Süper Anneler - 2011

Canım doktor onunkini görmüş hemen söylemiştir. senin bebişi görmemiş söylememiştir. Oraların doktorlarını biliyorsun garanticiler bizim doktorlar gibi kıza benziyor erkeğe benziyor diye yorum yapmıyorlar. eğer ikili test yaptırdıysan hormon seviyeni söyle bakalım birde foto ekle nub teorisine göre yorumlamaya çalışalım canım.

Dorticim sen doğduğunn aya göre şuan 37 yaşındasın ama çin takvimine göre doğum yılı önemli. Yani sen yıla göre şuan 38 yaşındasın çin takvimine bakarkende 39 yaşına bakman gerekiyor.

kamerı takvımıne gore yasım 38 cıkıyor.dıger cın takvımınde 39 cıkıyor karıstı ıyıce

kamerı takvımınde yasım 38 cıkıyor dıger cın takvımıne bır yaş eklemek gerekıyomus.ozaman 39 oluyorum ve marta kadar kız cıkıyor.kamerıye gore ocak erkek cıkıyor.sen ne dersın :26:

Canım sen kız bebişe hamilesin galiba erkek istiyordun peki hangi yöntemleri uyguladın? birde takvimler sende ne gösteriyor?

Canım senin çine göre kız, çin kamerine göre kız, senin bioritmin ekimin 15ine kadar erkeğe yatkın 15inden sonrası kıza yatkın, eşinin bioritmi 1-5 ekim kıza yatkın, 6-20 erkeğe yatkın 21 ve sonrası kıza yatkın canım. Ama önemli olan senin yatkın olduğun günler eşi işin içine katınca bioritim tutmuyor. Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi?

defnem.guluzera arkadasımıza kız demısler.o burada yumurtlama testı yaptı burada yardımcı oldu arkadaslar ona.sanırım bır deneme ıle hamıle kalmıstı.bakalım belkıde erkekdır.ınsallah hayırlısı olsunda.

denız nerdesın sen hıc gelmıyosun artık ne oldu nasılsın

Evet canım takvimler banada kız olarak gösterdi üzülmesin diye bişey diyemedim. Keşke guluzera ile daha önce tanışsaydık ben ona yardımcı olurdum. çünkü benim baktığım yöntemler kimsede şaşmıyor :26: sende erkek bebek istiyorsan bütün takvimlerin erkek gösterdiği ayda çalışma yap. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

selaaammm

epeydir görüşemedik kızlar.
sessiz sedasız kayboldum, haber veremedim, gelip bakamadım size hiç.

kayınpederim hastalandı aniden, vefat etti. hastalık, ölüm, sonraki telaşlar..... 3 ay kadar oldu heralde sizlerle görüşmeyeli.
özledim sizi.

eve döndüm, normal hayata dönüş vakti geldi dedim, toparlandım, geldim yanınıza..

herkes iyidir inşallah..

Kızlar bu takvimlerin biortimin vs hiç bir şeyin bilimsel bir açıklaması yok doktorlarımıza da bunlardan bahsetsek topa tutarlar bizi ama kime baktıysam doğru kime baktıysam şaşmadı var bu işte bir iş ama hadi hayırlısı..

kız nerdesın sen benım mesajlarımı gormedınmı kız.çok özledık senı yalelımmm canım

dorti, eylülüngülü, apranax... ne var ne yok?

canım basınız saolsun.sen ne yaptın deneme ısını erteledınmı.annen nasıl oldu anlat bacım ozledık vallahı.kımse gelmıyor zaten yalelım.eylul var sultan var gelıyolar.apranaks bıraktı bızı kacgundur.

hersey rabbımın takdırı taabıkı.ama ınsan sasırıyor hersey tutunca takvımde.haklısın vallahı canım

kız nerdesın sen benım mesajlarımı gormedınmı kız.çok özledık senı yalelımmm canım

canım benim görmedim, bakmadım daha doğrusu..
hiç uygun bi vakit olmadı, bilgisayarımm daevde kalmıştı, biz izmitteydik 3 aydır.
epeyce yorucu bi dönemdi dorticim.

sen nasılsın? çalışmalar nasıl gidiyor?

deneme işini ertelemedim :) detaylıca tekip edemedim kendimi ama, tahmini yumurtlama günlerimi hesapladım ve denemelerimi de yaptım o arada.
ama tutturamadım henüz.
bu ay, 2 ocakta yumurtladım, saat 20:00 gibi yumurtladım, 24:00 gibi ilişki oldu. son 3-4 ayın en ciddi denemesi buydu. tek ilişki prensibi ile devam ediyorum ben :)
ama çook büyük ihtimalle hamiş değilim, kupkuruyum, 2-3 gün içinde regl olucam heralde.

bu ay da tutmadı, 6 aydır çabalıyoruz yani. öyle veya böyle bi denemeler oluyor.
endişelenmeli miyim acaba? bi doktora mı gitsem diye düşünüyorum şu anda...

eylulcum zaten dorticim doktorun guluzeraya bebeğin kız olduğunu söylemiş. Kızı olacakmış vatana millete hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün sağlıcakla gelsin aramıza inşallah.
evet canmm kız dedi ama nuba baktığımızda herkes erkek demişti o yüzden benım guluzardan bır sonrakı randevuya kadr umudum var.
dorti, eylülüngülü, apranax... ne var ne yok?
merhaba yalel hosgeldın bacım ya.kayın pederin için başın sağ olsun.
sen yokken ben hamiş oldum ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi şuan beklemedeyim düşükten sonra regly olmadım daha...
apranax iyi çok şükür eşinin sağlık problemleri var bu günlerde onunla ilgileniyor.cok sık gelemiyor inş eşi düzelir o da en kısa zamanda aramıza döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…