Süper Anneler - 2011

Valla ben artık yok dietmiş yok yumurta takibiymiş inanmıyorum. Benim eltim kadar süt ve süt ürünlerini tüketen kimseyi görmedim. Ama 3. Oğlunu doğuracak. Birde sitede okuduğum kadar yumurta takibi yapıpta diyetle birlikte yinede kız olanda çok dimi? Kübra var pozitif var.

ben varım beni unuttun

Babymuck sen neler denemiştin? Kızmı seninde şimdi?

evet canım üçüncü kızımı kucagıma aldım.yani bende burda yazılanları okudum üye olmadan önce.yumurta takibi yaptım sol yumurtam çatlamıştı uzayan akıntıdan birgün sonrası oldu. iki ay eşimle süt ürünleri tüketmedik.hergün muz soda.ilişki öncesi sert türk kahvesi vajinal duş.derin ilişki saga yattım yani hepsini yaptım olmadı.hepsi yalan birşeyi çok isteyince olmuyor zaten

Benimde sağ yumurtam çatlamıştı Dr sordum sağ erkek sol kız hiç öyle birşey yok dedi. Nasipte olmadımı olmuyor. Birşeyi demekki çok istememek lazımmış. Ama ben duaya çok inanıyorum. Şuan sadece Allah'ıma ettiğim dualarıma güveniyorum

Ama uzayan akıntı olduğu zaman olması gerekmiyormu. Ben 28 günde bir adet oluyorum ama yumurtam 16. Gün çatladı. Dr akıntın varsa tamamdır dedi birde iki gün üst üste tahlil verdim. Ama tek ilişki oldu iki defa yapın dedi ama canım çok acıyordu içimdende gelmedi diye yapmadık

doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi

canım bebegın nasıl emıyormu.ıyımısınız.özluyoruz senıde vallahı.kac aylık oldu bebegın

0+12 olmuşsun sen canım.herhalde benim de öyle oldu 3 ü de.

maralcım sende ıyısın ınsallah.bebegın nasıl.senınkı kac aylık oldu vallahı bebeklerımız cogalıyor ıyıce masallah ne guzel.hamılelerımızde var.allah ısteyen herkese nasıp etsin

doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi

0+12 olmuşsun sen canım.herhalde benim de öyle oldu 3 ü de.
benimde 0+12 oldu kızlarrrrr hemide 0+17

0+12 ne oluyor kızlar?

ovulasyondan 12 saat sonrası demek canım...vajen ovulasyon anında ve takip eden 12 saat içinde diyet vs yapmasanda kendiliğinden alkali olur...12 saatten sonra yavaş yavaş tekrar asidikleşmeye başlar...ve tabiki böyle bir ortamda y lerin yaşama şansı yok denecek az

naptın..canlı yayında yok bu sefer,ay hastaneye mi yatırdı dr,bebek nasılmış,başağrıların niyeymiş,ölücem meraktan...haber et bacım nolur...

Kızlar eşim dayanamamış sonucu almaya gitmiş sonuç 0,369 sanırım gebelik yok değilmi? Pekte anlamıyorum 3 gün var hasta olmama

kızlar bugün dr gittim bende kist varmış Corpus luteum(kanama kistiymiş) neyse daha tahliller yapacak ona göre ilaç başlar büyük ihtimalle dogum kontrol hapı başlar ama ben doğum konrtol hapından sonra hamile kalımndıgında erkek olma ihtimali yüksekmiş bende kız istiyoreum hoş sadece meraktan soruyorum artık erkek kız ugraşmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…