- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.061
bacım bizden gittikleri mi var ki gelsinler
slm kızlar.sultanın bebeğinin cinsiyeti bugünmü belli olacak.
dr a gidecek bugün birazdan ama cinsiyeti öğrenmek istemediğini söyleyecek...hazır değilim diyo
Valla ben artık yok dietmiş yok yumurta takibiymiş inanmıyorum. Benim eltim kadar süt ve süt ürünlerini tüketen kimseyi görmedim. Ama 3. Oğlunu doğuracak. Birde sitede okuduğum kadar yumurta takibi yapıpta diyetle birlikte yinede kız olanda çok dimi? Kübra var pozitif var.
Babymuck sen neler denemiştin? Kızmı seninde şimdi?
Ama uzayan akıntı olduğu zaman olması gerekmiyormu. Ben 28 günde bir adet oluyorum ama yumurtam 16. Gün çatladı. Dr akıntın varsa tamamdır dedi birde iki gün üst üste tahlil verdim. Ama tek ilişki oldu iki defa yapın dedi ama canım çok acıyordu içimdende gelmedi diye yapmadık
doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi
evet canım üçüncü kızımı kucagıma aldım.yani bende burda yazılanları okudum üye olmadan önce.yumurta takibi yaptım sol yumurtam çatlamıştı uzayan akıntıdan birgün sonrası oldu. iki ay eşimle süt ürünleri tüketmedik.hergün muz soda.ilişki öncesi sert türk kahvesi vajinal duş.derin ilişki saga yattım yani hepsini yaptım olmadı.hepsi yalan birşeyi çok isteyince olmuyor zaten
0+12 olmuşsun sen canım.herhalde benim de öyle oldu 3 ü de.
doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi
benimde 0+12 oldu kızlarrrrr0+12 olmuşsun sen canım.herhalde benim de öyle oldu 3 ü de.
0+12 ne oluyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?