- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.181
facede yok canım apranax o da kapadı adresini..evet yaaa bende ara ara bakıp cıkıyorum kımse yok.apranaksdan haber varmı eylul.ben faceyı kapattım ya haber alamıyorum
Ya biri bana cevap vermişte kim olduğunu unuttum. Benim çevremdede tedavi olanlar hep erkek. Mesela en yakın arkadaşım Dr ilaç verdi fitil verdi birde şeker ilacı verdi bir iki tane daha ilaç verdi her iki oğlundada sonra yumurtan çatlamış git yapın dedi iki gün iki defa yapmış sadece oğlu oldu her ikisindede diğer bir Arkadaş yine aynı. Bizim Amca kızı, onların gelini 3 erkek üstüste doğurdu biri ikiz biri tek. Yani daha çok varda uzatmaya
Defnem benim için çin takvimine bakarmısın? 03.02.1983 deneme ocak ayında inşallah
Defnem canım benim ama ben şubat doğumlu olduğum için yaşıma iki ekleniyor. O yüzden bende karıştırıyorum. Marttan sonra doğanlarada 1 ekleniyor
Dorti canım benim şu facedeki nub teorisindeki orkide senmisin?
slm kızlar sızı aerada takıp edıyorum ıkı kızm var 3. oglan olmasını ıstıyorum ama daha 2. kucuk bılgılerınızı kafa yazıyorum sımdıden rabbım herkesın gonlune gore versın saglıklı sıhhatlı yavrucaklar versın ıns. ınternette erkek olması ıcın dua var onudamı denesek acaba....benım eltılerım var ne yumutlamayı ne baska bıseyı bılırler ama bırısının ıkı dıgerının 3 oglu var darısı bıze...
Kızlar bu karbonatlı suyu hazırlarken karbonattan kastınız kabartma tozu mu? yoksa başka bir şey mi? Ben kabartma tozunu suya karıştırıp içtim iç organlarım kabarmaz inşallah
Defnem benim için çin takvimine bakarmısın? 03.02.1983 deneme ocak ayında inşallah
Canım senin ocak ayı için bioritiminide baktım 1-15 arası erkeğe yatkın, 16-25 kıza yatkın, 26 ve sonrası erkeğe yatkın inşallah yumurtlama gününde erkeğe yatkın günlerde olur canım.
yok canım kabartma tozu deıl.normal karbonat var kabartma tozu olmayacak.bıde ıcılecekmıymıs o.ben vajınal dus yapılır dıye bılıyorum ama .
Defnem senin söylediğin eklemeden baktığında kozlardeşimin erkek çıkıyor ama kız arkadaşımın biri tutuyor diğeri tutmuyor. O yüzden sen unut takvimi. Karbonatı vücud alkalı olsun diye içiliyor. 1 litre suya yarım çay kaşığı gün boyunca içilecek. Ben vajinal duş yapmayı düşünmüyorum. Dr yumurta yapısını bozduğunu ve bazen ters tepip y leri çekeceği varkende çekmiyor dedi. Başka neye cevap verecektim bi bakayım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?