- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.381
pekı hamıle kaldıgın ayamı bakıyosun dogum yaptıgın ayamı baklıyor nasıl oluyordu
yanı mesela ben 34 yasımda hamıle kaldım kızıma agustos ayında.2011 nısan ayındada dogum yaptım nasıl bakacam.bende 37 yasındayım suan.38 yasına bakıyorum takvımde
Sanırım hamileyim. Nasipten ötesi olmuyor. Defnem 03.02.1983 son sat 14 aralık yumurta dönemi 29. Eşimede bak belki ikisi birden kesişir. 10.09.1974
Yaptım hepsinide yumurta takibide yAptırdım. Ama diğer kızlar gibi çok teferruatlı yapmadım. Mesela vajina ph ölçmedim. İçimede hep kız doğuyor. Çin takvimine göre yaş eklesemde eklemesemde erkek çıkıyor. Ama ben inanmıyorum çin takvimine
Tek deneme yaptık yumurtamda sağda idi.
Oley hem benim hem eşimin erkek çıkıyor. Çünkü benim yumurtam 29 da çatladı o gün halvet olduk. Ya sevinsemmi bilemedim
Canım ben çevreme çok baktım çin takvimi için hepsinde tuttu genel olarak 'taki kızkardeşimde tutmayınca vaz geçtim. Mesela rus takviminde benim yine tutmuyor ocak ayı tutuyor ozaman eşimin kanı yenileniyor çünkü
Benim adetlerim çok düzenlidir birde testte çift çizgi çıktı ki bende bu testler hiç yanılma payı olmadı bir hafta önce beta yapmıştım 0369 çıkmıştı emin olmak için yarın yine yapıcam. İdrara pek güvenmiyorum
Defnem sen kameri takvime bak birde o bana daha kesin gibi geldi
Canım kameri takvime diğerlerine bakmadımda bunda tutuyor. Dur ben kardeşimin kesin doğum tarihini öğreneyim birlikte bakalım
Canım evet kimlikte doğruymuş 22 ağustos 1989. Önce pc den yaş hesapla sonra çin takvimine bak. Birde yeni yıl yeni olduya ona göre bak bir yıl büyük hesaplama. Birde bioya bak bakalım oda çıkıyormu? 2 eylül son sat 9 eylül halvet günü
Bu arada kardeşimin evine hırsız girmiş çok korkmuş. Çok üzüldüm ya. Hamile hali ile evde durmakta zorlanacak şimdi
Bebeği kız demiş yüzde doksan. Yaş ekleyince doğru çıkıyor ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?