Süper Anneler - 2011

Canım ov tesli hormon ölçüyor. Buna göre ikinci çizginin simsiyah çıkmasına gerek yok. Sen diğerlerine bakacaksın en koyu çizgi hangisiyse o zaman yumurtladın demektir. bu arada akıntı kontorlünü ve kasık ağrılarını kontorl etmeyi unutma

Yani demek istiyorum ki benim testimde yumurtlama zamanı ikinci çizgi simsiyah olur senin testinde hormonlardan dolayı ikinci çizgin daha silik siyah olur ama daha önceki günlerde yaptığın testlerin ikinci çizgisinden daha belirgin bir şekilde siyah olur.

Son düzenleme:

şimdi burda hangı gun ilişki öneriyosun cnm eşiminkiyle aynı zamanamı denk gelmesi lazım....

allah rahmet eylesın

şimdi burda hangı gun ilişki öneriyosun cnm eşiminkiyle aynı zamanamı denk gelmesi lazım....

Hayır canım aynı zamana denk gelmesi gerekmiyor önemli olan senin neye yatkın olduğun yinede sorarsan 10 ve 20 arası iknizin erkeğe yatkın gün kesişiminiz canım erkek istiyorsanız bu tarihler çok uygun inşallah yumurtlama gününde bu tarihler aralığında olursa erkek bebeği yakalarsın.

Son düzenleme:
yeninı gelen arkadaslar hos gelmısler defne banada bakarmısın apranak nerdesın özledık senı şahsultan ıyı olmana cok sevındım gulızar ınsalah doktor yanlıs gormüstur yınede hayırlısı eylul ben 4 kasım dusük yaptım 4aralıkta ılk adetımı gordum senın neden olmadın bır ay oldumu

defnem beni anımsadınmı bilmiyorum...hani 3 kızım vardı 4.yü düşünüyordum...ya dr yum takibi yapdı...bu ay görüşmem 9 ocakda oldu...ve tek ilişki...çok merak ediyorum tatlım,benimiçinde o takvimlere bakabilirmisin...zahmet olcak ama rica ediyorum senden...

bu şurubu nasıl kullanıyorsunuz kızlar

canım bu benim sadece kendi düşüncem ...o içeceğiniz şurub bayağı bir ağır şurub,peki içtiğinizde içeriğindeki kimyasallar yumurta kalitenizi düşürmesin...allah korusun aklıma çok kötü şeyler gelebiliyo...nedersinizzzz...bence doğallıkdan yanayım...

örneğin içtiğimiz ilaç nasıl sütümüze geçiyorsa bebeğimiz için içmiyor direniyorsak ....o şurubunda yumurtamızı etkiliyeceğini düşünüyorum...

baybmuck vajinal duş harici yazdıklarının hepsini bende yaptım...tek benim sağda 2 yumurta çatlamışdı, birde görüşme öncesi soğuk duş ...bakalım 4. kızmı gelcek öyle gibi görünüyor...cadı kaynana olmıyacakmıyım...

doktor bana çarşambaya çatlar demişti benim akıntım pazartesi akşamı başladı.salıgünü doktora gittim çatlamış dedi bana.o akşam tek ilişki oldu.yani kaçırdım pazartesiyi

bende dr umla aynı sıkıntıyı yaşadım ,bende salı sabahı gittim çarşamba gecesi görüşme olsun dedi...meğerse salı gecesi yumurta çatlamış ,çarşamba sabahı başka dr a gittim yumurtan çoktan çatlamış dedi ve hemen görüşebilirsen görüş dedi...bende seningibi geç kalmıs sayılabilirim...tatlım nasibin önüne geçilmiyor...allahım hakkımızda hayırlısını versin....

canım hamileymişsiiin çok sevindim ...allahım çook güzel bir şekilde sonuçlandırsın inşanlaaah...paşanı alırsın kucağına ...canım benim halvetten sonra 7 gün oldu tahlil yaptırsam çıkarmı ...yoksa 15 gün dolmasını bekliyeyimmi...nedersin tatlım....bende salı verdim perhizi dağıldık birden...canım ikimizinde 3 kızı var allah gönlümüze göre versin...

topikde kimsecikler yok ...bende kendi kendime coşdummu ne...çocuklar uyuyorya bende rahat rahat yazıyorum....

Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.

canim hayirli olsun insallah gonlundeki olur pasana ogluna kavusursun, hepinize dua ediyorum.
firsat buldukca girip okuyorum yazdiklarinizi ve ne kadar cok istediginizi biliyorum Allah"im tamamina erdirsin, saglikla ogullarinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

kız dorti sende benim gibi beklemede misin yoksa
halen takvimlerle oyalanıyorsun

kaçak sen nerdesın yokdun coktandır.ya sorma bende burda kızlara bakıp bır heveslenıyorum sonra esımı ıkna edemeyınce uzulıuyorum.bakalım kısmet hersey.sen nasılsın neden gelmedın coktandır:44:

canım hosgeldın hamılelık nasıl gıdıyor.kac haftalık oldun hamılelık takvımı yapsan keşke.bızde goruruz kac haftalık oldugunu canım.arada gel bak bıze.

kızlarr günaydınnn

sizi unuturmuyum yaa aşkolsun...dorti kaçmadım kız burdayım,anlatsam roman çıkar hayatımdan günlerim koşturmacayla geçiyo...dr,okul,iş,ev hep koşmaca...senin böbrekler nasıl oldu? biz gilaburu kullanıyoruz,bi meyve çeşidinin suyu..aktarda hazır satılıyo,böbrek taşına birebirmiş...
sultanım;iyileşmene çok sevindim canımmm,bundan sonrasını sağlıkla geçir inşallah...
gülüzar;elanın durumunuda okudum ama cevap yazamamıştım,kardeş geliyo düşünsene onun için çok zor...kuma gibi bişey geliyo çocuğun üstüne ama bu durumda dengeyiiyi korumak lazım,kardeşini kötüleme sakın,onu sevmiycez falan deme...Allah korusun,neler duyuyoruz...herşeyi ikişer ikişer alıcaksınız artık...ben doğumda birsürü yeni kıyafet almıştım büyük kızıma...hepsini hediye paketi yapıp sakladım..doğumda gelen misafirler bebeğe hediye geitrdikçe ben de ona bir hediyede sana gelmiş deyip vermiştim...çok iyi gözlemliyor bu küçükler herşeyi...
eylülüm benim kader arkadaşım,beklemek çok zor di mi
yaleeeeelllll hoşgeldin,baban için başın sağolsun canım,eşininde başı sağolsun...kız sende mi benim kader arkadaşım olmak istiyosun,hala yok mu bebişşşş
gjnj; canım hala inanamıyorum,nasıl yükseldi o değer Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla al oğlunu kucağına inşallah...bence zamanlaman çok iyi..dr kontrolünde daha ne olsun...takvimlere takılma hiç,eskilerde çoook kişi tanıyorum takvim tutmayıpta oğlu olan...en önemli şey zamanlama...haa bu bile tutmadıysa hemde böyle dr takibinde falan,o zaman de ki,Rabbim bunu hayırlı görmüş....zaten diyeceğini de biliyorum...

gelelim banaaaaaaaaaa
eşimin tedavisi devam ediyo,bi de taşla uğraşıyoruz...ama önümüzdeki aylarda deneme olacağını sanmam çünkü ilaçlar herşeyi olumsuz etkiledi,hayırlısı buymuş deyip tevekkül etmek gerekiyo artık
geçen hafta perşembe batımdı...idrar testi negatif...cumartesi yine test yaptım negatif...pazartesi hala gelmeyince gittim kan testine...3 saat bekledim hastanede sonucu,negatifff 1.20 bugün çarşamba ve ben hala regl olmadım deliricem,vücudum patlayacak gibi sıkıntılı...heryerim ağrıyo,göğüsler fena...

görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…