- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.561
dün ov testim silikte olsa çift çizgiydi tam silik de değil ancak çok koyu da değildi...bugün biraz geç yaptım az önce ve tek çizgi bu ne demek oluyo..yumurtlama olmuş çatlamış mı yanii ? not bugün çalışma oldu :)
Canım şubat ayı için senin bioritmin: 1-9 arası kıza yatkın, 10- 20 arası erkeğe yatkın, 21 ve sonrası kıza yatkın canım
eşinin biosu: 1-6 arası kıza yatkın, 7-20 arası erkeğe yatkın, 21 ve sonrası kıza yatkın canım.
Rica ederim
selaaammm
epeydir görüşemedik kızlar.
sessiz sedasız kayboldum, haber veremedim, gelip bakamadım size hiç.
kayınpederim hastalandı aniden, vefat etti. hastalık, ölüm, sonraki telaşlar..... 3 ay kadar oldu heralde sizlerle görüşmeyeli.
özledim sizi.
eve döndüm, normal hayata dönüş vakti geldi dedim, toparlandım, geldim yanınıza..
herkes iyidir inşallah..
şimdi burda hangı gun ilişki öneriyosun cnm eşiminkiyle aynı zamanamı denk gelmesi lazım....
Canım ov tesli hormon ölçüyor. Buna göre ikinci çizginin simsiyah çıkmasına gerek yok. Sen diğerlerine bakacaksın en koyu çizgi hangisiyse o zaman yumurtladın demektir. bu arada akıntı kontorlünü ve kasık ağrılarını kontorl etmeyi unutma
Yani demek istiyorum ki benim testimde yumurtlama zamanı ikinci çizgi simsiyah olur senin testinde hormonlardan dolayı ikinci çizgin daha silik siyah olur ama daha önceki günlerde yaptığın testlerin ikinci çizgisinden daha belirgin bir şekilde siyah olur.
Canım o arkadaşının ağzı bal yesin. Arkadaşın bayan mı? Bayansa bayanların 6. hissinin güçlü olduğunu söylememe gerek yok herhalde
allah rahmet eylesın
bu şurubu nasıl kullanıyorsunuz kızlar
canım bu benim sadece kendi düşüncem ...o içeceğiniz şurub bayağı bir ağır şurub,peki içtiğinizde içeriğindeki kimyasallar yumurta kalitenizi düşürmesin...allah korusun aklıma çok kötü şeyler gelebiliyo...nedersinizzzz...bence doğallıkdan yanayım...
evet canım üçüncü kızımı kucagıma aldım.yani bende burda yazılanları okudum üye olmadan önce.yumurta takibi yaptım sol yumurtam çatlamıştı uzayan akıntıdan birgün sonrası oldu. iki ay eşimle süt ürünleri tüketmedik.hergün muz soda.ilişki öncesi sert türk kahvesi vajinal duş.derin ilişki saga yattım yani hepsini yaptım olmadı.hepsi yalan birşeyi çok isteyince olmuyor zaten
doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi
Kızlar ya ben bAştan yine başlıycam ya bıktım artık. Eşim çok üzüldü onu görünce benimde moralim bozuldu. Şimdi bana yardım edin ne yapmalıyım. Şu ph ölçer filan nerede sipariş vericem. Birde şu saraçoğlunun çayımı karışımımı vardı ne vardı?
Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.
kız dorti sende benim gibi beklemede misin yoksa
halen takvimlerle oyalanıyorsun
canim hayirli olsun insallah gonlundeki olur pasana ogluna kavusursun, hepinize dua ediyorum.
firsat buldukca girip okuyorum yazdiklarinizi ve ne kadar cok istediginizi biliyorum Allah"im tamamina erdirsin, saglikla ogullarinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
topikde kimsecikler yok ...bende kendi kendime coşdummu ne...çocuklar uyuyorya bende rahat rahat yazıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?