Süper Anneler - 2011

eylul sen ne dıyosun bu çin takvımı meselseıne.dogruluk payı varmıdır.cogunluk tuttu dıyor

takvimler ilk çocuklarda tutuyorsa denenebilir bence.Benm geçmişte eklediğim bir takvim var mesela çevremde herkeste tutmuştu ama burda kızlarda tutmadı mesela ben yöntemleri bilmesydim onu uygulayacaktım ama artık yöntemimiz favorim

Kızlar az önce test getirmişti arkadaş ikinci çizgi hafif silik çıktı yarın emin olmak için kan vericem bugün oruçluyum diye mecalim yoktu gitmeye. Dua edin ALLAH rızası için inşallah bu sefer RABBİM yüzümüzü güldürsün.

aaaaaaaaaaaaaa kız hamılemısın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118:

eylulum senın yontemın hangısıydı.kız bende kafa beyın kalmadı.bırde benım oglandada kızdada tutuyor cın takvımı.kafam ondan karıstı benım.apranaksdan haber varmı eylul ınsallah hamıledır

bana bakmısmıydın o takvıme acaba.merak ettım bak sımdı

evet canım ya biz yanlış biliyormuşuz yaşa 1 eklemek gerekiyor şimdi doğum tarihlerini bildiğim yakınlarıma hep bakıyorum hepsi doğru çıkıyor bakalım sapma olcak mı :26:

yanı mesela ben 34 yasımda hamıle kaldım kızıma agustos ayında.2011 nısan ayındada dogum yaptım nasıl bakacam.bende 37 yasındayım suan.38 yasına bakıyorum takvımde

Sanırım hamileyim. Nasipten ötesi olmuyor. Defnem 03.02.1983 son sat 14 aralık yumurta dönemi 29. Eşimede bak belki ikisi birden kesişir. 10.09.1974

ben gecen hafta gittim doktora cinsiyetine bakmadi erken dedi.kizina gecmis olsun.kiz baska topiklere yazmissin ama burayi boslamissin.hadi bakalim carsamba belki test yaparsin hayirlisi.

Canım inşallah gönlündeki bebişi kucağına alırsın. Biraz tüyo var bakalım canın ne tür şeyler istiyor? et türü şeyler isteyenin oğlu meyve türü isteyenin kızı olur diyorlar ama bilemedim şimdi bide doğum tarihini çalışma tarihini vs yaz çine bioya bakalım

Sanırım hamileyim. Nasipten ötesi olmuyor. Defnem 03.02.1983 son sat 14 aralık yumurta dönemi 29. Eşimede bak belki ikisi birden kesişir. 10.09.1974

canım ya ne oldu neden uzgunsun sen.kac deneme yaptın sen peki.yanı tek deneme ılemı hamıle kaldın.ovulasyon gunu yapmadınmı

Yaptım hepsinide yumurta takibide yAptırdım. Ama diğer kızlar gibi çok teferruatlı yapmadım. Mesela vajina ph ölçmedim. İçimede hep kız doğuyor. Çin takvimine göre yaş eklesemde eklemesemde erkek çıkıyor. Ama ben inanmıyorum çin takvimine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…