- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.481
evet canmm kız dedi ama nuba baktığımızda herkes erkek demişti o yüzden benım guluzardan bır sonrakı randevuya kadr umudum var.
merhaba yalel hosgeldın bacım ya.kayın pederin için başın sağ olsun.
sen yokken ben hamiş oldum ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi şuan beklemedeyim düşükten sonra regly olmadım daha...
apranax iyi çok şükür eşinin sağlık problemleri var bu günlerde onunla ilgileniyor.cok sık gelemiyor inş eşi düzelir o da en kısa zamanda aramıza döner
Kizlar nasilsiniz keyifleriniz nasil... ben iyiyim sadece arada yanma oluyo ozellikle aksamlari...cok sukur bulantilar bitti ama. Kizim daha iyi bi iki gundur hic sinirlenmiyorum daha uysallasti...bulantilardan coculla ilgilenemedim oyuzden boe oldu eminim.. gijnij , eylul arkadasilarim kizim icin ilginize yorumlariniza tesekkur ederim uyguluyorum... bu arada bu hafta kntrl var ama hic gitmek istemiyorum nedense... kiz oldugu icin degil kesinlikle... zaten bayaa bi alistik valla... her sozumuzde kizlarimizla ilgili bi cumle geciyo... sultan bacim dr cinsiyet soylemedi diye endiselenme... arkadasiminkini 5. Aya kadar soylemedi erkek demis doguracak yakinda.buarada ablamlar bicakla makas varya hani batil inanc koltuklara koyuyolar.. ben bicaga oturdum :) bende tutmadi zaten makarasina yapTilar.. neyse bacim ama bu kizim cok oynak kipirdiyo ozellikle tok olunca... hissediyorum... elada hic hissetmemistim 5. Aya kadar.. Sultan sen hissediyomusun canim... yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz Raabbim gonlunuzdekileri nasip etsin insallah...kandil gecesi namazda bi agladim belkide doldum zaten duygusalim.. buaralar iyice dokunsalar dokuluyorum... optum hepiniizi.....
oooo çok üzüldüm canım benim,geçmiş olsun.
neden düştü bebişin eylülcüm?
noluyorböyle ya... 10-18 haftalık düşükler moda oldu sanki etrafta? bi salgın rahatsızlık var da haberimiz mi yok acaba?
Bacim hani sarki.... yolla bana bitane damardan ollsun ama
sağol canım allh razı olsun...
benim hamilelik sürpriz olmuştu zaten o ay ilaç kullanmıştım deneme yapmadım kazara hamiş oldum ilacın etkisi diye düşünüyorum ben...
düşükler konusunda da benım fıkrim şu hep yapay besleniyoruz hareketsız yaşıyoruz dolayısıyla da ne spermler ne de yumlar kalıtelı olmuyor yada problemli oluyorlar ve gebeliklerde devam etmiyor......
zor bır durum rabbım kimseye yaşatmasın inş
Canım doktor onunkini görmüş hemen söylemiştir. senin bebişi görmemiş söylememiştir. Oraların doktorlarını biliyorsun garanticiler bizim doktorlar gibi kıza benziyor erkeğe benziyor diye yorum yapmıyorlar. eğer ikili test yaptırdıysan hormon seviyeni söyle bakalım birde foto ekle nub teorisine göre yorumlamaya çalışalım canım.
selaaammm
epeydir görüşemedik kızlar.
sessiz sedasız kayboldum, haber veremedim, gelip bakamadım size hiç.
kayınpederim hastalandı aniden, vefat etti. hastalık, ölüm, sonraki telaşlar..... 3 ay kadar oldu heralde sizlerle görüşmeyeli.
özledim sizi.
eve döndüm, normal hayata dönüş vakti geldi dedim, toparlandım, geldim yanınıza..
herkes iyidir inşallah..
canım basınız saolsun.sen ne yaptın deneme ısını erteledınmı.annen nasıl oldu anlat bacım ozledık vallahı.kımse gelmıyor zaten yalelım.eylul var sultan var gelıyolar.apranaks bıraktı bızı kacgundur.
Şahsultanım, sen nasılsın bacım?
ne var ne yok?
şahsultaaaan, sen hamile kalmışsın ben yokken.. maşallah
belli oldu mu cinsiyeti?
evet burdaki doktorlar cinsiyeti pek önemsemiyolar yada iyice emin olmadan söylemiyolar birde gecen sefer doktor pek yogundu. bakalim bir dahaki randevuda neler olacak.test sonuclarini bize vermiyolar ama resimler var birara koyarimda pek belli olmuyo galiba.
apranax nasıl? meraktayım, hamiş oldu mu?
en son elbirliği ile göndermiştik halvete...
ay hepinizi teker teker çok özledim inanın..
muhabbetimizi, sıcaklığımızı, samimiyetimizi özledim.
ya ben hamile kalamıyorum kızlar ya.... sanırım kalamıyorum yani...
6-7 ay oldu deniyoruz.
tutturamadım gitti şu işi...
ne diyorsunuz?
bence kesin görmeden söylemek istemiyordur canım garantici milletKoy canım olmadı bilgilerini söyle bizim takvimlere göre bakalım birde.
bilmez miyiöm... canım benim kaç tane düşüğüm var, hatırlamıyor musun?
11 kere hamile kalıp, 1 tane doğurabilmiş biri olarak, çoook çok iyi anlıyorum seni. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
ne ilacı kullandın da kazara hamile kaldın sen?
ben hamile kalamıyorum bu 6-7 aydır falan...
ben bu haftalarda iyiyim canim. bulanti kusmalar beni perisan etmisti sonra basagrilarindan epey cektim ama simdi daha iyiyim.
sagol canim yok daha cinsiyeti belli degil.
Hoşgeldin canım bende sen yokken buraya üye olmuşum demekki. Kayınpederin için çok üzüldüm başın sağolsun.
Hamile kalamıyorsan bir doktora git canım. Yada gittin mi ne dedi?
prolaktın için içmiştim ilacı canım.bende 6.ayda kalmıstım kısmet olmadı.dr 1 yıl normal dıyorlar ama yınede içinde şüphe varsa git doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?