Süper Anneler - 2011

yalel canım regl bitince değilde 3.günü gitsen daha iyi olur hormonlarına bakarlar....

Bende sevindim canım. Çok düşük kürtaj olduysa bir iki doktora git bakalım farklı gözler yorum yapsın ne diyecekler
Canım eğer çocuğum tek kalmasın bir kardeşi olsun diyorsan o zaman erkek kız demeden iki günde bir felsefesiyle allah ne verdiyse dene bakalım. Ama dersen illa kız yada erkek o zaman sana yardımcı olmak isterim. sen bi git doktora görün hiç bir sıkıntı yok falan derse 6 aydır hamile kalamıyorum yumurta takibi yapabilir miyiz de. Ona göre cinsiyet belirlemede daha kolay olur

defnem, sen neye bakıyorsun? neye göre müsaitsin dedin yani?

her neyse o, bana da bakar mısın bacım?

Canım ben çin takvimi çin kameri ve bioritme bakıyorum hepsi birden erkeği gösteriyorsa erkek kızı gösteriyorsa kız oluyor. sultan arkadaşımızın iki kızında hepsi farklı gösterdiği için tutmuyor. bizde hamile kalırken hepsinin erkek gösterdiği zaman deneme yapmayı düşünüyoruz. Bakarım sanada ama sen gecmiş için mi istiyorsun yoksa yeni bebiş için mi?

yalel canım regl bitince değilde 3.günü gitsen daha iyi olur hormonlarına bakarlar....

eylülcüm, ben 6-7 ay evvel bi baktırmıştım bunlara, eylül müydü neydi valla hatırlamıyorum. bi terslik yoktu. yumurtlama takibi yaptırmıştım ağustos ve eylülde, sadece yumurtluyor muyum diye görmek için... o konuda da sıkıntı yoktu.
eşim de sperm testi yaptırmıştı 2-3 ay önce gibi... bi enfeksiyon için başka bi test istemişti doktoru, o arada bunu da yaptırmıştı. o konuda da sıkıntı yoktu.
ama bu geçen 3-5 ayda durumlar değişir mi bilemiyorum açıkçası..

ama dediğin doğru, 3. günümde gideyim, doktor yönlendirsin sonrası için...

valla kardeş istiyorum, aslında hayırlısı neyse, öyle olsun tabi.
ama erkek olsun diye de çabalamıyor değilim yani... 1 senedir karbonatlı su içiyoruz biz eşimle... normal suyun tadını unuttum.
1 senedir süt ve süt ürünü tüketmiyoruz nerdeyse...
alkali olduk iyice :))

sen nasıl yardımcı oluyorsunki?

hmmm :))
geçmişe gerek yok, olan olmuş artık gari :)))

geleceğe bakalım o zaman.. müsait olunca bakar mısın?
ne bilgisi lazım?

bakarım canım hamile kalmayı düşündüğün ayı söylüyorsun ve doğum tarihin lazım gün ay yıl olarak.

bakarım canım hamile kalmayı düşündüğün ayı söylüyorsun ve doğum tarihin lazım gün ay yıl olarak.

canım ben her ay düşünüyorum :)
şubat diyelim mesela o zaman

benim d. tarihim.. 18.05.1980
eşim d. tarihi .. 01.01.1971

bir de bu ocakta tutturabilmiş olsaydım, n olacaktı acaba?

slm arkadaslar benımde 7 ve 2 yasında ıkı kızımvar.allah hayırlısını nasıp etsın ama bende bı oğlum olsun ıstıyorum
ılk sayfadan ıtıbaren 15 20 gundur baya takıp edıyorum sızı ama defnem34 arkadasım senın bahsettıgın herkeste tutan takvım
hangısı merak ettım zahmet olmazsa banada bakarmısın benım doğum tarıhım 16agustos 1983 eşimin 5 aralık 1982
erkeğe yatkın oldugum ayları cook merak edıyorum bıde dun bı arkadas kamerı takvımın lınkını vermıstı ama bende acılıyo ama
tarıhler yazılmıyo nıye anlamadım yenı lınk yazacak arkadaslar olursa cook sevınırım
rabbım hepımızın gönlündekını hayırlısıyla kucaklarımıza versın ınsallah

Merhaba kızlar bikaç haftadır takip ediyorum sizi. benim 1 kızım var ve 2. bebeği düşünüyorum aslında benim için kesinlikle cinsiyeti hiç önemli değil ama eşimin ailesinin iğrenç esprilerini duymak istemediğim için bi bakim dedim bu erkek bebiş nasıl oluyomuş ovulasyon testi kullandım 28 günde bir adet görmeme rağmen 22 günde yumurtladığımı fark ettim
sat:12 aralık ve hala adet görmedim 4 gün geçti bilmiyorum stresten mi bebekten mi

canim topigin yeni haline alis bazen saatlerce sessiz oluyo artik bazen sayfalar tikir tikir isliyo öyle iste

kötü olmuş, ben alışkın değilim böyle uzun süren sessizliklere bizim topikte...
bıcır bıcırdık biz eskiden...

neyse, defnem'den haber bekliyorum ben :)

kızımı almaya gidiyorum okula, çıkış vakti geldi. dün kreşte (uzun aradan sonra) ilk günümüzdü, iyi geçmişti. ama bugün oldukça zor götürdüm, bakalım nasıl alıcam...

Defnem bioritmimi kendim yorumlayamadım canım banada yardım edermisin
benim : 14.01.1985
eşim: 15.03.1984
ilişki : 3 ve 4 ocak
şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…