- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.021
herkes farklı bir beklenti içinde oluyor canım ama senin kötü hissetmediğini görünce onlarda söyleyecek şey bulamıyor...
bacım bu arada senin adına sevindim diye son1kez nıcklı arkadsa yazdım yanlış anlama yanı senin msj daha yukarda ama olsun kızını yerim senin.dün kızımı ayakkabı aldım pembiş pembiş giydi içimden dedim ki erkek olsa bu kadar güzel görünmezdi ne kadar tatlı görünüyordu yavrum.....tevekküle hayran kaldım canım rabbım inş hayırlı güzel bir evlat olur hem senin için hem de vatanı milleti için
Kizlar nerdesiniz... sultan apranxx eylul dorti lenarin zeynep huuuuuuu... bak kizimda icerde pitpitliyo... bu cok kuduruk olucak valla edepsiz mi ne...
Kızlar bügün Test yapacaktım ama mevlüt vardı arkadaşın evinde gidemedim. YArın yapıcam inşallah. Bu arada eylülüngünlüğü bebeğinizin hayırlı olsun dr yanlış görmüş olabilir bunun tanıdık olmasının bir önemi yok. Benim arkadaş kız demişlerdi doğuma gitti erkek daha geçenlerde hatta doğumda değiştimi diye şüpheye bile düştüler. Sizinde Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Bu arada sizde yumurta takibi yaparakmı hamile kaldınız?
Kizlar nerdesiniz... sultan apranxx eylul dorti lenarin zeynep huuuuuuu... bak kizimda icerde pitpitliyo... bu cok kuduruk olucak valla edepsiz mi ne...
canım o eylulungulu degıl.guluzera arkadasımız hamıle olan.ınsallah sende bu ay hamıleler arasına gırersın canım.dualarımız senınle ve butun bekleyenlerle.
yok kız ne denemesi ben daha regly bilem olmadım..eylulum sen ne yaptın deneme ne zaman.oldumu yoksa.bende merak ettım seni
deneme yaptın mı
şaka şaka
,ne zaman dolucak senin süren...dr a gitmişsindir dimi,herşey yolunda mı canım
yok kız ne denemesi ben daha regly bilem olmadım..
bacım dr gittim küçük bir parça var dedi antibiyotik verdi...bitince gidicem parça hala benimleyse en cok kaçtığım şey başıma gelecek sanırım...ne yaparsan yap olacak olan oluyor işte.....Düşükten sonraki 28 gunum ne regly olurum yada ne olur bilmiyorum herşey karma karışık....
lenarin le sende hamiş olun bu ay sanırım siz cinsiyeti öğrendikten sonra sıra bana gelirrr sizin için seviçli kendim için üzgünüm:118::118:
sultan canımmmmmmmm bugun büyük gün
rabbim gönlündekini göbüşüne kondurmuştur inş
hamile kalmak değil de beni en çok korkutan işte bu an...kız mı erkek mi :18: Allah sonumuzu hayır etsin,zorrrrr
canım bugün büyük gün...sanırım sende karar vermedin cinsiyeti öğrenip öğrenmemeyegüzel gönlünden ne geçiyosa onu yap bacım...olmadı bi sonrakinde öğrenirsin...ama doğumda öğrenirsen,o şoku nasıl atlatacaksın,içinde hep acaba olacak...ama öğrenirsen de hayallerinin hemen suya düşmesi var...karışık ve zor bi durum...ben senin yerinde olsam bi an evvel öğrenip adapte olmak isterdim duruma...ne diyeyim canım yaa çok ince bi çizgi...
senaryoyu yazıyorum hemen;dr a gidiyosun,öğrenmek istemiyorum diyosun,dr pekidiyor ama muayenin sonunda ağzından kaçırıyor,oğlunuzun kilosu ve boyu gayet normal,haftasıyla uyumlu
sen de bize gelip oğlum oluyorrrrrr diye çığlık atıyosun
amin amin aminnnnnnnnnn
sultan canımmmmmmmm bugun büyük gün
rabbim gönlündekini göbüşüne kondurmuştur inş
Kızlar bu baş ağrısı beni bezdirdi.kafamı duvarlara vurasım var.bugün 5.gün dayanamıyorum sabah aynı saatte başlıyo öğleden sonra 3e doğru hafifliyo.arada kusmalar cabası.bebeğe birşeymi olduki ben böyleyim.su bile içemiyorum zehirlenmiş falan olabilirmi.şu saat bi gelsin önce bebek hareket ediyomu onu görmek istiyorum.sonra başağrısı kusmaya çare bulsun dr. Belki hastaneye yat diyecek bilmiyorum.yatamam ya tatil bitti çocuklar kreşe eşim işe başladı nasıl yatayım.cinsiyeti ögrenmek istemiyorum.moralimde bozuk eşimle konuşmuyoruz birkaç gündür.tatilde beklentilerim olmadı.çocuklarla daha fazla ilgilensin bekledim o ise benim durumuma sitem ediyo yok su içmiyomuşum bilerek zarar veriyomuşum yok böyle olacağımı bilse 3.çocuğu istemezmiş.ya adam dışardan özenilesi melek gözüküyo herkes hayran tabi şovenlikten kaynaklanıyo.bense içimden ona ince düşünen odun diyorum yok yok son günlerde değiştirdim adın odunların efendisi yaptım.
Kızlar bu baş ağrısı beni bezdirdi.kafamı duvarlara vurasım var.bugün 5.gün dayanamıyorum sabah aynı saatte başlıyo öğleden sonra 3e doğru hafifliyo.arada kusmalar cabası.bebeğe birşeymi olduki ben böyleyim.su bile içemiyorum zehirlenmiş falan olabilirmi.şu saat bi gelsin önce bebek hareket ediyomu onu görmek istiyorum.sonra başağrısı kusmaya çare bulsun dr. Belki hastaneye yat diyecek bilmiyorum.yatamam ya tatil bitti çocuklar kreşe eşim işe başladı nasıl yatayım.cinsiyeti ögrenmek istemiyorum.moralimde bozuk eşimle konuşmuyoruz birkaç gündür.tatilde beklentilerim olmadı.çocuklarla daha fazla ilgilensin bekledim o ise benim durumuma sitem ediyo yok su içmiyomuşum bilerek zarar veriyomuşum yok böyle olacağımı bilse 3.çocuğu istemezmiş.ya adam dışardan özenilesi melek gözüküyo herkes hayran tabi şovenlikten kaynaklanıyo.bense içimden ona ince düşünen odun diyorum yok yok son günlerde değiştirdim adın odunların efendisi yaptım.
Kızlar kusura bakmayın önce kendi derdimi yazmışım.
Apranxx canım geçmiş olsun tekrar.inşallah düzelecek eşin biran evvel
Eylülüm sanada geçmiş olsun canım sende bi toparlansan eski sağlığına kavuşursun inşallah.sizlerinde işi zor Allah yardımcınız olsun.
Ben başıma bez bağlayıp az daha yatayım kafamı tutamıyorum çünkü.
sultancım,normal değil bu baş ağrıları yaa,Allah korusun gerçekten gelsin şu saat bi an evvel,yeterki sağlıklı olsun...cinsiyet için bekle o zaman..herşeyin zamanı var demekki doğru zaman bugün değil...
eşine gelince,çift taraflı bak...bazen bende bi odunla evli olduğumu hissediyorum...aslında değil ama zaman zaman benim fazla beklenti içinde olduğum oluyo,bazen fazla alıngan oluyorum...sen şimdi hassassın,hem hamilesin hem hastasın,elbette yardımcı olmalı.ama erkeklerden fazla şey mi bekliyoruz ne? yapılarında yok herhalde,bizim gibi düşünmüyorlar...eğer dr hastaneye yatırmak isterse inat etme yat,Allah korsun daha kötü sonuçlar doğurur sonra...eşim,çocuklar ev diye diye kendini yedin bitirdin...yat bak hastaneye nasıl tutuşuyo paçaları,herşeye nasıl çözüm buluyo gör...geliversin anası bi zahmet...biraz kendini düşün bacım...
bizde limonluyuz bu aralar...hamile kalsam bile söylemeyesim var,kızdırıyo beni düşüncesiz davranışları...şeytan diyo sakla hamileysen..deüilsende git taktır spirali yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?