Süper Anneler - 2011

evet yaaa bende ara ara bakıp cıkıyorum kımse yok.apranaksdan haber varmı eylul.ben faceyı kapattım ya haber alamıyorum
facede yok canım apranax o da kapadı adresini..

tup bebekte erkek,aşılamada kız olma ihtimali yüksekmiş....

Defnem benim için çin takvimine bakarmısın? 03.02.1983 deneme ocak ayında inşallah

Canim sen suanda 30 yasindasin suba ayinda 31 e giriyorsun o yuzden hem 30 hemde 31 yasin ocak ayina baktim ikiside erkek gosteriyor canim :) ocakta olmazsa subat, nisan, temmuz, eylul aylari ayni sekilde deneme yapabilirsin.

Defnem canım benim ama ben şubat doğumlu olduğum için yaşıma iki ekleniyor. O yüzden bende karıştırıyorum. Marttan sonra doğanlarada 1 ekleniyor

Defnem canım benim ama ben şubat doğumlu olduğum için yaşıma iki ekleniyor. O yüzden bende karıştırıyorum. Marttan sonra doğanlarada 1 ekleniyor

Yok canım o ekleme yani çin yaşına göre baktığımızda hep yanlış çıkıyor ben normal doğum tarihlerimize göre bakıyorum. Benim normal tarihlerine göre baktığım herkesinki doğru çıktı :26:

slm kızlar sızı aerada takıp edıyorum ıkı kızm var 3. oglan olmasını ıstıyorum ama daha 2. kucuk bılgılerınızı kafa yazıyorum sımdıden rabbım herkesın gonlune gore versın saglıklı sıhhatlı yavrucaklar versın ıns. ınternette erkek olması ıcın dua var onudamı denesek acaba....benım eltılerım var ne yumutlamayı ne baska bıseyı bılırler ama bırısının ıkı dıgerının 3 oglu var darısı bıze...

Canım bildiğin duaları bizimle paylaşır mısın?

Kızlar bu karbonatlı suyu hazırlarken karbonattan kastınız kabartma tozu mu? yoksa başka bir şey mi? Ben kabartma tozunu suya karıştırıp içtim iç organlarım kabarmaz inşallah

Kızlar bu karbonatlı suyu hazırlarken karbonattan kastınız kabartma tozu mu? yoksa başka bir şey mi? Ben kabartma tozunu suya karıştırıp içtim iç organlarım kabarmaz inşallah

yok canım kabartma tozu deıl.normal karbonat var kabartma tozu olmayacak.bıde ıcılecekmıymıs o.ben vajınal dus yapılır dıye bılıyorum ama .

Defnem senin söylediğin eklemeden baktığında kozlardeşimin erkek çıkıyor ama kız arkadaşımın biri tutuyor diğeri tutmuyor. O yüzden sen unut takvimi. Karbonatı vücud alkalı olsun diye içiliyor. 1 litre suya yarım çay kaşığı gün boyunca içilecek. Ben vajinal duş yapmayı düşünmüyorum. Dr yumurta yapısını bozduğunu ve bazen ters tepip y leri çekeceği varkende çekmiyor dedi. Başka neye cevap verecektim bi bakayım tekrar

Canım senin ocak ayı için bioritiminide baktım 1-15 arası erkeğe yatkın, 16-25 kıza yatkın, 26 ve sonrası erkeğe yatkın inşallah yumurtlama gününde erkeğe yatkın günlerde olur canım.

banada baksan keske defnecım.dogum tarıhım 23 09 1976 esımınkı 16 10 1973 erkege yatkın gunlerım varmı

yok canım kabartma tozu deıl.normal karbonat var kabartma tozu olmayacak.bıde ıcılecekmıymıs o.ben vajınal dus yapılır dıye bılıyorum ama .

ay kızzzz hindi gibi kabarmam inşallah hahay. evet canım vajınal duşu bende duydum ama bebek cinsiyeti belirleme başlığında deneyen arkadaşların bazıları vajınal duş yapınca hamile kalamamış. yumurta koyanlarda kalamıyordu bilmiyorum. vücudu alkali yapsın diye ben suya karıştırıp içeceğim. birde phı yüksek su içenlerin erkek bebek sahibi olma ihtimali artıyormuş e karbonatta suyun phını yükseltiyor bakalım herşeyden medet umar oldum :26:

Benim büyük ihtimal yumurta 26 yada 27 olacak. Birde eşiminde vereyim ikimize birden bak. Cepten giriyorum pcim daha gelmedi gelene kadar temel ararım ben zaten. Telden bakamadım olmadı. Sana zahmet hakkınıda helal et. Bende duaları paylaşırım. Benim 03.02.1983 eşimin 10.09.1974

hadi ya bende kendimi takvime göre ayarlamıştım. demek ki sadece kendi çevreme bakıp yorum yapmamam gerekiyormuş teşekkür ederim canım

Zaten şu yumurta akı koyu kıvamlı birşey spermler oradan nasıl geçsin. Birde benim ph ölçer kağıtlar geldi. Biri sarı biri kırmızı biri mavi. Hangisi ne işe yarıyor yada nasıl kullanıcam bilen varmı?

kızlar sız sık ılıskıylemı hamıle kaldınız kızlarınıza yoksa boyle takıp yapmısmıydınız daha önce.çunku sık ılıskıyle genelde kız oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…