- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.641
şaka yaptım yaaaanaaa benmi tembelim.tamam biriki aydir tembeldimde hamilelikten önce azmi calistim kizlistesiydi tablosuydu sarkisiydi testlerdi canli yayinlardi bak eski halime dönüyom zaten dönüsüm muhtesem olacak
yok yavrum yaaa,takvim falan hikaye...ama tercih meselesi tabi...bi yandan takvimlerede uyarsa seviniyorum nedensecanım sen takvımleree bakıyomusun.ne dıyosun bu çin takvımıne falan.
Büyük kızım 14 ortanca 10 küçüğüm 8 yaşında öyle kucağa filan alınacak yaşta değiller. Eşim ile büyük kızım 12 eylül doğumlu Allah nasip ederse bunuda öyle denk getiririm. Sezaryen olduğu için. Eşiminde büyük kızımda huyları çok güzel buda onlara çekerse sorun yok. Bu arada küçük kızım mektup yazmış bana. Annem seni çok seviyorum inşallah erkek kardeşimiz olur ben her akşam dua ediyorum olmayınca sen üzüyorsun bende üzülüyorum. Çok duygulandım bunu okuyunca.
Apranxx hosgeldin bacim.. esin gunden gune daha iyi olacsktir Allahin izni ile... dun yanlis yazmisim... elayla ilgili yardimci olan arkadas defnem di.. soylediklerini uyguluyorum tesekkur ederim ilgin icin... apranxx sanada tesekkur ederim arkadasim... buarada ben artik takvime makvime yuma falan inanmiyorum... benimki tutmadigindan mi eveeeetttt.... cunku bakiyorum... yapmayan arkadaslarda tutan var... eee bu nasi oluyo... tabiki Rabbimin kudretiyle... kime neyi vermek istiyorsa o sonsuz kuretiyle onu veriyo... ama soyle biseyde var iyikide denemisim bilimsel olarak yum catlamadini falan... cunku ozaman aklimda hep bir keske kalicakti... ben yaotim Rabbim bana bunu nasip eyledi diyorum... bide bioya bakan arkadas defnem di sanirim uzmesin diye soylemedim kiz ciktigini demissin... canim ben uzulmiyorum sen yanlis anladin beni sanirim...zaten o takvimlerin bana bu ayin kiz cikardigini biliyodum.. inanmadigim icin dikkate almadim... benim bir kizim var Allah bana bitane daha nasip eyledi... eger ben simdi Rabbimin bana emanet ettigi o cana cinsiyet yuzunden uzulsem Allah beni beter eder... tobeee asla aklimdan boyle seyler gecmez... kizsa da benim erkeksede benim yavrum... zaten 10 tanede olsa isyan etmem edemem.. ben boyle seyler hissetmiyorum... lutfen sizde oyle zannetmeyin... zaten benim kaderimde varsa karnimdaki yavrum erkek yada baska erkek evlat verir bana rabbim... ama yoksa neyaparsam yapayim nafile...KISMET ETMIS ISE MEVLA: EL GETIRIR ,YEL GETIRIR ,SEL GETIRIR.KISMET ETMEZ ISE MEVLAM; EL GOTURUR, YEL GOTURUR, SEL GOTURUR...
Apranxx hosgeldin bacim.. esin gunden gune daha iyi olacsktir Allahin izni ile... dun yanlis yazmisim... elayla ilgili yardimci olan arkadas defnem di.. soylediklerini uyguluyorum tesekkur ederim ilgin icin... apranxx sanada tesekkur ederim arkadasim... buarada ben artik takvime makvime yuma falan inanmiyorum... benimki tutmadigindan mi eveeeetttt.... cunku bakiyorum... yapmayan arkadaslarda tutan var... eee bu nasi oluyo... tabiki Rabbimin kudretiyle... kime neyi vermek istiyorsa o sonsuz kuretiyle onu veriyo... ama soyle biseyde var iyikide denemisim bilimsel olarak yum catlamadini falan... cunku ozaman aklimda hep bir keske kalicakti... ben yaotim Rabbim bana bunu nasip eyledi diyorum... bide bioya bakan arkadas defnem di sanirim uzmesin diye soylemedim kiz ciktigini demissin... canim ben uzulmiyorum sen yanlis anladin beni sanirim...zaten o takvimlerin bana bu ayin kiz cikardigini biliyodum.. inanmadigim icin dikkate almadim... benim bir kizim var Allah bana bitane daha nasip eyledi... eger ben simdi Rabbimin bana emanet ettigi o cana cinsiyet yuzunden uzulsem Allah beni beter eder... tobeee asla aklimdan boyle seyler gecmez... kizsa da benim erkeksede benim yavrum... zaten 10 tanede olsa isyan etmem edemem.. ben boyle seyler hissetmiyorum... lutfen sizde oyle zannetmeyin... zaten benim kaderimde varsa karnimdaki yavrum erkek yada baska erkek evlat verir bana rabbim... ama yoksa neyaparsam yapayim nafile...KISMET ETMIS ISE MEVLA: EL GETIRIR ,YEL GETIRIR ,SEL GETIRIR.KISMET ETMEZ ISE MEVLAM; EL GOTURUR, YEL GOTURUR, SEL GOTURUR...
şaka yaptım yaaason 3 ayı sildim hadi karnenden
nassı taktik edecen bacuuu,deyiver hele de beraber edelimher türlü taktiğe açığım...bu ay bütün yöntemleri karma yapıcam...hem kız için çalışıcam hem erkek için...dünyayı dar edicem o yumoşa,anasından emdiği sütü burnundan getiricem
hahaha tam kader arkadaşı olduk şimdiistermisiniz üçümüzün denemesi aynı gün olsun
seni tembel seniiiii
bi taşla 3 kuş
yaa maşşallah olan oluyo işte...tam ovulasyon günü derken çatlamadan önce mi sonra mı,yoksa tahmini bilgisayar hesaplaması mı? bide bebek için mi yaptınız yoksa erkek olsun diye mi? bi de cinsel perhiz varmıydı?
başka sorum yok hakim bey
tamam örtmenim zaten benim raporum var ama bu devamsizliktan kalanlar ne olacak?
maşaallh bacım sana....
hamile olunca insan unutuyor cinsiyeti ben 6 ay sonra kalınca ne kadr çok rahatlamıştım anlatamam....
rabbim hayılı sağlıklı sıhhatli versin inş yavrunu
ben çıkıyorum kızlar...
offf bu regl sancıları evlenince geçer dediler geçmedi,doğurunca geçer dediler yine geçmedi düşük yaptım onda da geçmedi...her yerim ağrıyor evime gideyimde yatayım dinleneyim
Sagolasin arkadasim Allah razi olsun bugunlerde biraz duyguluyum.. hatta suan agliyorum... ben yavrumu kabul ediyorum herseyiyle.. zaten hasaa baska bisey dusunemem bile.. ama insanlara neoluyo anlamiyorum sakin yanlis anlamayin sozum size degil.. erkenden cinsiyet belli olunca aa erkekmi diyolar hayir kizimiz ucak diyorum...aaa olsun diyolar... OLSUN MUUUU OLSUN NE YAA OLSUN NEEEEE.... VALLA 3. KIZ OLANLAR YADA 3. DE ERKEK OLANLAR SABIR DILIYORUM CINSIYET SOYLERKEN ELALEME... insanin canini SIKIYOLAR gereksizler...
aa benimki doğumdan sonra geçti çok şükür....yat canım,sıcak su koy ayağının altına...geçmiş olsun
Yok canım ben espri olsun diye söyledim başak burçları temiz titiz olur derler ya ondan. Yazık yavrum kıyamam çocukların duaları kabul olur derler inşallah kabul olur.
Canım sen normal doğum mu yaptın? banada dediler evlenince geçer doğurunca geçer hala geçmedide
defnem34 benim doğum günüm 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 mayıs 31 de hamile kaldım.kız kardeşimin 08,08,1984 eşi 10,05,1968 ve oda mayıs başında hamile kaldı.bacım bide bizi değerlendir bakayım.gerçi bizimkiler bellide:)
Sagolasin arkadasim Allah razi olsun bugunlerde biraz duyguluyum.. hatta suan agliyorum... ben yavrumu kabul ediyorum herseyiyle.. zaten hasaa baska bisey dusunemem bile.. ama insanlara neoluyo anlamiyorum sakin yanlis anlamayin sozum size degil.. erkenden cinsiyet belli olunca aa erkekmi diyolar hayir kizimiz ucak diyorum...aaa olsun diyolar... OLSUN MUUUU OLSUN NE YAA OLSUN NEEEEE.... VALLA 3. KIZ OLANLAR YADA 3. DE ERKEK OLANLAR SABIR DILIYORUM CINSIYET SOYLERKEN ELALEME... insanin canini SIKIYOLAR gereksizler...
defnem34 benim doğum günüm 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 mayıs 31 de hamile kaldım.kız kardeşimin 08,08,1984 eşi 10,05,1968 ve oda mayıs başında hamile kaldı.bacım bide bizi değerlendir bakayım.gerçi bizimkiler bellide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?