- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.041
Yatamadım kusmak için kalktım sonrada yazdıklarınızı okudum gözyaşlarım aktı gitti halada ağlıyorum meğer ne kadar dolmuşum.bugün daha bir şiddetli ağrı.daha 5 saat var randevuya.
Eylulum canim Allah razi olsun saglikla gelsin yavrum... doktor 3 nokta gostermisti emin olmasa soylemez arkadas cunku dr biliyosun... ama yanilabilirde... bide erkek olsa pipiyi yumurtaliklarini gorurdu diyorum... neyse dun herkeze soyledim ogtendik dedim cinsiyetini... tahmin etmelerini istedim bi kiside kiz demedi.. herkez erkek diyo... dr soyledi otesi yok dedim... gonlum tabiki erkekten yana... ama Allah ne isterse o olur verirse yaparsa Allah yapar tevekkul etmem lazim....sadece hayirlisi neyse ailem icin bizim icin Rabbim onu nasip etsin... size duaciyim ama optum kusum..
12 ocak regl tarihim, bekliyoz ama hamileymisim gibi hissetmiyorum. valla soyle boyle 4 ay olmus, tik yok.
tek atis zor bacim, hele bu sefer tam catladiktan sonra oldu. ancak sanirsam bizim spermler gidinceye kadar geciyor, bilemiyorum. bu ayda olmazsa pozitifi gorunce ve ertesi gun deneyecegim. kesin kararliyim cift atis.
ağla bacım rahatla azıcık içine atma ....
belki başın stresten bile ağrıyor olabilir rabbim bir an önce şifa versin inş,
bu ay sıra bizde valla kimse girmesin önümüze,aylardır sıra bekliyoruz...bacısı benim batta 10 ocakta...hadi bakalım peşpeşe kalırız inşallah..kıskanıyorum artık ben bu hamişleri yaaa,bizde gidelim dr a
Kızlar bu baş ağrısı beni bezdirdi.kafamı duvarlara vurasım var.bugün 5.gün dayanamıyorum sabah aynı saatte başlıyo öğleden sonra 3e doğru hafifliyo.arada kusmalar cabası.bebeğe birşeymi olduki ben böyleyim.su bile içemiyorum zehirlenmiş falan olabilirmi.şu saat bi gelsin önce bebek hareket ediyomu onu görmek istiyorum.sonra başağrısı kusmaya çare bulsun dr. Belki hastaneye yat diyecek bilmiyorum.yatamam ya tatil bitti çocuklar kreşe eşim işe başladı nasıl yatayım.cinsiyeti ögrenmek istemiyorum.moralimde bozuk eşimle konuşmuyoruz birkaç gündür.tatilde beklentilerim olmadı.çocuklarla daha fazla ilgilensin bekledim o ise benim durumuma sitem ediyo yok su içmiyomuşum bilerek zarar veriyomuşum yok böyle olacağımı bilse 3.çocuğu istemezmiş.ya adam dışardan özenilesi melek gözüküyo herkes hayran tabi şovenlikten kaynaklanıyo.bense içimden ona ince düşünen odun diyorum yok yok son günlerde değiştirdim adın odunların efendisi yaptım.
dorti sen naptın kuzum,erzincanla aran nasıl? 15 tatil yaklaşıyor,hemen ankaraya yolculuk di mi
Apranxx canım dr hastaneye yat derse eşimi düşünmem hiç çocukları düşünürüm.kütüklere birşey olmaz ama fidanlara yazık onlar daha küçük,hassas.ama başka çarem yoksa fazlada direnemem çünkü gücüm bitti.
canım ben bu aralar pek takip edemedim sen nezaman deneme yaptınki???bizim gibi bir şeyler uyguladınmı???
kız burdayım ben..toptan okuyorum yazdıklarınızıdünü acillerde geçirdik..eşimin gözü şişti ve kızardı...ne diyeyim imtihanımız bu,geçecek Allahın izniyle...
senin sıpa hakkaten parmağında oynatıyo bizi...eski resimlerine baktım pipi varrrrrr...valla şu topikte beni hayrete düşüren tek sıpa seninki(kız diyemiyorum hala,sanırım doğuncaya kadar ona sıpacık demeye devam edeceğim)...doğunca ısırmak lazım popoşundan...sağlıkla gelsin inşallah...bulantıların geçti galiba,daha iyi görüyorum seni,şikauyetlerin azalmış
şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol
o kadar uğraştın ne spirali canım yaaa.....
Yatamadım kusmak için kalktım sonrada yazdıklarınızı okudum gözyaşlarım aktı gitti halada ağlıyorum meğer ne kadar dolmuşum.bugün daha bir şiddetli ağrı.daha 5 saat var randevuya.
apranxcım canım daha önce eşin için geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum.inş.biran önce düzelir tatlım.buarada ben lenarinle senin denemeleri kaçırdım.senin deneme nezaman olmuştu?bukezde uygulama yapmışmıydın yoksa gelişigüzel saldım çayıramı olduydu?
Apranxx canım dr hastaneye yat derse eşimi düşünmem hiç çocukları düşünürüm.kütüklere birşey olmaz ama fidanlara yazık onlar daha küçük,hassas.ama başka çarem yoksa fazlada direnemem çünkü gücüm bitti.
lalemmm erzıncanla degılde lojmanla aram kötu.cok sessız burası ve ssınır bozucu.araba seslerını ınsan seslerını özledım.hastane sdoktor sıkıntısı var burada.odaa benı cok uzuyor.onbes tatılde buradayız canım cun ku daha yenı gıdıp geldık ya ankaraya.annem hastaydı bır hafta kaldık geldık.facemı kapattım haberın olsun yıne hesabıma gırmısler.bende kökten kapattım facemi
ayy kızlar hakkımızda hayırlısı..ne günlerden nerelere geldik...bak kübra doğum yaptı yapacak...yok deneme yok cinsiyet...koş Allah koş...kızsa kız erkekse erkek,napalım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin...Canim bacim valla bende isterim yanlislik olmus olsun... ama kizsa da kizdir kokusu yeter... esine cok gecmis olsun arkadasim ins duzelicek en kisa zamanda... bu ay sen hamile olsan ben sasirmam... bide o pipiyse dr nasi gormedi garip...2 hafta sonra cagirdi ama icimden gitmek gelmiyo dogrusu...bide gijnij arkadasa tessekkue ederim inss dedig gibi olur.. sultanima ne desem... Allah yardimcisi olsun... benim bulantilar azaldi ama yanma son hiz devam... gece sag tarafa basima bi agri girdi migren gibi... kslktim oturdum ezani dinledim yattim iki rekat namaz kilicaktim ona bile mecalim yoktu dusun... ama sultanin cok fazla... dua ediyorum en kisa zamanda gecsin diye...bide inss dr bugun erkek der.. simdi ogrenmek istemezse doguma kadar yaptigi stress bebege zarar unutma... biz anneyiz 10 tanede olsa biz neden boyle diyemeyiz yuzunu gorsek yeter baslariz aglamaya... sen bwbegin iyi olun gerisini takma bacim...apranxx baci ben ciktim optum seni.. sende dikkat et kendine...
Sağol canım.stresten olsa bu kadar otomatik olurmuki.sanki sabah bir dügmeye basılıyo aynı saatte ağrı başlıyo öğleden sonra yine düğmeye basılıyo aynı saatte ağrı hafiflıyo.
kız bacım soru soruyorsun iki defadır deneme oldu mu diye cvp yazıyorum bir şey demiyorsun bir daha cvp fialn yazmam sorarsan haberin olsun
yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v
[/QUOTE]ovulasyondan 3-4 gun once olduguina emin misiniz? cunku ovulasyon testleri kullanmadan, tahmini yapilan hesaplar tutmuyor.
doktor size ne listesi verdi? detayli yazabilir misiniz? burada paylasilan asit alkali olayi mi? baska bir sey mi?
cok cok gecmis olsun. monthun kizi oluyor. baska da sanirsam haber yok. kizlarin biraz zor geciyor hamileligi.
cok cok gecmis olsun, bozmayin morallerinizi. eminim kisa surede toparlayacaktir, insallah gripten olmustur o gecince hemencecik duzelecektir.
Sultan Rabbim şifa versin inşallah. İnsanın aklı hep birşeye odaklıysa bedende rahat etmiyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz. Bu arada aptanaxx bizim günlerimiz aynı sizinle. Bugün test için gittim kan verdim meğer cihaz bozuk yarın çıkacakdedi bekliyorum bende. Ama dDr demişti tek deneme ile tutması zor iki defa yapın diyede ben çok canım acıyordu yapmam imkansızdı. Nasipte varsa el getirir yel getirir olu verir. Bu arada telden girdiğim için kime nasıl cevap yazacağımı bilemiyorum 15 tatilde pc gelecek ozaman daha rahat yazarım inşallah. Bu arada hamile kalmayıda hiç istemiyorum. En azından belki birgün olur umudu var. Ama hamile kaldıktan sonra olmazsa o unutma tükenecek. Rabbim beni isyan etmekten korusun inşallah. Şuan sadece bunu istiyorum. İki eltim hamile ikisininde oğlu olacak. Çok özendim bende birinin hatta 3. Oğlunu doğuracak. Ya Rabbim ya Rabbim nroolur Allah'ım bizede nasip et. Yalvarıyorum sana bizlerede nasip et inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?