Süper Anneler - 2011

Yatamadım kusmak için kalktım sonrada yazdıklarınızı okudum gözyaşlarım aktı gitti halada ağlıyorum meğer ne kadar dolmuşum.bugün daha bir şiddetli ağrı.daha 5 saat var randevuya.

ağla bacım rahatla azıcık içine atma ....
belki başın stresten bile ağrıyor olabilir rabbim bir an önce şifa versin inş,

canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.ben kız olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm,Rabbim biliyor,kalp rahatsızlığımda olduğu için son şanstı benim için,hep doktorlar yanılmış olabilir dedim ve 7 aya kadar bekledim,ama hakkımda hayırlısı buymuş,Rabbim kızlarımdan yüzümü güldürür inş.sende benim gibi çoğu şeyi denemiştin hatırladığım kadarıyla hatta yum takibi bile...kısmet böyleymiş.inş.3.yüde yaparsın oda oğlan olur.benim için imkansız gibi bir olay.

canım ben bu aralar pek takip edemedim sen nezaman deneme yaptınki???bizim gibi bir şeyler uyguladınmı???

ağla bacım rahatla azıcık içine atma ....
belki başın stresten bile ağrıyor olabilir rabbim bir an önce şifa versin inş,

Sağol canım.stresten olsa bu kadar otomatik olurmuki.sanki sabah bir dügmeye basılıyo aynı saatte ağrı başlıyo öğleden sonra yine düğmeye basılıyo aynı saatte ağrı hafiflıyo.

apranxcım canım daha önce eşin için geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum.inş.biran önce düzelir tatlım.buarada ben lenarinle senin denemeleri kaçırdım.senin deneme nezaman olmuştu?bukezde uygulama yapmışmıydın yoksa gelişigüzel saldım çayıramı olduydu?

Apranxx canım dr hastaneye yat derse eşimi düşünmem hiç çocukları düşünürüm.kütüklere birşey olmaz ama fidanlara yazık onlar daha küçük,hassas.ama başka çarem yoksa fazlada direnemem çünkü gücüm bitti.

ah sultancım inş. geçer başının ağrısı,bende ilk aylarda çok çektim canım baş ağrısından,doktor ağrı kesici verdiydide onu kullanmıştım mecburen,3 gün geçmediği oluyodu canım.kocalara gelince erkek ya anlamaz seni.benimkide öyledir,bir bakarsın melek bir bakarsın şeytan,7 buçuk yıl oldu hala anlayamadım canım.güya bizi düşünüyolar ama kendi lehine...bazen kızıyorum Rabbim şu erkeklerede çocuk doğurmayı nasip etseydi keşkede anlasalardı hamilelik nasıl birşeydi diye.bide 2 hafta önce annesini getirdi başıma,güya bana yardımcı olsun diye,ne temizliği temizliğime uyuyo,ne düzeni,yemeklerini bile yiyemiyorum.şikayet etsem hemen aman canım zıtlaşma,aman canım ters düşme,görmemezlikten gel...benim annem olsa hemen eleştirir haaa..offff bahara kadar başımda.gerçi yabancı olmasından iyidir yine en azından yalnız kalmıyorum işte,şikayet etmemem lazımda işte sabredemiyorum.bana bi kötülüğü lafı yokta işte daha önce beraber kalmayınca düzenimiz farklı işte....of kusura bakma nedertliyim bende,bugün senin en heyecanlı günün dimi,biz tutturamadık bari sen tutturasın bacım inş.

dorti sen naptın kuzum,erzincanla aran nasıl? 15 tatil yaklaşıyor,hemen ankaraya yolculuk di mi

lalemmm erzıncanla degılde lojmanla aram kötu.cok sessız burası ve ssınır bozucu.araba seslerını ınsan seslerını özledım.hastane sdoktor sıkıntısı var burada.odaa benı cok uzuyor.onbes tatılde buradayız canım cun ku daha yenı gıdıp geldık ya ankaraya.annem hastaydı bır hafta kaldık geldık.facemı kapattım haberın olsun yıne hesabıma gırmısler.bende kökten kapattım facemi

sultan allah yardımcın olsun ınsallah bıran önce bıter bu sıkıntıların.sayfamızın neşeşsıydın sen.bıran önce duzelde yıne nesemız yerıne gelsın canım

Canim bacim valla bende isterim yanlislik olmus olsun... ama kizsa da kizdir kokusu yeter... esine cok gecmis olsun arkadasim ins duzelicek en kisa zamanda... bu ay sen hamile olsan ben sasirmam... bide o pipiyse dr nasi gormedi garip...2 hafta sonra cagirdi ama icimden gitmek gelmiyo dogrusu...bide gijnij arkadasa tessekkue ederim inss dedig gibi olur.. sultanima ne desem... Allah yardimcisi olsun... benim bulantilar azaldi ama yanma son hiz devam... gece sag tarafa basima bi agri girdi migren gibi... kslktim oturdum ezani dinledim yattim iki rekat namaz kilicaktim ona bile mecalim yoktu dusun... ama sultanin cok fazla... dua ediyorum en kisa zamanda gecsin diye...bide inss dr bugun erkek der.. simdi ogrenmek istemezse doguma kadar yaptigi stress bebege zarar unutma... biz anneyiz 10 tanede olsa biz neden boyle diyemeyiz yuzunu gorsek yeter baslariz aglamaya... sen bwbegin iyi olun gerisini takma bacim...apranxx baci ben ciktim optum seni.. sende dikkat et kendine...

şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol
o kadar uğraştın ne spirali canım yaaa.....

napayım yaa arada geliyolar
Yatamadım kusmak için kalktım sonrada yazdıklarınızı okudum gözyaşlarım aktı gitti halada ağlıyorum meğer ne kadar dolmuşum.bugün daha bir şiddetli ağrı.daha 5 saat var randevuya.

ağlamaaaa kıyamam,ya da vazgeçtim ağla,zırlaya zırlaya ağla,bazen iyi gelir ağlamak...aman yaa 5 saat nasıl geçicek şimdi

amin canım sağol,ben okumuşumdur mutlaka ama cevap yazmamışımdır asıl sen kusura bakma,yoğunum çok...hımmm benim denemeye gelince,testler yine manyaklaştı,hiç pik falan olmadı,koyulaşacak diye beklerken pat diye silindi...yum dan 17 saat sonra oldu denemem..perşembe akşam 6 gibi çatladıysa diyorum( öğleden o saate kadar sancım oldu çünkü) deneme cuma sabah 11 de oldu...ne diyeyim yaa,sondu zaten bi daha yöntem denemiycem,tam tevekkül,salıcam çayıra,mevlam kayıra...
bata daha 3 gün var bekliyorum bakalım ama hakkaten bu ay en son düşündüğüm şey bebek...

yok canım ya öyle düşünme,sonuçta onunda çocukları...senin kadar düşünecektir onları...herşey dör dörtlük olmuyo işte bazen,ama biz bayanlar hep mükemmel olsun istiyoruz,özellikle çocuklarımız için..nolur en fazla yemeklerinin düzeni değişir bi kaçgün...geç yatarlar falan..ama anneleri sağlam lazım onlara...

iyi yapmışsın,ben de çıktım zaten faceden...
napcan insan sesini araba sesini kuzum yaa,ay yer değişelim,müthiş derecede yalnızlığa ihtiyacım varrrrrr

ayy kızlar hakkımızda hayırlısı..ne günlerden nerelere geldik...bak kübra doğum yaptı yapacak...yok deneme yok cinsiyet...koş Allah koş...kızsa kız erkekse erkek,napalım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin...

kız bacım soru soruyorsun iki defadır deneme oldu mu diye cvp yazıyorum bir şey demiyorsun bir daha cvp fialn yazmam sorarsan haberin olsun

kız bacım soru soruyorsun iki defadır deneme oldu mu diye cvp yazıyorum bir şey demiyorsun bir daha cvp fialn yazmam sorarsan haberin olsun

canım gördum ama cevap yazmamısım demekkı.sayfaya gırınce daalıyorum yazılara neyı cevapladıgımı unutuyorum bende

Sultan Rabbim şifa versin inşallah. İnsanın aklı hep birşeye odaklıysa bedende rahat etmiyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz. Bu arada aptanaxx bizim günlerimiz aynı sizinle. Bugün test için gittim kan verdim meğer cihaz bozuk yarın çıkacakdedi bekliyorum bende. Ama dDr demişti tek deneme ile tutması zor iki defa yapın diyede ben çok canım acıyordu yapmam imkansızdı. Nasipte varsa el getirir yel getirir olu verir. Bu arada telden girdiğim için kime nasıl cevap yazacağımı bilemiyorum 15 tatilde pc gelecek ozaman daha rahat yazarım inşallah. Bu arada hamile kalmayıda hiç istemiyorum. En azından belki birgün olur umudu var. Ama hamile kaldıktan sonra olmazsa o unutma tükenecek. Rabbim beni isyan etmekten korusun inşallah. Şuan sadece bunu istiyorum. İki eltim hamile ikisininde oğlu olacak. Çok özendim bende birinin hatta 3. Oğlunu doğuracak. Ya Rabbim ya Rabbim nroolur Allah'ım bizede nasip et. Yalvarıyorum sana bizlerede nasip et inşallah.

yemeye gayret ettim kızılcık falan yedim büyük oğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım bunda 3 4 gün öncesi ilişki oldu fakat sonuç yine erkek 3. ayda hamile kalabildim v

ovulasyondan 3-4 gun once olduguina emin misiniz? cunku ovulasyon testleri kullanmadan, tahmini yapilan hesaplar tutmuyor.

doktor size ne listesi verdi? detayli yazabilir misiniz? burada paylasilan asit alkali olayi mi? baska bir sey mi?

cok cok gecmis olsun. monthun kizi oluyor. baska da sanirsam haber yok. kizlarin biraz zor geciyor hamileligi.

cok cok gecmis olsun, bozmayin morallerinizi. eminim kisa surede toparlayacaktir, insallah gripten olmustur o gecince hemencecik duzelecektir.[/QUOTE]

[/QUOTE]

O zamanlar 29 günde adet oluyordum ovulasyon un 15.gün olduğunu düşünürsek en son 12. Gün ilişki olmuştu test kullanmamistim ama akintidan değişiklikler dek anliyordum .

ben korkudan test falan yapamıyorum canım yaa,varsada korkuyorum yoksada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…