- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.661
Ay kızlar ne güzel şeyler yazıyorsunuz Rabbim raZı olsun hepinizden. Rabbim kız isteyene kız erkek isteyene erkek. Hiç çocuğu olmayanada evlat nasip etsin inşallah
normal yaptım canım hemde çatır çatır
evlenmeden önce dr agittim ağrılarım için,ilk gün yorga döşek yatardım...bel,kasık,karın ağrısı aynı anda ve şiddetli mide bulantısı...her ayyy..ağrı kesicide fayda etmezdi...belimi testereyle keserlermiş gibi ağrıyordu...dr doğurunca geçer dedi ,geçti çok şükürşimdi geldiğini bile hissetmiyorum
sen yumurtlama gununu doktorlamı buldun canım.yoka yumurtlama testlerıylemı buldun.
ovulasyon testi kullandım ben.
defnem34 benim doğum günüm 03,07,1980 eşimin 20,12,1981 mayıs 31 de hamile kaldım.kız kardeşimin 08,08,1984 eşi 10,05,1968 ve oda mayıs başında hamile kaldı.bacım bide bizi değerlendir bakayım.gerçi bizimkiler bellide:)
kubra nerdesın canım.bak defne sızın takvımlere bakmıs ama tam tersı cıkmıs sanırım
ay kıyamam ben ona annesi böyle düşünceli kızın olduğu için çok şanslısın belki erkek bebek diye uğraşıyorken farkında değiliz ama kız anneleri çokkkkk şanslı kurban olurum Rabbime kızımı bana verdiği içinBüyük kızım 14 ortanca 10 küçüğüm 8 yaşında öyle kucağa filan alınacak yaşta değiller. Eşim ile büyük kızım 12 eylül doğumlu Allah nasip ederse bunuda öyle denk getiririm. Sezaryen olduğu için. Eşiminde büyük kızımda huyları çok güzel buda onlara çekerse sorun yok. Bu arada küçük kızım mektup yazmış bana. Annem seni çok seviyorum inşallah erkek kardeşimiz olur ben her akşam dua ediyorum olmayınca sen üzüyorsun bende üzülüyorum. Çok duygulandım bunu okuyunca.
kubram nerdesın canım sende yokdun coktandır.nasılsın bebegın nasıl.doktora gıttınmı kac haftalık oldun
nasıl yaptın acaba.bırde kacgunde bır adet oluyodun ozaman ve cıft cızgıyı goruncemi deneme yaptın canım.bırde cın takvımı uyuyormu cınsıyetınıze
iyim çok şükür canım gün sayıyoruz işte.c.tesi kız kardeşim doğuruyor,eh hayırlısı inş.2-3haftayada bize sıra gelecek bakalım.hazırlık falan devam ediyor işte,kayınvaldemde yanımda.şimdilik sorunumuz yok.sen nasılsın,rahatsızlığın nasıl oldu canım?
seninki çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek, bioritmine göre erkek eşinin bioritmine görede erkek. Canım erkek mi bebişin???
kız kardeşinin çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre kız, kız kardeşinin hamile kaldığı günü yazmadığın için 2013 mayıs ayı bioritmini yazıyorum 15-20 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın, kız kardeşinin eşinin 20-24 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın canım. kız kardeşininki farklı farklı olduğu için kesin birşey söylemek zor ama ben çine çok inandığım için kızı olacak gibi geldi..
20. gün koyu olmaya başladı 2. çizgi bşladı ama 21. ve 22. gün yakınlaştık çizgiden sonra normalde 28 günde adet görüyordum ama bu ay 5 gün gecikti. kızımda çin takvimi tuttu etrafımdaki çoğu kişide de tutuyor bazıları 1 veya 2 yaş eklemediği için tutmuyor
hamile olduğumu zannetmiyorum ama bugün akn testi yaptırdım yarın öğlen öğrenicem idrarda çıkmıyor
evet canım ıyıyım cok sukur.panıkatakla bogusuyorum sıkıldım burda bılıyosun.bırden eve kapandım ya.allah saglıgımızı bozmasın yeterkı.kızına ısım buldunmu cıcıler aldınmı anlat neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gıdıyor.heyecanlımısın
canım beşik kıyafetler falan hepsi hazırda eh şu isim meselesi malesef daha bulamadım?ebced hesabıyla isim koymayı duydunmu?akıl fikir seviyesini belirliyomuş,onu araştırıyorum şimdi
dorticim benim çıkmam lazım kızın okuldan çıkış saati yaklaşıyor.hazırlanıp gitmem lazım.öptüm canım,görüşürüz
2 deneme oldu hamile olma ihtimalim var ama 5 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı bende stresten dolayı geciktiğini düşünüyorum ama yarın öğlen kantestimin sonucunda anlaşılacakbeklıyomusun pekı hamıle olmayı deneme yaptınızmı.hayırlısı olsun ınsallah.senın bır oglunmu var canım.
seninki çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre erkek, bioritmine göre erkek eşinin bioritmine görede erkek. Canım erkek mi bebişin???
kız kardeşinin çin kamerine göre erkek, çin takvimine göre kız, kız kardeşinin hamile kaldığı günü yazmadığın için 2013 mayıs ayı bioritmini yazıyorum 15-20 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın, kız kardeşinin eşinin 20-24 arası erkeğe yatkın diğer tarihler kıza yatkın canım. kız kardeşininki farklı farklı olduğu için kesin birşey söylemek zor ama ben çine çok inandığım için kızı olacak gibi geldi..
ah ah bacım tam tersi malesef benimki kız kardeşiminki erkek ve oda c.tesi sezeryanla doğum yapcak bende artık 2-3 haftaya inş.başlarda kız diye çok üzülmüştüm arkadaşlarda biliyor,1 kızım var ve kalp hastasıyım 3. ihtimal yok gibi.oyüzden 2.de erkek olsun bitsin diyodum,kız olduğunu öğrenince gerçekten çok üzülmüştüm ama hayırlısı böyleymiş,alıştım çok şükür,şimdide sağlıcakla kucağıma alayım diye dua ediyorum hazırlıklarımı yapıyorum.az kaldı inş. hayırlısıyla bide kucağıma alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?