- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.541
hımm.sağol kız..ben aralıkta yum takibi yaptırdım...31 aralıkta dr gittim yine, dr dedi ocak 2-3 gibi çatlar yumurtan
bende zaten ocağın 2 sinde çalıştım..
hiçte ayıbı kalmadı söylemenin söle gitsin cnm
evet canım yumurtlama günü ve ertesi günü oldu. kızımda çin takvimi tutmuştu annem öldükten sonra kız kardeşimde yok hep kızım olsun istemiştim Rabbim dualarımı kabul etti. Şimdi de erkek bebek istiyorum kız olursada kızımın kız kardeşi olmuş olacak ama en önemlisi sağlıklı olması .
Rabbim cümlemizin isteğini versin hakkımızda hangisi hayırlısıysa artık
teşekkür ederim canım yordum seni hakkını helal et
Defnem banada hakkını helal et çok yordum seni.
Defnem çin takvimine göre yaş ekleyince benim iki kız tutuyor ama kameri takvime göre biri tutuyor biri tutmuyor
Dorti canım benim teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ya diğer kızlarımda küçüktü yaşım ve ne hamilelikten nede doğumdan hiçbirşey anlayamamıştım. Şimdi inşallah tüm heveslerimi bunda yaşamak istiyorum ama bundada cinsiyet isteği yüzünden hiçbirşey gelmiyor içimden.
Dorti canım ben yumurta takibi yaptırdım. En son cuma günü Dr gitmiştim Dr çat iğne istedim vermedi bazen iğne ters tepebilir dedi doğal olsun dedi tutmazsa bir dahaki aya yaparız diye. Cuma günü Dr yumurta 21 ml olmuş büyük ihtimal yarın çatlar dedi ama emin olmak için cuma günü tahlil yaptırdı cuma yaptım aradım Dr daha çatlamamış dedi. Yarın tekrar tahlil yaptır dedi cumartesi tekrar tahlil yaptım dr evet yükselmiş değer dedi pazar günü sabah namazından sonra ilk denemeyi yapın dedi ikincide öğlen 12 gibi yapın dedi. Biz sabah yaptık ama benim canım çok acıdı sonra 9 da okula gittim geldim eşimde başsağlığına gitmişti saat 5 gibi buluştuk hem geç olmuştur diye hemde canım çok acıdığı için ikinci denemeyi yapmadık. Tutmazaa ocakta tekrar deneriz dedim. Tuttu şimdi tek atışta. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Bizim gibi isteyen herkesede versin inşallah
evet canım yumurtlama günü ve ertesi günü oldu. kızımda çin takvimi tutmuştu annem öldükten sonra kız kardeşimde yok hep kızım olsun istemiştim Rabbim dualarımı kabul etti. Şimdi de erkek bebek istiyorum kız olursada kızımın kız kardeşi olmuş olacak ama en önemlisi sağlıklı olması .
Rabbim cümlemizin isteğini versin hakkımızda hangisi hayırlısıysa artık
teşekkür ederim canım yordum seni hakkını helal et
Kizlar nasilsiniz keyifleriniz nasil... ben iyiyim sadece arada yanma oluyo ozellikle aksamlari...cok sukur bulantilar bitti ama. Kizim daha iyi bi iki gundur hic sinirlenmiyorum daha uysallasti...bulantilardan coculla ilgilenemedim oyuzden boe oldu eminim.. gijnij , eylul arkadasilarim kizim icin ilginize yorumlariniza tesekkur ederim uyguluyorum... bu arada bu hafta kntrl var ama hic gitmek istemiyorum nedense... kiz oldugu icin degil kesinlikle... zaten bayaa bi alistik valla... her sozumuzde kizlarimizla ilgili bi cumle geciyo... sultan bacim dr cinsiyet soylemedi diye endiselenme... arkadasiminkini 5. Aya kadar soylemedi erkek demis doguracak yakinda.buarada ablamlar bicakla makas varya hani batil inanc koltuklara koyuyolar.. ben bicaga oturdum :) bende tutmadi zaten makarasina yapTilar.. neyse bacim ama bu kizim cok oynak kipirdiyo ozellikle tok olunca... hissediyorum... elada hic hissetmemistim 5. Aya kadar.. Sultan sen hissediyomusun canim... yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz Raabbim gonlunuzdekileri nasip etsin insallah...kandil gecesi namazda bi agladim belkide doldum zaten duygusalim.. buaralar iyice dokunsalar dokuluyorum... optum hepiniizi.....
benım kafa ıyıce allah bullak oldu.sımdı ben 37 yasındayım ama eylulde 38 dolacak.benmı yanlıs hesaplıyorum sence.eger 38 yasa bakarsam ocak subat erkek cıkıyor.39 yasa bakarsam kız cıkıyor.sence hangısıne bakayım .sen ne yaptın test yaptırdınmı canım
bir çıkıntı var canım erkeğe benzettim ben sen yinede linki verdiğim başlığada ekle ordaki kızlarda yorumlasın bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
canım merak edıyorum senı.arada yaz bızeyler.senın cın takvınınde erkek cıkıyormus degılmı.sen baktınmı pekı.bızım apranaksda yok gelmıyor hıc.onuda cok merak edıyorum.sanırım hamıle surprız yapacak bıze
+
vicks öksürük şurubu canım çalışma yapacağın zamandan 1 ay önce başlayacaksın canım.
sultan seninde hamileliğine çok sevindimaz önce kizlari krese biraktim.kizlarin bir arkadasinin annesi pesimden geldi. hamileymissin kizim duymus senin kizlardan tebrik ederim dedi. sagol dedim.ben de hamileyim temmuzda doguracam dedi. tebrik ederim dedim benimkide temmuz dedim. 3-4 ay önce kizinin dogum gününe götürmüstüm benim kizlari orda sohbet ederken 2.yi düsünmüyomusunuz dedim.düsünüyoruz kac senedir deniyoruz olmuyo bendede esimdede bir sorun yok ama olmuyo demisti.kadin simdi hamileymis.cinsiyetini sorayim dedim. dün randevum vardi doktor erkek oldugunu söyledi ama biz kiz istiyoduk neyse saglik olsun dedi. iste bu almanlar böyle ilk cocuklari neyse ikincide ayni olsun birbirlerine arkadas olsun istiyolar.nasil geciyo hamilelik dedi ben de anlattim sikayetlerimi. ben de cok yorgun oluyorum hep uyumak istiyorum dedi. ama kadin fit hic hamile gibi degil. ben utandim yaninda dökülüyomusum gibi hissettim.onun doktoru hemen demis cinsiyeti benimki demedi icime kurt düstü.neyse hayirlisi bakalim.
defnem sana bir sorum olacak bu kameri geçen ay baktığımda erkek gösteriyordu yaşımı 32 hesaplıyordu şimdi yapıyorum yaşımı 33 hesaplıyo.ama benim durum aralıkta oldu.birde benim bioritimime bakabilirmisin.benim doğum tarihim 21.10.1981 eşimin doğum tarihi 11.05.1981 aralık ayı için
bu şurubu nasıl kullanıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?