- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.081
canım bebegın nasıl emıyormu.ıyımısınız.özluyoruz senıde vallahı.kac aylık oldu bebegın
malesef gebelik yok canım ama istemiyodun zaten bu ay dimi,hayırlısı olsun ne diyelim...Kızlar eşim dayanamamış sonucu almaya gitmiş sonuç 0,369 sanırım gebelik yok değilmi? Pekte anlamıyorum 3 gün var hasta olmama
kızlar bugün dr gittim bende kist varmış Corpus luteum(kanama kistiymiş) neyse daha tahliller yapacak ona göre ilaç başlar büyük ihtimalle dogum kontrol hapı başlar ama ben doğum konrtol hapından sonra hamile kalımndıgında erkek olma ihtimali yüksekmiş bende kız istiyoreum hoş sadece meraktan soruyorum artık erkek kız ugraşmayacam
naptın..canlı yayında yok bu sefer,ay hastaneye mi yatırdı dr,bebek nasılmış,başağrıların niyeymiş,ölücem meraktan...haber et bacım nolur...
sultann gel artık ya ben sabahı nasıl edecem ya
canım inanki bi yandan dua ediyorum bi yandan sürekli seni düşünüyorum,inşallah sıcacık evinde sağlıklı ve mutlusundur......aksini düşünmek istemiyorum...Allaha emanet ol bacım
kızlar bugün dr gittim bende kist varmış Corpus luteum(kanama kistiymiş) neyse daha tahliller yapacak ona göre ilaç başlar büyük ihtimalle dogum kontrol hapı başlar ama ben doğum konrtol hapından sonra hamile kalımndıgında erkek olma ihtimali yüksekmiş bende kız istiyoreum hoş sadece meraktan soruyorum artık erkek kız ugraşmayacam
Kizlar nerdesiniz... sultan apranxx eylul dorti lenarin zeynep huuuuuuu... bak kizimda icerde pitpitliyo... bu cok kuduruk olucak valla edepsiz mi ne...
Kızlar ya ben bAştan yine başlıycam ya bıktım artık. Eşim çok üzüldü onu görünce benimde moralim bozuldu. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım. Şu ph ölçer filan nerede sipariş vericem. Birde şu saraçoğlunun çayımı karışımımı vardı ne vardı?
Kızlar eşim dayanamamış sonucu almaya gitmiş sonuç 0,369 sanırım gebelik yok değilmi? Pekte anlamıyorum 3 gün var hasta olmama
Kızlar anca geldim.zaten eve geleli 1 saat falan oldu.doktorda çok bekledik tatil dönüşû kalabalıktı hatta birara doktoru hastaneden acil çağırdılar 40 dk falan yoktu dr. Bizim muayenede pek içime sinmedi ama anlatayım.1 kilo 300 gr vermişim kan ve idrar tahlili iyi çıktı.baş ağrısı gebelik migreniymiş günde 4 taneye kadar paracetamol içebilirsin onun dışında ilaç veremem dedi.zaten gebelik migrenini paracetamol de geçirmez dedi.nörolojiye muayene olmam lazımmış sevk kağıdı verdi ağrı geçmez sıvı alamazsam serum takacaklarmış.en son ultrasona girdik çok şükür bebeğin kıpırdadığını gördüm.dr bebek iyi dedi inceledi birara eşim cinsiyetini sordu arabada sen duymak istemesende ben soracam demişti zaten.dr henüz erken dedi ben şuan ense kalınlığını ölçmeye çalışıyorum dedi.gerisini dinlemedim zaten.ama bir sürü foto verdi. 4 hafta sonraya randevu verdiler geldik.
Kızlar anca geldim.zaten eve geleli 1 saat falan oldu.doktorda çok bekledik tatil dönüşû kalabalıktı hatta birara doktoru hastaneden acil çağırdılar 40 dk falan yoktu dr. Bizim muayenede pek içime sinmedi ama anlatayım.1 kilo 300 gr vermişim kan ve idrar tahlili iyi çıktı.baş ağrısı gebelik migreniymiş günde 4 taneye kadar paracetamol içebilirsin onun dışında ilaç veremem dedi.zaten gebelik migrenini paracetamol de geçirmez dedi.nörolojiye muayene olmam lazımmış sevk kağıdı verdi ağrı geçmez sıvı alamazsam serum takacaklarmış.en son ultrasona girdik çok şükür bebeğin kıpırdadığını gördüm.dr bebek iyi dedi inceledi birara eşim cinsiyetini sordu arabada sen duymak istemesende ben soracam demişti zaten.dr henüz erken dedi ben şuan ense kalınlığını ölçmeye çalışıyorum dedi.gerisini dinlemedim zaten.ama bir sürü foto verdi. 4 hafta sonraya randevu verdiler geldik.
canımmmm özür dileyecek bişey yok,sakın öyle düşünme..biz merak ettik seni,cevap gelmeyince ben kötü bi sonuç var sandım,hamilelik migreniniduymuştum,Allah yardımcın olsun..burası geniş bi aile...bi konu açsan bununla lgili eminim biçok faydalı tavsiye gelecektir,yaşayanlardan...bitkisel çözümü vardır belki...ama nörolojiyi ihmal etme git mutlaka...ay bu analık ne zor ya Rabbi...daha karnındayken başlıyosun cefa çekmeye...Allah onların acılarını göstermesin,napalım biz dayanırız...cennet var ayağımızın altında...canım o kadar istiyorum ki yanında olmayı,elimden geleni yapmayı..böyle kıpırdamadan okuyunca kötü oluyorum...Allah yardımcın olsun kardeşim...Allahım nolur duy sesimi,sultan kulunun bunca çektiği acının mükafatı olarak ona hayırlı sağlıklı bi oğlan nasib et ya Rabbim...aminnnnnCanlarım özürdilerim sizi merakta bıraktım.ama beni bilirsiniz merak etmeyin diye herşeyi sıcağı sıcağına paylaşırım.telefonu evde unutmuşum yoksa drda beklerken bile yazardım.bugün ağrıyla nasıl hazırlanıp gittiğimi bile hatırlamıyorum.birde doktorda çocuklarla beraber bekledik.dönüşte eşımle kavga ettik inanın bugün nasıl geçti bende bilmiyorum yoksa bir ömürmü geçti.eve gelip çocukları yatırdım hemen size yazdım.annemleri bile yarın arayacam çok yorgunum mutsuzum.iyiki siz varsınız seviyorum sizi.tekrar üzdüğüm için özürdilerim.
Kızlar ya ben bAştan yine başlıycam ya bıktım artık. Eşim çok üzüldü onu görünce benimde moralim bozuldu. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım. Şu ph ölçer filan nerede sipariş vericem. Birde şu saraçoğlunun çayımı karışımımı vardı ne vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?