Süper Anneler - 2011

O halde allahin izniyle erkek bebek geliyor canim sag selamet kucagina alirsin insallah. Ne demek canim benim hakkim varsa helal olsun.

Defnem çin takvimine göre yaş ekleyince benim iki kız tutuyor ama kameri takvime göre biri tutuyor biri tutmuyor

Hayır canım son kızımı yanlış gösteriyor o kızım üçüzdü benim ondan dolayı yanılma payı olabilir diye düşünüyorum

masallah canım benım.ne guzel ıste bu stresten kurtulddun enazından.yanı yumurtlama gun u takıbıne ıgne olmana falan gerek kalmadı ıste ne guzel.sen ıcını ferah tut artık.ınsallah paşa gelıyor canım.allahtan hayırlısı olsun.elı ayagı duzgun bır oglun olsun ınsallah

yumurta takıbıne adetın kacıncı gunu gıdılıyor canım.adet bıter bıtmezmı yoksa adetlıykenmı bakıyolar

sen yumurtlama gununu doktorlamı buldun canım.yoka yumurtlama testlerıylemı buldun.

merhaba kızlar
nasılsınız
bebişler göbüşe kondu mu
fırsat bulup bir türlü bakamadım
fakat ara ara aklıma geldiniz
ne yaptılar ne denediler tuttu mu tutmadı mı diye merak ettim sizi
burada ki kadınlar birbirini anlıyor dışarıda kimseyle konuşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyordum
inşallah zaman bulursam size tekrar katılmak istiyorum
bakalım hayırlısı artık

canım merhaba
hamileliğin ilerlemiş inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alman nasip olur
gülüzar sen ne denemiştin
neler yapmıştın

kız dorti sende benim gibi beklemede misin yoksa
halen takvimlerle oyalanıyorsun

Son düzenleme:
bir çıkıntı var canım erkeğe benzettim ben sen yinede linki verdiğim başlığada ekle ordaki kızlarda yorumlasın bakalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

defnem sana bir sorum olacak bu kameri geçen ay baktığımda erkek gösteriyordu yaşımı 32 hesaplıyordu şimdi yapıyorum yaşımı 33 hesaplıyo.ama benim durum aralıkta oldu.birde benim bioritimime bakabilirmisin.benim doğum tarihim 21.10.1981 eşimin doğum tarihi 11.05.1981 aralık ayı için

ya bende apranaxı çok merak ediyorum
valla profesörümüzdü
hamileyse de oğlu olmalı bu kadar şey bilmeye yine kız olursa benim artık hiç umudum kalmaz

sultan seninde hamileliğine çok sevindim
inşallah oğluşun göbüşündedir canım
sultanım senin yaşın kaçtı
yakın bir arkadaşım 39 yaşında hamile ve çok yorgun bitkin
onu görünce hamilelikten korkuyorum
acaba yaşın ilerlemesiyle ilgili olabilir mi diye de aklıma geliyor
bu arada bende 36 oldum

dün ov testim silikte olsa çift çizgiydi tam silik de değil ancak çok koyu da değildi...bugün biraz geç yaptım az önce ve tek çizgi bu ne demek oluyo..yumurtlama olmuş çatlamış mı yanii ? not bugün çalışma oldu :)

Canım kameri takvimi geriye dönük hesap yapmıyor. 2013 yılına bakmak istiyorsan doğum yılını 1 sene küçült. tabi bakarım canım.

aralık ayı için senin bioritmin: 1-14 arası erkeğe yatkın 15 ve sonrası kıza yatkın canım eşininki: 1-24 arası kıza yatkın 25 ve sonrası erkeğe yatkın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…