Süper Anneler - 2011

Canım o arkadaşının ağzı bal yesin. Arkadaşın bayan mı? Bayansa bayanların 6. hissinin güçlü olduğunu söylememe gerek yok herhalde

benim bat pazartesi bakalım beklemedeyim..
egemen test yaptın mı nerdesin?????
kız dortı yum günü bilen uygulayan kadınlar nasıl oluyor kı kadın öyle birine benzemiyordu diyorsun
kırmızı olan aşıt olan mavı olan alkalı olan.şimdi sen kırmızıyı kullanırsan sıvıyı değiştirdiğinde rengi maviye dönüşmesi lazım.maviyi kullanırsan sıvıya dokundurduğunda sıvı asıdıkse rengi kırmızıya dönüşür akıntının ph ölçtüğünde renginin değişmememsi gerekir...sarı konusunda yorum yapamayacağım ama muhtemelen o da nötr dur...sen nerden aldın bana yaz ben bakarım özelliklerine canım kolay gelsinnn
canım kızın konusunda sakin olmak zorundasın....sen sinirlendikçe o dahada hırçınlaşacak...kardeş geliyor o yüzden davranış değişimi olmuş olabilir...ayrıntılı özelden yazışabiliriz..
benim arkadsın ıkı oglu var bu konuları konuşabiliyoruz onunda dediği şey kadın sakin olacak diyor...:26::26::26::26::26:
ama burda gnj nın yorumu doğru bence
Gülizar onların hiçbiri gelmiyor bizi hepten yalnız bıraktılar
aaaa kız burdayız bacım...benım pc bozuk bir de su ara yatlı misafirim cok gelen giden bitmiyor üstüne birde çalışıyorum zaen çok vaktım olmuyor bu aralar...

kızına geçmiş olsunnn....kız kardeşinin durumu bizim teoriye uyuyuor canım kız için yumdan 2 3 gün önce ilşki lazım...
herşeyden önemlisi zamanlama diyetin filan mutlaka etkisi vardır ama zamanlama olmazsa bunlar yeterli değildir benim okuduklarımından vardığım sonuç bu........

kizlarr adet olamadim ben yaaa 31. gun oldu Allahi´m esim korunuyor suphem yok beklyiorum kuzu gibi yaa rontgen falanda cekildim ne yapcam 5 subatta amalyiattttt

canım stresten olmamışsındır mutlaka zor zamanlar geçiriyorsun kalbini ferah tut..5 şubata daha var olur bitersin inş

kz bacım yanı o kadın cok gamsız suratsız bıseydı.allahın gucune gıtmesın allah affetsın benı.yanı dunya yansa umrunda olmaz ya oyle bırıydı.yanı hem suratsız hem havalıydı.garıp bıseydı yanı.allah affetsın benı

kız güldürdün beni allhda seni güldürsün inş,,,
işte biz hep cok tasalı olduğumuzdan olmuyor.

günaydin herkese
kizlar biliyosunuz ben bulanti ve basagrisindan fazla giremedim topige ama artik bulantilar da basagrilarida azaldi daha iyiyim.yazilanlari okumaya calistim sagolsun defnem34 ile gijnij arkadaslar topigi yalniz birakmamis.topike su üstümüzdeki olumsuzluklar gitsede eskisi gibi herkes toikte sohbet bol olsa.

hatta arkadaslar su listemizide yeniden yapsak. eski listede cogundan haber yok onlari cikarabiliriz.cünkü haber almayinca listeyi güncelleyemiyoruz.yeni gelen arkadaslari da eklersek bilgilerimizi takip edebiliriz.gurbetimde listeyle ugrasamiyor artik.

bugün yapmadım korktum yine negatif görmekten..yarın dayanamam yaparım zannedersem..

gurbetim nasilsin? adetin demekki stresten olmamis.su ameliyati atlatirsan hersey yoluna girer insallah.

cnm bnm zorluyor bu agrilar beni 3 hfta kaldi amaliyata Allah buyuk
bide dizlerimden sorun cikti menuskus yada baska sey olabilir diz kapaklarim agriyor onada ayri gidiyorum
bu gidisle bebek sevdasina elvada mi diycem ne
ama kizim boynumu bukuyor iste
aksam camideydik bebek doluydu sevdik falan kiz kulagima fisildadi her seferinde sende yapsan bizimkini severiz diye
rahim perdesi amaliyatinida bosa olmus olucam bebek yapmazsam hakiimda hayirli olani kaderime yazsin MEVLAM

canim cok gecmis olsun.sabret gurbetim önce tedavini ol canim cocuklarinin esinin senin sagligina ihtiyaci var.

Ya ben adet olmadım kızlar 3 günüm geçiyor. Ama tahlilde 0,369 çıkmıştı yükselmiş olabilirmi. Defnem benim aralık bioma bakarmısın sana zahmet hani varsa bakalım ne olacak diye son sat aralık 14 yumurta günü 29 aralık

canim cok gecmis olsun.sabret gurbetim önce tedavini ol canim cocuklarinin esinin senin sagligina ihtiyaci var.
CANIM OLE Allah buyuk bakalim MEVALM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

Kızlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz iyice yalnız kalmıştık. Sultan düzelmene sevindim

test yapin derim gerci bnm 32. ustune adetim geldi ilk defa gecikti tabi dusuklerden sonraki uzamalar haric

Benim hiç böyle olmazdı. Gurbetgüzeli sen en eskilerdensin şu bio nun tutmadığı kişiler oldumu hiç?

sultannnn
dr gittinmi nedir cinsiyeti..ben 10 gündür giremedim..kızım hastalandı...tamda yum günümde 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olacak dediydi dr.nerdeeeeee tek geçe oldu okadar..
batım çarşamba bakalım hayırlısı artık..
seni merak ettim...

Kızlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz iyice yalnız kalmıştık. Sultan düzelmene sevindim

sagol canim.gebelik testi varsa yap istersen.

ben gecen hafta gittim doktora cinsiyetine bakmadi erken dedi.kizina gecmis olsun.kiz baska topiklere yazmissin ama burayi boslamissin.hadi bakalim carsamba belki test yaparsin hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…