- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.321
canım okadar güzel anlattınki...bende tüm söylediklerine katılıyorum ...bu mübarek gecede dualarımız karşılıklı birbirleriyle çakışsın...kimselere söyliyemediğimiz hep içimizde olan duygularımızı bu içten ve doğal olan platformda paylaşabilmemiz ne güzel...derler ya damdan düşenin halinden ,damdan düşen anlar....gecemiz mübarek olsun ...bir arkadaşım aradı beni çok uzaklardan farklı güçleri olan bir arkadaş...önceki hamileliğimide tahmin etmişdi...ve sen hamilesin dedi direk ve erkek olcağını yoğun bir şekilde hissediyorum dedi....kızlar çoook heyecanlandım ... o arkadaşın tahminleri yüzde 90 doğru çıkıyor fakat şimdi çok uzaklara taşındı acaba aramızdaki mesafeler yanıltabilirmi arkadaşımı kimbilirrr......
egemen test yaptın mı nerdesin?????benim bat pazartesi bakalım beklemedeyim..
kız dortı yum günü bilen uygulayan kadınlar nasıl oluyor kı kadın öyle birine benzemiyordu diyorsunhayırlısı olsun canım.peki sen tek ılıskıylemı hamıle kaldın kızlarına yoksa sık deneme mı oldu.bugun kuafordeydım sac boyatırken bır kadın vardı uc tane oglu varmıs.kız ıstemıs ucuncuyu oda erkek olmus.bu benced tamamen kromozomlarla ılgılı.cunku o kadının yumurtlama gunu yada baska bır sey yaptıgını hıc sanmıyorum.zaten öyle bırınede benzemıyordu.
kırmızı olan aşıt olan mavı olan alkalı olan.şimdi sen kırmızıyı kullanırsan sıvıyı değiştirdiğinde rengi maviye dönüşmesi lazım.maviyi kullanırsan sıvıya dokundurduğunda sıvı asıdıkse rengi kırmızıya dönüşür akıntının ph ölçtüğünde renginin değişmememsi gerekir...sarı konusunda yorum yapamayacağım ama muhtemelen o da nötr dur...sen nerden aldın bana yaz ben bakarım özelliklerine canım kolay gelsinnnZaten şu yumurta akı koyu kıvamlı birşey spermler oradan nasıl geçsin. Birde benim ph ölçer kağıtlar geldi. Biri sarı biri kırmızı biri mavi. Hangisi ne işe yarıyor yada nasıl kullanıcam bilen varmı?
canım kızın konusunda sakin olmak zorundasın....sen sinirlendikçe o dahada hırçınlaşacak...kardeş geliyor o yüzden davranış değişimi olmuş olabilir...ayrıntılı özelden yazışabiliriz..Kizlar nasilsiniz... bazen girip bakiyorum cepten.. kizimla elayla sorunlar var... cok hircinlasti... herseyi atiyo... bisey denilmiyo... neyapacagimi sasirdim... bugun oturdum agladim cunku vurdum canini yaktim...bagirmak cozum degil... istedigi olmayimca herseyi elinde ne varsa atiyo.. karsisinda bugun bebek vardi ona geliyodu az kalsin... neyapicam bilmiyorum... biz biyerde yanlis yaptik sanirim ama nerde... nasi davranmam gerekiyo anlayamiyorum... sanirim bi psikiyatriye gidicem...bizde boyle.. suanda gundemimizde elanin sacmalamalari var... uyu desen uyumuyo artik... zar zor 12 _1 de uyuyo... sabah desen 10 da 11de anca kalkiyo oglen uykusuda yok artik... neolucak boyle bilmiyorum... suan hala oynuyo... kac saattir ucumuz oyun oynuyoruz evde kosturmaca legolar saklambac... eee vakitte ayiriyoruz... boyle kizlar... yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... optum hepinizi... sahsultan eylul apranax nerde... dortim sen napiyosun ..
benim arkadsın ıkı oglu var bu konuları konuşabiliyoruz onunda dediği şey kadın sakin olacak diyor...:26::26::26::26::26:Ya canim bende bi turlu anlayamadim su meseleyi senin doktorun olman lazim demis bazi arkadaslarda olmus oglu olmus. Benim ablamin 1 kayinvalidemin 2 oglu var ne orgazmi opusmuyorduk bile dediler :/ kadin isteksiz olunca erkek olur dediler bende bi netlik getiremedim su ise
aaaa kız burdayız bacım...benım pc bozuk bir de su ara yatlı misafirim cok gelen giden bitmiyor üstüne birde çalışıyorum zaen çok vaktım olmuyor bu aralar...Gülizar onların hiçbiri gelmiyorbizi hepten yalnız bıraktılar
Evet canım iki dr gitti ikiside kız dedi 19 haftalık hatt. Bir zahmet belli olsun artık. Bende onunkine erkek gözü ile bakmıştım ama o yumurta gününden iki gün önce halvet olmuş. Onun ilk çocuğu istiyordu kız olmasını. Canım birbirimize destek olmadıktan sonra ne anlamı kalıyor. Hakkım varsa helal olsun. Sense hakkını helal et. Birbirimize dua edelim inşallah. Allah katında kimin duası makbul bilinmez. Ben çıkıyorum kızım ateşli uyandı. Yarın yine devam ederiz inşallah.
kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt
kz bacım yanı o kadın cok gamsız suratsız bıseydı.allahın gucune gıtmesın allah affetsın benı.yanı dunya yansa umrunda olmaz ya oyle bırıydı.yanı hem suratsız hem havalıydı.garıp bıseydı yanı.allah affetsın benıegemen test yaptın mı nerdesin?????
kız dortı yum günü bilen uygulayan kadınlar nasıl oluyor kı kadın öyle birine benzemiyordu diyorsun
kırmızı olan aşıt olan mavı olan alkalı olan.şimdi sen kırmızıyı kullanırsan sıvıyı değiştirdiğinde rengi maviye dönüşmesi lazım.maviyi kullanırsan sıvıya dokundurduğunda sıvı asıdıkse rengi kırmızıya dönüşür akıntının ph ölçtüğünde renginin değişmememsi gerekir...sarı konusunda yorum yapamayacağım ama muhtemelen o da nötr dur...sen nerden aldın bana yaz ben bakarım özelliklerine canım kolay gelsinnn
canım kızın konusunda sakin olmak zorundasın....sen sinirlendikçe o dahada hırçınlaşacak...kardeş geliyor o yüzden davranış değişimi olmuş olabilir...ayrıntılı özelden yazışabiliriz..
benim arkadsın ıkı oglu var bu konuları konuşabiliyoruz onunda dediği şey kadın sakin olacak diyor...:26::26::26::26::26:
ama burda gnj nın yorumu doğru bence
aaaa kız burdayız bacım...benım pc bozuk bir de su ara yatlı misafirim cok gelen giden bitmiyor üstüne birde çalışıyorum zaen çok vaktım olmuyor bu aralar...
kızına geçmiş olsunnn....kız kardeşinin durumu bizim teoriye uyuyuor canım kız için yumdan 2 3 gün önce ilşki lazım...
herşeyden önemlisi zamanlama diyetin filan mutlaka etkisi vardır ama zamanlama olmazsa bunlar yeterli değildir benim okuduklarımından vardığım sonuç bu........
canım stresten olmamışsındır mutlaka zor zamanlar geçiriyorsun kalbini ferah tut..5 şubata daha var olur bitersin inş
kız güldürdün beni allhda seni güldürsün inş,,,kz bacım yanı o kadın cok gamsız suratsız bıseydı.allahın gucune gıtmesın allah affetsın benı.yanı dunya yansa umrunda olmaz ya oyle bırıydı.yanı hem suratsız hem havalıydı.garıp bıseydı yanı.allah affetsın benı
bugün yapmadım korktum yine negatif görmekten..yarın dayanamam yaparım zannedersem..egemen test yaptın mı nerdesin?????
kız dortı yum günü bilen uygulayan kadınlar nasıl oluyor kı kadın öyle birine benzemiyordu diyorsun
kırmızı olan aşıt olan mavı olan alkalı olan.şimdi sen kırmızıyı kullanırsan sıvıyı değiştirdiğinde rengi maviye dönüşmesi lazım.maviyi kullanırsan sıvıya dokundurduğunda sıvı asıdıkse rengi kırmızıya dönüşür akıntının ph ölçtüğünde renginin değişmememsi gerekir...sarı konusunda yorum yapamayacağım ama muhtemelen o da nötr dur...sen nerden aldın bana yaz ben bakarım özelliklerine canım kolay gelsinnn
canım kızın konusunda sakin olmak zorundasın....sen sinirlendikçe o dahada hırçınlaşacak...kardeş geliyor o yüzden davranış değişimi olmuş olabilir...ayrıntılı özelden yazışabiliriz..
benim arkadsın ıkı oglu var bu konuları konuşabiliyoruz onunda dediği şey kadın sakin olacak diyor...:26::26::26::26::26:
ama burda gnj nın yorumu doğru bence
aaaa kız burdayız bacım...benım pc bozuk bir de su ara yatlı misafirim cok gelen giden bitmiyor üstüne birde çalışıyorum zaen çok vaktım olmuyor bu aralar...
kızına geçmiş olsunnn....kız kardeşinin durumu bizim teoriye uyuyuor canım kız için yumdan 2 3 gün önce ilşki lazım...
herşeyden önemlisi zamanlama diyetin filan mutlaka etkisi vardır ama zamanlama olmazsa bunlar yeterli değildir benim okuduklarımından vardığım sonuç bu........
canım stresten olmamışsındır mutlaka zor zamanlar geçiriyorsun kalbini ferah tut..5 şubata daha var olur bitersin inş
.
32 gun uzerine adet oldum nedir bu simdi anlamadim ben yaaa
gurbetim nasilsin? adetin demekki stresten olmamis.su ameliyati atlatirsan hersey yoluna girer insallah.
cnm bnm zorluyor bu agrilar beni 3 hfta kaldi amaliyata Allah buyuk
bide dizlerimden sorun cikti menuskus yada baska sey olabilir diz kapaklarim agriyor onada ayri gidiyorum
bu gidisle bebek sevdasina elvada mi diycem ne
ama kizim boynumu bukuyor iste
aksam camideydik bebek doluydu sevdik falan kiz kulagima fisildadi her seferinde sende yapsan bizimkini severiz diye
rahim perdesi amaliyatinida bosa olmus olucam bebek yapmazsam hakiimda hayirli olani kaderime yazsin MEVLAM
CANIM OLE Allah buyuk bakalim MEVALM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLERcanim cok gecmis olsun.sabret gurbetim önce tedavini ol canim cocuklarinin esinin senin sagligina ihtiyaci var.
Kızlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz iyice yalnız kalmıştık. Sultan düzelmene sevindim
Ya ben adet olmadım kızlar 3 günüm geçiyor. Ama tahlilde 0,369 çıkmıştı yükselmiş olabilirmi. Defnem benim aralık bioma bakarmısın sana zahmet hani varsa bakalım ne olacak diye son sat aralık 14 yumurta günü 29 aralık
Kızlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz iyice yalnız kalmıştık. Sultan düzelmene sevindim
Sultan dorti siz baya eskilerdensiniz. Acaba şu bio'nun tutmadığı kişiler oldumu hiç
sultannnn
dr gittinmi nedir cinsiyeti..ben 10 gündür giremedim..kızım hastalandı...tamda yum günümde 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olacak dediydi dr.nerdeeeeee tek geçe oldu okadar..
batım çarşamba bakalım hayırlısı artık..
seni merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?