Süper Anneler - 2011

nerdesin bacım yaa,dur dorti gibi sorayım ben de,deneme mi yapıyosun

canım inan dualarımız karşılıklı samimi ve içten ...bende cinsiyet belirleme merkezine gittim dr bana yüzde yüz erkek çocuk garantisi verdi hemde ikiz olma olasılığı yüzde 99 çok yüksek dedi 6 bin dolar fiyatıydı ...ben hemen istedim ...fakat konuyu akşam eşimle konuşup dr a haber vercektim...ne yazıkki eşim dışarda döllenme olayına çok karşı ...sağlıklı sperm hücrelerini zamanla kullanırlar ,çok büyük sıkıntılar olur deyip evham yaptı ,birazda hak verdim ,bu zamanda insanlara güvenilmiyooor para için yapamıyacakları halt yok ...hevesim kursağımda kaldı ...biz yne perhize devam kayısı yemekten soda içmekten gına geldi ...

Apranax dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir. Ben çocukları çok seviyorum hatta bu defa ikiz oğlum olsun çok istiyorum. Ama eğer senin çevren çok baskıcı değilse düşünmeye bilirsin. Benim olmazsa eşimi zorla başkası ile bile evlendirirler eşim yok diyo ama ben annesini ondan daha iyi tanıyorum. Bu arada hanzade gitmemekle çok iyi yapmışsın oralar hep para tuzağı inanın yapıyor deyip yapmıyorlar. Düşün benim 8 yumurta toplandı toplamda bunlardan sadece 1 tane erkek çıktı. Yani bu kadar düşük ihtimalse neden yüzde yüz diyorlar. Birde onlar spermleri ayıklamıyor rast gele döllüyorlar sonra şansına kızda çıkabilir erkekte sakatta ve hiçbiride olabiliyor. Nerde kaldı bunun yüzde yüz garantisi. Sakın gitme otur dua etki Rabbim sana nasip etmemiş oraya gitmeyi

yok canım etrafımda öyle insanlar yok çok şükür...kayınvalidemin 2 oğlu var..15 yıılık evliyim,eltiminde 2 kızı var...15 yıldır aptal espirilerine mağruz kalıyorum sadece...yok soyumuz kurudu,yok soyadımız bitt...salak salak konuşmalar..90 yaşındaki babanne bile espriyapıyo aklınca...şimdi bebek istediğimizi biliyolar,dua ediyolar inş oğlan olur diye,buna bile sinirleniyorum,sanki kız olsa istemezlermiş havası var...hiççç umrumda değiller...
nerede yaşıyosun bilmiyorum ama böyle dar zihniyetli insanların nefes almaları bile gereksiz...cahiliye devri gibi...Allah yardımcın olsun canım,çok zor işin çokkk...benimkler görüntüde bu kadar medenilerken bile afakanlar basıyo bazen beni...

kalmış 2 gün bacım,senden heyecanlıyım,sanki benim bebeğim

Kızlarr ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağır hasta gibi hissediyorum.3 gündür tek taraflı şiddetli baş ağrısı çekiyorum.sabahları aynı saatte bir başlıyo ağrı akşama kadar kafamı kaldıramıyorum tabi arada kusmalarda var.bu sefer noldu bana ya.isyan etmeye başladım artık düzenimi bozdum bu yaştan sonra.geriye dönsek bu hamileliği düşünmezdim çok zorlandım ya.salı günü doktora diycem bebeğin sağlığı nasıl?cinsiyetini söyleme diycem doğuma kadar kalsın cesaretim yok çünkü.salı akşama anca geliriz eve yazamazsam çarşamba sabah yazarım durumları buraya.

Ne ayıbı bacım biz canlı yayınla deneme yaptık hayırlısı olur inşallah.

sultancım acaba nazar mı değdi sana,bi okusana kendine...sebebi açıklanamayan hastalıkların büyük çoğunluğu nazar...kim değdircek deme,kimin neden nazarı değdiği belli olmaz...felak nas oku kendine,bak nazar ayetlerine...
günden güne kötüleşiyorsun,dikkat et kendine....dr unla mutlaka konuş bu durumu...cinsiyet konusuna gelince,nasıl sabredeceksin yaa

Canım bugün annemle telefonda konuştuk annemde senin dediğinin aynısını dedi biliyomusun.ikinizde aynı şeyi söyleyince tuhaf oldum.akşama annem nazar için dua okuyacak kendinde oku dedi bana.cinsiyet konusunda ben 2.hamileliğimden alışkınım ikinci doğumda hem kız hem erkek ismi hazırlamıştık.ee erkek ismi kalmıştı elimizde şimdi yanına birde kız ismi hazırlarız.

Son düzenleme:
İstanbulda yaşıyorum aslen doğuluyumama nerede yaşadığının önemi yok zihniyet dar olduktan sonra büyük küçü. Yer fark etmiyor. Bu arada sultan hanım cinsiyeti öğrenmek istemiyorsunuz bence kendinizi herşeye hazırlayıp sorun şahsen benim dr zaten erkek çocuk istediğimi bildiğ. İçin onun her türlü hal ve hareketinden anlarım ben. Sizde doğuma kadar hep içinizde acabası olacak. Hep stres olacak. Ne kadar çabuk öğrenip kurtulmak en iyisi. Size Allahtan bol şans diliyorum. İnşallah inşallah gönlünüzdeki hayırlı Salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlat olarak nasip olur. Nasibinizde yoksada kunfeyekün Rabbim ol desin ve olsun inşallah.

Bu arada arkadaşlar banada şu baktığınız takvimlere bakarmısınız? Benim pc yok ben bakamıyorum. Benim doğum tarihim 03.02.1983..eşimin 10.09.1974 son adet tarihimde 14 aralık

cnm erkek demistm Bern o nuba gore

12 ocak regl tarihim, bekliyoz ama hamileymisim gibi hissetmiyorum. valla soyle boyle 4 ay olmus, tik yok.

tek atis zor bacim, hele bu sefer tam catladiktan sonra oldu. ancak sanirsam bizim spermler gidinceye kadar geciyor, bilemiyorum. bu ayda olmazsa pozitifi gorunce ve ertesi gun deneyecegim. kesin kararliyim cift atis.

Bu arada arkadaşlar banada şu baktığınız takvimlere bakarmısınız? Benim pc yok ben bakamıyorum. Benim doğum tarihim 03.02.1983..eşimin 10.09.1974 son adet tarihimde 14 aralık

takvime bakan yok burada. o eskidenmis bioritme vs bakiyorlarmis, ama simdi kimse yok

meral ozel mesaj gonderdım kutun dolu eger yardımetmek ıstersen ben onlara verırım onları gordugumden berı hıc aklımdan cıkmadı senın duyarlıgın ıcın sana ve dıger arkadaslara tesekur edıyorum

bütün çarşıyı gezdim ......turnusol kağıdı bulamadım ....
nette var canım en iyisi ordan al
göğsümden sıkınca süt geliyor gibi ama elimi sürdüğümde çok yogun iltihap gibi başına böyle bişey gelen varmı moralim bozuldu dr gidecem adetimin 3günü ama ozamana kadar nasıl dayanırım
prolaktın hormonun yükselmiş canım dr git tahlil yapar ona göre ilaca başalr geçmiş olsun

canımm ya nub ben burdayım diyordu...hakkında hayırlısı olsun rabbim yavruna uzun ömürler versin inş...ama ben yinede 16 haftaya bekleme taraftarıyım sürpriz olabilir

senin adına çok sevindim rabbim yavruna uzun güzel ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşşş.bizim için ettiğin dualar için allh razı olsun

senin adına çok sevindim rabbim yavruna uzun güzel ömürler versin hayırlı bir evlat olsun inşşş.bizim için ettiğin dualar için allh razı olsun

Eylulum canim Allah razi olsun saglikla gelsin yavrum... doktor 3 nokta gostermisti emin olmasa soylemez arkadas cunku dr biliyosun... ama yanilabilirde... bide erkek olsa pipiyi yumurtaliklarini gorurdu diyorum... neyse dun herkeze soyledim ogtendik dedim cinsiyetini... tahmin etmelerini istedim bi kiside kiz demedi.. herkez erkek diyo... dr soyledi otesi yok dedim... gonlum tabiki erkekten yana... ama Allah ne isterse o olur verirse yaparsa Allah yapar tevekkul etmem lazim....sadece hayirlisi neyse ailem icin bizim icin Rabbim onu nasip etsin... size duaciyim ama optum kusum..

herkes farklı bir beklenti içinde oluyor canım ama senin kötü hissetmediğini görünce onlarda söyleyecek şey bulamıyor...
bacım bu arada senin adına sevindim diye son1kez nıcklı arkadsa yazdım yanlış anlama yanı senin msj daha yukarda ama olsun kızını yerim senin.dün kızımı ayakkabı aldım pembiş pembiş giydi içimden dedim ki erkek olsa bu kadar güzel görünmezdi ne kadar tatlı görünüyordu yavrum.....tevekküle hayran kaldım canım rabbım inş hayırlı güzel bir evlat olur hem senin için hem de vatanı milleti için

Kızlar bügün Test yapacaktım ama mevlüt vardı arkadaşın evinde gidemedim. YArın yapıcam inşallah. Bu arada eylülüngünlüğü bebeğinizin hayırlı olsun dr yanlış görmüş olabilir bunun tanıdık olmasının bir önemi yok. Benim arkadaş kız demişlerdi doğuma gitti erkek daha geçenlerde hatta doğumda değiştimi diye şüpheye bile düştüler. Sizinde Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Bu arada sizde yumurta takibi yaparakmı hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…