- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.001
İnanın kendime dua ettiğim kadar sizin içinde dua ediyorum çünkü bir insan kendi için istediğini Mümin kardeşi içinde istemedikçe tam iman etmiş sayılmaz. Benim son kızım doğal yoldan ücüz İdi biri tek yumurta ikizi diğeri ise yek yumurta idi dr bile şok olmuştu ama ne yazık tek yumurta ikizi olanlar biri 2 aylık diğeri 4 aylık öldü karnımda diğer tek yumurtadan olan kaldı. Beni zehirlemesin diye yaşamadığım hastalık kalmadı kim benim yerimde tevbe etse daha çocuk doğurmaz ama ben işte eşimi düşünerekten 4 cü çocuğu yapmaya karar verdim yüzden insan daha hassas oluyor. Çok düşennemeye çalışıyorum. İnşallah Allah'ım bu sefer yüzümü güldürecek benim gibi isteyen size ve bizim gibi herkese nasip etsin inşallah.
Apranax dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir. Ben çocukları çok seviyorum hatta bu defa ikiz oğlum olsun çok istiyorum. Ama eğer senin çevren çok baskıcı değilse düşünmeye bilirsin. Benim olmazsa eşimi zorla başkası ile bile evlendirirler eşim yok diyo ama ben annesini ondan daha iyi tanıyorum. Bu arada hanzade gitmemekle çok iyi yapmışsın oralar hep para tuzağı inanın yapıyor deyip yapmıyorlar. Düşün benim 8 yumurta toplandı toplamda bunlardan sadece 1 tane erkek çıktı. Yani bu kadar düşük ihtimalse neden yüzde yüz diyorlar. Birde onlar spermleri ayıklamıyor rast gele döllüyorlar sonra şansına kızda çıkabilir erkekte sakatta ve hiçbiride olabiliyor. Nerde kaldı bunun yüzde yüz garantisi. Sakın gitme otur dua etki Rabbim sana nasip etmemiş oraya gitmeyi
kalmış 2 gün bacım,senden heyecanlıyım,sanki benim bebeğim
Hayır ben Test filan kullanmadım. Dr gittim yumurta takibi yaptı ben 28 günde bir adet oluyorum 16. Gün yumurtam çatladı bunun için dr ekstradan iki gün üstüste tahlil yaptırdı. Rahim duvarı ve yumurta çok kalite dedi ama nedense içimden bir his bu ay tutmasın diyor. Cesaretim yok ya. 16. Günde eşime 40 dk önceden büyük bir fincan kahve içirdim çikolata fındık özellikle yer fıstığı yedi cinsel perhiz döneminde. 4 günlük cinsel perhiz oldu. Pazar sabahı namazdan sonra yapın dedi. Teheccüde kalktık kuran okuduk sabah namazımızı kıldık duamızı ettik eşime soğuk duş aldırdım ama çok geç olmuş birde stres yaptı çok tam sertleşme olmadı önce ben orgazm oldum sonra zar zor yaptık işte yani çok derin olmadı. Ama yumurtamın çatladığını anladım akıntıdan. İşte böyle derin ilişki olmadı diye acaba olmamışmı diye içimde şüphe var. Allah isterse her şekildede olur duama güveniyorum şuan sadece. Birde dr 6 saat sonra tekrar deneyin dedi ama bende aşırı derecede ağrı oldu yapamadık. Yerde yaptık çünkü biz. 1 saat boyunca yerde ve ayaklarımı yukarı kaldırarak bekledim kalçamın altınada yastık koydum. Sanırım yerde çok kaldım üşüttüm rahmim çok ağrıdı iki gün boyunca. Böyle işte çok açık yazdım kusura bakmayın ayıpsa biriniz söyleyin silerim hemen
Kızlarr ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağır hasta gibi hissediyorum.3 gündür tek taraflı şiddetli baş ağrısı çekiyorum.sabahları aynı saatte bir başlıyo ağrı akşama kadar kafamı kaldıramıyorum tabi arada kusmalarda var.bu sefer noldu bana ya.isyan etmeye başladım artık düzenimi bozdum bu yaştan sonra.geriye dönsek bu hamileliği düşünmezdim çok zorlandım ya.salı günü doktora diycem bebeğin sağlığı nasıl?cinsiyetini söyleme diycem doğuma kadar kalsın cesaretim yok çünkü.salı akşama anca geliriz eve yazamazsam çarşamba sabah yazarım durumları buraya.
sultancım acaba nazar mı değdi sana,bi okusana kendine...sebebi açıklanamayan hastalıkların büyük çoğunluğu nazar...kim değdircek deme,kimin neden nazarı değdiği belli olmaz...felak nas oku kendine,bak nazar ayetlerine...
günden güne kötüleşiyorsun,dikkat et kendine....dr unla mutlaka konuş bu durumu...cinsiyet konusuna gelince,nasıl sabredeceksin yaa
Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....
geldim geldimAllah ayırmasın aklım hep burdaydı,kızlar naptı acaba,yeni gelenler kim,cinsiyetler belli oldu mu,ay bütün gün sizi düşündüm...bu durum normal mi bilmem ama her an aklımdasınız
sen nettin gızzz,deneme ne alemde,yok mu yeni sitelerden yeni çeviriler
Bu arada arkadaşlar banada şu baktığınız takvimlere bakarmısınız? Benim pc yok ben bakamıyorum. Benim doğum tarihim 03.02.1983..eşimin 10.09.1974 son adet tarihimde 14 aralık
nette var canım en iyisi ordan albütün çarşıyı gezdim ......turnusol kağıdı bulamadım ....
prolaktın hormonun yükselmiş canım dr git tahlil yapar ona göre ilaca başalr geçmiş olsungöğsümden sıkınca süt geliyor gibi ama elimi sürdüğümde çok yogun iltihap gibi başına böyle bişey gelen varmı moralim bozuldu dr gidecem adetimin 3günü ama ozamana kadar nasıl dayanırım
Simdi drdan geldik kizim olucakmis dr cok saglikli oldugunu soyledi el salliyor resmen gordum cok hareketli... ama oglum olmasini isterdim olsun... rabbim bunu nasip etmis... gercekten uzulmedim kizlar cunku 1 tane kizim vardi.. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin... simdi sira sultanda insallah onun oglusu olur.. Allah herkezin gonlundekini versin...bu arada yeni fotoyu atayim hatta su nub topiginede atayimmi bakalin biliceklermi... kizimin adi da hazir elif....
@eylul nerde ya!!!
@apranax sevgi pitircigimiz bak sen gelince topik senleniyor.
daha once ekledigim ovulasyon linkinde herkesin oglu olmus ya hu!! hemi de 2 defa sey etmisler.
guluzar gurbetimde nub islerinde anliyor, gelince bir bakar o da.
burdayım canlarım geldim sevgili kızım pc yi temizlemeyi düşünüp içini suyla doldurduğu için akşamları giremiyorum :)))telden girince de pek bir şey anlamıyoruminşallah eşim iyileşicek canım,yarın tekrar kontrole gidicez bakalım...
valla bacısı senin durumuna şaştım ben...hiç anlamam nub resminden falan ama seninkinde pipiyi ben bile gördüydüm...aklım almıyo hala...facede gurbette dahil herkes erkek dediydi ama bi orkidem kız olabilir nubu çok büyük ama kesin konuşmak için haftası erken demişti...eğer kızsa dr una ve orkideye maşallah derim...hayırlısı olsun beyaaaabak ben bile bıraktım yöntem işini...Verecek olan Rabbim,ne verirse kabülümüz...sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter...bizde damatları severiz kız paşammmmm diye..nabalım
bu arada face grubundan çıktım,yöntem defterini kapadım,stresi kaldırmıyo artık bedenim zihnim...ama eylül gösterebilir...eylül demişken eylül nerelerde hakkaten ya :84:
apranax orkıdem ılkını kız olabılır dedi ama sonra 2. resimi eklediğimizde erkek demişti :26::26: bu guluzar ın bebişi bizi oynatıyor sıpa
maşallah ne yaptın bacım sen çok erken evlenmişssin rabbim yavrularına uzun ömürler versin inş...Hayır canım 3 kızım var. Birini 17 yaşında doğırdum şimdi 15 yaşında diğerini 20 yaşında doğırdum şuna 11 yaşında diğerini 23 yaşında doğırdum şuan 8 yaşında. 8 yıldır cesaret edemedim tekrar denemeye ama kaçış yok çıktık bir yola bakalım nr olacak. Şuan 30 yaşındayım yaşta ilerliyor şimdi olmazsa başka gittikçe zorlaşacak.
sultanımmm geçmiş olsun ya şu bebek sana bir rahat vermedi tez vakitte sağlığına kavuşursun inşşş.cinsiyeti öğrenmeden gelme sakınnnKızlarr ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağır hasta gibi hissediyorum.3 gündür tek taraflı şiddetli baş ağrısı çekiyorum.sabahları aynı saatte bir başlıyo ağrı akşama kadar kafamı kaldıramıyorum tabi arada kusmalarda var.bu sefer noldu bana ya.isyan etmeye başladım artık düzenimi bozdum bu yaştan sonra.geriye dönsek bu hamileliği düşünmezdim çok zorlandım ya.salı günü doktora diycem bebeğin sağlığı nasıl?cinsiyetini söyleme diycem doğuma kadar kalsın cesaretim yok çünkü.salı akşama anca geliriz eve yazamazsam çarşamba sabah yazarım durumları buraya.
senin adına çok sevindim rabbim yavruna uzun güzel ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşşş.bizim için ettiğin dualar için allh razı olsun
Eylulum canim Allah razi olsun saglikla gelsin yavrum... doktor 3 nokta gostermisti emin olmasa soylemez arkadas cunku dr biliyosun... ama yanilabilirde... bide erkek olsa pipiyi yumurtaliklarini gorurdu diyorum... neyse dun herkeze soyledim ogtendik dedim cinsiyetini... tahmin etmelerini istedim bi kiside kiz demedi.. herkez erkek diyo... dr soyledi otesi yok dedim... gonlum tabiki erkekten yana... ama Allah ne isterse o olur verirse yaparsa Allah yapar tevekkul etmem lazim....sadece hayirlisi neyse ailem icin bizim icin Rabbim onu nasip etsin... size duaciyim ama optum kusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?