Süper Anneler - 2011

Kızlar eşim dayanamamış sonucu almaya gitmiş sonuç 0,369 sanırım gebelik yok değilmi? Pekte anlamıyorum 3 gün var hasta olmama
malesef gebelik yok canım ama istemiyodun zaten bu ay dimi,hayırlısı olsun ne diyelim...

geçmiş olsun....o da hikaye,ne doğ. kontrol hapı kullananlar biliyorum çifter çifter kızı var..

canım inanki bi yandan dua ediyorum bi yandan sürekli seni düşünüyorum,inşallah sıcacık evinde sağlıklı ve mutlusundur......aksini düşünmek istemiyorum...Allaha emanet ol bacım

neyse ben çıkıyorum kızım durmuyor.sabah bakarım artık.sultan insan bir cümlede olsa yazmazmı ya neyse öptüm kızlar

Kızlar anca geldim.zaten eve geleli 1 saat falan oldu.doktorda çok bekledik tatil dönüşû kalabalıktı hatta birara doktoru hastaneden acil çağırdılar 40 dk falan yoktu dr. Bizim muayenede pek içime sinmedi ama anlatayım.1 kilo 300 gr vermişim kan ve idrar tahlili iyi çıktı.baş ağrısı gebelik migreniymiş günde 4 taneye kadar paracetamol içebilirsin onun dışında ilaç veremem dedi.zaten gebelik migrenini paracetamol de geçirmez dedi.nörolojiye muayene olmam lazımmış sevk kağıdı verdi ağrı geçmez sıvı alamazsam serum takacaklarmış.en son ultrasona girdik çok şükür bebeğin kıpırdadığını gördüm.dr bebek iyi dedi inceledi birara eşim cinsiyetini sordu arabada sen duymak istemesende ben soracam demişti zaten.dr henüz erken dedi ben şuan ense kalınlığını ölçmeye çalışıyorum dedi.gerisini dinlemedim zaten.ama bir sürü foto verdi. 4 hafta sonraya randevu verdiler geldik.

Son düzenleme:
naptın..canlı yayında yok bu sefer,ay hastaneye mi yatırdı dr,bebek nasılmış,başağrıların niyeymiş,ölücem meraktan...haber et bacım nolur...

sultann gel artık ya ben sabahı nasıl edecem ya

canım inanki bi yandan dua ediyorum bi yandan sürekli seni düşünüyorum,inşallah sıcacık evinde sağlıklı ve mutlusundur......aksini düşünmek istemiyorum...Allaha emanet ol bacım

Canlarım özürdilerim sizi merakta bıraktım.ama beni bilirsiniz merak etmeyin diye herşeyi sıcağı sıcağına paylaşırım.telefonu evde unutmuşum yoksa drda beklerken bile yazardım.bugün ağrıyla nasıl hazırlanıp gittiğimi bile hatırlamıyorum.birde doktorda çocuklarla beraber bekledik.dönüşte eşımle kavga ettik inanın bugün nasıl geçti bende bilmiyorum yoksa bir ömürmü geçti.eve gelip çocukları yatırdım hemen size yazdım.annemleri bile yarın arayacam çok yorgunum mutsuzum.iyiki siz varsınız seviyorum sizi.tekrar üzdüğüm için özürdilerim.

Geçmiş olsun.ben evlenmeden 3-4 sene önce diane 35 e başladım yüzümde strese bağlı sivilceler için dr yazmıştı faydasıda oldu.evlenince bıraktım peşpeşe iki kızım oldu.2.doğumdan sonra tekrar diane kullandım işte tekrar bıraktım şimdi 3.ye hamileyim.yani d.kontrol hapından sonra ben kız dogurdum.

Sultan iyi olmana çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin inşallah. İnşallah belki biraz rahatlamışsındır

Kızlar ya ben bAştan yine başlıycam ya bıktım artık. Eşim çok üzüldü onu görünce benimde moralim bozuldu. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım. Şu ph ölçer filan nerede sipariş vericem. Birde şu saraçoğlunun çayımı karışımımı vardı ne vardı?

Sultan bacim iyi olmana sevindim kilo kaybetmen kotu degil ben 3haftada 4 kilo vermistim gecen ay. halada almadim ayni kilodayim. Bebekte sagilkliymis bak ne guzel.. artik kendinke ilgilen ve biraz relax ol iyi gelecektir sana..bebisin fotolarini at merak ediyorum.. benim dr nasi gordu de soyledi hala dusunmekteyim hemde kukuyu gordu... bugun komsular baska dr a git diyolar ama gitmicem... 16 haftayi beklicem kendi dr cagirdi 15. Haftada gitmicem... neyse dinlen arkadasim optum

Canım sen 2.kızdan sonra mı 3.kızdan sonra mı kıbrıs'ı denedin?
Sonuçta gene dogal yollardan mı hamiş kaldın?

Ben 3 kızıma doğal yoldan hamile kaldım 3 kızdan sonra kıbrısa gittim ama olmadı. En son kasımda gittim zaten ilaçların etkisi olsa gerek bu ay hamile kalamadım cesaretimde yok açıkçası

sultancim insallah gecer basagrilarin benimde cok basim agridi senin gibi, cok ilac icmemeye calistim sabahlari bile bazen agri ile uyaniyordum ve kizimi krese birakip almak bile cok zor geldigi icin kizimi kresten almak zorunda kaldim oysaki cok seviyordu orada oyun oynamayi 3 saat ona da degisiklik oluyordu ama malesef biraktik. insallah seninde zamanla gececek hamileligin 2.donemine girince daha rahat edersin ben cok ilac icmemek icin bas agrisina elma yiyordum hergun kahvaltidan sonra iyi geliyordu ve bazende turk kahvesi iciyordum kafeinde iyi bisey degil hamilelikte ama ilacdan daha iyidir diye o da biraz fayda etmisti insallah biran once gecer agrilarin.
bebeginin iyi olmasina sevindim hamilelikte daha hassasiz esler bir iyi,bir kotu bosver sen takma onu sen sagligini dusun stresde basagrisi yapiyor insallah oglusun olurda tum bu agrilari mutsuzluklari unutturu verir hemencik.

cok sukur bır sorun yomus sultan.allah sanada yardımcı olsun ınsallah bu dönemı bıran önce atlatırsın canım.

canımmmm özür dileyecek bişey yok,sakın öyle düşünme..biz merak ettik seni,cevap gelmeyince ben kötü bi sonuç var sandım,hamilelik migreniniduymuştum,Allah yardımcın olsun..burası geniş bi aile...bi konu açsan bununla lgili eminim biçok faydalı tavsiye gelecektir,yaşayanlardan...bitkisel çözümü vardır belki...ama nörolojiyi ihmal etme git mutlaka...ay bu analık ne zor ya Rabbi...daha karnındayken başlıyosun cefa çekmeye...Allah onların acılarını göstermesin,napalım biz dayanırız...cennet var ayağımızın altında...canım o kadar istiyorum ki yanında olmayı,elimden geleni yapmayı..böyle kıpırdamadan okuyunca kötü oluyorum...Allah yardımcın olsun kardeşim...Allahım nolur duy sesimi,sultan kulunun bunca çektiği acının mükafatı olarak ona hayırlı sağlıklı bi oğlan nasib et ya Rabbim...aminnnnn

ara ara bizimde böyle yıkıldığımız oldu canım,salma kendini...bak sabreden herkesin göbüşü dolu şu anda...ph ölçeri ben gg den almıştım10tl ye 100 tane vardı içinde...otun suyun herşeyin ph ını ölçtüm durdum saraçoğlu çayı kullanan burdaki grupta yok,ama bu topiğin eski sayfalarında kullananlar var okuyabilirsin...benim hatırladığım teravet ve egem2011 kullandı ve ikisininde oğlu oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…