Süper Anneler - 2011

şuukurler olsun yaaaaa.vallahı delı oldum burada.nerde bu kız hamılemı surprızmı yapacak dıye dolandım durdum sayfada.vallahı canım sıkıldı haber alamayınca.özledık senı vallahı.bende taşla ve panık atakla bogusuyorum.burda yenı kızlar geldı.sayfamızı şenlendırdıler.kımse gelmeyıncede sayfanın tadı olmuyor.ınsallah esınde ıyılesır tez zamanda dualarımız senınle.allah banada yardım etsın su sıkıntılardan kurtulayım lale.cok daralıyorum çok

belkide hamilesin ...kayıplara karışdın...

kızlar çok sağolun...valla okuyorum ama yarım yamalak,yazmaya da hiç vaktim olmuyo...takipteyim sizi....hamile değilim canım yaa kan testide negatif

dortim canım benimmm benimde aklım hep sizlerde ama size bişey diyeyim mi,artık yaşlanmışız bak heryer dökülüyo,biz hala bebekte bebek diye dolanıyoruz ortalarda...bu işlerden elimizi eteğimizi çeksekte gençlere mi bıraksak ne
bak gilaburu suyunu bul mutlaka olmadı ankaradan kargo yollasınlar,adam dedi ki,eğer 3 şişe bittiğinde taş hala erimemişse firma dava açsınlar bize diyomuş...ben kendim içmiştim 3-4 sene evvel,hiç anlamadan düşürdüm taşı...çocuklar bile içebiliyomuş

kızlar yaaa ben ne yesem içsem de bu regl gelse artık....1 hafta oldu yaaa,patlıycam

esıme soyledım bakalım bulabılırse burda.yoksa ankaradan ısteyecegım mecburen...senı cok özledım yaaa.keske su panık ataklarım ıcınde bır sey bulabılsem.ılac ıcmek ıstemıyorum cunku.sekız sene ıctım o pis ılacları.bebek ısını ertelemıssın.ben esımı ıkna edemıyorum lale.yeter dıyor.aslında dogru soyluyor ama ne bıleyım.son bır defa daha yasamak ısterım bende hamılelıgı ve bebegı.allah evlatlarımıza uzun ömur versın.cumlemızınde evlatlarımızı korusun bızlere bagıslasın.cocugu olmayanlarada bebek sahıbı olmayı nasıp etsın.senın yaşın daha genc canım.sen kendını yaşlı grubuna sokma.ben ne yapayım sen yaslıysan ayol..hem benım yaşımda yenı evlenen hıc evlenmemıs hanımlar var.onlarda dogum yapıyor.kız daha gencız bizzz

Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.

yuppiiiiiii
çok şükür, gözün aydın...
darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırlısıyla :)

bak şimdi ya... kafam karıştı bacım valla :)
ocak başındaki yumurtam tutmadıysa, yani yarın-öbür gün ben regl olursam, ocak sonunda yumurtlayacağım demek oluyor. yani şubat değil, yine ocak ayında bir yumurtlama ve gebe kalma ihtimalim oluşuyor.
buna ne diyoruz? ocak ayı, tümüyle erkek ayıysa, o zaman ben bu ay ocağın hem başında hem sonunda yumurtlamış oluyorum gibi... başındaki tutmadıysa, sonundaki tutar inşallah :)))
du bakalım defnem... hadi senin ağzından allahın kulağına şekercim...

kerneeekkkkkkkkk
sen de mi kayıp oldun
hoş geldin, ben de dün geldim yeniden.
katıl katıl.. bekliyoruz bacım.

hergün kendi içinden çıkan kapaktan bir ölçek içilecek canım
ne işe yarıyor bu şurup?
nedir mantığımız?

yalel hoş geldin...başınız sağ olsun ...neyapabilirizki hayat devam ediyor tatlım...

çok teşekkürler, dediğin gibi hayat devam ediyor, çocuk yapma çalışmalarıma geri döndüm bile...

çok geçmiş olsun apranax, allah yardımcınız olsun.
bu geçen 3 ay içinde, benim eşim de taş düşürdü. hem de epeyce bi zor düşürdü.
balık taşı diye bişey var.
balıkçılarda satılıyor, eşkine balığı mıydı neydi, bi balığın kafasındaki bi taş.. 4-5 tane taşı çekiç ile eziyorsun, 1 bardağa koyuyorsun, üzerine 1 limon suyu sıkıp 24 saat bekletiyorsun. oluşan süt kıvamındaki suyu içiyorsun.
bunu 10 gün tekrarlıyorsun, içerdeki taş yumuşuyor ve hatta dağılıyor. düşmesi kolaylaşıyor.
benim babam yaptı 6-7 ay kadar önce, 10 günde taşı kayboldu. doktorlar şaşırdı, nereye gitti bu taş diye. düştüğünü anlamadı bile.
eşimin taşı büyüktü biraz, zorladı ama, eminim bu balık taşı uygulamamızın bi faydasını gördük.

apranax, regl olman lazımsa ve geciktiysen, maydonoz suyu iç bacım. soğan suyu da olur.

maydanozu (yarım demet kadar) elinle koparım koparım doldur cezveye (veya tencereye), 1 bardak su ile kaynat. iç. 3-5 kere yap bunu 1 gün içinde. ertesi gün regl olursun.
soğan suyu da aynı şekilde... 1 kahverengi soğanı al, güzelce yıka püsküllerini at. kabuklarıyla beraber doğra (4e böl), tencereye koy. üzerine 2 bardak su ekle ve kaynat 5 dakika. bekle soğusun, içilebilir hale gelince, bi dikişte içiver. bunu da gün içinde tekrarla 2 kere. ertesi gün regl olursun.

günaydin herkese aneeeeem apranaxx gelmiss.ben önce sarki göndereyim sonra bi gecmisi okuyayim.kizlar ben önceki hamileliklerde hergün beethoven ve mozart dinlerdim ama bu sefer sürekli sebnem ferah dinleyesim var. bu cocuk rockci mi olacak ne
benim son zamanlardaki favori sarkilarimdan birini yolluycam sil bastan.cünkü agrilarim oldugunda hergün silbastan güzel devam etsin diye bu parcaya takmistim birde yasadigim olumsuz seyleri silmek icin. gitarim bir arkadasta artik sebnemden idare edin. gitarim gelince ben söylerim. dinleyin ama bak bana bos bos göndertmeyin tiklayin dinleyinki hislerimizi paylasalim.

Son düzenleme:

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Her şeyi unutmak

http://www.youtube.com/watch?v=U1SDMq06yDw

sagol canim.hosgeldin nerelerdeydin.listedekiler yavas yavas geliyo. canim ben 35 yasindayim bak liste güncellemeyince herkes bilgileri unutuyo.yok is basa düstü bi tablo yapiyim yine ben.

tesekkür ederim canim daha iyiyim.

Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.
hayırlı olsun cok sevindim inş oğluşun yoldadır.....

bugünde sen getir bakalım güzel haber...........

canım ya dr tajlil yaptırdı diyorsun ya ne tahlili yaptırdı hangi değerine baktı??????
tek çizgiyse yum olmuş olabilir.Herkeste koyu renk çıkmayabiliyor hatta her ay bile değişiyor çizginin rengii.....denemede olmuş zaten hayırlısı ile hamiş olursun inş
Zeynep sen kürtaj mı oldun kendisi mi düştü?1 ayı geçti canım ya olmadım hala....

hanzade ben bu yüzden iğne olunması gerektiğini düşünüyorum..

ayyy ayyy kimler gelmiş kimler
canım zamanla herşey düzelir inş sende bende gönlümüzdeki paşaya kavuşuruz aylardır uğraşmaktan helak olduk(((
beklemek her zaman zordu ama bebeğimi beklemek ayrı bir zormuş üzerine birde belirsizlikler eklenince herşey daha da kötü oluyor

kızlar yaaa ben ne yesem içsem de bu regl gelse artık....1 hafta oldu yaaa,patlıycam
ayyy bilen varsa banada söylesinnnnnnnnnnnnnnnn

canim günaydinnn. ben dedim apranaxx unutmaz dedim müsait olsa mutlaka gelir dua edelim dedim.sabahlari bir posta kusuyom ama daha iyiyim ya sükrediyorum iste. canim sen stresli günler gecirdin adet düzenin degismis olabilir. gebelik yoksa stresten gecikmistir olur merak etme.

kızlar, bi bilen.... dicem ama, artık hepimiz profesör olduk gerçi... :)

bi bilen şu ERKEK BEBEK gereklerini bi liste haline verse bi tekrar... ne yapçaktık biz...

ben yazıyım bildiklerimi, ekleyin olur mu, yeni aktiviteler geliştirilmiş ben yokken galiba, kaçırmayalım :)))

- tam yumurtlama zamanını keşfediyoruz, o vakitte çalışma oluyor.
- çeşitli takvimlere bakıyoruz
- alkali oluyoruz, ph yüksek olacak
- kan tazelemesi felsefesine göre, eşimiz 2-3 ay önceden kan verecek, kanı tazelenecek
- l-arginin, çinko kullanacak beyimiz
- folik asit kullanıyoruz kendimiz
- alkali vaj duş uygulaması var ilişki öncesi
- ilişki öncesi biz sıcak duş yapıyoruz, eşimiz soğuk duş yapıyor malum bölgeye
- ...
bilenler bildiklerini eklesinler lütfen arkadaşlar.

tenk yu :)

oleyyyyy beeee regl oldum
neden seviniyosam,Allahım şu insanoğlu ne garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…