Süper Anneler - 2011

canım ya senin dr garantici sanırım tam emin olmadan söylemek istemiyor....eklediğim takvime bakmış mıydın cinsiyete?

şu eklediğim takvime göre mart nisan haziran ve ağustos erkek görünüyor
37 yaşa baktım bunda bitrdiğin yaşa bakıyorsun.
diğer takvimlerde eylül doğumlu olduğun için 38 bakacaksın :)))

şu eklediğim takvime göre mart nisan haziran ve ağustos erkek görünüyor
37 yaşa baktım bunda bitrdiğin yaşa bakıyorsun.
diğer takvimlerde eylül doğumlu olduğun için 38 bakacaksın :)))

sımdı cın takvımıne baktım.benım 38 yaşa gore baktım.ocak subat erkek dıyor.ama 39 yasa bakarsan marta kadar kız gorunuyor

Kızlar şu takvimlerde şöyle birşey var mesele 2 014 girdikya yıl olarak yaşamıza girmiş oluyoruz ama ay olarak girmedik şimdi nasıl olacak. Dorti sen çin takvimi otomatik hesapla var oraya yaz senin için daha rahat olur ama kameri takvim için ne yaparız bilemem

Takvimlere pek güvenmiyorum açıkçası hiçbirşey garanti değildir. Sultan içime doğuyor senin oğlun olacak. İnşallah olur inşallah

Kizlar nasilsiniz keyifleriniz nasil... ben iyiyim sadece arada yanma oluyo ozellikle aksamlari...cok sukur bulantilar bitti ama. Kizim daha iyi bi iki gundur hic sinirlenmiyorum daha uysallasti...bulantilardan coculla ilgilenemedim oyuzden boe oldu eminim.. gijnij , eylul arkadasilarim kizim icin ilginize yorumlariniza tesekkur ederim uyguluyorum... bu arada bu hafta kntrl var ama hic gitmek istemiyorum nedense... kiz oldugu icin degil kesinlikle... zaten bayaa bi alistik valla... her sozumuzde kizlarimizla ilgili bi cumle geciyo... sultan bacim dr cinsiyet soylemedi diye endiselenme... arkadasiminkini 5. Aya kadar soylemedi erkek demis doguracak yakinda.buarada ablamlar bicakla makas varya hani batil inanc koltuklara koyuyolar.. ben bicaga oturdum :) bende tutmadi zaten makarasina yapTilar.. neyse bacim ama bu kizim cok oynak kipirdiyo ozellikle tok olunca... hissediyorum... elada hic hissetmemistim 5. Aya kadar.. Sultan sen hissediyomusun canim... yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz Raabbim gonlunuzdekileri nasip etsin insallah...kandil gecesi namazda bi agladim belkide doldum zaten duygusalim.. buaralar iyice dokunsalar dokuluyorum... optum hepiniizi.....

benım kafa ıyıce allah bullak oldu.sımdı ben 37 yasındayım ama eylulde 38 dolacak.benmı yanlıs hesaplıyorum sence.eger 38 yasa bakarsam ocak subat erkek cıkıyor.39 yasa bakarsam kız cıkıyor.sence hangısıne bakayım .sen ne yaptın test yaptırdınmı canım

Bacim hani sarki.... yolla bana bitane damardan ollsun ama

canım merak edıyorum senı.arada yaz bızeyler.senın cın takvınınde erkek cıkıyormus degılmı.sen baktınmı pekı.bızım apranaksda yok gelmıyor hıc.onuda cok merak edıyorum.sanırım hamıle surprız yapacak bıze
+

Canim iyiyim ben.. insallah dahada iyi olucam sen nasilsin.. bebek planlari var galiba... insallah istedigin olur dortim... evet oyleydi galiba hatirlamiyorum bakan olursa benke esimin tarihlerini yazayim...
BeniM d.t 03.12.1986/ esimin d.t 05.08.1974 gebe kaldigim ay ekim 2013.. optum

Aramıza hoş geldin arkadaşım :) allah gönlüne göre versin. Bioya bakan benim birde hangi ay için istediğini yazarsan ona göre bakarım canım :)))

Dorticim sen doğduğunn aya göre şuan 37 yaşındasın ama çin takvimine göre doğum yılı önemli. Yani sen yıla göre şuan 38 yaşındasın çin takvimine bakarkende 39 yaşına bakman gerekiyor.

Defnem çok sağol canım. Dorti sen netten önce yaş hesabı yap sonra yaşın kaç çıkıyorsa ona 1 yaş ekle öyle bak çin takvimine. Kameri takvime yaş ekleniyorsun direk kaç yaşındaysan o yaşa bakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…