Süper Anneler - 2011

yok hamile değilim adet,m kistim falan çıktı önce tedavi olacam ilte benim yumurtlamam 15 güne değil 6-7 güne denk geliyor

tamam o zaman canım sen tedavini ol çalışma yapacağın ay bioritimine bakarız sen o zaman kadar kız bebek diyetide uygula çin takvimi her ne kadar tutmasada onuda kıza göre ayarlarsın şansını öyle denersin

Defnem istanbuldaysan benim dr öneririm yaşlı ve baya tecrübeli. Kahve sperm kalitesini düşürüyor diyorlar. Neye inanacağıma şaşırdım bende. Sadece ilişki öncesi içilse daha iyi gibi. Ben bu kahveyi sorayım Dr bakalım ne dicek

kızlar kahveyi denedim bakem neler olcak...hemde 4 tatlı kaşığı neskafeyi yarım bardak kaynar suya ...eşim 24 saat kahve koktu....:18:

Sana zahmet canım doktorun adını özelden yazabilir misin? mesaj kısıtlamam olduğu için ben özelden mesaj yazamıyorum. Yok canım erkek diyetinde çay kahve zaten yasak. sadece ilişki öncesi erkek bir fincan sert kahve içecek o kadar. ama ne alaka anlamadım bende sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum.
birde bölgesel duş var. bölgesel soğuk duş demiş arkadaşlar ama soğuk y içeren spermleri yavaşlatmasın. sonuçta y ler sıcak ortamı sevmiyor mu?? Bunuda aklıma eşim soktu bana dedi ki hem belime yakı yapıştırıcam diyorsun hemde bana soğuk duş al diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedi :/

Son düzenleme:
Hanzade Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin olur. Hayırlı olsun

amin canım allahım seninde gönlüne göre versin...birazcık dr un acizliğine uğradım neyse her şerde bir hayır vardır teslimiyet çok önemli...önümüzdeki aylardada buluşabiliriz...

Defnem ben telden girdiğim için mesaj nasıl yazıcam bilemiyorum. Öğrenince hemen yazıcam. Birde sıcaklık sperm kalitesini düşürüyor mesela yapılan araştırmalara göre fırıncıların çocuk sahici olması baya zormuş çok sıcağa maruz kaldıklaro için. Soğuk su harekete geçiriyor. Mesela insan çok sıcak duş aldığında mayışıp kalır ama soğuk su canlılık verir öyle düşün. Benim gibi hata yapma ben ilişkiden hemen önce duş aldırdım oysa 1 saat yada 40 dakika önce olması lazım adam tam sertleşme olmadı soğuk dinidiriyor çünkü. Yazdıklarım çok ayıp oldu özür diliyorum.

Hanzade selametle canım. Rabbim ol desin herşekilde olur. Sebeplere çok takılmamak lazım. Bu arada defne kızlar sıcağı sever erkekler soğuğu. Bu eskiden beri duyarım yaşlılardan

Hanzade selametle canım. Rabbim ol desin herşekilde olur. Sebeplere çok takılmamak lazım. Bu arada defne kızlar sıcağı sever erkekler soğuğu. Bu eskiden beri duyarım yaşlılardan

Evet canım haklısın o zaman erkeğe soğuk bölgesel duş bizimde normal sıcaklıkta olmamız ideal olanı. e kızlar sıcağı severse benim yakı teorim yalan mı olmuş oluyor canım :26:

Ben yakıyı kadınlara yapıyorlar diye biliyorum birde yakı ağrı almak için bebekle bağlantısı nedir çözmededim. Birde yakı adı üstünde yakıyor adam o halde nasıl kendini versin.

Ben yakıyı kadınlara yapıyorlar diye biliyorum birde yakı ağrı almak için bebekle bağlantısı nedir çözmededim. Birde yakı adı üstünde yakıyor adam o halde nasıl kendini versin.

Canım ben bebek cinsiyeti belirleme başlığında okumuştum bir arkadaşın arkadaşının 2 tane oğlu yakı sayesinde olmuş kendisinide denemiş onunda oğlu oldu. Yakıyı kadın beline yapıştırıyor yakı sayesinde y ler hızlanıyormuş

Son düzenleme:
Kızkardeşim yaptı kızı olacak. Canım benim o bizim eski nineler yapıyor yumurtalarında sorun olan kişiler yumurtayı kaldırıyorlar bir yöntemle sonra yakı arıyorlar kadının beline kız kardeşim yaptı kızı olacak haziranda varya benim bu kardeşim tüm teorileri çin takvimi yakı vs hepsini es geçirdi öldüreceğim onu

hadi ya bütün teoriler erkek ama onun kızı mı olacak? bu arada canım sorularımla kafanı şişirdim kusura bakma hakkını helal et

Evet canım iki dr gitti ikiside kız dedi 19 haftalık hatt. Bir zahmet belli olsun artık. Bende onunkine erkek gözü ile bakmıştım ama o yumurta gününden iki gün önce halvet olmuş. Onun ilk çocuğu istiyordu kız olmasını. Canım birbirimize destek olmadıktan sonra ne anlamı kalıyor. Hakkım varsa helal olsun. Sense hakkını helal et. Birbirimize dua edelim inşallah. Allah katında kimin duası makbul bilinmez. Ben çıkıyorum kızım ateşli uyandı. Yarın yine devam ederiz inşallah.

Ama değişebilir canım benim arkadaşımın oğluna 6. aya kadar kız dediler 6.aydan sonra hooop erkek kızcağız ağladı etti şimdi doğdu canından çok seviyor oğluşunu :) ahh ahh allah bizede nasip edecek mi o günleri.. inşallah eder canım. benimde hakkım varsa helal olsun bildiğim duyduğum herşeyi burada paylaşacağım. kızın için çok üzüldüm allah şifa versin sirkeli su iyi geliyor inşallah düzelir yavrum. iyi geceler.

kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt

kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt

bende senı goremeyınce amelıyat oldun sandım.nasılsın ıyımısın gurbetım.belkı strestendır canım yaa test yapsana ıcın rahatlasın.bızede haber ver

vallahı bende burdayım arada gırıp yazısıyorum yenı arkadaslarla.ama sahsultanda apranaksda eylulede gelmıyor artık.ne oldu bu kızlara anlamadım merak edıyorum ınsallah gelırler bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…