- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.121
Amin inşallah. Dr aradım bu sefer ilaçlı deneyelim dedi sizce ne yapsam arkadaşlar? Çok kararsızım ya((
Kızlar anca geldim.zaten eve geleli 1 saat falan oldu.doktorda çok bekledik tatil dönüşû kalabalıktı hatta birara doktoru hastaneden acil çağırdılar 40 dk falan yoktu dr. Bizim muayenede pek içime sinmedi ama anlatayım.1 kilo 300 gr vermişim kan ve idrar tahlili iyi çıktı.baş ağrısı gebelik migreniymiş günde 4 taneye kadar paracetamol içebilirsin onun dışında ilaç veremem dedi.zaten gebelik migrenini paracetamol de geçirmez dedi.nörolojiye muayene olmam lazımmış sevk kağıdı verdi ağrı geçmez sıvı alamazsam serum takacaklarmış.en son ultrasona girdik çok şükür bebeğin kıpırdadığını gördüm.dr bebek iyi dedi inceledi birara eşim cinsiyetini sordu arabada sen duymak istemesende ben soracam demişti zaten.dr henüz erken dedi ben şuan ense kalınlığını ölçmeye çalışıyorum dedi.gerisini dinlemedim zaten.ama bir sürü foto verdi. 4 hafta sonraya randevu verdiler geldik.
Amin inşallah. Dr aradım bu sefer ilaçlı deneyelim dedi sizce ne yapsam arkadaşlar? Çok kararsızım ya((
Ben tüp bebek yaptığımda 4 yumurtam aynı anda olmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemem. Hani ilaç kullanmadan yapsamda sadece çatlama iğnesi kullansam diyorum. Birde şuna çok dikkat ettim genelde tedavi ile ve tüp bebek ile çocuk sahibi olanların çoğu erkek. SiZcede öylemi benim gördüklerim genellikle öyle.
Hanzade orgazm olmayı dr mutlaka tavsiye etmişti sende mutlaka dene. Hatta olursa iki üç beş okadarda değilde iki defa dene en azından ben biri bile beceremiyorumya neyse. Dr tarif etmişti çok utanmıştım
Canım ilaçla derken yumurta büyütmek çatlatma iğnesi kullanmak dedi. Saraçoğlu'nun numarasını buldum apranaxxın verdiği llinkte kızlar yazmışlar orada ne verdiğini filan ben daha tam inceleyemedim. Dr diet filan boş ona inanmıyorum dedi. Nettede bir yazı okudum vücudun alkalı olabilmesi için hergün karbonatlı su iç ben deniycem sende dene bence.
kız bacım soru soruyorsun iki defadır deneme oldu mu diye cvp yazıyorum bir şey demiyorsun bir daha cvp fialn yazmam sorarsan haberin olsun
doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi
kızlar bugün dr gittim bende kist varmış Corpus luteum(kanama kistiymiş) neyse daha tahliller yapacak ona göre ilaç başlar büyük ihtimalle dogum kontrol hapı başlar ama ben doğum konrtol hapından sonra hamile kalımndıgında erkek olma ihtimali yüksekmiş bende kız istiyoreum hoş sadece meraktan soruyorum artık erkek kız ugraşmayacam
Sultan canım geçmiş olsun . Bnde bu ay deneme yapıcam ama testim yok test alamadım . akıntıyı takip edecem ve hayrlısı hangisi hayırlıysa Allah onu versin
bu sabah gittiğim doktor yumurta 3 gün içinde çatlıyacak dedi:yarın gece eşinle buluş cuma sabahı gel bakalımm yumurtan çatlamışmı...hocam dedim ya çatlamamışsa cinsel perhiz boşamı gitcek dedim...dr da ya oara çatlarsa yumurtayı kaçırmayalım diye diyorum dedi...yarın da geleyim dedim kabul etmedi ,cuma sabahı gel dedi...gerci dr.un takibinden hiç tatmin olmadım...arkadaşlar bana yumurtanın ultrason fotosunu verdi,anlayan arkadaş varmı...fotonun hemen altındaki ölçüm rakkamını yazsam size anlarmısınız ...iki foto var biri: 20.8mm 18.3mm diğer fotonon alt tarafındada 19.8mm 13.8mm diye yazıyor...acaba yarın başka bir dr amı gitsemsaatini kaçırmak istemiyorum yani anlıcanız 4. çocuk için tek umudum saatini denk getirmek...sonra içimde uhde kalsın istemiyorum hani ben elimden geleni yaptım ,bir kul olarak ,rabbim böylesini layık gördü derimmmmmm....allahım herkeze ve banada gönlümüzdekini versiiiiin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?