Süper Anneler - 2011

canımmmm özür dileyecek bişey yok,sakın öyle düşünme..biz merak ettik seni,cevap gelmeyince ben kötü bi sonuç var sandım,hamilelik migreniniduymuştum,Allah yardımcın olsun..burası geniş bi aile...bi konu açsan bununla lgili eminim biçok faydalı tavsiye gelecektir,yaşayanlardan...bitkisel çözümü vardır belki...ama nörolojiyi ihmal etme git mutlaka...ay bu analık ne zor ya Rabbi...daha karnındayken başlıyosun cefa çekmeye...Allah onların acılarını göstermesin,napalım biz dayanırız...cennet var ayağımızın altında...canım o kadar istiyorum ki yanında olmayı,elimden geleni yapmayı..böyle kıpırdamadan okuyunca kötü oluyorum...Allah yardımcın olsun kardeşim...Allahım nolur duy sesimi,sultan kulunun bunca çektiği acının mükafatı olarak ona hayırlı sağlıklı bi oğlan nasib et ya Rabbim...aminnnnn

ara ara bizimde böyle yıkıldığımız oldu canım,salma kendini...bak sabreden herkesin göbüşü dolu şu anda...ph ölçeri ben gg den almıştım10tl ye 100 tane vardı içinde...otun suyun herşeyin ph ını ölçtüm durdum saraçoğlu çayı kullanan burdaki grupta yok,ama bu topiğin eski sayfalarında kullananlar var okuyabilirsin...benim hatırladığım teravet ve egem2011 kullandı ve ikisininde oğlu oldu...

canımmmm özür dileyecek bişey yok,sakın öyle düşünme..biz merak ettik seni,cevap gelmeyince ben kötü bi sonuç var sandım,hamilelik migreniniduymuştum,Allah yardımcın olsun..burası geniş bi aile...bi konu açsan bununla lgili eminim biçok faydalı tavsiye gelecektir,yaşayanlardan...bitkisel çözümü vardır belki...ama nörolojiyi ihmal etme git mutlaka...ay bu analık ne zor ya Rabbi...daha karnındayken başlıyosun cefa çekmeye...Allah onların acılarını göstermesin,napalım biz dayanırız...cennet var ayağımızın altında...canım o kadar istiyorum ki yanında olmayı,elimden geleni yapmayı..böyle kıpırdamadan okuyunca kötü oluyorum...Allah yardımcın olsun kardeşim...Allahım nolur duy sesimi,sultan kulunun bunca çektiği acının mükafatı olarak ona hayırlı sağlıklı bi oğlan nasib et ya Rabbim...aminnnnn

ara ara bizimde böyle yıkıldığımız oldu canım,salma kendini...bak sabreden herkesin göbüşü dolu şu anda...ph ölçeri ben gg den almıştım10tl ye 100 tane vardı içinde...otun suyun herşeyin ph ını ölçtüm durdum saraçoğlu çayı kullanan burdaki grupta yok,ama bu topiğin eski sayfalarında kullananlar var okuyabilirsin...benim hatırladığım teravet ve egem2011 kullandı ve ikisininde oğlu oldu...

Apranaxx bu saraç oğlu çayı nı nerden almışlar ben telden girdiğim için eski sayfalara bakamıyorum sen bana link atarmısın? Bu arada ph ölçer sipariş verince kaç günde geliyor?

Sultan canım geçmiş olsun . Bnde bu ay deneme yapıcam ama testim yok test alamadım . akıntıyı takip edecem ve hayrlısı hangisi hayırlıysa Allah onu versin

tesekkür ederim arkadaslar sagolun.

tesekkür ederim canim sagol dualarin icin.

apranaxxim canim arkadasim ruh ikizim ne kadar samimi dua ettigini biliyorum Allah razi olsun. inan en icten sekilde ben de senin icin dua ediyorum. bugün agrilara savas actim cepten degil bilgisayardan yaziyorum bilgisayari actim. evde ne kadar pencere varsa actim havalandirdim kararliyim bugün yatmiycam kahvalti bile yaptim zorluyorum kendimi. ilac da ictim. bakalim savasi kim kazanacak. kazanmam lazim agriyi yenmem lazim baska türlü olmayacak hastaneye yatmak istemiyorum. ben hayatimi cocuklarima adadim.onlar icin saglam durmaliyim.:128:

Hdg34 oda benim gerçek hesabım değil zaten bende rahat sorabilmek için açtım arada işe yarıyor

Kızlar eşim dayanamamış sonucu almaya gitmiş sonuç 0,369 sanırım gebelik yok değilmi? Pekte anlamıyorum 3 gün var hasta olmama
sağlık olsun önümüzde ki ay denersin canm..bak ben boş boş bekliyorum
geçmiş olsun canm....kızını kavuşursun inş

sonunda geldim ve sonunda buldum yazını
canım cok sevındım ıkınızınde iyi olmanıza...bir arkadaşımdan duymuştum isviçrede dr hamilelere agrı kesici yerine kavrulmamış 3 4 tane bademi ağızlarında iyice ezmelerini tavsiye etmiş agrı kesici özelliği varmış bademin bence mutlak denemelisin...nörolojiye gitmene gerek yok bence içini rahat tut ve ağrın olunca mutlaka karanlık bir odada 10 15 dk yat....geçmiş olsun canm en kısa zmanda atlatırsın inş

eylülüm sagol arkadasim.cok ilginc badem mi hemen deneyim evde var.tesekkür ederim canim.

Sultan canım benim nette Hızır A.S. Duası var şifa niyetine oku faydasını görürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…