Süper Anneler - 2011

bak ya normal doğumun güzellikleri maş sana 41 kere bi doğuramadım normal çatır çatır. benimki sezaryan o yüzden geçmedi ağrılarım

Son düzenleme:

kubra nerdesın canım.bak defne sızın takvımlere bakmıs ama tam tersı cıkmıs sanırım

ay kıyamam ben ona annesi böyle düşünceli kızın olduğu için çok şanslısın belki erkek bebek diye uğraşıyorken farkında değiliz ama kız anneleri çokkkkk şanslı kurban olurum Rabbime kızımı bana verdiği için
Çok duygulandım kızının mektubuna bende canı gönülden dua ettim inşaallah oğluşun olurda hem küçük prensesin hemde sen bu sefer çok mutlu olursunuz darısıda bana

kubram nerdesın canım sende yokdun coktandır.nasılsın bebegın nasıl.doktora gıttınmı kac haftalık oldun

iyim çok şükür canım gün sayıyoruz işte.c.tesi kız kardeşim doğuruyor,eh hayırlısı inş.2-3haftayada bize sıra gelecek bakalım.hazırlık falan devam ediyor işte,kayınvaldemde yanımda.şimdilik sorunumuz yok.sen nasılsın,rahatsızlığın nasıl oldu canım?

nasıl yaptın acaba.bırde kacgunde bır adet oluyodun ozaman ve cıft cızgıyı goruncemi deneme yaptın canım.bırde cın takvımı uyuyormu cınsıyetınıze

20. gün koyu olmaya başladı 2. çizgi bşladı ama 21. ve 22. gün yakınlaştık çizgiden sonra normalde 28 günde adet görüyordum ama bu ay 5 gün gecikti. kızımda çin takvimi tuttu etrafımdaki çoğu kişide de tutuyor bazıları 1 veya 2 yaş eklemediği için tutmuyor
hamile olduğumu zannetmiyorum ama bugün akn testi yaptırdım yarın öğlen öğrenicem idrarda çıkmıyor

evet canım ıyıyım cok sukur.panıkatakla bogusuyorum sıkıldım burda bılıyosun.bırden eve kapandım ya.allah saglıgımızı bozmasın yeterkı.kızına ısım buldunmu cıcıler aldınmı anlat neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gıdıyor.heyecanlımısın

ah ah bacım tam tersi malesef benimki kız kardeşiminki erkek ve oda c.tesi sezeryanla doğum yapcak bende artık 2-3 haftaya inş.başlarda kız diye çok üzülmüştüm arkadaşlarda biliyor,1 kızım var ve kalp hastasıyım 3. ihtimal yok gibi.oyüzden 2.de erkek olsun bitsin diyodum,kız olduğunu öğrenince gerçekten çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş,alıştım çok şükür,şimdide sağlıcakla kucağıma alayım diye dua ediyorum hazırlıklarımı yapıyorum.az kaldı inş. hayırlısıyla bide kucağıma alsaydım

beklıyomusun pekı hamıle olmayı deneme yaptınızmı.hayırlısı olsun ınsallah.senın bır oglunmu var canım.

canım beşik kıyafetler falan hepsi hazırda eh şu isim meselesi malesef daha bulamadım?ebced hesabıyla isim koymayı duydunmu?akıl fikir seviyesini belirliyomuş,onu araştırıyorum şimdi

dorticim benim çıkmam lazım kızın okuldan çıkış saati yaklaşıyor.hazırlanıp gitmem lazım.öptüm canım,görüşürüz

beklıyomusun pekı hamıle olmayı deneme yaptınızmı.hayırlısı olsun ınsallah.senın bır oglunmu var canım.
2 deneme oldu hamile olma ihtimalim var ama 5 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı bende stresten dolayı geciktiğini düşünüyorum ama yarın öğlen kantestimin sonucunda anlaşılacak bir kızım var 2 yaşında

defnem benimde bütün takvimler erkek rus çin kameri filan hepsi .bir tek senin baktığın bioritmde kıza yatkın.ben bioritm filan pek inanmıyorumda gerçi çin bana daha doğru gibi geliyo eski yazılanları okudum orkide filan var mesela bioritime göre ayarladılar kızları oldu.arkadaşım kızkardeşim doğum yaptı onun doğum tarihi 3.3.1991 eşininki 4.4.1984 ve 3 mart 2013 son adet tarihi mart ayı için bir baksana bakalım bunda tutuyormu bioritm.

Evet bacım ya tam tersi çıktı yani takvimlerde fos çıktı. peki senin ovülasyon günü mü ilişki olmuştu? yada erkek olsun diye özel birşeyler yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…