Süper Anneler - 2011

anaaa benmi tembelim.tamam biriki aydir tembeldimde hamilelikten önce azmi calistim kizlistesiydi tablosuydu sarkisiydi testlerdi canli yayinlardi bak eski halime dönüyom zaten dönüsüm muhtesem olacak
şaka yaptım yaaa son 3 ayı sildim hadi karnenden

canım sen takvımleree bakıyomusun.ne dıyosun bu çin takvımıne falan.
yok yavrum yaaa,takvim falan hikaye...ama tercih meselesi tabi...bi yandan takvimlerede uyarsa seviniyorum nedense

canım yaa kıyamam,ne duygusal kızın var maşallah inşallah 3 çiçeğe birde böcek gelir de şenlenir eviniz...yalnız san bişey diyeyim mi,hcg nin geç artışıda erkek bebek belirtisi

Rica ederim canım kızın ile ilgili başka bir problemin olursa yardımcı olmaya çalışırım. Canım benim ben sen üzülürsün diye düşündüm ben seni hiiiççç tanımıyorum ama kişi karşısındakini nasıl bilirmiş? kendisi gibi ben senin yerinde olsam çook üzülürdüm ben o bakımdan söylemeyeyim üzülür yazdım. beni yanlış anlama. Bende bu yöntemleri deneyeceğim belkide benimde bir tane daha kızım olacak ben çok üzüleceğim ama bende isyan etmem edemem allah verdi der kabullenirim isyan edilmez biz bir tırnağını bile yapamıyoruz sonuçta. Benim erkek evladım 16 haftanın sonunda karnımda kalbi durdu. nedeni hala belirsiz. O zamanlar kız erkek çin vs hiç birini bilmiyordum zaten planlı bi bebekte değildi (fazlada detaya girip yaşadıklarımı tekrar etmek istemiyorum) bu yaşadıklarımdan sonra bende erkek bebek takıntısı başladı. Esra erolada en çok o yüzden üzüldüm. Amacım seni kırmak değildi. Hakkını helal et

valla bacım ben dahil,gelmiş geçmiş bacılardan en akıllısı sensin...ne kadar mantıklı şeyler yazıyorsun öyle,ben bi ara okurken kendimden utandım...afferin kız bacım sana,helal olsun senin gibi anneye

Defne arkasim kirilmadim sadece oyle anlasilmak istemem... benim hakkim varsa helal olsun sende helal et bacim... fazla abarttiysam konustuysam kusura bakmayin ben bu olaylara boyle bakiyorum..elimde degil.. Allah evlatlarimiza uzun omur versin Senin ve herkezin gonlundekini nasip eylesin...

Ayy halvetler karışacak desenize :)))
herkesin 40 ı karışır apranaxla benim karışsa karışsa halveti karışır demi bacım
benim bu ilk regl olduğu için deneme yok kızlar biraz kendime gelmem lazımm...

maşaallh bacım sana....
hamile olunca insan unutuyor cinsiyeti ben 6 ay sonra kalınca ne kadr çok rahatlamıştım anlatamam....
rabbim hayılı sağlıklı sıhhatli versin inş yavrunu

ben çıkıyorum kızlar...
offf bu regl sancıları evlenince geçer dediler geçmedi,doğurunca geçer dediler yine geçmedi düşük yaptım onda da geçmedi...her yerim ağrıyor evime gideyimde yatayım dinleneyim

maşaallh bacım sana....
hamile olunca insan unutuyor cinsiyeti ben 6 ay sonra kalınca ne kadr çok rahatlamıştım anlatamam....
rabbim hayılı sağlıklı sıhhatli versin inş yavrunu

Sagolasin arkadasim Allah razi olsun bugunlerde biraz duyguluyum.. hatta suan agliyorum... ben yavrumu kabul ediyorum herseyiyle.. zaten hasaa baska bisey dusunemem bile.. ama insanlara neoluyo anlamiyorum sakin yanlis anlamayin sozum size degil.. erkenden cinsiyet belli olunca aa erkekmi diyolar hayir kizimiz ucak diyorum...aaa olsun diyolar... OLSUN MUUUU OLSUN NE YAA OLSUN NEEEEE.... VALLA 3. KIZ OLANLAR YADA 3. DE ERKEK OLANLAR SABIR DILIYORUM CINSIYET SOYLERKEN ELALEME... insanin canini SIKIYOLAR gereksizler...

aa benimki doğumdan sonra geçti çok şükür....yat canım,sıcak su koy ayağının altına...geçmiş olsun

aynen yaa OLSUN muşşşşşşş.olsun ne yaa,sanki engelli bebekte teselli ediyolar...Allah akıl fikir versin böylelerine...banada çok dediler 2.kızımda olsun olsun

Yok canım ben espri olsun diye söyledim başak burçları temiz titiz olur derler ya ondan. Yazık yavrum kıyamam çocukların duaları kabul olur derler inşallah kabul olur.

dogru soyluyosun defnecım.bende 23 eylul dogumluyum.tıtız bakımlı mukemmelıyetcı bakımlı olur terazı burcları.cok zevklı eglencelı olurlar

defnem34 benim doğum günüm 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 mayıs 31 de hamile kaldım.kız kardeşimin 08,08,1984 eşi 10,05,1968 ve oda mayıs başında hamile kaldı.bacım bide bizi değerlendir bakayım.gerçi bizimkiler bellide:)

Canım sen normal doğum mu yaptın? banada dediler evlenince geçer doğurunca geçer hala geçmedide

normal yaptım canım hemde çatır çatır
evlenmeden önce dr agittim ağrılarım için,ilk gün yorga döşek yatardım...bel,kasık,karın ağrısı aynı anda ve şiddetli mide bulantısı...her ayyy..ağrı kesicide fayda etmezdi...belimi testereyle keserlermiş gibi ağrıyordu...dr doğurunca geçer dedi ,geçti çok şükür şimdi geldiğini bile hissetmiyorum

kubram nerdesın canım sende yokdun coktandır.nasılsın bebegın nasıl.doktora gıttınmı kac haftalık oldun

canım yaaa.takma kafana sunları.benım yengemdede o takıntı var.kenıdının ıkı oglu varya.sankı kımsede oglan yok.kızımın dogumgununde dedıkı kız olacagını bılsem ucuncuyu yaparım.sankı kendı yapıyormus oglanı.

Ay kızlar ne güzel şeyler yazıyorsunuz Rabbim raZı olsun hepinizden. Rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek. Hiç çocuğu olmayanada evlat nasip etsin inşallah

seninki çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek, bioritmine göre erkek eşinin bioritmine görede erkek. Canım erkek mi bebişin???

kız kardeşinin çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre kız, kız kardeşinin hamile kaldığı günü yazmadığın için 2013 mayıs ayı bioritmini yazıyorum 15-20 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın, kız kardeşinin eşinin 20-24 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın canım. kız kardeşininki farklı farklı olduğu için kesin birşey söylemek zor ama ben çine çok inandığım için kızı olacak gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…