Süper Anneler - 2011

canim bütün bilgiler ilk sayfada varya.

aynen katılıyorum bacısı....teoride ezberdeyiz ama pratikte fosssss bi buluşamadı şu aşıklar yaaa,sıpoş ve yumoşun aşkııııı,sinemalarda

kizlar gunaydin herkese!
apranax bende regl oldum sekerim, bir de inatla test yapmaya devam ettim, yok anacigim bi tutturamadik gitti

ama kararliyim sonraki ay taktik degistirecegim.

@ylxin bebeginin cinsiyeti ne oldu acaba? bilen var mi?

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bende aranza yeni katilanlardanim Allah hepinizin gonlune gore versin benim oglum var ve tam ovulasyon gununde tek iliski ile oldu simdi siddetle kiz istyrm tabi once hayirlisi Allahtan aranizda takvime biyolojk saate iliski zamanina gore cinsyt takvimine bakan var banada bakarmisiniz acaba ozelden msj atarsniz bilgileri vereym tesekkurler saglicakla kalin

kizlar gunaydin herkese!
apranax bende regl oldum sekerim, bir de inatla test yapmaya devam ettim, yok anacigim bi tutturamadik gitti

ama kararliyim sonraki ay taktik degistirecegim.

@ylxin bebeginin cinsiyeti ne oldu acaba? bilen var mi?

merhaba canım neredeydin ya kaç gündür merak ettim seni....bir daha ki aya tutturursunuz inş...
ylxz yeni topic açmıştı ordan soralım cinsiyeti öğrenmiş mi?

merhaba canım neredeydin ya kaç gündür merak ettim seni....bir daha ki aya tutturursunuz inş...
ylxz yeni topic açmıştı ordan soralım cinsiyeti öğrenmiş mi?

sor valla, bence erkektir.

anaaa hepinizin sat ayni günse takip daha kolay olacak simdi

heheee, ulusal yayin yapacagiz sey ederken. herkes baska bir ilde. bu topikte tek atisla bir tek kubra tutturdu masallah
oda kizi tutturdu, nasil is anlamadim gitti.

birde kizlar takvimlere kaptirmayin kendinizi. zaten % 50 sans.

Son düzenleme:

birde yeni arkadaslardan gijnij var yumurtlama günü tek iliskiyle simdi hamile bakalim cinsiyeti ne olacak

yeliz de tek deneme ile tutturdu.iğne olmuştu tutturdu çok şükür .....

lenarin onun ikizleri olacak bakalım cinsiyetlerini sordum yazınca size yazarım.

sultan yelizin topiği ateşli canlarla başbaşa .....

Bakarım tabi tatlım doğum tarihini verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…