- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.161
Ya biri bana cevap vermişte kim olduğunu unuttum. Benim çevremdede tedavi olanlar hep erkek. Mesela en yakın arkadaşım Dr ilaç verdi fitil verdi birde şeker ilacı verdi bir iki tane daha ilaç verdi her iki oğlundada sonra yumurtan çatlamış git yapın dedi iki gün iki defa yapmış sadece oğlu oldu her ikisindede diğer bir Arkadaş yine aynı. Bizim Amca kızı, onların gelini 3 erkek üstüste doğurdu biri ikiz biri tek. Yani daha çok varda uzatmaya
Elektrik kesik evde soğumaya başladı
slm kızlar yazmıyorum ama arkadan arkadan hep takıp edıyorum sızı
bişey sormak ıstıyorum vajına phını ölçmekten ve ovulasyon testınden bahsedılıyorya erkek bebek için
ovulasyon testı markası ve nerden aldıgını tavsıye edecek olan varsa cook sevınırım
bıde kımdı hatırlamıyorum ph ölçme kagıtlarını gıttıgıdıyordan aldım dıye yazmıstı bır arkadas
varmı aranızda tavsıye edecek olan lütfen bana cevap yazın bende 3.bebeği düşünüyorum ve ıkı kızım var
çin takvimi hikaye.benim 3üde erkek olması lazımdı çin takvimine göre.ama 3üde kız.ama diğer yöntemler okeydir canım,başarılar.Merhabalar kızlar artık bende aranızdayım formu uzun süredir takip ediyorum. bende erkek bebek istiyorum bu yüzden bebek cinsiyeti belirleme konusunu üşenmeden tam 1,5 ay boyunca okudum en son sayfalarında artık buradan devam ettiğinizi gördüm ve buraya geldim :)
çıkardığım sonuçlar şu şekilde
Seyrek ilişki
Bele yakı
cinsel perhiz
yumurtlama günü
çin takvimi (çevremdeki herkeste tutuyor)
erkek bebek diyeti
bioritim
yumurta akı
pH ı yüksek su
benim çin takvimine göre ocak ayında bir şansım var ama bu ay eşimin işlerinden dolayı deneme yapmayı düşünmüyorum bir daha ki şansım mayıs ayında. mayıs ayına kadar bütün yöntemleri deneyeceğim eğer erkek bebeğim olursa yaptığım her şeyi sizlerle paylaşacağım. allah herkesin kalbine göre versinn
Canim fitil verdiyse zaten erkek olma olasiligi yuksek cunku erkek cocuk icin en ufak bir intihap bile olmamasi, rahimin ter temiz olmasi gerekiyor bende bu yuzden calisma yapacagim ay fitil kullanmayi dusunuyorum. Hatta diger baslikta arkadaslar fitilin ismini paylasmisti isteyen olursa bakip yazabilirim.
çin takvimi hikaye.benim 3üde erkek olması lazımdı çin takvimine göre.ama 3üde kız.ama diğer yöntemler okeydir canım,başarılar.
Fitilin adı ne? Birde adetten öncemi sonrasımı kullanmak lazım? Önceyse eğer benim iki günüm kaldı?
evet canım ya zahmet olmazsa bende ıstıyorum fitilin adını zaten mantardan gına geldı her ay her ay gıtmıyo bır türlü kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?