Süper Anneler - 2011

dorti cevap yokkkk kessin bizden once hamis kalcan.

off, boyle doktorlari geberteceksin. sonucta yumurta catladiktan sonra en gec 5 saat icinde iliski olmasi gerekir diye biliyorum.

yok bacım benım hamılelık işi artık yok.esım kesınlıkle ıstemıyor oyuzden hayallerım suya düştü hayırlısı olsun

Dorti neden eşin istemiyor onu ikna edebilirsin bence. Umudunu yitirme kalpleri çevirende Allah'tır dua et herşeye dua gerek.

slm kızlar yazmıyorum ama arkadan arkadan hep takıp edıyorum sızı
bişey sormak ıstıyorum vajına phını ölçmekten ve ovulasyon testınden bahsedılıyorya erkek bebek için
ovulasyon testı markası ve nerden aldıgını tavsıye edecek olan varsa cook sevınırım
bıde kımdı hatırlamıyorum ph ölçme kagıtlarını gıttıgıdıyordan aldım dıye yazmıstı bır arkadas
varmı aranızda tavsıye edecek olan lütfen bana cevap yazın bende 3.bebeği düşünüyorum ve ıkı kızım var

Merhabalar kızlar artık bende aranızdayım formu uzun süredir takip ediyorum. bende erkek bebek istiyorum bu yüzden bebek cinsiyeti belirleme konusunu üşenmeden tam 1,5 ay boyunca okudum en son sayfalarında artık buradan devam ettiğinizi gördüm ve buraya geldim :)

çıkardığım sonuçlar şu şekilde
Seyrek ilişki
Bele yakı
cinsel perhiz
yumurtlama günü
çin takvimi (çevremdeki herkeste tutuyor)
erkek bebek diyeti
bioritim
yumurta akı
pH ı yüksek su

benim çin takvimine göre ocak ayında bir şansım var ama bu ay eşimin işlerinden dolayı deneme yapmayı düşünmüyorum bir daha ki şansım mayıs ayında. mayıs ayına kadar bütün yöntemleri deneyeceğim eğer erkek bebeğim olursa yaptığım her şeyi sizlerle paylaşacağım. allah herkesin kalbine göre versinn

aynen canım banada akvaryumdan kağıt vermediler ya bende eminönüne gidip oradaki akvaryumculardan şansımı denemek istiyorum. internetten olanlara pek güvenemiyorum açıkcası :44:

Canım senn yumurtlama günü için vücudunu dinlesen olmaz mı yanı böyle yumurta akı gibi bir akıntı geliyor o akıntı yumurtanın çatladığını belirten bir sinyal. Doktorun söylediği tarihte akıntı durumunuda kontrol et eşeğini sağlam kazığa bağlamış olursun

2 yumurta mi olusmus? neden 2 ayri olcum var.

lenarin acaba 2 yumurtamı oluşmuş...bayağı bi yumurtlamışım demek ...bu yüzden bu sefer belim ve sağ kasığım anarmal arıyo ??dün akıntım başladı yumurta akı halindeydi bugün yani şimdiyse fazlalaştı ve sulandı ...ne dersiniz getti benim yumurtaaaam...dr a göre çatlaması yarın akşam olacak ...bir bilginiz varmı tecrübeli bayanlarrrr.....

canım ph ölçeri yaşadığım memleketti gezdim ...akvaryumcusu,medikalcileri,eczaneleri ve kırtasiyeleri ...fakat hepsi lal lal suratıma baktılar...yok yok......bide soruyolar bayan ne ölçeceksiniz...bende çocuğun fen dersinde lazım diyorum tabi...netten alma girişiminde bulunamadım zaten halvet gelip çatmışdı geç gelir yetiştiremezlerdide...neyse her şey olacağına varcak...

dorti cevap yokkkk kessin bizden once hamis kalcan.

off, boyle doktorlari geberteceksin. sonucta yumurta catladiktan sonra en gec 5 saat icinde iliski olmasi gerekir diye biliyorum.

merak etme canım bır arkadas çatladıktan 11 saat sonra denedi oğlu oldu...
seninkide tutmuştur inş
demek şu ziyaretçilerden biri sendin....hoş geldin aramıza .....
gizli takipçilerden biri daha gelmişş
hoş geldin aramıza...ovu testinin çok markası var.gülen yüz ve lab...... olanlar kullanılıyor genellikle ve gg den alabilirsin...
sulanması çatlamaya çok yakın olduğunu gösterir.

ya kızlar kaç kez yazdım eczanede filan bulamazsınız kimyevi maddeler satan yerlerde var sadece bende çok aramıştım geçmişte de yazdım.birde bir site var nette orda var...

Tüp bebekler genelde erkek oluyor canım evet. Ama diğer tedavi yöntemleri uygulayanların %98 kız çocukları olmuş. En canlı örneği benim annem 2 aylık iğne tedavisi olmuş sonuç ben.
Birde dikkat ettim 6 ay deneyip çocuğu olmayan daha sonra doktara gidip bir problem olmadığını öğrenen insanlar bir an önce olsun düşüncesiyle sık ilişkiye giriyor ve kız çocukları oluyor çevremde ne kadar insan varsa bu böyle :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…