Süper Anneler - 2011

Ya biri bana cevap vermişte kim olduğunu unuttum. Benim çevremdede tedavi olanlar hep erkek. Mesela en yakın arkadaşım Dr ilaç verdi fitil verdi birde şeker ilacı verdi bir iki tane daha ilaç verdi her iki oğlundada sonra yumurtan çatlamış git yapın dedi iki gün iki defa yapmış sadece oğlu oldu her ikisindede diğer bir Arkadaş yine aynı. Bizim Amca kızı, onların gelini 3 erkek üstüste doğurdu biri ikiz biri tek. Yani daha çok varda uzatmaya

Birde benim tedaviden kastım Dr ilaç veriyor ya karnına iğne yapıyorsun yumurtalar çoğalıyor büyüyor sonra çatlatma iğnesi oluyorsun 36 saat sonra halvet oluyor. Onu diyorum yapıp yapmamak arasında kaldım. İkiz olsun çok istiyorum belki o şekilde ikiz olur yoksa diğer şekil iki yumurta oluşması çok zor. Yada tek yumurta ikizi. Dr bir hastaya uygulamış Allah'ın işi işte. O tedavi ile oda erkek çok istiyormuş. 3 üz gebelik üçüde erkek ay ne güzel ya ben de çok isterim isimlerinide alp alper alperen koymuş. Allahım banada nasip et inşallah. Ben çok seviyorum çocukları annem hep bana sen kesin 10 tane çocuk yaparsın derdi. Şimdi kızlara doydum onlara ilgili yapabileceğim herşeyi yaptım. Şimdide erkek çocuk ile hayallerimi yaşmak istiyorum. En çokta babası ile cuma namazına bayram namazına kurbana göndermeyi çok istiyorum. Olur inşallah.

Duada en önemli kural gerçekten olacağına inanarak dua etmek. Allah için hiçbirşey zor değildir amenna ve sadakna

Canim fitil verdiyse zaten erkek olma olasiligi yuksek cunku erkek cocuk icin en ufak bir intihap bile olmamasi, rahimin ter temiz olmasi gerekiyor bende bu yuzden calisma yapacagim ay fitil kullanmayi dusunuyorum. Hatta diger baslikta arkadaslar fitilin ismini paylasmisti isteyen olursa bakip yazabilirim.

ben almıştım gg dan.markasınıhatırlamıyorum.ben sırf merakımdan almıştım.80 tane vardı içinde her bişeyi ölçmüştüm.

çin takvimi hikaye.benim 3üde erkek olması lazımdı çin takvimine göre.ama 3üde kız.ama diğer yöntemler okeydir canım,başarılar.

Ben istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım 16 yaşında evlendim 3 kızım var 15,11,8 yaşlarında. Dünya telaşı yuvarlanıp gidiyorum. İkiz erkek çocuğum olmasını çok istiyorum çok seviyorum çocukları. Son kızım üçüzdü biri iki aylık biri dört aylık öldü karnımda üçüncüsü yaşadı ozamandan içimde ukde kaldı ikiz çocuk. Kızım var bu seferde erkek olur inşallah. Benim kızlarda çok istiyor herhalde ben istiyorum diye. Hergece bakıyorum uyumdan önce dua ediyorlar onlarda çok duygulanıyorum. Allah'ım onların kalbi temiz saf günahsız. Sen onların dualarını kabul et. Onların hatırına bize nasip et inşallah.

Fitilin adı ne? Birde adetten öncemi sonrasımı kullanmak lazım? Önceyse eğer benim iki günüm kaldı?

evet canım ya zahmet olmazsa bende ıstıyorum fitilin adını zaten mantardan gına geldı her ay her ay gıtmıyo bır türlü kurtulamadım

çin takvimi hikaye.benim 3üde erkek olması lazımdı çin takvimine göre.ama 3üde kız.ama diğer yöntemler okeydir canım,başarılar.

canım şimdi şöyle bir durum var çin takviminde senin doğduğun ayda çok önemli. Örneğin eylül 1980 doğumluysan ocak ayında hamile kaldığında 34 değil 33 yaşının karşılığına gelen cinsiyete bakacaksın. Ben garanti olsun diye hem kendi yaşımın hemde bir fazla yaşımın kesistiği aylarda deneme yapacağım. Bu aylarda 2014 için ocak, mayıs, ekim ve aralık. Bakalım şansımı deneyeceğim ama sonuç yine rabbime kalmış.

Fitilin adı ne? Birde adetten öncemi sonrasımı kullanmak lazım? Önceyse eğer benim iki günüm kaldı?

evet canım ya zahmet olmazsa bende ıstıyorum fitilin adını zaten mantardan gına geldı her ay her ay gıtmıyo bır türlü kurtulamadım

evet kızlar şimdi erkek bebek için rahimin ter temiz olması gerekiyor en ufak bir intihap bile olmaması gerekiyor. bunun için cipro antibiyotik adet başlamadan 10 gün önce antibiyotige başlanacak. ama bu antibiyotik sonra mantar yapıyor mantarı geçirmek içinde vagi-hex fitil kullanılacak. Ama ben antibiyotik kullanılması taraftarı değilim. biliyorsunuz antibiyotikler insanın dengesini alt üst ediyor ve bence yumurta oluşumunu ve çatlama zamanını da etkiliyor.
Mantarı geçirmek, rahimin temizlenmesi için vagi-hex fitil adet tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlayabilirsiniz. Yada kendi hekiminizden buna benzer başka bir fitil isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…