- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.621
sagol canim öteki eli de kafasinin altindaydi keyif yapiyo galiba
ordan daha iyi keyif yapacağı yer mı var bu dünyada....baksın keyfine kuzum
Kizlar merhaba bende aranza yeni katilanlardanim Allah hepinizin gonlune gore versin benim oglum var ve tam ovulasyon gununde tek iliski ile oldu simdi siddetle kiz istyrm tabi once hayirlisi Allahtan aranizda takvime biyolojk saate iliski zamanina gore cinsyt takvimine bakan var banada bakarmisiniz acaba ozelden msj atarsniz bilgileri vereym tesekkurler saglicakla kalin
eylülüm benim ultrason resimlerini faceye koyabilirmisin zahmet olmazsa orkide belki yorum yapar.
Canım facebookta hangi sayfadan konuşuyorsunuz gerçi benim facebook hesabım yok ama açmayı düşünüyorum :26:
Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim isteyen herkese benden daha çok versin inşallah. Ben telden girdiğim için hepinize tek tek yazamıyorum az kaldı bilgisayarım gelecek inşallah. Az önce gittim hoca arkadaşa bebeğimin ismini yazdırdım karnıma duasını etti. Ben hep ikiz diye niyet ettim. Rabbim nasip etsin inşallah. Bu arada biri sormuş Dr ne tahlili yaptırmış diye. Yumurta'nın çatlayıp çatlamadığına emin olmak için yAptırdı ama nr olduğunu bilmiyorum olmazsa gidince sorarım
Hayır canım ikinci değil üçüncü gebeliğim üçüzdü tamamen doğal yoldan oldu biri tek yumurta ikiziydi diğeride tekti yani iki yumurta birindeikitane birinde tek bebek vardı iki olanlar biri iki aylık diğeride 4 aylık öldü karnımda tek olan yaşadı şuan 8 yaşında yani onlarıda doğursaydım 5 kızım olacaktı. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Ama Dr çok şaşırmıştı üçüz olmasına hemde doğal yoldan. O yüzden diyorum bu seferde ikiz oğlum olsa çok isterim. Ama nasipten ötesi olmuyor
Allah razı olsun canım benim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Yani bu durumda anlıyoruzki Rabbim için hiçbirşey zor değil. O ki İsa a.s spermsiz yaratmış ben istersem böylede yaratırım demiş. O yüzden sebeplere çok takılmamak lazım. Neticede takdir tedbiri bozar herzaman. Ama tedbiride elden bırakmamak lazım
nassı taktik edecen bacuuu,deyiver hele de beraber edelimkizlar gunaydin herkese!
apranax bende regl oldum sekerim, bir de inatla test yapmaya devam ettim, yok anacigim bi tutturamadik gitti
ama kararliyim sonraki ay taktik degistirecegim.
@ylxin bebeginin cinsiyeti ne oldu acaba? bilen var mi?
hahaha tam kader arkadaşı olduk şimdicanım bende oldum az önce kaderimiz oyun oynuyoruz bize :))
seni tembel seniiiiianaaa hepinizin sat ayni günse takip daha kolay olacak simdi
Kizlar merhaba bende aranza yeni katilanlardanim Allah hepinizin gonlune gore versin benim oglum var ve tam ovulasyon gununde tek iliski ile oldu simdi siddetle kiz istyrm tabi once hayirlisi Allahtan aranizda takvime biyolojk saate iliski zamanina gore cinsyt takvimine bakan var banada bakarmisiniz acaba ozelden msj atarsniz bilgileri vereym tesekkurler saglicakla kalin
Allah razı olsun canım benim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Yani bu durumda anlıyoruzki Rabbim için hiçbirşey zor değil. O ki İsa a.s spermsiz yaratmış ben istersem böylede yaratırım demiş. O yüzden sebeplere çok takılmamak lazım. Neticede takdir tedbiri bozar herzaman. Ama tedbiride elden bırakmamak lazım
ksmetse eylulde doguracaksın degılmı canım.ne guzel
İnşallah canım benim allah banada isteyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşallah. Evet canım rabbimin ol demesi yeterli. O isterse 3 tane oğlunda olabilir dua et canım inşallah gönlündeki olur. Aman senden ricam kızların büyük mü bilmiyorum ama kucağına falan alma kendine dikkat et bu aralar düşükler çok moda oldu allah göstermesin dikkat et kendine yat dinlen.
Dorticim eylül ayında temiz mi temiz tititz mi titiz başak burcu bir oğluş geliyor inşallah. gijnij kız bu senin düzenini tertibinide beğenmez ben sölim sanaDorticim darısı başımıza inşallah
seni tembel seniiiii
bi taşla 3 kuş
nassı taktik edecen bacuuu,deyiver hele de beraber edelimher türlü taktiğe açığım...bu ay bütün yöntemleri karma yapıcam...hem kız için çalışıcam hem erkek için...dünyayı dar edicem o yumoşa,anasından emdiği sütü burnundan getiricem
hahaha tam kader arkadaşı olduk şimdiistermisiniz üçümüzün denemesi aynı gün olsun
seni tembel seniiiii
bi taşla 3 kuş
yaa maşşallah olan oluyo işte...tam ovulasyon günü derken çatlamadan önce mi sonra mı,yoksa tahmini bilgisayar hesaplaması mı? bide bebek için mi yaptınız yoksa erkek olsun diye mi? bi de cinsel perhiz varmıydı?
başka sorum yok hakim bey
anaaa benmi tembelim.tamam biriki aydir tembeldimde hamilelikten önce azmi calistim kizlistesiydi tablosuydu sarkisiydi testlerdi canli yayinlardi bak eski halime dönüyom zaten dönüsüm muhtesem olacak
Büyük kızım 14 ortanca 10 küçüğüm 8 yaşında öyle kucağa filan alınacak yaşta değiller. Eşim ile büyük kızım 12 eylül doğumlu Allah nasip ederse bunuda öyle denk getiririm. Sezaryen olduğu için. Eşiminde büyük kızımda huyları çok güzel buda onlara çekerse sorun yok. Bu arada küçük kızım mektup yazmış bana. Annem seni çok seviyorum inşallah erkek kardeşimiz olur ben her akşam dua ediyorum olmayınca sen üzüyorsun bende üzülüyorum. Çok duygulandım bunu okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?