- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.801
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.safrakesesi ile ilgili birşey demediler ağrı geçti.şimdiki sorun bulantı kusma başağrısı.ama tekrar gidersem sorarım kesin uyardığın için çok sağol canım.
tekrardan geçmiş olsun insalllah kolayca ve sorunsuzca geçer hamileliğin ve gönlünden geceni kısmet eder rabbim ...
birde arkadaşlar eşim takviye vitamin haplarını almayı kesinlikle kabul etmedi...örneğin çinkoyu besin yoluyla versem çinko ençok hangi besinde var...oğliş gelemiyecek herhalde...merhabalar...aranıza yeni katılıyorum...çok heyecanlıyım...bir kaç gündür sizleri takip ediyordum,sizlerle bende duygularımı paylaşmak istiyordum fakat bir türlü üye olmayı beceremedim ...sonunda kızımdan yardım aldım ... ve aranızdayım ...ben üç kız annesiyi büyük 16 yaşında,ortanca;12,küçükde;4 yaşında...bende önümüzdeki ay gebelik düşünüyorum... allahım verirse bir oğlum olsun istiyorum ...neolursunuz samimiyetle dualarınızı bekliyorum.... ...
yaş faktörü değilllll,cinsiyet faktörü
Teşekkür ederim ilgilendiğin için.safrakesesi ile ilgili birşey demediler ağrı geçti.şimdiki sorun bulantı kusma başağrısı.ama tekrar gidersem sorarım kesin uyardığın için çok sağol canım.
birde arkadaşlar eşim takviye vitamin haplarını almayı kesinlikle kabul etmedi...örneğin çinkoyu besin yoluyla versem çinko ençok hangi besinde var...oğliş gelemiyecek herhalde...
birde arkadaşlar eşim takviye vitamin haplarını almayı kesinlikle kabul etmedi...örneğin çinkoyu besin yoluyla versem çinko ençok hangi besinde var...oğliş gelemiyecek herhalde...
İnşallah dediğin gibidir canım benim.
Ciğer,et,kabaktçekirdeği,susam,badem ,balık bunlarda yeterli çinko var diye hatırlıyorum.
canım... kabak çekirdeği,badem, balık diyorsunda bunlar bize doktorun verdiği diyet listesinde yooook...benim adam çinkoyu sıfırladı ozaman ...sultanım sen in bebiş kaç haftalık olduuu????cinciyeti nezaman belli olcak...birde limonlu soda içmeye başladım soda asitli bir içecek ,bazılarıda bana sakın asitli içecekler tüketme gelir bitanedaha fadime diyorlar ne yapacağımı şaşırdım ...asidik ortamı dahada asidik hale getirir diye düşünmedim değil...yaaaaa....yardım edin banaaaa...sodaya devammı yoksa hayırmıııı.......
canım... kabak çekirdeği,badem, balık diyorsunda bunlar bize doktorun verdiği diyet listesinde yooook...benim adam çinkoyu sıfırladı ozaman ...sultanım sen in bebiş kaç haftalık olduuu????cinciyeti nezaman belli olcak...birde limonlu soda içmeye başladım soda asitli bir içecek ,bazılarıda bana sakın asitli içecekler tüketme gelir bitanedaha fadime diyorlar ne yapacağımı şaşırdım ...asidik ortamı dahada asidik hale getirir diye düşünmedim değil...yaaaaa....yardım edin banaaaa...sodaya devammı yoksa hayırmıııı.......
Benim 12 hafta bitti 13.haftaya giriyoruz.ayın 7 sinde randevum var belli olur belki.
Ph ı yüksek su iç.ben günlük suya limon sıkıp içtim birde hergün karbonatlı su içtim.limon normalde asidik ama vücudu allali yapıyomuş.
sodaya devam canım,bir de kaya tuzu ve yüksek ph lı su kullanın eşinle,ilişki öncesi 1 saat önce türkkahvesi içir eşine ve yumurtanın çatlayacağı gün yoğun şeffaf akıntın ve kasık ağrın olduğu zaman olsun ilişki.
mavi olan alkalı olan asidik durumlarda renk değiştitirarkadaşlar mavi turnusol kağıdı deyipdemi alacağız...
annne egeçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...topkte bir değişiklik yokarkadaslar herkese selam.ben gecen salı acılen ankaraya gıttım annem cok kötuydu.ambulansla acıle kaldırmıslardı.bende duramadım burda hemen esımle apar topar ankaraya gıttık.dun aksam evımıze dönduk cok sukur.annem ıyı sukurler olsun.bayagı korkuttu bızı.çok sukur korktugumuz olmadı.annemde ıyı sımdı.sızler nasılsınız yenı haberle varmı hamıle olan yada cınsıyetı bellı olan varmı acılen yazın bana meraktayım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?