Süper Anneler - 2011

Alıntı guluzarela kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kizlar nasilsiniz... bazen girip bakiyorum cepten.. kizimla elayla sorunlar var... cok hircinlasti... herseyi atiyo... bisey denilmiyo... neyapacagimi sasirdim... bugun oturdum agladim cunku vurdum canini yaktim...bagirmak cozum degil... istedigi olmayimca herseyi elinde ne varsa atiyo.. karsisinda bugun bebek vardi ona geliyodu az kalsin... neyapicam bilmiyorum... biz biyerde yanlis yaptik sanirim ama nerde... nasi davranmam gerekiyo anlayamiyorum... sanirim bi psikiyatriye gidicem...bizde boyle.. suanda gundemimizde elanin sacmalamalari var... uyu desen uyumuyo artik... zar zor 12 _1 de uyuyo... sabah desen 10 da 11de anca kalkiyo oglen uykusuda yok artik... neolucak boyle bilmiyorum... suan hala oynuyo... kac saattir ucumuz oyun oynuyoruz evde kosturmaca legolar saklambac... eee vakitte ayiriyoruz... boyle kizlar... yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... optum hepinizi... sahsultan eylul apranax nerde... dortim sen napiyosun ..

guluzarela hoş bulduk canım. Kızın kaç yaşında canım. Ben her ne kadar artık yapmasamda sınıf öğretmeniyim az çok çocuk psikolojisinden anlıyorum. bize üniversitede her zaman çocuğa karşımızda 30 yaşında olgun bir insan varmış gibi davranmamız gerektiğini o şekilde konuşmamız gerektiğini söylediler. Kesinlikle eşine, komşuna, kayınvalidene kızıpta çocuğuna el kaldırma hem onda travma oluşturur hemde iyice arsızlaştırır. yapacağın en güzel şey sevgini geri çekmek. istemediğin bir şey yaptığında sevgini geri çek. ama bunu yaparken ben artık seni sevmiyorum yada ben sana küstüm, seninle konuşmuyorum gibi değil. Farz etki ela senin 30 yaşında bir komşun. Şöyle yapabilirsin Ela seninle 1,5 saattir oyun oynuyorum ama benimde yapmam gereken işlerim var istersen sende bana yardım et yada kendi başına oyna de. yemek yapıyorsan ver eline bir plastik kap mandalina soysun meyvelerle tabakları süslesin sende o ara yemeklerini yaparsın. Evde onada minik minik görevler verebilirsin. Uyku konusuna gelince evde belli bir saatte herkes odasına çekilsin ve gerçekten uyusun sabahlarıda aynı saatte uyandır. kalkmıyorsa bile zorla uyandır. Yemek problemide varsa yapabileceğin en güzel şey ablamın oğlu bana geldi çocuk kahvaltı zamanı kahvaltı yapmıyordu sonra ben acıktım ekmek arası istiyorum dedi kusura bakma ekmek arası yok akşam yemeğini bekleyeceksin dedim çocuk ondan sonra tak tak hem kahvaltısını yaptı hem öğlen hem akşam düzene girdi çocuk ablam duacım oldu. Kafanı şişirdim canım üretmemi istediğin başka çözümler olursa bana yazabilirsin

Defnem eski sayfalardan okudum kızlar bir şurup yazmış halvetten 3 gün önce içilecek diye vajinayı alkalı yapıyormuş. Benim aklıma uydu. Ben şimdiden ölçmeye başladım mesela benimki çok asidik. Acaba şimdiden öylemi oluyor çokta anlamıyorum

teşk ederim birde şu bi,yo ritmini merak ediyorum ama ben m eşimin dogum günü belli değil kimliğe öylesine bir tarihte yazdırmışlatr

kızlar kahveyi denedim bakem neler olcak...hemde 4 tatlı kaşığı neskafeyi yarım bardak kaynar suya ...eşim 24 saat kahve koktu....:18:

kızlar ben günlül kahve içerim bazen 2 fincanı bulur hayatımdan çıkaramadıogım tek şeydir kahve oğluma hamile kaldıgımdadas sabahları kahve içerdim ve 1 hafta ilişki olmamıştı orgazm durumu oldu bilgi olsun diye yazdım

vicks surubumu diyorsun canım? şimdide olur önemli olan halvette vucudun alkali olması.

peki canım sen kahveyi sade olarak mı içiyorsun? yani sütsüz olarak. erkek diyetinde süt ve süt ürünleri tamamen yasak çünkü.

kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt

gurbetimm geçmiş olsun canım yaa,çok yaklaşmış ameliyat,Allah yardımcın olsun ((
eğer eminsen stresten gecikmiştir..kolay değil yaşadıkların...

burdayım eşimde bi de böbrek taşı çıktı...şaka gibi hergün doktorlardayız,Allahım beterinden korusun ne diyimmm.çok giramiyorum artık malesef

cnm geçmiş olsun..inan çok üzüldüm.sen şükürlü bi kadınsın asla isyan etmedin illede oğlan demedin...
o yüzden müsterih ol,bişi olmaz cnm..rabbim bu mubarek günler hürmetine eşin şifa versin..
varmı bişiler kız test yaptınmı

burdayım eşimde bi de böbrek taşı çıktı...şaka gibi hergün doktorlardayız,Allahım beterinden korusun ne diyimmm.çok giramiyorum artık malesef

lalem nerdesın yaaa.bende suan bobrek agırısı cekıyorum tas oynadı yıne sanırım.mıdem bulanıyor ve sol bobregım cok fena suan.sen ne yapıyosun.esıne gecmıs olsun yuzu nasıl oldu esının.sultan nerde neden gırmıyosunuz

amin canım yaa ne güzel konuştun sen öyle
regl tarihim perşembeydi,o günden beri 3 tane test yaptım negatif ama reglde olmadım,herhalde stresten gecikti
sen neler yapıyosun?

dortim sorma bizde de böbrek taşı çıktı,adamcağız mahvoldu bi dünya ilaç içiyo...giremiyorum hiç,ama arada okuyorum sizleri..çok fena bu böbrek taşı yaa

bu arada forum değişmiş,beğen butonu yok..ay hiç beğenmedim

evet ya bende begenmedım bu yenı sayfayı.begen butonu yok.sultanıda ozledık oda gelmıyor.guluzerada gelmıyor oyle bır satır yazıp kacıyor.ne oldu kızlar nazaramı geldınız yaaa.benımde sol böbrek lalem cok fena.dua edın ne olur doktorluk olmayayaım aksam aksam.burda hastane ve doktor sıkıntısı var zaten.allahım yardımcımız olsun

amin canım yaa ne güzel konuştun sen öyle
regl tarihim perşembeydi,o günden beri 3 tane test yaptım negatif ama reglde olmadım,herhalde stresten gecikti
sen neler yapıyosun?

benim bat pazartesi bakalım beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…