Süper Anneler - 2011

Bu ay tutmasını hiç istememiştim ama nasipten ötesi olmuyor. Evde test yok ama gidip tekrar hcg yaptırayım daha kesin çözüm olur

ben gecen hafta gittim doktora cinsiyetine bakmadi erken dedi.kizina gecmis olsun.kiz baska topiklere yazmissin ama burayi boslamissin.hadi bakalim carsamba belki test yaparsin hayirlisi.

hayırlısı cnm...ama niyese içimden hep senin oğlun olacak gibi geliyo..
kız yok başka topiğede bi girip slm yazıp çıkıyodum..burada görsem hemen yazıyom ama kimsede yokki burda apranaxsın üç harflilerinemi yazayım

CANIM OLE Allah buyuk bakalim MEVALM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

test yapin derim gerci bnm 32. ustune adetim geldi ilk defa gecikti tabi dusuklerden sonraki uzamalar haric

kız gurbet korkma cnm..sağlıkla atlatırsın inşallah bu amelyatı..sakın bebek işinden vazgeçme..
listeye baktım senin bi kızın varmış..bende 3-4 çocuk var sandım.
RABBİMİZE dönüp RABBİM büyük bi derdim var demeDERDİNE dön ve benim çok çok BÜYÜK Bİ RABBİM var de
ozaman herşey yoluna girer..

3 gün geçti ama nedense bu ay olmasını istemiyorum. Kız olacakmış gibi bir his var içimde

Sultan şu yöntemleri deneyipte istediği cinsiyette bebek sahibi olanların listesi yokmu?

cok eskılerden bu yontemlerı deneyıpde kızı olan da oldu.erkek olanda var.ama genelde kız cıkmıstı.herseyın hayırlısı olsun yınede.mesela kız ısteyıp yumurtlama gununden önce deneme yapıp herseyı kız olsun dıye yapan erkek olan arkadaslarımız var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…