan yapardım. biryere gitmek istemezdım misafir gelmesinı istemezdim.iki kız olunca insan ister istemez kafaya takıyo.şimdi noldu 1 aydır kendi derdimden yine çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum diye üzülüyorum.sağlıktan ötesi yok.çok yorgunum çok.

duaların için çok teşekkürler tatlım...rabbim sana en tezinden hayırlı sağlıklı yakışıklı bir evlat verirde bu uğraşlarını unutuverirsin inşanlah...canım ben turnusol u nasıl uygulayacağımı ölçümünü ne şekilde yapacağımı bilmiyorum geçmiştende öyle bir bilgiylede karşılaşmadım ...yardımcı olurmusunuz...lütfeeenn...

kızlar kendinizi lütfen bırakmayın dirayetli olun... sorumlu olduğunuz bir sıcacık yuvanız ,çocuklarınız ve tabiyki eşiniz varr...kadınlar herdaim güçlüdür=anadır...tüm düşüncelerinize aynen katılıyorum ...

apranaxx demeyi unuttum kızz halvetin hayırlı olsun cnm..
kaç dakika uzandın inşallah tutar..

Hepberaber bir odada kaldık eşim halletti.torpil yaptırdık:-D
sultanım geçmiş olsun canım...ama iyi olmuş bence,serum ilaç falan çok fayda ediyo,inşallah toparlarsın en kısa sürede...

Canım kusura bakma bu ay bi faydam olmadı sana çok üzgünüm.sakın depresyona girme arkadaşım çok dua ediyorum sana bari dualarım kabul olsada bi faydam olsa.
duan en büyük yardımcımdır kardeşim sağolasın...bi buhrandı geldi geçti benimki..şimdi kuş gbiyim...

kelimelerin tükendiği an.............
aynaya bakıyo gibiyim...en önemlisi sağlık...

O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yorgunum dostlarım

kız arabeske bağlamışın....yorgunum dostlarım yorgunum yorgun....benim şarkım olsun buuu

apranaxx demeyi unuttum kızz halvetin hayırlı olsun cnm..
kaç dakika uzandın inşallah tutar..
bacım sağolasın...yarım saat diktim ayakları havaya,bi yandan ağladım bi yandan dua ettim,karışık....sonra bi yarım saatte sağa dönüp yattım,cenin gibi diyolar ya işte öyle...sonra canım sıkıldı kalktım kahvaltı ettim..sonra size geldim....
ama millet diyoya 4-5 saat sonra kasığımda bi sancı falan,hiiiç olmadı öyle bi kıpırtı...ahahah benim yumoş nine olup ölmüştür biz halvete girene kadar,bi cacık olmaz bu ay

hahahaha ilk günlerim geldi aklıma...ne kadar da pozitiftim
görelim mevlam neyler,
neylerse güzel eyler..............

Canım sağol.tekrar gitmek istemiyorum artık hastaneye ya.bu ay gerçekten durumum arabesklik olduöteki hamileliklerim rahat diyodumya bu beni çok sarstı ama bence yaş faktörü etkili olabilir bu sefer.

Sağol canım.2 kızım var 3.ye hamileyim cinsiyeti belli değil daha.

sultancım allah evlatlarını sana bağışlasın ...bebişinide kucağına almayı allahım sana nasip etsin...erkek bebek için bişeyler yaptınmı,neler uyguladın bahsedermisin...akşam sabah adetimi bekliyorum bende ocak ayında yumurta takibiyle gebelik düşünüyorum...şimdiye kadar her istediğim ay 3 çocuğumada hamiş kaldm,bu sefer maya tutcakmı bilmiyorum...eşim 2 aydır diyette bir aydaha uzanırsa beni yer herhalde çünki ensevdiği şey peynir ve türlerinden mahrum...zeytne vurmuş durumda :18:allah sonumuzu hayır etsin...adam 110 kilo çok iştahlı durm ağır arkadaşlar....

en çokda dram haline getirdiği kuru yemişleri uykusunda fındık fıstık diye yaveliyo....dr.un lşistesine göre onları yememeli niye kızları doğurduğum belli ...değilsede böylelikle bu tezi çürütmüş oluruz kızcağızım olursa ...mevlam nasıl isterse öyle olcak ismide hazırdır ...ben elimden geleni yapayımda gersi allaha kalmış hakkımda hayırlısı olsun ...kızlarım evimin prensesleridir ...hayat onlarla güzel...ama 4. erkek olsa süpeeer olur ....

Sağol canım inşallah seninde gönlündeki olur.ben yaptıklarımı sürekli anlattım canım burda hatta en son 4455.sayfada var yazdıklarım oku istersen başka takıldığın birşey olursa yardımcı olurum.

Canım sağol.tekrar gitmek istemiyorum artık hastaneye ya.bu ay gerçekten durumum arabesklik olduöteki hamileliklerim rahat diyodumya bu beni çok sarstı ama bence yaş faktörü etkili olabilir bu sefer.

yaş faktörü değilllll,cinsiyet faktörü

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.safrakesesi ile ilgili birşey demediler ağrı geçti.şimdiki sorun bulantı kusma başağrısı.ama tekrar gidersem sorarım kesin uyardığın için çok sağol canım.[/QUOTE]

tekrardan geçmiş olsun insalllah kolayca ve sorunsuzca geçer hamileliğin ve gönlünden geceni kısmet eder rabbim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…