Süper Anneler - 2011

Kızkardeşim bir yıldı tedavi görüyordu. Tedavi ile hamile kalmadı tedaviyi bıraktı 2 ay sonra hamile kaldı

Ne tedavisi gordu? Canim ya genelde tedavi gorenlerin de kizi oluyor bende tedavi ile dunyaya gelmis bir kiz cocuguyum. Kuzenimin eside tedaviyle kiz cocugu dunyaya getirdi :/

Yumurta takibi yaptırdı iğneler oldu vs çok uğraştı. En son bir kadın bişiler yapmış sonra hamile kaldı.

Yumurta takibi yaptırdı iğneler oldu vs çok uğraştı. En son bir kadın bişiler yapmış sonra hamile kaldı.

Canım sende adet düzensizliğivarsa doktora gidiyormusun?

Bizimkide gobekten igne falan vurdurmustu sonra kizi oldu canim. Bende adet duzensizligi su sekilde var canim ertesi gun hapi icince 2 3 ay dengem alt ust oluo. Ve normalde adet sirkum 28 gun olmasi gerekirken 31 32 gunde bir. doktora gittim son adet tarihimi sordu e bende hep kaydettigim icin geriye dogru baya tarihi soyleyince bir problem olmadigini sirkumun bu sekilde oldugunu soyledi.

Son düzenleme:
Canım ertesi gün hapı neden kullanıyorsunkioonlar çok zararlı yılda sadece iki defa kullanabilirsin. Bence sen bebek düşünüyorsan önce rahimini iyice temizlemen lazım. O ilaçların yan etkisi çok

Canım ertesi gün hapı neden kullanıyorsunkioonlar çok zararlı yılda sadece iki defa kullanabilirsin. Bence sen bebek düşünüyorsan önce rahimini iyice temizlemen lazım. O ilaçların yan etkisi çok

Evet canim cok zarali biliyorum ama oldu bi kaza hatta bugun ictim 3 ay mafoldum mayis ayinda dusunuyorduk bebek e cin takvimine 1 yas ekleyince nisan ayi erkek olarak gozukiyor nisana kadar duzelirim insallah

Sen doktora nereye gidiyorsun. Bak benim bu Dr bahçelievlerde yaşı büyük ve baya tecrübeli bir bayan. Dr memnun değilseniz değiştirebilirsin. Çok kişiye yumurta takibi ile erkek bebek denemiş. Yaptıklarıda hep tutmuş. Senin kaç çocuğun var bu arada

Canım sen bana özelden mesaj at demiştin şimdi hatırladım sana özelden mesaj attım

Rica ederim canım. Bu arada şu yorumcudaki takvimler nasıl acaba üye olmaya değermi öyle olsa üye olur bakarım ben herkese

Rica ederim canım. Bu arada şu yorumcudaki takvimler nasıl acaba üye olmaya değermi öyle olsa üye olur bakarım ben herkese

hiç bi fikrim yok canım bu arada bu bizim surubu almaya gittim bugun eczacı recetesiz vermiyoruz dedi sağlık ocağına gidip yazdırıcam ama neyim var diyeyim doktorada yalan atıcam allah affetsin

Öksürük şurubu o. Tamda mevsimi herkes hasta zaten yazar bence eşim için filan de işi var gelemiyor ben alayım bari de

kızlar ben 1976 dogumluyum 37 yasındayım suan.pekı cın takvımıne 38 emı bakacagım 39 yaşamı acaba

kızlar uzun zamandır bakıyorum yazdıklarınıza ama ben pek sonuç çıkaramadım açıkcası...şimdi defnem34 senden bioritm istiyorum ben baktım ama hiçbirşey anlamadım cnm ya...benım doğum tarihim.20.06.1986 eşiminki.27.01.1977...şimdiden tşkler....

merhaba bende uzun süredir sizi takip ediyorum acaba banada hangi hastanede olduğunu ve o doktorun ismini verebilrmisiniz bende bahçelievlere yakınım

Öncelikle arkadaşlar ben telden girdiğim içinisimlerinizi yazamıyorum. Yazdıklarımdan anlarsınız iinşallah. Dorti canım çift çizgi belli oldu yarın yine beta yapıcam. Ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi yok ortada bir yerdeyimq kameri takvimde nette var yaz bulursun. Birde çin takvimi için yaşına 1 ekleyeceksin. Diğer arkadaş bana özel mesaj atarsan Dr numaraadres veririn. Önce gidin ön hgörüşme yapın siZe detaylı bilgi verecektir. Ben kendisinden memnun kaldım sizde memnun kalırsınız inşallah

hayırlısı olsun ınşallah allah gönlünüze göre versın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…