Süper Anneler - 2011

Amin inşallah. Dr aradım bu sefer ilaçlı deneyelim dedi sizce ne yapsam arkadaşlar? Çok kararsızım ya ((

Amin inşallah. Dr aradım bu sefer ilaçlı deneyelim dedi sizce ne yapsam arkadaşlar? Çok kararsızım ya ((

eskilerde ilaçla deneyen ve oğluşu olanlar var ama .İlaçla birden fazla yum olabiliyor ve o zmnda hangisinin çatladığını kestirmek güçleşiyor..artı ve eksilerini düşün ona göre karar ver canım

Son düzenleme:
Ben tüp bebek yaptığımda 4 yumurtam aynı anda olmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemem. Hani ilaç kullanmadan yapsamda sadece çatlama iğnesi kullansam diyorum. Birde şuna çok dikkat ettim genelde tedavi ile ve tüp bebek ile çocuk sahibi olanların çoğu erkek. SiZcede öylemi benim gördüklerim genellikle öyle.

sultan canım herşeylerin doğru dürüst gittiğine...çok sevindim ...kilo vermen ilk aylarda normal...bende hep veririm çünkü çok kötü ağır mide bulantıları yaşarım (bu arada nasıl bir akılsızımki 4.yü düşünebiliyorum)neyse...3.gebeliğimde çok ağırdım şiddetli baş ağrılarm olurdu tıpkı senin gibi ,ben parol içerdim gerci hiçde fayda etmezdi...yaş faktörüyle beraber bayağı 3 .ağır geciyor...allahım yar ve yardımcın olsuuuuuun......bak geçti 3. kızım 4 yaşında ve ben yumurlama günü takibindeyim...kadınlar biz çekilenleri unuturuz...bende erkek çocuk aşkından girdim bu yola yoksa rahatımı bozmazdım.... canım sultanım....senin bebişin paşanın cinsiyetini artık 4 hafta sonra öğrencez demek...hayırlısı olsun...bende bugün dra gittim yarın akşama yumurtan hazırdır dedi... ne saat verdi nede bişiy söyledi sadece kahve detayından bahsetti ...yumurtamın sağda olduğunu söledi kızlaaaaaaaaaaaar bu ne demek......bileniniz varmı.....

canım ilaçlı nedemek ...???vitamin takviyelimi?????saraç oğlunun kürünü bulabildiysen yazarmısın yarın akşama kadar içeyim bari....turnusolada ulaşamadım bugün medikallere gitcem...son çırpınışlarım...geri sayım başladı...bu gün eşime önümüzdeki ayamı devretsek dedim çıldırdı oda haklı diyetten çok sıkıldı...olsun bitsin diyorrrr takma kafana gelsin bir fadime daha...

benim cevremdekilerde genelde kız ....

Canım ilaçla derken yumurta büyütmek çatlatma iğnesi kullanmak dedi. Saraçoğlu'nun numarasını buldum apranaxxın verdiği llinkte kızlar yazmışlar orada ne verdiğini filan ben daha tam inceleyemedim. Dr diet filan boş ona inanmıyorum dedi. Nettede bir yazı okudum vücudun alkalı olabilmesi için hergün karbonatlı su iç ben deniycem sende dene bence.

Hanzade orgazm olmayı dr mutlaka tavsiye etmişti sende mutlaka dene. Hatta olursa iki üç beş okadarda değilde iki defa dene en azından ben biri bile beceremiyorumya neyse. Dr tarif etmişti çok utanmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanzade orgazm olmayı dr mutlaka tavsiye etmişti sende mutlaka dene. Hatta olursa iki üç beş okadarda değilde iki defa dene en azından ben biri bile beceremiyorumya neyse. Dr tarif etmişti çok utanmıştım

bu sabah gittiğim doktor yumurta 3 gün içinde çatlıyacak dedi:yarın gece eşinle buluş cuma sabahı gel bakalımm yumurtan çatlamışmı...hocam dedim ya çatlamamışsa cinsel perhiz boşamı gitcek dedim...dr da ya oara çatlarsa yumurtayı kaçırmayalım diye diyorum dedi...yarın da geleyim dedim kabul etmedi ,cuma sabahı gel dedi...gerci dr.un takibinden hiç tatmin olmadım...arkadaşlar bana yumurtanın ultrason fotosunu verdi,anlayan arkadaş varmı...fotonun hemen altındaki ölçüm rakkamını yazsam size anlarmısınız ...iki foto var biri: 20.8mm 18.3mm diğer fotonon alt tarafındada 19.8mm 13.8mm diye yazıyor...acaba yarın başka bir dr amı gitsem saatini kaçırmak istemiyorum yani anlıcanız 4. çocuk için tek umudum saatini denk getirmek...sonra içimde uhde kalsın istemiyorum hani ben elimden geleni yaptım ,bir kul olarak ,rabbim böylesini layık gördü derimmmmmm....allahım herkeze ve banada gönlümüzdekini versiiiiin.....

canım onun tarifimi...olur....dr nasıl tarif etmiş acaba ...gerçi arife tarif gerkmez ama ...bu heyecanla ,gerginlik stres biride çok zor bulmak...birde adam cağız cinsel perhizde hiç zannedemiyorum beni beklesinnnnha ha ha....

son 24 saat karbonatlı suyunda zevkine varalım ...şimdi kalkıyorum hazırlamaya bakalım tadı nasıymış....saraç oğlunun çayını araştırınca mutlaka açık açık yaz tatlım ...erkek doğurmak ne zormuş beeeee....banada diyeti dr önermişti ,o dr yumurlama gününe inanmıyordu....anlıyacan hepsi bir başka söylüyor ...canım biz kafamıza göre takılalım....canım ben bu sayfaya büyük kızlarımdan gizli giriyorum ...onlar okuldan gelmeden rahatım ..geldilermi hep beni takip ediyolar...cepten girince kapıyı kapatıyorum ..ne okuyorsun anne saklanma geçmişden bulurum diye tehditde yağdırıyorlar ...hele büyüğü 15 yaşında olanı sen babama böyle ikramler yapmazdın ...babam hiç muz sevmezdi hani dayıyorsun ona kayısı inçirleri muzları...ne iştir bu bari babama keçi boynuzuda yedir ...rahatlık yok anlıcan ...ağlancak halime gülüyorum...dünkü bebelerin diline düşdüm...en iyisi 4 yaşında olan hiç bişeden haber yok...birde okula gittikleri halde 2 den aşağı uyumaz sabaha kadar beni bekler...bekciler çoooooook....

Son düzenleme:
kız bacım soru soruyorsun iki defadır deneme oldu mu diye cvp yazıyorum bir şey demiyorsun bir daha cvp fialn yazmam sorarsan haberin olsun

dorti cevap yokkkk kessin bizden once hamis kalcan.

doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi

off, boyle doktorlari geberteceksin. sonucta yumurta catladiktan sonra en gec 5 saat icinde iliski olmasi gerekir diye biliyorum.

eee tamam iste, SIK SIk iliski. hem kistte varmis, hamile olursan o da gider. bolca sey et, spermler yorulsun. dogum kontrol hapindan korkma. ben yasmin kullaniyordum, biraktim kizim oldu.

Sultan canım geçmiş olsun . Bnde bu ay deneme yapıcam ama testim yok test alamadım . akıntıyı takip edecem ve hayrlısı hangisi hayırlıysa Allah onu versin

zeynep ablacigim, bak sana cok basit bir metot. akvaryumculardan turnusol kagidi al. tahmini yumrutlama gununu netten bul. o gunlerde surekli vajen phini olc. 5 gun kadar esin cinsel perhiz yapsin. vajen phin 8 ve ustu ciktigi an iliski olsun. ama SIk SIK olc. 2 saatte bir. bu kagitlar cok ucuz. bir tek akintiya guvenme derim.

2 yumurta mi olusmus? neden 2 ayri olcum var.

hanzade ve gijnij

nasilsa doktor takibindesiniz, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi vurdurun, 36.saat iliski olsun., burada boyle deneyenlerin cogunun oglu oldu.
benim ne yaptigimi bir arkadas sormustu. vala esime iyi besledim. sperm hizlandirici meyveler ile. ph takibi yaptim,ama suan bir esekligimi farkettim, insan o an gelince stresten her seyi karistiriyor. birde calisinca haliyle ise gidiyorsun, istedigin saati ayarlaman zor.
velhasil vajen phini aksam olcttum, tik yoktu. gulen yuzu gordum o gun. sonra sabah olcttum, 8 civariydi. ben heyecandan yeni catladigini dusundum. ancak catladiktan sonra 6-7 saate kadar vajen 8 civari. deme o ki uyur uyumaz catlamissa sictik, ovulasyondan 8 saat sonraya denk geldim demektir, yapacak bir sey yok. siz dikkat edin diey yaziyorum. yani vajen phini 2 saatte bir olcmelisiniz.

birde aklima takilan hep ovulasyondan 3 -4 gun onceyi. adetten sonrayi. ovdan sonrayi konusuyoruz. ya ovdan 1 gun once? yani pozitifi gorur gormez yapsak ne olur? ki ben hep zaten -12 ye inaniyorum da, cesaret edip yapamiyorum. herkes catlama anini bekledigi icin.

bu arada aybala nerde yahu!! kayboldu ortadan, denedi mi ne oldu?

apranax, eylul

gelinde iki lafin belini kiralim. boyle olmuyor. her topige dalip yorum yaziyhorum, sonra buraya bakiyorum, tik yok. birazdan cikacagim, denk gelemiyoruz.

guluzar;

annelere vs cinsiyeti soyledin mi? bekle istersen 16.haftaya kadar. burada 20-21.hafta gibi soyluyorlar. benimki gostermedi cinsiyeti 6.aya kadar bekledik, mahvolmustum. bu sefer hamile olursam direkt turkiyeye ucacagim, cinsiyet icin :)

Ya ben akvaryuma gittim bana kağıt vermediler bi kutu içine suyu koyuyorsun sonra ilacı var damlatıyorsun renk kartelası var ona göre ölçülüyormuş o değilde akıntımı nasıl ölçecem ben ? Hanzade saraçoğlınun kürüyok çay varmış satıyormuş içeriğinde ne var bilmiyorum. Birinin adı at kuyruğu çayı bak belki bulursun. Bu arada bence mutlaka bir başka dr git yumurtan kaçarsa tüm emeklerin boşaggidecek. Birde benim dr doğal yoldan genelde yumurta 22 mlde çatlar demişti seninki küçük daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…