- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.221
Dorti vajinal duş yaptıktan sonra peki hamile kaldın erkekmi oldu?
Dorti canım benim o duayı biz denedik. Tutsaydı olurdu belki. Birde hafız bir Arkadaş hamile kaldıktan sonra 40 gün dolmadan gel dua var onu okuycaz ve bebeğe ne isim düşünüyorsan tabiki başta Muhammed ismi olmak kaydı ile arapça karnına yazıcam dedi. Birde 9 elmaya 9 kişi çok iyi kuran bilen birileri ibrahim suresi okuyacak ilişkiden 9 gün önce hergün bir elmayı eşinle bölüp yiyicekmiş. Olur inşallah
Ben istanbuldayım erzincan güzel sessiz bir yer ama büyük şehire alışan zorlanır. Defnem kızıma bir bak bakayım acaba bizim tutmuşmu önceden. İkinci kızım doğum tarihi 20.01.2003. Nisanın 10 da hamile kaldım sanırım. Küçüğümde 04.05.2006 ağustos 23 hamile kaldım sanırım. Yani ikinci kıza 2002 de küçüğüne 2005 te ya aklım karıştı sen anlarsın inşallah
evet canım benim tabiki yazarım ne demek.. RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI BİR ERKEK EVLAT VERİR..
BEN saffat suresi 100 ve 101 . ayetleri çok okudum..
bide şu dua.. Erkek çocuk olması için
Salih bir kimse, yatağa girince; önceİhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,
(Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.)buyuruldu.
canım ben yaptım rabbim nasip etti şükürler olsun
Zaten şu yumurta akı koyu kıvamlı birşey spermler oradan nasıl geçsin. Birde benim ph ölçer kağıtlar geldi. Biri sarı biri kırmızı biri mavi. Hangisi ne işe yarıyor yada nasıl kullanıcam bilen varmı?
Defnem bu bioritim denen şeye göre yapıpta tutmayan varmı acaba? Kafam takıldı şimdi
Yani anne erkek günündeyse erkek kız günündeyse kız ihtimali dahamı yüksek. Benim pc olsaydı bende çevrendekilere bakardım. Bu arada şu yorumcudada iki takvim varda orayda ücretli üye olmak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?