- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.261
yok hamile değilim adet,m kistim falan çıktı önce tedavi olacam ilte benim yumurtlamam 15 güne değil 6-7 güne denk geliyor
Defnem istanbuldaysan benim dr öneririm yaşlı ve baya tecrübeli. Kahve sperm kalitesini düşürüyor diyorlar. Neye inanacağıma şaşırdım bende. Sadece ilişki öncesi içilse daha iyi gibi. Ben bu kahveyi sorayım Dr bakalım ne dicek
Defnem istanbuldaysan benim dr öneririm yaşlı ve baya tecrübeli. Kahve sperm kalitesini düşürüyor diyorlar. Neye inanacağıma şaşırdım bende. Sadece ilişki öncesi içilse daha iyi gibi. Ben bu kahveyi sorayım Dr bakalım ne dicek
Hanzade Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin olur. Hayırlı olsun
arkadaşlar hayırlı geceleeeer....
Defnem ben telden girdiğim için mesaj nasıl yazıcam bilemiyorum. Öğrenince hemen yazıcam. Birde sıcaklık sperm kalitesini düşürüyor mesela yapılan araştırmalara göre fırıncıların çocuk sahici olması baya zormuş çok sıcağa maruz kaldıklaro için. Soğuk su harekete geçiriyor. Mesela insan çok sıcak duş aldığında mayışıp kalır ama soğuk su canlılık verir öyle düşün. Benim gibi hata yapma ben ilişkiden hemen önce duş aldırdım oysa 1 saat yada 40 dakika önce olması lazım adam tam sertleşme olmadı soğuk dinidiriyor çünkü. Yazdıklarım çok ayıp oldu özür diliyorum.
Hanzade selametle canım. Rabbim ol desin herşekilde olur. Sebeplere çok takılmamak lazım. Bu arada defne kızlar sıcağı sever erkekler soğuğu. Bu eskiden beri duyarım yaşlılardan
Ben yakıyı kadınlara yapıyorlar diye biliyorum birde yakı ağrı almak için bebekle bağlantısı nedir çözmededim. Birde yakı adı üstünde yakıyor adam o halde nasıl kendini versin.
Kızkardeşim yaptı kızı olacak. Canım benim o bizim eski nineler yapıyor yumurtalarında sorun olan kişiler yumurtayı kaldırıyorlar bir yöntemle sonra yakı arıyorlar kadının beline kız kardeşim yaptı kızı olacak haziranda varya benim bu kardeşim tüm teorileri çin takvimi yakı vs hepsini es geçirdi öldüreceğim onu
Evet canım iki dr gitti ikiside kız dedi 19 haftalık hatt. Bir zahmet belli olsun artık. Bende onunkine erkek gözü ile bakmıştım ama o yumurta gününden iki gün önce halvet olmuş. Onun ilk çocuğu istiyordu kız olmasını. Canım birbirimize destek olmadıktan sonra ne anlamı kalıyor. Hakkım varsa helal olsun. Sense hakkını helal et. Birbirimize dua edelim inşallah. Allah katında kimin duası makbul bilinmez. Ben çıkıyorum kızım ateşli uyandı. Yarın yine devam ederiz inşallah.
kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt
Kizlar nasilsiniz... bazen girip bakiyorum cepten.. kizimla elayla sorunlar var... cok hircinlasti... herseyi atiyo... bisey denilmiyo... neyapacagimi sasirdim... bugun oturdum agladim cunku vurdum canini yaktim...bagirmak cozum degil... istedigi olmayimca herseyi elinde ne varsa atiyo.. karsisinda bugun bebek vardi ona geliyodu az kalsin... neyapicam bilmiyorum... biz biyerde yanlis yaptik sanirim ama nerde... nasi davranmam gerekiyo anlayamiyorum... sanirim bi psikiyatriye gidicem...bizde boyle.. suanda gundemimizde elanin sacmalamalari var... uyu desen uyumuyo artik... zar zor 12 _1 de uyuyo... sabah desen 10 da 11de anca kalkiyo oglen uykusuda yok artik... neolucak boyle bilmiyorum... suan hala oynuyo... kac saattir ucumuz oyun oynuyoruz evde kosturmaca legolar saklambac... eee vakitte ayiriyoruz... boyle kizlar... yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... optum hepinizi... sahsultan eylul apranax nerde... dortim sen napiyosun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?