- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.501
ben kızımda epeyce başağrısı çekmiştim, ağrıdan ve bundan ötürü sinirden kudurduğumu bilirim.. bağıra bağıra ağlamak istediğim çok oldu o dönemde.
ay çok geçmiş olsun şahsultanım, inşallah bundan sonrası rahat geçer.... sağlıkla alırsın kuzunu kucağına arkadaşım.
sen de hoş geldin defnem... tanıştığımıza sevindim.
hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım bugün ben.
yumurtlama sorunum olmadığını biliyorum, sperm sıkıntımız da yok... birkaç ay evvel, başka bi test istemişti bi doktor, o arada sperm testi de yaptırmıştı eşim, sıkıntı yoktu.
ya günümü belirleyemiyorum tam olarak, ya da nedense yumurta ve sperm birbirlerini sevemiyorlar, şöyle bi aşk yaşayamıyorlar içerde :)
nedir nedendir bilemiyorum ama endişelenmeye başladım gibi..
kız-erkek demeden, iki günde bir ilişki felsefesine mi geçsem acaba diyorum hatta..
ama bu ay regl olup bitince, gidicem bi doktora nasipse... bi baktırayım rahim-tüp müp... bi göstereyim kendimi.
ben kızımda epeyce başağrısı çekmiştim, ağrıdan ve bundan ötürü sinirden kudurduğumu bilirim.. bağıra bağıra ağlamak istediğim çok oldu o dönemde.
ay çok geçmiş olsun şahsultanım, inşallah bundan sonrası rahat geçer.... sağlıkla alırsın kuzunu kucağına arkadaşım.
sen de hoş geldin defnem... tanıştığımıza sevindim.
hamile kalamıyorum diye düşünmeye başladım bugün ben.
yumurtlama sorunum olmadığını biliyorum, sperm sıkıntımız da yok... birkaç ay evvel, başka bi test istemişti bi doktor, o arada sperm testi de yaptırmıştı eşim, sıkıntı yoktu.
ya günümü belirleyemiyorum tam olarak, ya da nedense yumurta ve sperm birbirlerini sevemiyorlar, şöyle bi aşk yaşayamıyorlar içerde :)
nedir nedendir bilemiyorum ama endişelenmeye başladım gibi..
kız-erkek demeden, iki günde bir ilişki felsefesine mi geçsem acaba diyorum hatta..
ama bu ay regl olup bitince, gidicem bi doktora nasipse... bi baktırayım rahim-tüp müp... bi göstereyim kendimi.
Kızlar kan verdim şimdi hastanede sonucu bekliyorum
allah çok heyecanlı bu ay erkeğe çok müsaitsin canım inşallah hamişssindir sonuçlarını 4 gözle bekliyorummm
defnem, sen neye bakıyorsun? neye göre müsaitsin dedin yani?
her neyse o, bana da bakar mısın bacım?
yalel canım regl bitince değilde 3.günü gitsen daha iyi olur hormonlarına bakarlar....
Bende sevindim canım. Çok düşük kürtaj olduysa bir iki doktora git bakalım farklı gözler yorum yapsın ne diyecekler
Canım eğer çocuğum tek kalmasın bir kardeşi olsun diyorsan o zaman erkek kız demeden iki günde bir felsefesiyle allah ne verdiyse dene bakalım. Ama dersen illa kız yada erkek o zaman sana yardımcı olmak isterim. sen bi git doktora görün hiç bir sıkıntı yok falan derse 6 aydır hamile kalamıyorum yumurta takibi yapabilir miyiz de. Ona göre cinsiyet belirlemede daha kolay olur
Canım ben çin takvimi çin kameri ve bioritme bakıyorum hepsi birden erkeği gösteriyorsa erkek kızı gösteriyorsa kız oluyor. sultan arkadaşımızın iki kızında hepsi farklı gösterdiği için tutmuyor. bizde hamile kalırken hepsinin erkek gösterdiği zaman deneme yapmayı düşünüyoruz. Bakarım sanada ama sen gecmiş için mi istiyorsun yoksa yeni bebiş için mi?
eylülcüm, ben 6-7 ay evvel bi baktırmıştım bunlara, eylül müydü neydi valla hatırlamıyorum. bi terslik yoktu. yumurtlama takibi yaptırmıştım ağustos ve eylülde, sadece yumurtluyor muyum diye görmek için... o konuda da sıkıntı yoktu.
eşim de sperm testi yaptırmıştı 2-3 ay önce gibi... bi enfeksiyon için başka bi test istemişti doktoru, o arada bunu da yaptırmıştı. o konuda da sıkıntı yoktu.
ama bu geçen 3-5 ayda durumlar değişir mi bilemiyorum açıkçası..
ama dediğin doğru, 3. günümde gideyim, doktor yönlendirsin sonrası için...
valla kardeş istiyorum, aslında hayırlısı neyse, öyle olsun tabi.
ama erkek olsun diye de çabalamıyor değilim yani... 1 senedir karbonatlı su içiyoruz biz eşimle... normal suyun tadını unuttum.
1 senedir süt ve süt ürünü tüketmiyoruz nerdeyse...
alkali olduk iyice :))
sen nasıl yardımcı oluyorsunki?
hmmm :))
geçmişe gerek yok, olan olmuş artık gari :)))
geleceğe bakalım o zaman.. müsait olunca bakar mısın?
ne bilgisi lazım?
bakarım canım hamile kalmayı düşündüğün ayı söylüyorsun ve doğum tarihin lazım gün ay yıl olarak.
bişey mi oldu kızlar?
nedir? herkes sustu? kimseler kalmadı bizim topikte birden bire...
Evet canım takvimler banada kız olarak gösterdi üzülmesin diye bişey diyemedim. Keşke guluzera ile daha önce tanışsaydık ben ona yardımcı olurdum. çünkü benim baktığım yöntemler kimsede şaşmıyor :26: sende erkek bebek istiyorsan bütün takvimlerin erkek gösterdiği ayda çalışma yap. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canim topigin yeni haline alisbazen saatlerce sessiz oluyo artik bazen sayfalar tikir tikir isliyo öyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?