- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.441
canım ya senin dr garantici sanırım tam emin olmadan söylemek istemiyor....eklediğim takvime bakmış mıydın cinsiyete?
şu eklediğim takvime göre mart nisan haziran ve ağustos erkek görünüyor
37 yaşa baktım bunda bitrdiğin yaşa bakıyorsun.
diğer takvimlerde eylül doğumlu olduğun için 38 bakacaksın :)))
şu eklediğim takvime göre mart nisan haziran ve ağustos erkek görünüyor
37 yaşa baktım bunda bitrdiğin yaşa bakıyorsun.
diğer takvimlerde eylül doğumlu olduğun için 38 bakacaksın :)))
o zmn bakma bacım bosverrr :))))eylülüm senin takvimde benim kizlar dogru cikiyo bu da kiz cikiyo o yüzden bakmak istemiyodum
saol canım tesekkur ederım
Kızlar şu takvimlerde şöyle birşey var mesele 2 014 girdikya yıl olarak yaşamıza girmiş oluyoruz ama ay olarak girmedik şimdi nasıl olacak. Dorti sen çin takvimi otomatik hesapla var oraya yaz senin için daha rahat olur ama kameri takvim için ne yaparız bilemem
Bacim hani sarki.... yolla bana bitane damardan ollsun ama
canım merak edıyorum senı.arada yaz bızeyler.senın cın takvınınde erkek cıkıyormus degılmı.sen baktınmı pekı.bızım apranaksda yok gelmıyor hıc.onuda cok merak edıyorum.sanırım hamıle surprız yapacak bıze
+
cnm şubat ayı için istiyorum
Defnem şu şurubun adı neydi yazarımısın? Birde ne zaman kullanmaya başlıycaz?
arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2 kızım var biri 10 biri 4 yaşında onları dünyalar kadar seviyorum ama birde oğluşum olsun istiyorum (hemide çook :) ) bioritimden anlayan arkadaşım sana sesleniyorum sanırım defne34 benim içinde bakabilirmisin rica etsem bende anlayamadım baktım ama !! benim doğm tarihim 22.09 1982 eşimin 11.11 1978 şimdiden tşk ederim haa bide 6 yündür ovilasyon kiti kullanıyorum ve negatif sonuç alıyorum adetlerim 3 aydır düzensiz aksilik buya benimde hamile kalabilme isteğim üç aydır oluştu ters kadınım vesselamhamiş kalma girişimlerim sonuçsuz kaldfı bnde netten ov. testi aldım ama sürekli silik çizgi çıkıyor :/ bugün altıncı gün ve yine silik çizgi yani negatif hesaplarıma göre bugün bnim yumurtlama günüm olması gerek aslında NEYSE ÇOK UZATTIM BU ARADA KASIKLARIMDA AĞRI HİSSEDİYORUM sağdan başladı 1 saat kadar sürdü şimdi ise iki taraftada var mukus kontrolü yaptım kendim el ile. beyaz hiçbir yapışkan özelliği olmayan bir sıvı var ov. testine bir kaç gün daha devam edip bakıcam neler olacak allah herkezin gönlüne göre versin :*
kızlar ben sanırım yasımı yanlıs bakıyorum.ben 39 yaşa bakıyomusum.38 yaşa bakacagım degılmı ben.suan 37 yasındayım.sen bır bakarmısın ben yanlısmı bakıyorum acaba.bu takvıme gore erkek dıyor dıger çin takvımıne baktım ben ama 39 yaıma baktım kız yazıyor.sanırım yaş hatası yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?