Süper Anneler - 2011

arkadaşım banada çin takvimine bakarmısınız 21.10.1981 doğum tarihim.ilişki aralık neyim olacak acaba

Nesliirem yaş eklenirse kız eklenmezse erkek oluyor bebeğiniz. Benimki rus takvimine göre erkek birde ona bakın

Yok canon daha yeni ocakta deneme ypıcaz ona göre erkek diyor ama ne kadar doğru bilemem. Açıkçası takvimlere pek inanmıyorum. Kızkardeşimin çin takvimine göre erkek ama Dr kız dedi ve baya kesin.

Kizlar nasilsiniz... bazen girip bakiyorum cepten.. kizimla elayla sorunlar var... cok hircinlasti... herseyi atiyo... bisey denilmiyo... neyapacagimi sasirdim... bugun oturdum agladim cunku vurdum canini yaktim...bagirmak cozum degil... istedigi olmayimca herseyi elinde ne varsa atiyo.. karsisinda bugun bebek vardi ona geliyodu az kalsin... neyapicam bilmiyorum... biz biyerde yanlis yaptik sanirim ama nerde... nasi davranmam gerekiyo anlayamiyorum... sanirim bi psikiyatriye gidicem...bizde boyle.. suanda gundemimizde elanin sacmalamalari var... uyu desen uyumuyo artik... zar zor 12 _1 de uyuyo... sabah desen 10 da 11de anca kalkiyo oglen uykusuda yok artik... neolucak boyle bilmiyorum... suan hala oynuyo... kac saattir ucumuz oyun oynuyoruz evde kosturmaca legolar saklambac... eee vakitte ayiriyoruz... boyle kizlar... yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... optum hepinizi... sahsultan eylul apranax nerde... dortim sen napiyosun ..

Ya canim bende bi turlu anlayamadim su meseleyi senin doktorun olman lazim demis bazi arkadaslarda olmus oglu olmus. Benim ablamin 1 kayinvalidemin 2 oglu var ne orgazmi opusmuyorduk bile dediler :/ kadin isteksiz olunca erkek olur dediler bende bi netlik getiremedim su ise

arkadaşım banada çin takvimine bakarmısınız 21.10.1981 doğum tarihim.ilişki aralık neyim olacak acaba

Canim benim baktigim sekilde baktigimda erkek cikiyor. Allah izin verir bir aksilik cikmazsa dogumunda eylulde. Zaten eylul ve ekim aylari icin erkek aylari diyorlar. Senin oglun olacak insallah :)

Defnem şimdi olay aynı aslında. Kadın orgazm olduğu zaman artık sonrası soğuk oluyor canı çekmiyor ne oluyor bu sefer erkek ondan dahaistekli olarak yapmış oluyor ondan ozaman erkek olma ihtimali yükseliyor.

Defnem şimdi olay aynı aslında. Kadın orgazm olduğu zaman artık sonrası soğuk oluyor canı çekmiyor ne oluyor bu sefer erkek ondan dahaistekli olarak yapmış oluyor ondan ozaman erkek olma ihtimali yükseliyor.

Ama canim erkek icin erkeklere 4 gunluk cinsel perhiz uygulamamiz gerekecek nasil olacakta bu erkekler bizden sonra olacak aklimda soru isaretleri var ay yazik adamlara nelerle ugrasiyorlar bizim yuzumuzden ama soyledigin cok mantikli aklima yatti tesekkur ederim :)

Benim Amcam 3 kızı vardı dr gitmiş Dr ona erkek bebek için önce karın orgazm olsun sonra sen ozaman erkek olur demiş. Tabi yumurta günü filan yok. Çok eskiden annelerimiz ninelerimiz yum hesabımı yaparmış. Neyse yengem erkek bebeğe hamile kaldı ama bebek öldü. Ve yengemin rahimi

Yengemin rahmini aldılar kanamadan dolayı. Amcam ikinci bir hanımla evlendi ve ondan 2 oğlu üst üste oldu. İkinci yengemin üvey kızı yani amcamın kızına demiş oda iki oğlan üst üste doğurdu. Yengemin dediğine göre söylediği herkesin oğlu olmuş. Onlar taki hamile kalana kadar aynı yöntemle yapmışlar. Artık ne kadar doğru bilemem. Benim dr bana sadece orgazm ve yumurta takibi başka bilimsel hiçbir açaçıklaması yok dedi. Dr çok kişiye yapmış ve Allah'ın izni il. Tutmuş. Darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim bizim içinde nasip etsin inşallah

FSH tahlillerime göre ben adet zamanı yumurtluyorum yada adetim bittiğinin hemen ertesi gün ben ogfluma hamile kaldıgımda adetimin bittiği gündü bizde ilk ozaman korunmasız ilişki oldu bugün tahlil sonuçlarımda baktım bir deger yüksek oda ovulasyonla ilgili olan ben kız bebek istiyorum ne edecem şimdi :)

Canım çok geçmiş olsun yengende çok çekmiş erkek evladı olmamış ama inşallah yüzü damatlarından yana gülsün. O zaman bizim kulağımıza küpe olsun önce biz kendi çabalarımızla olalım yumurta takibinide kabul eden doktoru bulmak çok zor o yüzden ben ovülasyon kiti alacağım bide akıllı telefonlarda özel günler uygulaması var regl tarihlerinizi yazdığınızda yumurtlama gününü söylüyor. benim döngüm 31 32 günde bir olmasına rağmen hiç yanılmadı hep gösterdiği tarihte çatladı. Paylaşımın için çok teşekkürler canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Peki sen sert kahve konusunda ne düşünüyorsun?

Canım yumurtlaması 15.gün olanlar regl bittikten hemen sonra sık ilişki ile kız bebek sahibi olunduğu söyleniyor. kız bebek için yumurtalamadan ya hemen önce yada 3 gün sonra ilişki olması lazım. e sen adetten hemen sonra yumurtluosan adet döneminde birliktelik olamayacağına göre adetin bittikten 4 gün sonra sık birliktelikle kız bebek sahibi olabilirsin. Şu an hamileysen yapacak bir şey yok bu saatten sonra yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek :26:

yok hamile değilim adet,m kistim falan çıktı önce tedavi olacam ilte benim yumurtlamam 15 güne değil 6-7 güne denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…