- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.281
vallahı bende burdayım arada gırıp yazısıyorum yenı arkadaslarla.ama sahsultanda apranaksda eylulede gelmıyor artık.ne oldu bu kızlara anlamadım merak edıyorum ınsallah gelırler bugun
Defnem 2 mesaj daha yazarsan mesaj hakkın olur. Bana yaz olunca sana Dr numara vereyim
kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt
tamam o zaman canım sen tedavini ol çalışma yapacağın ay bioritimine bakarız sen o zaman kadar kız bebek diyetide uygula çin takvimi her ne kadar tutmasada onuda kıza göre ayarlarsın şansını öyle denersin
kızlar kahveyi denedim bakem neler olcak...hemde 4 tatlı kaşığı neskafeyi yarım bardak kaynar suya ...eşim 24 saat kahve koktu....:18:
Defnem eski sayfalardan okudum kızlar bir şurup yazmış halvetten 3 gün önce içilecek diye vajinayı alkalı yapıyormuş. Benim aklıma uydu. Ben şimdiden ölçmeye başladım mesela benimki çok asidik. Acaba şimdiden öylemi oluyor çokta anlamıyorum
teşk ederim birde şu bi,yo ritmini merak ediyorum ama ben m eşimin dogum günü belli değil kimliğe öylesine bir tarihte yazdırmışlatr
kızlar ben günlül kahve içerim bazen 2 fincanı bulur hayatımdan çıkaramadıogım tek şeydir kahve oğluma hamile kaldıgımdadas sabahları kahve içerdim ve 1 hafta ilişki olmamıştı orgazm durumu oldu bilgi olsun diye yazdım
apranaxx nerdesinnn
kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt
burdayımeşimde bi de böbrek taşı çıktı...şaka gibi hergün doktorlardayız,Allahım beterinden korusun ne diyimmm.çok giramiyorum artık malesef
burdayımeşimde bi de böbrek taşı çıktı...şaka gibi hergün doktorlardayız,Allahım beterinden korusun ne diyimmm.çok giramiyorum artık malesef
cnm geçmiş olsun..inan çok üzüldüm.sen şükürlü bi kadınsın asla isyan etmedin illede oğlan demedin...
o yüzden müsterih ol,bişi olmaz cnm..rabbim bu mubarek günler hürmetine eşin şifa versin..
varmı bişiler kız test yaptınmı
lalem nerdesın yaaa.bende suan bobrek agırısı cekıyorum tas oynadı yıne sanırım.mıdem bulanıyor ve sol bobregım cok fena suan.sen ne yapıyosun.esıne gecmıs olsun yuzu nasıl oldu esının.sultan nerde neden gırmıyosunuz
dortim sorma bizde de böbrek taşı çıktı,adamcağız mahvoldu bi dünya ilaç içiyo...giremiyorum hiç,ama arada okuyorum sizleri..çok fena bu böbrek taşı yaa
bu arada forum değişmiş,beğen butonu yok..ay hiç beğenmedim
amin canım yaa ne güzel konuştun sen öyle
regl tarihim perşembeydi,o günden beri 3 tane test yaptım negatifama reglde olmadım,herhalde stresten gecikti
sen neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?