Süper Anneler - 2011

Amin canım inşallah bizimde senin gibi oğluşumuz olur :) Kız istiyorsan yumurta çatladıktan 3 4 gün sonra sık ilişki olacak bunu zaten biliyorsun ama sen beslenme düzeninide değiştir canım. İşe bol bol süt ve süt ürünleri tüketerek başlayabilirsin. Takvime ben bakıyorum canım doğum tarihini söyle bakayım.

Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim isteyen herkese benden daha çok versin inşallah. Ben telden girdiğim için hepinize tek tek yazamıyorum az kaldı bilgisayarım gelecek inşallah. Az önce gittim hoca arkadaşa bebeğimin ismini yazdırdım karnıma duasını etti. Ben hep ikiz diye niyet ettim. Rabbim nasip etsin inşallah. Bu arada biri sormuş Dr ne tahlili yaptırmış diye. Yumurta'nın çatlayıp çatlamadığına emin olmak için yAptırdı ama nr olduğunu bilmiyorum olmazsa gidince sorarım

Canim senin 2. Hamileligin ucuzlerdi dimi? Normal yollardan mi oldu kiz yoksa tup bebek mi

Son düzenleme:
Hayır canım ikinci değil üçüncü gebeliğim üçüzdü tamamen doğal yoldan oldu biri tek yumurta ikiziydi diğeride tekti yani iki yumurta birindeikitane birinde tek bebek vardı iki olanlar biri iki aylık diğeride 4 aylık öldü karnımda tek olan yaşadı şuan 8 yaşında yani onlarıda doğursaydım 5 kızım olacaktı. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Ama Dr çok şaşırmıştı üçüz olmasına hemde doğal yoldan. O yüzden diyorum bu seferde ikiz oğlum olsa çok isterim. Ama nasipten ötesi olmuyor

Bende çok şaşırdım canım o yüzden sormak istedim kız inşallah 3 tane oğlun olur bu sefer canım benim dualarım seninle..

Allah razı olsun canım benim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Yani bu durumda anlıyoruzki Rabbim için hiçbirşey zor değil. O ki İsa a.s spermsiz yaratmış ben istersem böylede yaratırım demiş. O yüzden sebeplere çok takılmamak lazım. Neticede takdir tedbiri bozar herzaman. Ama tedbiride elden bırakmamak lazım

ksmetse eylulde doguracaksın degılmı canım.ne guzel

kizlar gunaydin herkese!
apranax bende regl oldum sekerim, bir de inatla test yapmaya devam ettim, yok anacigim bi tutturamadik gitti

ama kararliyim sonraki ay taktik degistirecegim.

@ylxin bebeginin cinsiyeti ne oldu acaba? bilen var mi?
nassı taktik edecen bacuuu,deyiver hele de beraber edelim her türlü taktiğe açığım...bu ay bütün yöntemleri karma yapıcam...hem kız için çalışıcam hem erkek için...dünyayı dar edicem o yumoşa,anasından emdiği sütü burnundan getiricem

canım bende oldum az önce kaderimiz oyun oynuyoruz bize :))
hahaha tam kader arkadaşı olduk şimdi istermisiniz üçümüzün denemesi aynı gün olsun

anaaa hepinizin sat ayni günse takip daha kolay olacak simdi
seni tembel seniiiii
bi taşla 3 kuş

yaa maşşallah olan oluyo işte...tam ovulasyon günü derken çatlamadan önce mi sonra mı,yoksa tahmini bilgisayar hesaplaması mı? bide bebek için mi yaptınız yoksa erkek olsun diye mi? bi de cinsel perhiz varmıydı?
başka sorum yok hakim bey

ksmetse eylulde doguracaksın degılmı canım.ne guzel

İnşallah canım benim allah banada isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşallah. Evet canım rabbimin ol demesi yeterli. O isterse 3 tane oğlunda olabilir dua et canım inşallah gönlündeki olur. Aman senden ricam kızların büyük mü bilmiyorum ama kucağına falan alma kendine dikkat et bu aralar düşükler çok moda oldu allah göstermesin dikkat et kendine yat dinlen.

Dorticim eylül ayında temiz mi temiz tititz mi titiz başak burcu bir oğluş geliyor inşallah. gijnij kız bu senin düzenini tertibinide beğenmez ben sölim sana Dorticim darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:

ınsallah canım.herseyın hayırlısı olsun

canım sen takvımleree bakıyomusun.ne dıyosun bu çin takvımıne falan.

anaaa benmi tembelim.tamam biriki aydir tembeldimde hamilelikten önce azmi calistim kizlistesiydi tablosuydu sarkisiydi testlerdi canli yayinlardi bak eski halime dönüyom zaten dönüsüm muhtesem olacak

cok sukur yaaa.artık yenı sarkılarını beklıyoruz hadı bakalım.

Büyük kızım 14 ortanca 10 küçüğüm 8 yaşında öyle kucağa filan alınacak yaşta değiller. Eşim ile büyük kızım 12 eylül doğumlu Allah nasip ederse bunuda öyle denk getiririm. Sezaryen olduğu için. Eşiminde büyük kızımda huyları çok güzel buda onlara çekerse sorun yok. Bu arada küçük kızım mektup yazmış bana. Annem seni çok seviyorum inşallah erkek kardeşimiz olur ben her akşam dua ediyorum olmayınca sen üzüyorsun bende üzülüyorum. Çok duygulandım bunu okuyunca.

Apranxx hosgeldin bacim.. esin gunden gune daha iyi olacsktir Allahin izni ile... dun yanlis yazmisim... elayla ilgili yardimci olan arkadas defnem di.. soylediklerini uyguluyorum tesekkur ederim ilgin icin... apranxx sanada tesekkur ederim arkadasim... buarada ben artik takvime makvime yuma falan inanmiyorum... benimki tutmadigindan mi eveeeetttt.... cunku bakiyorum... yapmayan arkadaslarda tutan var... eee bu nasi oluyo... tabiki Rabbimin kudretiyle... kime neyi vermek istiyorsa o sonsuz kuretiyle onu veriyo... ama soyle biseyde var iyikide denemisim bilimsel olarak yum catlamadini falan... cunku ozaman aklimda hep bir keske kalicakti... ben yaotim Rabbim bana bunu nasip eyledi diyorum... bide bioya bakan arkadas defnem di sanirim uzmesin diye soylemedim kiz ciktigini demissin... canim ben uzulmiyorum sen yanlis anladin beni sanirim...zaten o takvimlerin bana bu ayin kiz cikardigini biliyodum.. inanmadigim icin dikkate almadim... benim bir kizim var Allah bana bitane daha nasip eyledi... eger ben simdi Rabbimin bana emanet ettigi o cana cinsiyet yuzunden uzulsem Allah beni beter eder... tobeee asla aklimdan boyle seyler gecmez... kizsa da benim erkeksede benim yavrum... zaten 10 tanede olsa isyan etmem edemem.. ben boyle seyler hissetmiyorum... lutfen sizde oyle zannetmeyin... zaten benim kaderimde varsa karnimdaki yavrum erkek yada baska erkek evlat verir bana rabbim... ama yoksa neyaparsam yapayim nafile...KISMET ETMIS ISE MEVLA: EL GETIRIR ,YEL GETIRIR ,SEL GETIRIR.KISMET ETMEZ ISE MEVLAM; EL GOTURUR, YEL GOTURUR, SEL GOTURUR...

Yok canım ben espri olsun diye söyledim başak burçları temiz titiz olur derler ya ondan. Yazık yavrum kıyamam çocukların duaları kabul olur derler inşallah kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…