- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.581
kızlarr günaydınnn
sizi unuturmuyum yaa aşkolsun...dorti kaçmadım kız burdayım,anlatsam roman çıkar hayatımdangünlerim koşturmacayla geçiyo...dr,okul,iş,ev hep koşmaca...senin böbrekler nasıl oldu? biz gilaburu kullanıyoruz,bi meyve çeşidinin suyu..aktarda hazır satılıyo,böbrek taşına birebirmiş...
sultanım;iyileşmene çok sevindim canımmm,bundan sonrasını sağlıkla geçir inşallah...
gülüzar;elanın durumunuda okudum ama cevap yazamamıştım,kardeş geliyo düşünsene onun için çok zor...kuma gibi bişey geliyo çocuğun üstüneama bu durumda dengeyiiyi korumak lazım,kardeşini kötüleme sakın,onu sevmiycez falan deme...Allah korusun,neler duyuyoruz...herşeyi ikişer ikişer alıcaksınız artık...ben doğumda birsürü yeni kıyafet almıştım büyük kızıma...hepsini hediye paketi yapıp sakladım..doğumda gelen misafirler bebeğe hediye geitrdikçe ben de ona bir hediyede sana gelmiş deyip vermiştim...çok iyi gözlemliyor bu küçükler herşeyi...
eylülüm benim kader arkadaşım,beklemek çok zor di mi
yaleeeeelllllhoşgeldin,baban için başın sağolsun canım,eşininde başı sağolsun...kız sende mi benim kader arkadaşım olmak istiyosun,hala yok mu bebişşşş
gjnj; canım hala inanamıyorum,nasıl yükseldi o değerAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla al oğlunu kucağına inşallah...bence zamanlaman çok iyi..dr kontrolünde daha ne olsun...takvimlere takılma hiç,eskilerde çoook kişi tanıyorum takvim tutmayıpta oğlu olan...en önemli şey zamanlama...haa bu bile tutmadıysa hemde böyle dr takibinde falan,o zaman de ki,Rabbim bunu hayırlı görmüş....zaten diyeceğini de biliyorum...
gelelim banaaaaaaaaaa
eşimin tedavisi devam ediyo,bi de taşla uğraşıyoruz...ama önümüzdeki aylarda deneme olacağını sanmam çünkü ilaçlar herşeyi olumsuz etkiledi,hayırlısı buymuş deyip tevekkül etmek gerekiyo artık
geçen hafta perşembe batımdı...idrar testi negatif...cumartesi yine test yaptım negatif...pazartesi hala gelmeyince gittim kan testine...3 saat bekledim hastanede sonucu,negatifff 1.20bugün çarşamba ve ben hala regl olmadım deliricem,vücudum patlayacak gibi sıkıntılı...heryerim ağrıyo,göğüsler fena...
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler
yeninı gelen arkadaslar hos gelmısler defne banada bakarmısın apranak nerdesın özledık senı şahsultan ıyı olmana cok sevındım gulızar ınsalah doktor yanlıs gormüstur yınede hayırlısı eylul ben 4 kasım dusük yaptım 4aralıkta ılk adetımı gordum senın neden olmadın bır ay oldumu
belkide hamilesin ...kayıplara karışdın...
şuukurler olsun yaaaaa.vallahı delı oldum burada.nerde bu kız hamılemı surprızmı yapacak dıye dolandım durdum sayfada.vallahı canım sıkıldı haber alamayınca.özledık senı vallahı.bende taşla ve panık atakla bogusuyorum.burda yenı kızlar geldı.sayfamızı şenlendırdıler.kımse gelmeyıncede sayfanın tadı olmuyor.ınsallah esınde ıyılesır tez zamanda dualarımız senınle.allah banada yardım etsın su sıkıntılardan kurtulayım lale.cok daralıyorum çok
dortim canım benimmm benimde aklım hep sizlerde ama size bişey diyeyim mi,artık yaşlanmışız bak heryer dökülüyo,biz hala bebekte bebek diye dolanıyoruz ortalarda...bu işlerden elimizi eteğimizi çeksekte gençlere mi bıraksak ne
bak gilaburu suyunu bul mutlaka olmadı ankaradan kargo yollasınlar,adam dedi ki,eğer 3 şişe bittiğinde taş hala erimemişse firma dava açsınlar bize diyomuş...ben kendim içmiştim 3-4 sene evvel,hiç anlamadan düşürdüm taşı...çocuklar bile içebiliyomuş
Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.
Canım Şubat ay için çin kameri erkek, çin takvimine göre şubat ayı kız, senin biortimin: 1-17 arası kıza yatkın, 18 ve sonrası erkeğe yatkın eşinin şubat ayı için bioritmi: 1-8 arası erkeğe yatkın, 9- 27 arası kıza yatkın, 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım.
Ocak ayında olsaydı çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek canım.
merhaba kızlar
nasılsınız
bebişler göbüşe kondu mu
fırsat bulup bir türlü bakamadım
fakat ara ara aklıma geldiniz
ne yaptılar ne denediler tuttu mu tutmadı mı diye merak ettim sizi
burada ki kadınlar birbirini anlıyor dışarıda kimseyle konuşamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyordum
inşallah zaman bulursam size tekrar katılmak istiyorum
bakalım hayırlısı artık
ne işe yarıyor bu şurup?hergün kendi içinden çıkan kapaktan bir ölçek içilecek canım
yalel hoş geldin...başınız sağ olsun ...neyapabilirizki hayat devam ediyor tatlım...
kızlarr günaydınnn
sizi unuturmuyum yaa aşkolsun...dorti kaçmadım kız burdayım,anlatsam roman çıkar hayatımdangünlerim koşturmacayla geçiyo...dr,okul,iş,ev hep koşmaca...senin böbrekler nasıl oldu? biz gilaburu kullanıyoruz,bi meyve çeşidinin suyu..aktarda hazır satılıyo,böbrek taşına birebirmiş...
sultanım;iyileşmene çok sevindim canımmm,bundan sonrasını sağlıkla geçir inşallah...
gülüzar;elanın durumunuda okudum ama cevap yazamamıştım,kardeş geliyo düşünsene onun için çok zor...kuma gibi bişey geliyo çocuğun üstüneama bu durumda dengeyiiyi korumak lazım,kardeşini kötüleme sakın,onu sevmiycez falan deme...Allah korusun,neler duyuyoruz...herşeyi ikişer ikişer alıcaksınız artık...ben doğumda birsürü yeni kıyafet almıştım büyük kızıma...hepsini hediye paketi yapıp sakladım..doğumda gelen misafirler bebeğe hediye geitrdikçe ben de ona bir hediyede sana gelmiş deyip vermiştim...çok iyi gözlemliyor bu küçükler herşeyi...
yaleeeeelllllhoşgeldin,baban için başın sağolsun canım,eşininde başı sağolsun...kız sende mi benim kader arkadaşım olmak istiyosun,hala yok mu bebişşşş
gjnj; canım hala inanamıyorum,nasıl yükseldi o değerAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla al oğlunu kucağına inşallah...bence zamanlaman çok iyi..dr kontrolünde daha ne olsun...takvimlere takılma hiç,eskilerde çoook kişi tanıyorum takvim tutmayıpta oğlu olan...en önemli şey zamanlama...haa bu bile tutmadıysa hemde böyle dr takibinde falan,o zaman de ki,Rabbim bunu hayırlı görmüş....zaten diyeceğini de biliyorum...
gelelim banaaaaaaaaaa
eşimin tedavisi devam ediyo,bi de taşla uğraşıyoruz...ama önümüzdeki aylarda deneme olacağını sanmam çünkü ilaçlar herşeyi olumsuz etkiledi,hayırlısı buymuş deyip tevekkül etmek gerekiyo artık
geçen hafta perşembe batımdı...idrar testi negatif...cumartesi yine test yaptım negatif...pazartesi hala gelmeyince gittim kan testine...3 saat bekledim hastanede sonucu,negatifff 1.20bugün çarşamba ve ben hala regl olmadım deliricem,vücudum patlayacak gibi sıkıntılı...heryerim ağrıyo,göğüsler fena...
Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.
sultan seninde hamileliğine çok sevindim
inşallah oğluşun göbüşündedir canım
sultanım senin yaşın kaçtı
yakın bir arkadaşım 39 yaşında hamile ve çok yorgun bitkin
onu görünce hamilelikten korkuyorum
acaba yaşın ilerlemesiyle ilgili olabilir mi diye de aklıma geliyor
bu arada bende 36 oldum
yeninı gelen arkadaslar hos gelmısler defne banada bakarmısın apranak nerdesın özledık senı şahsultan ıyı olmana cok sevındım gulızar ınsalah doktor yanlıs gormüstur yınede hayırlısı eylul ben 4 kasım dusük yaptım 4aralıkta ılk adetımı gordum senın neden olmadın bır ay oldumu
hayırlı olsun cok sevindim inş oğluşun yoldadır.....Kızlar hamileymişim. 51,80 dr düşük dedi ama varmış.
bugünde sen getir bakalım güzel haber...........Canım senle regl tarihimiz çok yakın benimde 12 aralık ama yumurtlama 21. Günde oldu sen ovulasyon takibi yapmışmıydın kaçıncı gün çıkmıştı bende yarın gidicem kan testi için ama umutlu değilim çünkü idrar testi negetif
canım ya dr tajlil yaptırdı diyorsun ya ne tahlili yaptırdı hangi değerine baktı??????Dorti canım ben yumurta takibi yaptırdım. En son cuma günü Dr gitmiştim Dr çat iğne istedim vermedi bazen iğne ters tepebilir dedi doğal olsun dedi tutmazsa bir dahaki aya yaparız diye. Cuma günü Dr yumurta 21 ml olmuş büyük ihtimal yarın çatlar dedi ama emin olmak için cuma günü tahlil yaptırdı cuma yaptım aradım Dr daha çatlamamış dedi. Yarın tekrar tahlil yaptır dedi cumartesi tekrar tahlil yaptım dr evet yükselmiş değer dedi pazar günü sabah namazından sonra ilk denemeyi yapın dedi ikincide öğlen 12 gibi yapın dedi. Biz sabah yaptık ama benim canım çok acıdı sonra 9 da okula gittim geldim eşimde başsağlığına gitmişti saat 5 gibi buluştuk hem geç olmuştur diye hemde canım çok acıdığı için ikinci denemeyi yapmadık. Tutmazaa ocakta tekrar deneriz dedim. Tuttu şimdi tek atışta. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Bizim gibi isteyen herkesede versin inşallah
tek çizgiyse yum olmuş olabilir.Herkeste koyu renk çıkmayabiliyor hatta her ay bile değişiyor çizginin rengii.....denemede olmuş zaten hayırlısı ile hamiş olursun inşdün ov testim silikte olsa çift çizgiydi tam silik de değil ancak çok koyu da değildi...bugün biraz geç yaptım az önce ve tek çizgi bu ne demek oluyo..yumurtlama olmuş çatlamış mı yanii ? not bugün çalışma oldu :)
Zeynep sen kürtaj mı oldun kendisi mi düştü?1 ayı geçti canım ya olmadım hala....yeninı gelen arkadaslar hos gelmısler defne banada bakarmısın apranak nerdesın özledık senı şahsultan ıyı olmana cok sevındım gulızar ınsalah doktor yanlıs gormüstur yınede hayırlısı eylul ben 4 kasım dusük yaptım 4aralıkta ılk adetımı gordum senın neden olmadın bır ay oldumu
hanzade ben bu yüzden iğne olunması gerektiğini düşünüyorum..bende dr umla aynı sıkıntıyı yaşadım ,bende salı sabahı gittim çarşamba gecesi görüşme olsun dedi...meğerse salı gecesi yumurta çatlamış ,çarşamba sabahı başka dr a gittim yumurtan çoktan çatlamış dedi ve hemen görüşebilirsen görüş dedi...bende seningibi geç kalmıs sayılabilirim...tatlım nasibin önüne geçilmiyor...allahım hakkımızda hayırlısını versin....
kızlarr günaydınnn
gelelim banaaaaaaaaaa
ayyy bilen varsa banada söylesinnnnnnnnnnnnnnnnkızlar yaaa ben ne yesem içsem de bu regl gelse artık....1 hafta oldu yaaa,patlıycam
canim günaydinnn. ben dedim apranaxx unutmaz dedim müsait olsa mutlaka gelir dua edelim dedim.sabahlari bir posta kusuyom ama daha iyiyim ya sükrediyorum iste. canim sen stresli günler gecirdin adet düzenin degismis olabilir. gebelik yoksa stresten gecikmistir olur merak etme.kızlarr günaydınnn
gelelim banaaaaaaaaaa
günaydın canım sizi burda hergün görmek ne güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?