Süper Anneler - 2011

hangi ay için istiyorsun canım ocak mı? yoksa hamilesinde hamile kaldığın ayı mı istiyorsun? bioritim bir grafik canım benim yaptığımda grafik okuma&grafik yorumlama. Fiziksel ve duygusal çizgiler yatayın üstündeyse erkek, yatay çizginin altındaysa kız oluyor.

cnm şubat ayı için istiyorum

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var biri 10 biri 4 yaşında onları dünyalar kadar seviyorum ama birde oğluşum olsun istiyorum (hemide çook :) ) bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum sanırım defne34 benim içinde bakabilirmisin rica etsem bende anlayamadım baktım ama !! benim doğm tarihim 22.09 1982 eşimin 11.11 1978 şimdiden tşk ederim haa bide 6 yündür ovilasyon kiti kullanıyorum ve negatif sonuç alıyorum adetlerim 3 aydır düzensiz aksilik buya benimde hamile kalabilme isteğim üç aydır oluştu ters kadınım vesselam hamiş kalma girişimlerim sonuçsuz kaldfı bnde netten ov. testi aldım ama sürekli silik çizgi çıkıyor :/ bugün altıncı gün ve yine silik çizgi yani negatif hesaplarıma göre bugün bnim yumurtlama günüm olması gerek aslında NEYSE ÇOK UZATTIM BU ARADA KASIKLARIMDA AĞRI HİSSEDİYORUM sağdan başladı 1 saat kadar sürdü şimdi ise iki taraftada var mukus kontrolü yaptım kendim el ile. beyaz hiçbir yapışkan özelliği olmayan bir sıvı var ov. testine bir kaç gün daha devam edip bakıcam neler olacak allah herkezin gönlüne göre versin :*

kızlar ben sanırım yasımı yanlıs bakıyorum.ben 39 yaşa bakıyomusum.38 yaşa bakacagım degılmı ben.suan 37 yasındayım.sen bır bakarmısın ben yanlısmı bakıyorum acaba.bu takvıme gore erkek dıyor dıger çin takvımıne baktım ben ama 39 yaıma baktım kız yazıyor.sanırım yaş hatası yapıyorum ben

canım hemen gıt gel bıze mujdeyı ver.zaten hamılelık testı cıft cızgıyse kesındır ama yınede garantı olsun.ayyy cok heyecanlandım yaaa

merhaba bende uzun süredir sizi takip ediyorum acaba banada hangi hastanede olduğunu ve o doktorun ismini verebilrmisiniz bende bahçelievlere yakınım

kızlar hosgeldınız aramıza.ınsallah rabbım ıstedıgınızi versın sızede.

eylulum senın yontemın hangısıydı.kız bende kafa beyın kalmadı.bırde benım oglandada kızdada tutuyor cın takvımı.kafam ondan karıstı benım.apranaksdan haber varmı eylul ınsallah hamıledır

bana bakmısmıydın o takvıme acaba.merak ettım bak sımdı
dortı bacım bizim topik olarak uyguladığımız yöntemin dışında bir yöntemim yok....sana da bakmıştık canım ben eski sayfladan bulup ekleyim yeniden onu kızlarada bakalım tutyor mu?

hayırlı olsun bebeğin ne mutlu sana.elinden gelen herşeyi yapmıştın zaten neden üzülüyorsun rabbim verecekse verecek sen dualarını eksik etme canım......

eylul ben kac yasına bakacagım.38 mı 39 mu.hanı bır yas fazlasına bakılıyormus ya.yanı kamerı takvımınde 38 cıkıyorum.76 dogumluyum ya ben

az önce kizlari krese biraktim.kizlarin bir arkadasinin annesi pesimden geldi. hamileymissin kizim duymus senin kizlardan tebrik ederim dedi. sagol dedim.ben de hamileyim temmuzda doguracam dedi. tebrik ederim dedim benimkide temmuz dedim. 3-4 ay önce kizinin dogum gününe götürmüstüm benim kizlari orda sohbet ederken 2.yi düsünmüyomusunuz dedim.düsünüyoruz kac senedir deniyoruz olmuyo bendede esimdede bir sorun yok ama olmuyo demisti.kadin simdi hamileymis.cinsiyetini sorayim dedim. dün randevum vardi doktor erkek oldugunu söyledi ama biz kiz istiyoduk neyse saglik olsun dedi. iste bu almanlar böyle ilk cocuklari neyse ikincide ayni olsun birbirlerine arkadas olsun istiyolar.nasil geciyo hamilelik dedi ben de anlattim sikayetlerimi. ben de cok yorgun oluyorum hep uyumak istiyorum dedi. ama kadin fit hic hamile gibi degil. ben utandim yaninda dökülüyomusum gibi hissettim.onun doktoru hemen demis cinsiyeti benimki demedi icime kurt düstü.neyse hayirlisi bakalim.

kızlar kübradan haber yok coktandır nerde bu kızlar.apranaksa ne oldu acaba hamılemı.belkıde bıze surprız yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…