Süper Anneler - 2011

oooo çok üzüldüm canım benim,geçmiş olsun.
neden düştü bebişin eylülcüm?

noluyorböyle ya... 10-18 haftalık düşükler moda oldu sanki etrafta? bi salgın rahatsızlık var da haberimiz mi yok acaba?

ben hareketleri hissetmiyorum daha erken galiba.

sağol canım allh razı olsun...
benim hamilelik sürpriz olmuştu zaten o ay ilaç kullanmıştım deneme yapmadım kazara hamiş oldum ilacın etkisi diye düşünüyorum ben...

düşükler konusunda da benım fıkrim şu hep yapay besleniyoruz hareketsız yaşıyoruz dolayısıyla da ne spermler ne de yumlar kalıtelı olmuyor yada problemli oluyorlar ve gebeliklerde devam etmiyor......
zor bır durum rabbım kimseye yaşatmasın inş

bilmez miyiöm... canım benim kaç tane düşüğüm var, hatırlamıyor musun?
11 kere hamile kalıp, 1 tane doğurabilmiş biri olarak, çoook çok iyi anlıyorum seni. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

ne ilacı kullandın da kazara hamile kaldın sen?
ben hamile kalamıyorum bu 6-7 aydır falan...

evet burdaki doktorlar cinsiyeti pek önemsemiyolar yada iyice emin olmadan söylemiyolar birde gecen sefer doktor pek yogundu. bakalim bir dahaki randevuda neler olacak.test sonuclarini bize vermiyolar ama resimler var birara koyarimda pek belli olmuyo galiba.

yalel hosgeldin listemizdekileri merak ettik hep.basiniz sagolsun.

canim apranxx birakmadi bizi esi rahatsiz firsati olmuyordur.müsait olsa mutlaka gelir.dua edelim.

apranax nasıl? meraktayım, hamiş oldu mu?
en son elbirliği ile göndermiştik halvete...

ay hepinizi teker teker çok özledim inanın..
muhabbetimizi, sıcaklığımızı, samimiyetimizi özledim.

ya ben hamile kalamıyorum kızlar ya.... sanırım kalamıyorum yani...
6-7 ay oldu deniyoruz.
tutturamadım gitti şu işi...
ne diyorsunuz?

bence kesin görmeden söylemek istemiyordur canım garantici millet Koy canım olmadı bilgilerini söyle bizim takvimlere göre bakalım birde.

Hoşgeldin canım bende sen yokken buraya üye olmuşum demekki. Kayınpederin için çok üzüldüm başın sağolsun.
Hamile kalamıyorsan bir doktora git canım. Yada gittin mi ne dedi?

prolaktın için içmiştim ilacı canım.bende 6.ayda kalmıstım kısmet olmadı.dr 1 yıl normal dıyorlar ama yınede içinde şüphe varsa git doktora...

ben bu haftalarda iyiyim canim. bulanti kusmalar beni perisan etmisti sonra basagrilarindan epey cektim ama simdi daha iyiyim.

sagol canim yok daha cinsiyeti belli degil.

ben kızımda epeyce başağrısı çekmiştim, ağrıdan ve bundan ötürü sinirden kudurduğumu bilirim.. bağıra bağıra ağlamak istediğim çok oldu o dönemde.
ay çok geçmiş olsun şahsultanım, inşallah bundan sonrası rahat geçer.... sağlıkla alırsın kuzunu kucağına arkadaşım.

Hoşgeldin canım bende sen yokken buraya üye olmuşum demekki. Kayınpederin için çok üzüldüm başın sağolsun.
Hamile kalamıyorsan bir doktora git canım. Yada gittin mi ne dedi?

sen de hoş geldin defnem... tanıştığımıza sevindim.
hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım bugün ben.
yumurtlama sorunum olmadığını biliyorum, sperm sıkıntımız da yok... birkaç ay evvel, başka bi test istemişti bi doktor, o arada sperm testi de yaptırmıştı eşim, sıkıntı yoktu.

ya günümü belirleyemiyorum tam olarak, ya da nedense yumurta ve sperm birbirlerini sevemiyorlar, şöyle bi aşk yaşayamıyorlar içerde :)
nedir nedendir bilemiyorum ama endişelenmeye başladım gibi..
kız-erkek demeden, iki günde bir ilişki felsefesine mi geçsem acaba diyorum hatta..

ama bu ay regl olup bitince, gidicem bi doktora nasipse... bi baktırayım rahim-tüp müp... bi göstereyim kendimi.

prolaktın için içmiştim ilacı canım.bende 6.ayda kalmıstım kısmet olmadı.dr 1 yıl normal dıyorlar ama yınede içinde şüphe varsa git doktora...

ya şüphem bugün oluştu.
bi tedirginlik geldi içime.
bisürü düşük ve kürtajlarım oldu benim. o sebeple endişelendim açıkçası, yapışma falan bişey mi oldu bitaraflarımda acaba diye kuşkulandım bi an...
ne biliyim, aklıma geldi, kendimi yemiyim boşuna, regl olup bitince hemen gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…