Süper Anneler - 2011

Apranaxx çok geçmiş olsun. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah. Benimde bugün hasta olmam lazımdı olmadım stresten sanırım. Defnem evet o şurup içsekmi acaba benim daha halvete neredeyse 18 gün vardırbüyük iihtimal.

Dorti Sanada geçmiş olsun canım. Böbrek ağrısı için ilacınız yokmu kullan geçer inşallah. Egemenhalit Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım bildiğin duaları bizimle paylaşır mısın?

canım buraya lınkı yazayım Erkek çocuk isteme duasi - [tvarsivi.com] - YouTube .

benım 4 dusugum oldu ılkınde yumurtlama guunu falan bılıp esımıın pesınde kosuyodum kız oldu..

2. ben kactım o kovaladı kız oldu...

burda paylasımlar yapıyoruz Rabbım oncellıkle tum bebek hasretıyle yanıp tutusanlara bebek sonra herkesın gonlune gore hayırlı saglıklı evlatlar nasp etsın ıste ınsan ıkısınde tadınıda tattmak ıstıyo...

Dorti Sanada geçmiş olsun canım. Böbrek ağrısı için ilacınız yokmu kullan geçer inşallah. Egemenhalit Rabbim gönlüne göre versin inşallah

saol canım benım.hem adet sancısı hem bobrek agrısı bayagı sıkıntılıyım.ınsallah hastanelık olmadan gecer.erzıncanda hastane sıkıntısı var o benı cok korkutuyor.yuce rabbım hastanelere dusurmesın hıcbırımızı.ınanın herseyden en önemlısı saglık.cocuklarımızn kendımızın saglıgımız bozulmasında.hersey boş cunku gercekten.

hayırlısı olsun canım.peki sen tek ılıskıylemı hamıle kaldın kızlarına yoksa sık deneme mı oldu.bugun kuafordeydım sac boyatırken bır kadın vardı uc tane oglu varmıs.kız ıstemıs ucuncuyu oda erkek olmus.bu benced tamamen kromozomlarla ılgılı.cunku o kadının yumurtlama gunu yada baska bır sey yaptıgını hıc sanmıyorum.zaten öyle bırınede benzemıyordu.

Dorti onları aktardan bulabilirsin. Bende çok önce böbrek ağrım vardı çok iyi gelmişti

Kandiliniz mubarek olsun. Bu mubarek gecede duaların kabul olduğu zamanda birbirimize dua edelim. Muminin mümine ettiği dua makbuldur. Hepimizin genel derdi bir. Rabbim bu gecenin hürmetine efendimiz Muhammed (s.a.v) hürmetine hepimize sağlıklı salih uzun ömürlü güzel istediği cinsiyette evlatlar nasip etsin inşallah. Hastalarımıza şifa dertlilerimize deva versin inşallah.

bu elma yagını ve gırebolunu nasıl kullandınız canım.marketlerde varmıdırkı.:26::26:

canım aktardan alabılırsın tatlı elma yagı al gunde bı kere ac karnına kahve fıncanı suya 5 damla damlat ...gırebolunuda bır su bardagı ıc cok ıyı gelıyor gecmıs olsun tekrar daha fazla bılgıyı kadınlar kulubu elma yagı ve bobrek tası dıye arat bulabılrsın canım sıfa olur ınsallah...

canım okadar güzel anlattınki...bende tüm söylediklerine katılıyorum ...bu mübarek gecede dualarımız karşılıklı birbirleriyle çakışsın...kimselere söyliyemediğimiz hep içimizde olan duygularımızı bu içten ve doğal olan platformda paylaşabilmemiz ne güzel...derler ya damdan düşenin halinden ,damdan düşen anlar....gecemiz mübarek olsun ...bir arkadaşım aradı beni çok uzaklardan farklı güçleri olan bir arkadaş...önceki hamileliğimide tahmin etmişdi...ve sen hamilesin dedi direk ve erkek olcağını yoğun bir şekilde hissediyorum dedi....kızlar çoook heyecanlandım ...o arkadaşın tahminleri yüzde 90 doğru çıkıyor fakat şimdi çok uzaklara taşındı acaba aramızdaki mesafeler yanıltabilirmi arkadaşımı kimbilirrr......

Son düzenleme:
Hanzade mesafeler hiçbirşeye engel değildir. Bazı şeyler içten gelir. Ve inşallah arkadaşının içine doğan doğrudur bu gecenin hürmetine inşallah. Rabbim gönlündekini hayırlı olarak nasil etsin inşallah. Diğer isteyen tüm arkadaşların ve benimkinide inşallah.

sagol canım allah razı olsun.

canım allah razı olsun.ınsallah canım herkesın ıstedıgı kucagına gelsın.yuce rabbım hastalıklarımıza şifa versın.benımde şu panık atak ve sıkıntılarım bıtsın gıtsın.rabbım kaldıramayacagımız yukler vermesın.ınsallah kız ısteyene kız erkek ısteyene erkek versın saglıkla ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…