- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.201
Zaten şu yumurta akı koyu kıvamlı birşey spermler oradan nasıl geçsin. Birde benim ph ölçer kağıtlar geldi. Biri sarı biri kırmızı biri mavi. Hangisi ne işe yarıyor yada nasıl kullanıcam bilen varmı?
banada baksan keske defnecım.dogum tarıhım 23 09 1976 esımınkı 16 10 1973 erkege yatkın gunlerım varmı
Benim büyük ihtimal yumurta 26 yada 27 olacak. Birde eşiminde vereyim ikimize birden bak. Cepten giriyorum pcim daha gelmedi gelene kadar temel ararım ben zaten. Telden bakamadım olmadı. Sana zahmet hakkınıda helal et. Bende duaları paylaşırım. Benim 03.02.1983 eşimin 10.09.1974
canım deneme yapacağın ayı söylememişsin ama ocak ayı için baktım senin 1-14 arası erkeğe yatkın, 15-25 kıza yatkın, 26 ve sonrası erkeğe yatkın, eşininki 1-14 arası kıza yatkın, 15-25 erkeğe yatkın, 26 ve sonrası kıza yatkın çıktı canım bu ay sizin eşinle hiç kesişen aralığınız yok :26:
Zaten şu yumurta akı koyu kıvamlı birşey spermler oradan nasıl geçsin. Birde benim ph ölçer kağıtlar geldi. Biri sarı biri kırmızı biri mavi. Hangisi ne işe yarıyor yada nasıl kullanıcam bilen varmı?
benım esım ıstemıyor 3 cu cocugu defne.ben 37 yasındayım ıkı cocugumuz var allah bagısalsın.ben nedense bır cocugumuz daha olmasını cok ıstıyorum ama esım kapattı o defterı.bılmıyorum ıkna edebılırmıyım.bırde ben panık atak hastasıyım.korkuyorum bır yandanda hamılelıkten ama yınede nedense ıstıyorum.cunku yaş geldı gıdıyor artık
Canım eğer diğer çocuklarının yaşı fazlaysa sende bebek kokusunu özlediysen eşini ikna edebilirsin. yeni bir bebek elbette zor yaşın itibariyle hamileliğinde güç geçebilir. ama doktor kontolünde olursan ve yürekten istersen bu bebek sana terapi gibi gelir hem hastalığına bile ilaç olur bebişin yinede karar ikinizin hakkınızda hayırlısı olsun canım.
ben bu saatlerde hep esra erolu izlerdim o da hastaneye kaldırımış sanırım bebeğini kaybetmiş :/
Defnem benimde eşimle erkek günleri tutmuyor değilmi. Tutsa şaşardım zaten. Birde benim anlamadığım kayganlaştırıcı neden kullanma ihtiyacı duyuyorsunki?
aaaaaaa gercektenmı nerden duydun aaa cok uzuldum yaaa
baktım ınternete aama hastanede yatıyor dıyor.bebegını kaybettı yazmıyor.aslında esra erol hamıle olmasına ragmen kol kadar topuklu ayakkabı gıyıyor.ayakta kalıyor sanırım.tabıkı etkılenıyor hamıellıgı.allah yardımcısı olsun
kızlar hangı sehırlerdensınız.ben ankaradaydım am esımın tayını nedenıyle agıstosta erzıncana geldık.yanı erzıncandayım ben
Ben istanbuldayım erzincan güzel sessiz bir yer ama büyük şehire alışan zorlanır. Defnem kızıma bir bak bakayım acaba bizim tutmuşmu önceden. İkinci kızım doğum tarihi 20.01.2003. Nisanın 10 da hamile kaldım sanırım. Küçüğümde 04.05.2006 ağustos 23 hamile kaldım sanırım. Yani ikinci kıza 2002 de küçüğüne 2005 te ya aklım karıştı sen anlarsın inşallah
evet canım benim tabiki yazarım ne demek.. RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI BİR ERKEK EVLAT VERİR..
BEN saffat suresi 100 ve 101 . ayetleri çok okudum..
bide şu dua.. Erkek çocuk olması için
Salih bir kimse, yatağa girince; önceİhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,
(Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.)buyuruldu.
canım ben yaptım rabbim nasip etti şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?