Süper Anneler - 2011

pekı hamıle kaldıgın ayamı bakıyosun dogum yaptıgın ayamı baklıyor nasıl oluyordu

yanı mesela ben 34 yasımda hamıle kaldım kızıma agustos ayında.2011 nısan ayındada dogum yaptım nasıl bakacam.bende 37 yasındayım suan.38 yasına bakıyorum takvımde

Hamile kaldığın yaşa göre hamile kaldığın aya bakıyorsun canım. Sen 34 yaşında hamile kaldıysan çin takviminde 34 yaşın ağustos ayı erkek ama yaşına 1 ekleyip 35 yaşına baktığımızda ağustos ayı kızı gösteriyor buda demek oluyor ki çin takvimi sende tutuyor.

Sanırım hamileyim. Nasipten ötesi olmuyor. Defnem 03.02.1983 son sat 14 aralık yumurta dönemi 29. Eşimede bak belki ikisi birden kesişir. 10.09.1974

Dur kız daha 3 gün geçmiş hemende üzgün moda girdin benim 12 gün geçiyor ne zaman test yapsam ondan en fazla 6 saat sonra regl oluyorum

Aralık ayı için bakıyorum canım çalışma tarihini yazmamışsın bütün tarhleri söylüyorum seni bion: 1-20 arası kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın, eşinin: 1-15 erkeğe yatkın, 16-25 kıza yatkın, 26 ve sonrası erkeğe yatkın canım

sen yumurtlama dönemi tek ilişkimi denedin canım ?

Tek deneme yaptık yumurtamda sağda idi.

sende tutmuyor mu çin canım? bende yumurtanın sağ sol olayına inanmıyorum canım ya çünkü sadece tek tarafı olan kadının hem kızı hem oğlu olmuş

Oley hem benim hem eşimin erkek çıkıyor. Çünkü benim yumurtam 29 da çatladı o gün halvet olduk. Ya sevinsemmi bilemedim

Evet 29 pazar günü sabah namazından sonra tek deneme yaptık. Ben hamileyim diye üzülüyordum. İçime hep kız doğuyor diye. Şimdi azda olsa için rahatladı

Oley hem benim hem eşimin erkek çıkıyor. Çünkü benim yumurtam 29 da çatladı o gün halvet olduk. Ya sevinsemmi bilemedim

keşke hamile olsan canım çünkü eşinle ikinizinde biosu erkeğe yatkınmış çinde erkek gösteriyor ama canım sen bence adetin 10 gün geçmeden sevinme çünkü en ufak şey adet geçikmesini tetikliyor

Canım ben çevreme çok baktım çin takvimi için hepsinde tuttu genel olarak 'taki kızkardeşimde tutmayınca vaz geçtim. Mesela rus takviminde benim yine tutmuyor ocak ayı tutuyor ozaman eşimin kanı yenileniyor çünkü

Benim adetlerim çok düzenlidir birde testte çift çizgi çıktı ki bende bu testler hiç yanılma payı olmadı bir hafta önce beta yapmıştım 0369 çıkmıştı emin olmak için yarın yine yapıcam. İdrara pek güvenmiyorum

Canım rus takvimi kimsede tutmuyor zaten rusların ilacı olsa başına sürerlerdi hepsinin kızı var. Rusyanınn nüfusuna bak erkek çok az. Ama ben çin takvimine çok inandım. Bir kişide şaştı o da dedi ben eylülde doğurdum dedi bizde geri sayıyoruz sayıyoruz yok aralık ayı hep kızı gösteriyor sonra demez mi ben evi taşıdım erken geldi oğlum diye meğerse aralık değil ocakta hamile kalmış ekimde doğurması gerekirken eylülde doğurmuş. Yani onda bile tuttu senin kız kardeşin doğum tarihi doğru mu peki :26:

çok düzenliyse doğrudur canım benimki çok düzensiz nasıl olacak bu planlı çocuk hiç bilmiyorum

Canım kameri takvime diğerlerine bakmadımda bunda tutuyor. Dur ben kardeşimin kesin doğum tarihini öğreneyim birlikte bakalım

Canım evet kimlikte doğruymuş 22 ağustos 1989. Önce pc den yaş hesapla sonra çin takvimine bak. Birde yeni yıl yeni olduya ona göre bak bir yıl büyük hesaplama. Birde bioya bak bakalım oda çıkıyormu? 2 eylül son sat 9 eylül halvet günü

Bu arada kardeşimin evine hırsız girmiş çok korkmuş. Çok üzüldüm ya. Hamile hali ile evde durmakta zorlanacak şimdi

Bu arada kardeşimin evine hırsız girmiş çok korkmuş. Çok üzüldüm ya. Hamile hali ile evde durmakta zorlanacak şimdi

24 yaşında hamile halmış eylül ayı erkek gösteriyor, 25 yaşa baktığımızda kız gösteriyor canım :/ biosuna göre kıza yatkın günde hamile kalmış canım bebeğin cinsiyeti ne?

Çok gecmiş olsun canım allah beterinden korusun

bu arada çin kamerine görede kız :/

Son düzenleme:
Bebeği kız demiş yüzde doksan. Yaş ekleyince doğru çıkıyor ozaman

Evet canim o halde cin takvimine bakarken 1 yas ekliyoruz. Ayrica cin kameride dogru. Biosuda dogru canim

Bu arada iliskide yumurtlama gununden once olmus. Yumurtlamadan once olunca kiz oluyor diyordu kizlar

Son düzenleme:
Kızkardeşim bir yıldı tedavi görüyordu. Tedavi ile hamile kalmadı tedaviyi bıraktı 2 ay sonra hamile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…