- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.141
Lenarin sperm hızlandırıcı meyveler ne oluyor?
dorti cevap yokkkkkessin bizden once hamis kalcan.
off, boyle doktorlari geberteceksin. sonucta yumurta catladiktan sonra en gec 5 saat icinde iliski olmasi gerekir diye biliyorum.
Ya ben akvaryuma gittim bana kağıt vermediler bi kutu içine suyu koyuyorsun sonra ilacı var damlatıyorsun renk kartelası var ona göre ölçülüyormuş o değilde akıntımı nasıl ölçecem ben ? Hanzade saraçoğlınun kürüyok çay varmış satıyormuş içeriğinde ne var bilmiyorum. Birinin adı at kuyruğu çayı bak belki bulursun. Bu arada bence mutlaka bir başka dr git yumurtan kaçarsa tüm emeklerin boşaggidecek. Birde benim dr doğal yoldan genelde yumurta 22 mlde çatlar demişti seninki küçük daha.
bu sabah gittiğim doktor yumurta 3 gün içinde çatlıyacak dedi:yarın gece eşinle buluş cuma sabahı gel bakalımm yumurtan çatlamışmı...hocam dedim ya çatlamamışsa cinsel perhiz boşamı gitcek dedim...dr da ya oara çatlarsa yumurtayı kaçırmayalım diye diyorum dedi...yarın da geleyim dedim kabul etmedi ,cuma sabahı gel dedi...gerci dr.un takibinden hiç tatmin olmadım...arkadaşlar bana yumurtanın ultrason fotosunu verdi,anlayan arkadaş varmı...fotonun hemen altındaki ölçüm rakkamını yazsam size anlarmısınız ...iki foto var biri: 20.8mm 18.3mm diğer fotonon alt tarafındada 19.8mm 13.8mm diye yazıyor...acaba yarın başka bir dr amı gitsemsaatini kaçırmak istemiyorum yani anlıcanız 4. çocuk için tek umudum saatini denk getirmek...sonra içimde uhde kalsın istemiyorum hani ben elimden geleni yaptım ,bir kul olarak ,rabbim böylesini layık gördü derimmmmmm....allahım herkeze ve banada gönlümüzdekini versiiiiin.....
2 yumurta mi olusmus? neden 2 ayri olcum var.
canım ph ölçeri yaşadığım memleketti gezdim ...akvaryumcusu,medikalcileri,eczaneleri ve kırtasiyeleri ...fakat hepsi lal lal suratıma baktılar...yok yok......bide soruyolar bayan ne ölçeceksiniz...hanzade ve gijnij
nasilsa doktor takibindesiniz, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi vurdurun, 36.saat iliski olsun., burada boyle deneyenlerin cogunun oglu oldu.
benim ne yaptigimi bir arkadas sormustu. vala esime iyi besledim. sperm hizlandirici meyveler ile. ph takibi yaptim,ama suan bir esekligimi farkettim, insan o an gelince stresten her seyi karistiriyor. birde calisinca haliyle ise gidiyorsun, istedigin saati ayarlaman zor.
velhasil vajen phini aksam olcttum, tik yoktu. gulen yuzu gordum o gun. sonra sabah olcttum, 8 civariydi. ben heyecandan yeni catladigini dusundum. ancak catladiktan sonra 6-7 saate kadar vajen 8 civari. deme o ki uyur uyumaz catlamissa sictik, ovulasyondan 8 saat sonraya denk geldim demektir, yapacak bir sey yok. siz dikkat edin diey yaziyorum. yani vajen phini 2 saatte bir olcmelisiniz.
birde aklima takilan hep ovulasyondan 3 -4 gun onceyi. adetten sonrayi. ovdan sonrayi konusuyoruz. ya ovdan 1 gun once? yani pozitifi gorur gormez yapsak ne olur? ki ben hep zaten -12 ye inaniyorum da, cesaret edip yapamiyorum. herkes catlama anini bekledigi icin.
bu arada aybala nerde yahu!! kayboldu ortadan, denedi mi ne oldu?
dorti cevap yokkkkkessin bizden once hamis kalcan.
off, boyle doktorlari geberteceksin. sonucta yumurta catladiktan sonra en gec 5 saat icinde iliski olmasi gerekir diye biliyorum.
merak etme canım bır arkadas çatladıktan 11 saat sonra denedi oğlu oldu...hanzade ve gijnij
nasilsa doktor takibindesiniz, yumurta 19 mmdeyken catlatma ignesi vurdurun, 36.saat iliski olsun., burada boyle deneyenlerin cogunun oglu oldu.
benim ne yaptigimi bir arkadas sormustu. vala esime iyi besledim. sperm hizlandirici meyveler ile. ph takibi yaptim,ama suan bir esekligimi farkettim, insan o an gelince stresten her seyi karistiriyor. birde calisinca haliyle ise gidiyorsun, istedigin saati ayarlaman zor.
velhasil vajen phini aksam olcttum, tik yoktu. gulen yuzu gordum o gun. sonra sabah olcttum, 8 civariydi. ben heyecandan yeni catladigini dusundum. ancak catladiktan sonra 6-7 saate kadar vajen 8 civari. deme o ki uyur uyumaz catlamissa sictik, ovulasyondan 8 saat sonraya denk geldim demektir, yapacak bir sey yok. siz dikkat edin diey yaziyorum. yani vajen phini 2 saatte bir olcmelisiniz.
birde aklima takilan hep ovulasyondan 3 -4 gun onceyi. adetten sonrayi. ovdan sonrayi konusuyoruz. ya ovdan 1 gun once? yani pozitifi gorur gormez yapsak ne olur? ki ben hep zaten -12 ye inaniyorum da, cesaret edip yapamiyorum. herkes catlama anini bekledigi icin.
bu arada aybala nerde yahu!! kayboldu ortadan, denedi mi ne oldu?
demek şu ziyaretçilerden biri sendin....hoş geldin aramıza .....Merhabalar kızlar artık bende aranızdayım formu uzun süredir takip ediyorum. bende erkek bebek istiyorum bu yüzden bebek cinsiyeti belirleme konusunu üşenmeden tam 1,5 ay boyunca okudum en son sayfalarında artık buradan devam ettiğinizi gördüm ve buraya geldim :)
çıkardığım sonuçlar şu şekilde
Seyrek ilişki
Bele yakı
cinsel perhiz
yumurtlama günü
çin takvimi (çevremdeki herkeste tutuyor)
erkek bebek diyeti
bioritim
yumurta akı
pH ı yüksek su
benim çin takvimine göre ocak ayında bir şansım var ama bu ay eşimin işlerinden dolayı deneme yapmayı düşünmüyorum bir daha ki şansım mayıs ayında. mayıs ayına kadar bütün yöntemleri deneyeceğim eğer erkek bebeğim olursa yaptığım her şeyi sizlerle paylaşacağım. allah herkesin kalbine göre versinn
gizli takipçilerden biri daha gelmişşslm kızlar yazmıyorum ama arkadan arkadan hep takıp edıyorum sızı
bişey sormak ıstıyorum vajına phını ölçmekten ve ovulasyon testınden bahsedılıyorya erkek bebek için
ovulasyon testı markası ve nerden aldıgını tavsıye edecek olan varsa cook sevınırım
bıde kımdı hatırlamıyorum ph ölçme kagıtlarını gıttıgıdıyordan aldım dıye yazmıstı bır arkadas
varmı aranızda tavsıye edecek olan lütfen bana cevap yazın bende 3.bebeği düşünüyorum ve ıkı kızım var
sulanması çatlamaya çok yakın olduğunu gösterir.lenarin acaba 2 yumurtamı oluşmuş...bayağı bi yumurtlamışım demek ...bu yüzden bu sefer belim ve sağ kasığım anarmal arıyo ??dün akıntım başladı yumurta akı halindeydi bugün yani şimdiyse fazlalaştı ve sulandı ...ne dersiniz getti benim yumurtaaaam...dr a göre çatlaması yarın akşam olacak ...bir bilginiz varmı tecrübeli bayanlarrrr.....
canım ph ölçeri yaşadığım memleketti gezdim ...akvaryumcusu,medikalcileri,eczaneleri ve kırtasiyeleri ...fakat hepsi lal lal suratıma baktılar...yok yok......bide soruyolar bayan ne ölçeceksiniz...bende çocuğun fen dersinde lazım diyorum tabi...netten alma girişiminde bulunamadım zaten halvet gelip çatmışdı geç gelir yetiştiremezlerdide...neyse her şey olacağına varcak...
canım gördum ama cevap yazmamısım demekkı.sayfaya gırınce daalıyorum yazılara neyı cevapladıgımı unutuyorum bende
merak etme canım bır arkadas çatladıktan 11 saat sonra denedi oğlu oldu...
seninkide tutmuştur inş
demek şu ziyaretçilerden biri sendin....hoş geldin aramıza .....
merak etme canım bır arkadas çatladıktan 11 saat sonra denedi oğlu oldu...
seninkide tutmuştur inş
demek şu ziyaretçilerden biri sendin....hoş geldin aramıza .....
Ben tüp bebek yaptığımda 4 yumurtam aynı anda olmuştu. Bu sefer nasıl olur bilemem. Hani ilaç kullanmadan yapsamda sadece çatlama iğnesi kullansam diyorum. Birde şuna çok dikkat ettim genelde tedavi ile ve tüp bebek ile çocuk sahibi olanların çoğu erkek. SiZcede öylemi benim gördüklerim genellikle öyle.
sabahtan beri kimse yok yahu cok sıkıldım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?