Süper Anneler - 2011

Canım senle regl tarihimiz çok yakın benimde 12 aralık ama yumurtlama 21. Günde oldu sen ovulasyon takibi yapmışmıydın kaçıncı gün çıkmıştı bende yarın gidicem kan testi için ama umutlu değilim çünkü idrar testi negetif

canım ben her ay düşünüyorum :)
şubat diyelim mesela o zaman

benim d. tarihim.. 18.05.1980
eşim d. tarihi .. 01.01.1971

bir de bu ocakta tutturabilmiş olsaydım, n olacaktı acaba?

Canım Şubat ay için çin kameri erkek, çin takvimine göre şubat ayı kız, senin biortimin: 1-17 arası kıza yatkın, 18 ve sonrası erkeğe yatkın eşinin şubat ayı için bioritmi: 1-8 arası erkeğe yatkın, 9- 27 arası kıza yatkın, 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım.

Ocak ayında olsaydı çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek canım.

Canım herkeste tutan takvim şu şekilde çin takvimi ve çin kameri aynı cinsiyeti gösteriyorsa herkeste tutuyor canım. Ve ilişki gününü bilen çocuk sahiplerine baktığımda kamer, çin takvimi bioritim hepsi erkekteyse hepsinin oğlu olmuş. Hangi ay deneme yapacaksın ona göre bioritmine bakayım. Linkleri ben attım sizlerede atayım tekrardan.

http://www.cintakvimi.gen.tr/cin-takvimi-2013.html

http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html

http://www.cycletourist.com/biochart/

Canım çok düzenli değilse 10 gün geçmeden hemen hamileyim deme genelde stresten dış faktörlerden gecikiyor. Yumurtlama günü değişken olabilir canım aynı ay 3 kere yumurtlayan bayanlar bile var :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bana yumurta günümü soran Arkadaş ben 28 günde bir adet oluyorum ama normalden biraz daha geç yumurtam oluşuyor. Ben Dr takibinde yumurta takibi yaptırdım 14 aralık adet oldum ama 29 aralık yumurtam çatladı yani 16. Gün

çok sagol canım ben allah kısmet ederse hazıran temmuz gıbı düşünüyorum bakarsan sevınırım

canım çok düzenli değilse 10 gün geçmeden hemen hamileyim deme genelde stresten dış faktörlerden gecikiyor. Yumurtlama günü değişken olabilir canım aynı ay 3 kere yumurtlayan bayanlar bile var :)
canım cuma diş tedavim var doktor hamile olup olmadığını öğrenerek gel dedi çalışıyorum yarın sabaha izin alabildim mecbur yarın kan testi yaptırcam hayırlısı olsun benim zaten ilk kızımdada idrar da çıkmamıştı ama bu ay direksiyon sınavına girdim biraz stres yaptım ondan da gecikmiş olabilir hayırlısı artık bioritim e takıldım ben neyse hamileysem bakarız ona değilsemde uygun günleri konuşuruz şimdilik beklemedeyim :44:

Defnem bioritmimi kendim yorumlayamadım canım banada yardım edermisin
benim : 14.01.1985
eşim: 15.03.1984
ilişki : 3 ve 4 ocak
şimdiden teşekkür ederim

ederim tabiki canım.
Senin bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım, eşinin 1-10 arası kıza yatkın,11-20 kıza yatkın 20 ve sonrası erkeğe yatkın canım. ama önemli olan senin neye yatkın olduğun babanın bioritmi girince sonuç doğru çıkmıyor.
Çin takvimine görede baktım canım ona görede erkek çıkıyor.

Peki ilişki yumurtlama günü mü oldu?

Hakkında hayırlısı olsun canım

sanadoktormu demıstı deneme yap dıye.yanı tarıhmı verdı canım.yoksa tam catladıgı gunumu tespıt etmıstınız

Son düzenleme:

defnem çin takviminde kafama takılan bi durum var,şöyleki
son adet tarihinmi önemli yoksa hamiş kaldığın tarihmi..ben 15 aralık sat. ama dr kontrolunde yum takibi yapıldı ve ocağın 2-3 gibi
yum çatladı hamişsem ocakta oldum..ben hangi aya bakayım ocakmı aralıkmı

Son düzenleme:

Canım ayıptır söylemesi çalışma yapılan aya bağlı. Son adet tarihi değil canım. Atıyorum ocağın 10unda adetin bitmiştir çalışma şubatın 1 2sinde olmuştur ve sen şubat ayında hamile kalmışsındır o zaman şubat ayına bakacaksın canım. Ama tabi doktora gittiğinde doktor son adet tarihini soracak onun üzerinden bebeği takip edecektir.

Sende ocak ayına bakacaksın canım.

hımm.sağol kız..ben aralıkta yum takibi yaptırdım...31 aralıkta dr gittim yine, dr dedi ocak 2-3 gibi çatlar yumurtan
bende zaten ocağın 2 sinde çalıştım..
hiçte ayıbı kalmadı söylemenin söle gitsin cnm

evet canım yumurtlama günü ve ertesi günü oldu. kızımda çin takvimi tutmuştu annem öldükten sonra kız kardeşimde yok hep kızım olsun istemiştim Rabbim dualarımı kabul etti. Şimdi de erkek bebek istiyorum kız olursada kızımın kız kardeşi olmuş olacak ama en önemlisi sağlıklı olması .
Rabbim cümlemizin isteğini versin hakkımızda hangisi hayırlısıysa artık
teşekkür ederim canım yordum seni hakkını helal et

Dorti canım benim teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ya diğer kızlarımda küçüktü yaşım ve ne hamilelikten nede doğumdan hiçbirşey anlayamamıştım. Şimdi inşallah tüm heveslerimi bunda yaşamak istiyorum ama bundada cinsiyet isteği yüzünden hiçbirşey gelmiyor içimden.

Dorti canım ben yumurta takibi yaptırdım. En son cuma günü Dr gitmiştim Dr çat iğne istedim vermedi bazen iğne ters tepebilir dedi doğal olsun dedi tutmazsa bir dahaki aya yaparız diye. Cuma günü Dr yumurta 21 ml olmuş büyük ihtimal yarın çatlar dedi ama emin olmak için cuma günü tahlil yaptırdı cuma yaptım aradım Dr daha çatlamamış dedi. Yarın tekrar tahlil yaptır dedi cumartesi tekrar tahlil yaptım dr evet yükselmiş değer dedi pazar günü sabah namazından sonra ilk denemeyi yapın dedi ikincide öğlen 12 gibi yapın dedi. Biz sabah yaptık ama benim canım çok acıdı sonra 9 da okula gittim geldim eşimde başsağlığına gitmişti saat 5 gibi buluştuk hem geç olmuştur diye hemde canım çok acıdığı için ikinci denemeyi yapmadık. Tutmazaa ocakta tekrar deneriz dedim. Tuttu şimdi tek atışta. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Bizim gibi isteyen herkesede versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…