- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.401
Kızkardeşim bir yıldı tedavi görüyordu. Tedavi ile hamile kalmadı tedaviyi bıraktı 2 ay sonra hamile kaldı
Yumurta takibi yaptırdı iğneler oldu vs çok uğraştı. En son bir kadın bişiler yapmış sonra hamile kaldı.
Canım sende adet düzensizliğivarsa doktora gidiyormusun?
Canım ertesi gün hapı neden kullanıyorsunkioonlar çok zararlı yılda sadece iki defa kullanabilirsin. Bence sen bebek düşünüyorsan önce rahimini iyice temizlemen lazım. O ilaçların yan etkisi çok
Sen doktora nereye gidiyorsun. Bak benim bu Dr bahçelievlerde yaşı büyük ve baya tecrübeli bir bayan. Dr memnun değilseniz değiştirebilirsin. Çok kişiye yumurta takibi ile erkek bebek denemiş. Yaptıklarıda hep tutmuş. Senin kaç çocuğun var bu arada
Defnem mesaj attım cevap geldimi?
Rica ederim canım. Bu arada şu yorumcudaki takvimler nasıl acaba üye olmaya değermi öyle olsa üye olur bakarım ben herkese
Defnem sen kameri takvime bak birde o bana daha kesin gibi geldi
Öksürük şurubu o. Tamda mevsimi herkes hasta zaten yazar bence eşim için filan de işi var gelemiyor ben alayım bari de
Sen doktora nereye gidiyorsun. Bak benim bu Dr bahçelievlerde yaşı büyük ve baya tecrübeli bir bayan. Dr memnun değilseniz değiştirebilirsin. Çok kişiye yumurta takibi ile erkek bebek denemiş. Yaptıklarıda hep tutmuş. Senin kaç çocuğun var bu arada
Öncelikle arkadaşlar ben telden girdiğim içinisimlerinizi yazamıyorum. Yazdıklarımdan anlarsınız iinşallah. Dorti canım çift çizgi belli oldu yarın yine beta yapıcam. Ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi yok ortada bir yerdeyimq kameri takvimde nette var yaz bulursun. Birde çin takvimi için yaşına 1 ekleyeceksin. Diğer arkadaş bana özel mesaj atarsan Dr numaraadres veririn. Önce gidin ön hgörüşme yapın siZe detaylı bilgi verecektir. Ben kendisinden memnun kaldım sizde memnun kalırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?