- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.241
Yok canım o ekleme yani çin yaşına göre baktığımızda hep yanlış çıkıyor ben normal doğum tarihlerimize göre bakıyorum. Benim normal tarihlerine göre baktığım herkesinki doğru çıktı :26:
Nesliirem yaş eklenirse kız eklenmezse erkek oluyor bebeğiniz. Benimki rus takvimine göre erkek birde ona bakın
teşekkür ederim canım rus takviminin tutma oranı dahamı yüksek
Nesliirem yaş eklenirse kız eklenmezse erkek oluyor bebeğiniz. Benimki rus takvimine göre erkek birde ona bakın
Ben şu orgazm meselesinede takılıyorum. Teravet onunda vajinayı alkalı yaptığını yazmış. Benim dr mutlaka olması lazım demişti. Kadının o an ürettiği sıvıyı y ler çok seviyormuş ve rahat geçebiliyorlarmış.
arkadaşım banada çin takvimine bakarmısınız 21.10.1981 doğum tarihim.ilişki aralık neyim olacak acaba
Defnem şimdi olay aynı aslında. Kadın orgazm olduğu zaman artık sonrası soğuk oluyor canı çekmiyor ne oluyor bu sefer erkek ondan dahaistekli olarak yapmış oluyor ondan ozaman erkek olma ihtimali yükseliyor.
Yengemin rahmini aldılar kanamadan dolayı. Amcam ikinci bir hanımla evlendi ve ondan 2 oğlu üst üste oldu. İkinci yengemin üvey kızı yani amcamın kızına demiş oda iki oğlan üst üste doğurdu. Yengemin dediğine göre söylediği herkesin oğlu olmuş. Onlar taki hamile kalana kadar aynı yöntemle yapmışlar. Artık ne kadar doğru bilemem. Benim dr bana sadece orgazm ve yumurta takibi başka bilimsel hiçbir açaçıklaması yok dedi. Dr çok kişiye yapmış ve Allah'ın izni il. Tutmuş. Darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim bizim içinde nasip etsin inşallah
FSH tahlillerime göre ben adet zamanı yumurtluyorum yada adetim bittiğinin hemen ertesi gün ben ogfluma hamile kaldıgımda adetimin bittiği gündü bizde ilk ozaman korunmasız ilişki oldu bugün tahlil sonuçlarımda baktım bir deger yüksek oda ovulasyonla ilgili olan ben kız bebek istiyorum ne edecem şimdi :)
Canım yumurtlaması 15.gün olanlar regl bittikten hemen sonra sık ilişki ile kız bebek sahibi olunduğu söyleniyor. kız bebek için yumurtalamadan ya hemen önce yada 3 gün sonra ilişki olması lazım. e sen adetten hemen sonra yumurtluosan adet döneminde birliktelik olamayacağına göre adetin bittikten 4 gün sonra sık birliktelikle kız bebek sahibi olabilirsin. Şu an hamileysen yapacak bir şey yok bu saatten sonra yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?