- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.301
Canım bildiğin duaları bizimle paylaşır mısın?
Dorti Sanada geçmiş olsun canım. Böbrek ağrısı için ilacınız yokmu kullan geçer inşallah. Egemenhalit Rabbim gönlüne göre versin inşallah
canım buraya lınkı yazayım Erkek çocuk isteme duasi - [tvarsivi.com] - YouTube .
benım 4 dusugum oldu ılkınde yumurtlama guunu falan bılıp esımıın pesınde kosuyodum kız oldu..
2. ben kactım o kovaladı kız oldu...
burda paylasımlar yapıyoruz Rabbım oncellıkle tum bebek hasretıyle yanıp tutusanlara bebek sonra herkesın gonlune gore hayırlı saglıklı evlatlar nasp etsın ıste ınsan ıkısınde tadınıda tattmak ıstıyo...
apranax gecmıs olsun anemde bobrek tası vardı dusmezse amelıyat dedıler elma yagı ve gırebolunu kullandı dustu ..
Dorti onları aktardan bulabilirsin. Bende çok önce böbrek ağrım vardı çok iyi gelmişti
peki canım sen kahveyi sade olarak mı içiyorsun? yani sütsüz olarak. erkek diyetinde süt ve süt ürünleri tamamen yasak çünkü.
Olmazsa söyle bana ben sana pazartesi buradan yollarım
bu elma yagını ve gırebolunu nasıl kullandınız canım.marketlerde varmıdırkı.:26::26:
Kandiliniz mubarek olsun. Bu mubarek gecede duaların kabul olduğu zamanda birbirimize dua edelim. Muminin mümine ettiği dua makbuldur. Hepimizin genel derdi bir. Rabbim bu gecenin hürmetine efendimiz Muhammed (s.a.v) hürmetine hepimize sağlıklı salih uzun ömürlü güzel istediği cinsiyette evlatlar nasip etsin inşallah. Hastalarımıza şifa dertlilerimize deva versin inşallah.
Dorti Rabbim sendende razı olsun inşallah
canım aktardan alabılırsın tatlı elma yagı al gunde bı kere ac karnına kahve fıncanı suya 5 damla damlat ...gırebolunuda bır su bardagı ıc cok ıyı gelıyor gecmıs olsun tekrar daha fazla bılgıyı kadınlar kulubu elma yagı ve bobrek tası dıye arat bulabılrsın canım sıfa olur ınsallah...
Kandiliniz mubarek olsun. Bu mubarek gecede duaların kabul olduğu zamanda birbirimize dua edelim. Muminin mümine ettiği dua makbuldur. Hepimizin genel derdi bir. Rabbim bu gecenin hürmetine efendimiz Muhammed (s.a.v) hürmetine hepimize sağlıklı salih uzun ömürlü güzel istediği cinsiyette evlatlar nasip etsin inşallah. Hastalarımıza şifa dertlilerimize deva versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?