- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.461
az önce kizlari krese biraktim.kizlarin bir arkadasinin annesi pesimden geldi. hamileymissin kizim duymus senin kizlardan tebrik ederim dedi. sagol dedim.ben de hamileyim temmuzda doguracam dedi. tebrik ederim dedim benimkide temmuz dedim. 3-4 ay önce kizinin dogum gününe götürmüstüm benim kizlari orda sohbet ederken 2.yi düsünmüyomusunuz dedim.düsünüyoruz kac senedir deniyoruz olmuyo bendede esimdede bir sorun yok ama olmuyo demisti.kadin simdi hamileymis.cinsiyetini sorayim dedim. dün randevum vardi doktor erkek oldugunu söyledi ama biz kiz istiyoduk neyse saglik olsun dedi. iste bu almanlar böyle ilk cocuklari neyse ikincide ayni olsun birbirlerine arkadas olsun istiyolar.nasil geciyo hamilelik dedi ben de anlattim sikayetlerimi. ben de cok yorgun oluyorum hep uyumak istiyorum dedi. ama kadin fit hic hamile gibi degil. ben utandim yaninda dökülüyomusum gibi hissettim.onun doktoru hemen demis cinsiyeti benimki demedi icime kurt düstü.neyse hayirlisi bakalim.
Dorticim sen doğduğunn aya göre şuan 37 yaşındasın ama çin takvimine göre doğum yılı önemli. Yani sen yıla göre şuan 38 yaşındasın çin takvimine bakarkende 39 yaşına bakman gerekiyor.
Defnem çok sağol canım. Dorti sen netten önce yaş hesabı yap sonra yaşın kaç çıkıyorsa ona 1 yaş ekle öyle bak çin takvimine. Kameri takvime yaş ekleniyorsun direk kaç yaşındaysan o yaşa bakıyorsun
Kizlar nasilsiniz keyifleriniz nasil... ben iyiyim sadece arada yanma oluyo ozellikle aksamlari...cok sukur bulantilar bitti ama. Kizim daha iyi bi iki gundur hic sinirlenmiyorum daha uysallasti...bulantilardan coculla ilgilenemedim oyuzden boe oldu eminim.. gijnij , eylul arkadasilarim kizim icin ilginize yorumlariniza tesekkur ederim uyguluyorum... bu arada bu hafta kntrl var ama hic gitmek istemiyorum nedense... kiz oldugu icin degil kesinlikle... zaten bayaa bi alistik valla... her sozumuzde kizlarimizla ilgili bi cumle geciyo... sultan bacim dr cinsiyet soylemedi diye endiselenme... arkadasiminkini 5. Aya kadar soylemedi erkek demis doguracak yakinda.buarada ablamlar bicakla makas varya hani batil inanc koltuklara koyuyolar.. ben bicaga oturdum :) bende tutmadi zaten makarasina yapTilar.. neyse bacim ama bu kizim cok oynak kipirdiyo ozellikle tok olunca... hissediyorum... elada hic hissetmemistim 5. Aya kadar.. Sultan sen hissediyomusun canim... yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz Raabbim gonlunuzdekileri nasip etsin insallah...kandil gecesi namazda bi agladim belkide doldum zaten duygusalim.. buaralar iyice dokunsalar dokuluyorum... optum hepiniizi.....
Canim iyiyim ben.. insallah dahada iyi olucam sen nasilsin.. bebek planlari var galiba... insallah istedigin olur dortim... evet oyleydi galiba hatirlamiyorum bakan olursa benke esimin tarihlerini yazayim...
BeniM d.t 03.12.1986/ esimin d.t 05.08.1974 gebe kaldigim ay ekim 2013.. optum
Canım senin çine göre kız, çin kamerine göre kız, senin bioritmin ekimin 15ine kadar erkeğe yatkın 15inden sonrası kıza yatkın, eşinin bioritmi 1-5 ekim kıza yatkın, 6-20 erkeğe yatkın 21 ve sonrası kıza yatkın canım. Ama önemli olan senin yatkın olduğun günler eşi işin içine katınca bioritim tutmuyor. Bebeğin cinsiyetini öğrendin mi?
Kızlar dün kontrolden geldim, 11+6 dıydık, cinsiyet tahmini yapamayız henüz çok küçük dedi doktorAma nub teorisi sayfasından öğrendiklerime göre ben kıza benzettim, bize verdiği çıktı tam bebeğin arkasından çekilmiş, omurgaları görünüyor, popo kısmında bariz yere paralel çıkıntı var, hayırlısı artık, sağlıklı olsun yeter diyorum, zaten başka da bişey gelmiyor elimizden
defnem.guluzera arkadasımıza kız demısler.o burada yumurtlama testı yaptı burada yardımcı oldu arkadaslar ona.sanırım bır deneme ıle hamıle kalmıstı.bakalım belkıde erkekdır.ınsallah hayırlısı olsunda.
defne guluzarın deneme 17 yada 18 ekımdı ılk sayfada var
kıza yatkın günde deneme olmuş oluyor...
Takvimlere pek güvenmiyorum açıkçası hiçbirşey garanti değildir. Sultan içime doğuyor senin oğlun olacak. İnşallah olur inşallah
selaaammm
epeydir görüşemedik kızlar.
sessiz sedasız kayboldum, haber veremedim, gelip bakamadım size hiç.
kayınpederim hastalandı aniden, vefat etti. hastalık, ölüm, sonraki telaşlar..... 3 ay kadar oldu heralde sizlerle görüşmeyeli.
özledim sizi.
eve döndüm, normal hayata dönüş vakti geldi dedim, toparlandım, geldim yanınıza..
herkes iyidir inşallah..
dorti, eylülüngülü, apranax... ne var ne yok?
Kızlar bu takvimlerin biortimin vs hiç bir şeyin bilimsel bir açıklaması yok doktorlarımıza da bunlardan bahsetsek topa tutarlar bizi ama kime baktıysam doğru kime baktıysam şaşmadı var bu işte bir iş ama hadi hayırlısı..
kız nerdesın sen benım mesajlarımı gormedınmı kız.çok özledık senı yalelımmm canım
canım basınız saolsun.sen ne yaptın deneme ısını erteledınmı.annen nasıl oldu anlat bacım ozledık vallahı.kımse gelmıyor zaten yalelım.eylul var sultan var gelıyolar.apranaks bıraktı bızı kacgundur.
evet canmm kız dedi ama nuba baktığımızda herkes erkek demişti o yüzden benım guluzardan bır sonrakı randevuya kadr umudum var.eylulcum zaten dorticim doktorun guluzeraya bebeğin kız olduğunu söylemiş. Kızı olacakmış vatana millete hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün sağlıcakla gelsin aramıza inşallah.
merhaba yalel hosgeldın bacım ya.kayın pederin için başın sağ olsun.dorti, eylülüngülü, apranax... ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?