Süper Anneler - 2011

04.03.2014 BETA-HCG . . . ng/mL Kadın0-10 101.9 Yüksek ..........kızlar laboratuar sonucum bu sizce hamilemiyim çok heyecanlandım cevaplarınızı bekliyorum

canım 101.9 sanırım bence hamilesin 2 günde bi yükselmesi lazım senin deneme kacıydı ayın canım bat ne zamandı bügünmüydü hamilelik belirtilerinde kan tahlili sonucları topigi varya orayada bak bi istersen gözün aydın canım

Son düzenleme:
canım 101.9 sanırım bence hamilesin 2 günde bi yükselmesi lazım senin deneme kacıydı ayın canım bat ne zamandı bügünmüydü
4 şubatta adet oldum 3 mart olmam lazımdı bugün 5i deneme 17.18.19.şubat yani 14.15.16.günler ay ya geçmi yumurtladım acaba diyorum gebematik diye bir şey var değerini yazıyorsun kaç haftalık olduğunu söylüyor 4 haftalık hamilesiniz yazdı sizce

gec döllenme olsa adetinin biraz daha gecmesi lazım canım sen tam bat zamanına uyumlu oluyor yani hadi gözün aydın bebiş haberi geldi hamilesin canım kız inanamıyon galiba hala

ben bir şey anlamadım kaç haftalık acaba

Bacım sonucun pek yüksek değil hamilesin ama belki erken test yaptın ondan olabilir. Birde kaç haftalık diye birşeymi var son adet tarihine göre 4 haftalık oluyor. Geç döllenme olsa bile son adet tarihine göre hesaplanır. Hadi gözün aydın inşallah değerin yükselir.

ben bir şey anlamadım kaç haftalık acaba

canım en son adet tarihnden hesaplayınca 5 hafta 1 günlük.ayın 18 de hamile kalmıssın muhtemelen.18 dende hesaplayınca gayet normal gibi degerin canım benim yorumum böyle ins yükselir 2 günde bi baktır

Son düzenleme:
galiba hamileyim çok heyacanlandım yaaa
canım en son adet tarihnden hesaplayınca 5 hafta 1 günlük.ayın 18 de hamile kalmıssın muhtemelen.18 dende hesaplayınca gayet normal gibi degerin canım benim yorumum böyle ins yükselir 2 günde bi baktır
inşallah 18 şubattır yaa moral verdiniz bana evet günüm geçmemişti pozitifi gördüğüm günden tam 14 gün sonra kan verdim
gec döllenme olsa adetinin biraz daha gecmesi lazım canım sen tam bat zamanına uyumlu oluyor yani hadi gözün aydın bebiş haberi geldi hamilesin canım kız inanamıyon galiba hala
öyle valla inanamıyorum ellerim titriyor heyecandan yazdıklarınızı bile yarım okuyorum

Canım benimya hadi gözün aydın. Rabbim her iki dünyadada senin yüzünü güldürecek hayırlı sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlat nasip etsin inşallah. Çok heyecanda yapma streste yapma bak bebek için iyi değil

stres yapma hadi gözün aydın.oglusun olacagı haberinide verirsin ins

Hepimizin yüzünü güldürsün yüce yaradan ...inşallah gönlümüzde kini verir yaradan
Forewer cok sevindim insallah gonlundeki bebis gelmistir.bende bugun gittim dr a.kese daha yeni gorundu dusun.hakkimizda hayirlisi
Ay canım ya beraber doğarlar inşallah kız yarın yine gideceğim bir test daha yaptıracağım
foever gözün aydın
sağol canım darısı başınıza sen ne yaptın yumladın mı deneme yaptın mi

stres yapma hadi gözün aydın.oglusun olacagı haberinide verirsin ins
INŞALLAH ALLAH TAN NE îSTERIM Kİ başka.. önce sağlıklı ve hayırlı olması sonra gönlümde ki ama olmazsa da Allah bunu uygun görmüş derim ...

ya benim kontrol yaklastiya ondan stres yaptim.yine yalniz gidecem esim gelemiyo.dr.un dediklerinden anlamadigim yer cikarmi problem varmi ne bileyim kafaya taktim iste.

kizlarrr bana da dua edin yaaa cok stres yaptim nedense bugün basim agridi.böyle olacagimi hic zannetmiyodum.birsey düsünemez oldum evin icinde dolanip duruyorum.agri kesicimi icsem acaba bir tane.
inşallah bebişinde hic bir problem yoktur...kontrollerın yaklaştıya ondan stres yapıyosun beklediğinden ii gecer ve guzel haber alırsın umarım....
niyeeeeeeeeeeeeeeee ama ben demiştim giderken bikaçgün gelmezsem merak etmeyin diye...vallahi çok zorlandım alev...ağlaya ağlaya bıraktım,hala kafam bi dünya,Allah kimseyi düşürmesin bu tuzağa
aminnnn....kurtulmuş olmana sevındım en guzelını yapmışsın bacım...
Kızlar tahlil almaya gidiyorum
cnm benım hamılesın ınşallah allah gönlune göre versın....
hamişsindir ınşallah....
havalardanmıdır nedir hepimizde bir uyuşukluk var ciddi bir savaştanda cıkmışsın buyuk bır yenılgıyle hemde kazanan sen olmuşsun gıttıkçe daha ıı olursun ınşallah....

guzelım kaçtır yazdım bakmıyon yaaa bana görmüyosundur dıye düşününerekten tekrar yazıyorum...bioma bak lutfen...bu ay denemem var...son ayım...20.06.1986 benımkı.......eşiminki...27.01.1977

Bacım yarın sakın gidip bir daha kan verme. Çok üst üste verince vücud dengesi bozukluğundan düşük oluyor. Benimde olduğu ay 4 tane üst üste yaptım sonuncuda düşük oldu. İdrarda istediğin kadar yap ama beni dinle kan verme. Zaten bir hafta sonra doktora gidince keseyi görürsün sabır sabır sabır bekle lütfen. Üzülmeni istemem. Bu arada doktorumu aradım senin sonucu söyledim gebelik var gününe göre gayet normal çıkmış dedi. O yüzden bekle diyorum

kesınlıkle katılıyorum sana ....

bebişini görmemişindir muhtemelen sadece kesemi göründü hangi tarafında kese canım sag mı sol mu

Angel yarama tuz bastin sanki dr ilk soracagim soru buydu ama heyecandan mi nedir unuttum ancak eve gelirken aklima geldi hatta bir tarafima iyice bastirdi gormek icin ama ben unuttum sormayi ah kafam geldigimden beride site site dolasiyorum kesenin icindeki minik bebis sag tarafa yakin.bazi yerlerde kiz yaziyor ve benim icim icimi yiyor tabi oncelikle saglikli olmasi ama beni en iyi siz anlarsiniz tecrube ve bilgilerinize ihtiyacim var

İyi akşamlar hanımlar
Super annelerin 2-3 yıl oncesinde takipcisiydim denemeler falan filan derken hamile kalamadım takibi bırakmıştım
2012den beri bebek istiyorduk ama olmadı tedaviler aşılama hiçbirisi tutmadı tam umudumuzu yitirdik Ocak ayında hamile kalmışım hemde bilmeden
Su anda 3 kızım var benim hikayemde gijnij in hikayesine cok benziyor su an 31 yaşındayım en küçük kızım 10 yasında
Zor günler yasıyorum dualarımıza benide alırsanız sevinirim
İnanın yazacak cok sey var ama gözlerim doluyor yazamiyorum
Allah hepinizin gönlüne göre versin İnşallah yürekten dua ediyorum
Bizleride kendini bilmezlerin diline düşürmesin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…