- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.361
3 gün geçti ama nedense bu ay olmasını istemiyorum. Kız olacakmış gibi bir his var içimde
sen cın takvınıe baktınmı canım.çın takvımıne göre ne cıkıyor senın cınsıyet
eylul sen ne dıyosun bu çin takvımı meselseıne.dogruluk payı varmıdır.cogunluk tuttu dıyor
Kızlar az önce test getirmişti arkadaş ikinci çizgi hafif silik çıktı yarın emin olmak için kan vericem bugün oruçluyum diye mecalim yoktu gitmeye. Dua edin ALLAH rızası için inşallah bu sefer RABBİM yüzümüzü güldürsün.
takvimler ilk çocuklarda tutuyorsa denenebilir bence.Benm geçmişte eklediğim bir takvim var mesela çevremde herkeste tutmuştu ama burda kızlarda tutmadı mesela ben yöntemleri bilmesydim onu uygulayacaktım ama artık yöntemimiz favorim
takvimler ilk çocuklarda tutuyorsa denenebilir bence.Benm geçmişte eklediğim bir takvim var mesela çevremde herkeste tutmuştu ama burda kızlarda tutmadı mesela ben yöntemleri bilmesydim onu uygulayacaktım ama artık yöntemimiz favorim
canim benim kizlar takvimlerde yanlis ciktigi icin bakmadim.
canım tam yaşa bakınca yanlış çıkıyor hamile kaldığın yaşa 1 ekle bakalım bende herkes doğru çıktı :/
sendedemı dogru cıkıyor.vallahı aklım karıstı ıyıce.
Ya ben adet olmadım kızlar 3 günüm geçiyor. Ama tahlilde 0,369 çıkmıştı yükselmiş olabilirmi. Defnem benim aralık bioma bakarmısın sana zahmet hani varsa bakalım ne olacak diye son sat aralık 14 yumurta günü 29 aralık
evet canım ya biz yanlış biliyormuşuz yaşa 1 eklemek gerekiyor şimdi doğum tarihlerini bildiğim yakınlarıma hep bakıyorum hepsi doğru çıkıyor bakalım sapma olcak mı :26:
bakarım tabi canım doğum tarihini yazabilir misin?
ben gecen hafta gittim doktora cinsiyetine bakmadi erken dedi.kizina gecmis olsun.kiz baska topiklere yazmissin amaburayi boslamissin.hadi bakalim carsamba belki test yaparsin hayirlisi.
Sanırım hamileyim. Nasipten ötesi olmuyor. Defnem 03.02.1983 son sat 14 aralık yumurta dönemi 29. Eşimede bak belki ikisi birden kesişir. 10.09.1974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?