- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.421
Öksürük şurubu o. Tamda mevsimi herkes hasta zaten yazar bence eşim için filan de işi var gelemiyor ben alayım bari de
o hangısı nerden bakıyosunuz ona
kızlar uzun zamandır bakıyorum yazdıklarınıza ama ben pek sonuç çıkaramadım açıkcası...şimdi defnem34 senden bioritm istiyorum ben baktım ama hiçbirşey anlamadım cnm ya...benım doğum tarihim.20.06.1986 eşiminki.27.01.1977...şimdiden tşkler....
hangi ay için istiyorsun canım ocak mı? yoksa hamilesinde hamile kaldığın ayı mı istiyorsun? bioritim bir grafik canım benim yaptığımda grafik okuma&grafik yorumlama. Fiziksel ve duygusal çizgiler yatayın üstündeyse erkek, yatay çizginin altındaysa kız oluyor.
Öncelikle arkadaşlar ben telden girdiğim içinisimlerinizi yazamıyorum. Yazdıklarımdan anlarsınız iinşallah. Dorti canım çift çizgi belli oldu yarın yine beta yapıcam. Ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi yok ortada bir yerdeyimq kameri takvimde nette var yaz bulursun. Birde çin takvimi için yaşına 1 ekleyeceksin. Diğer arkadaş bana özel mesaj atarsan Dr numaraadres veririn. Önce gidin ön hgörüşme yapın siZe detaylı bilgi verecektir. Ben kendisinden memnun kaldım sizde memnun kalırsınız inşallah
kızlar uzun zamandır bakıyorum yazdıklarınıza ama ben pek sonuç çıkaramadım açıkcası...şimdi defnem34 senden bioritm istiyorum ben baktım ama hiçbirşey anlamadım cnm ya...benım doğum tarihim.20.06.1986 eşiminki.27.01.1977...şimdiden tşkler....
merhaba bende uzun süredir sizi takip ediyorum acaba banada hangi hastanede olduğunu ve o doktorun ismini verebilrmisiniz bende bahçelievlere yakınım
eylulum senın yontemın hangısıydı.kız bende kafa beyın kalmadı.bırde benım oglandada kızdada tutuyor cın takvımı.kafam ondan karıstı benım.apranaksdan haber varmı eylul ınsallah hamıledır
dortı bacım bizim topik olarak uyguladığımız yöntemin dışında bir yöntemim yok....sana da bakmıştık canım ben eski sayfladan bulup ekleyim yeniden onu kızlarada bakalım tutyor mu?bana bakmısmıydın o takvıme acaba.merak ettım bak sımdı
Benim adetlerim çok düzenlidir birde testte çift çizgi çıktı ki bende bu testler hiç yanılma payı olmadı bir hafta önce beta yapmıştım 0369 çıkmıştı emin olmak için yarın yine yapıcam. İdrara pek güvenmiyorum
dortı bacım bizim topik olarak uyguladığımız yöntemin dışında bir yöntemim yok....sana da bakmıştık canım ben eski sayfladan bulup ekleyim yeniden onu kızlarada bakalım tutyor mu?
hayırlı olsun bebeğin ne mutlu sana.elinden gelen herşeyi yapmıştın zaten neden üzülüyorsun rabbim verecekse verecek sen dualarını eksik etme canım......
umarım olduEki Görüntüle 649030
eylul ben kac yasına bakacagım.38 mı 39 mu.hanı bır yas fazlasına bakılıyormus ya.yanı kamerı takvımınde 38 cıkıyorum.76 dogumluyum ya ben
hangi ayda bacım ya doğum tarihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?