Süper Anneler - 2011

Alıntı dorti kullanıcısından alıntı
pekı vajınal dus nasıl oluyor karbonatmı alacagım ne marka oacak bende cok heyecanlandım

1 tatlı kaşığı karbonatı 1 litre suya katp kaynat , soğut ,
ilişki öncesi 20 cc lik şırına ile yatar pozisyonda vajinaya doğru sık (2kez)

vajinal duştan 10-15 dk sonra ilişkiye gir

ovulasyon testi ben galenik marka kullandım

merhaba
Canım bana doktorun verdiği vajinal duş tarifini vereyim dedim,3 su bardağı içme suyuna 2 yemek kaşığı dolusu karbonatı koy iyice erit 10-15 dk kadar ki alkalı oranı artsın dedi,lavman setinin içine doldur lavaboda içine uçunu sok ki iyice vajina duvarları yıkansın,doktorun bana verdiği tarif bu canım bu arada ben bunu yapcam diye uzun süre hamile kalamadım ama vazgeçmedim

Dorti canım benim o duayı biz denedik. Tutsaydı olurdu belki. Birde hafız bir Arkadaş hamile kaldıktan sonra 40 gün dolmadan gel dua var onu okuycaz ve bebeğe ne isim düşünüyorsan tabiki başta Muhammed ismi olmak kaydı ile arapça karnına yazıcam dedi. Birde 9 elmaya 9 kişi çok iyi kuran bilen birileri ibrahim suresi okuyacak ilişkiden 9 gün önce hergün bir elmayı eşinle bölüp yiyicekmiş. Olur inşallah

karbonat vajınayı yakıyormus dıyolar.çogu arkadasım enfesksıyon kaptı o karbonatlı dus yuzunden

Hımm ben vajinal duş denemeyi düşünmüyorum. Ph sını ölçecemde nasıl ölçeceğimi bilmiyorum

senın kac tane cocugun var canım

Çin takvimine göre 2. kızına 19 yaşında hamile kalmıssın nisan ayı kız canım, ikinci kızına ağustos ayı erkek olarak gözüküyor yani onun için tutmuyor canım.

bioritimde 2. kızın 10 nisanda senin kıza yatkın günlerin canım, küçük kızın içinde 23 ağustos kıza yatkın günler, ikinci kızın eşin için kıza yatkın, küçük kızın eşin için erkeğe yatkın günlerde olmuş canım.

evet canım bunu ben kaydetmişim diğer başlıktan kaptığım yöntemleri bir bir not ettim çok teşekkürler :)

yumurta akı içindeki protein ve besleyici maddelerden dolayı sperm için iyi bir destek diye biliyorum.hatta çok eski sayfalarımızda link vermişti arkadaşlar,yabancı stede de izlemiştim.mother marta mıydı neydi,yabancı bir bayan anlatıyordu.yani global bir uygulama bu.

Maral açıkçası çok şeyi karıştırmak istemiyorum. Neticede her yöntem herkeste olmuyor. Şuna dördüncü çocuğa niyetliyim. İkinci olmuş olsaydı daha rahat olabilirdim. Birde sebeplerede pek dayanmak istemiyorum. Neticede Rabbim için hiçbirşey zor değil. Şuan sadece şu ph kağıtları nasıl kullanılacak onu merak ediyorum ve şu bioritim e takıldım. Bilgisi olan yazarsa memnun olurum

Defnem bu bioritim denen şeye göre yapıpta tutmayan varmı acaba? Kafam takıldı şimdi

Canım ben tanıdıklarıma baktım diğer başlıkta arkadaşlar tuttuğunu söylüyordu. Ama bioritimde baba faktörü olunca tutmuyor sanırım bioritim sadece annenin doğum tarihine uyan bir şey..

Yani anne erkek günündeyse erkek kız günündeyse kız ihtimali dahamı yüksek. Benim pc olsaydı bende çevrendekilere bakardım. Bu arada şu yorumcudada iki takvim varda orayda ücretli üye olmak gerekiyormuş

Yani anne erkek günündeyse erkek kız günündeyse kız ihtimali dahamı yüksek. Benim pc olsaydı bende çevrendekilere bakardım. Bu arada şu yorumcudada iki takvim varda orayda ücretli üye olmak gerekiyormuş

Evet canim anne erkek gunundeyde babanin ne gunde oldugunun bir onemi olmuyor yada tem tersi durumda annenin bioritimi neyse bebekte o oluyor. Yorumcudaki takvimin pek tuttugunu duymadim ben

Ben şu orgazm meselesinede takılıyorum. Teravet onunda vajinayı alkalı yaptığını yazmış. Benim dr mutlaka olması lazım demişti. Kadının o an ürettiği sıvıyı y ler çok seviyormuş ve rahat geçebiliyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…