Süper Anneler - 2011

Canım ya inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Dua et bol bol. Rabbim dilerse kızı erkek erkeği kız yapar.

ultrasondan cıkan resmı al karnın ustune koy kese sağdaysa erkek soldaysa kız...kk da okumuştum bunu yanlış hatırlayabılırımde...

hoşgeldın öncelıkle kendını uzmek yok herşeyın hayırlısını dılıycez yuce rabbım kullarını hep mutlu görmek ıster bız istekle içtenlıkle dua edip hakkımızda hayırlısını dıleyıp dıleğimizin gerçeklesmesını beklıycez....dertsız sıkıntısız ınsan yok ınan ama gunler bir şekılde gecıyo heran yenı birşeylerle karşılaşıyoruz...umarımkı bu sefer dıleğin gercekleşir hayırlı sağlıklı bır paşan olur.....

sıkma canını canım bi daha gittiginde sorarsın senin zaten ultrasondan bakarken hangi tarafında daha cok baktı bide huzun ciceginin dedigi gibi ultrason kagıtı vermedimi stres yapma bebişin için

hosgeldin canım rabbim ne hayırlısı ise onu nasip hepimize sıkma canını dua et dertler paylastıkca azalmasada rahatlarsın canım.sıkma canını erkek yada kız onu rabbimden baska kimse bilemez ama suan bi can tasıyorsun stres yapıp bebeginide etkileme

ayyy canım benim çok iyisin yaa gözlerim doldu valla tamam vermeyeceğim gününe göre derken yumurtlama geç olmuşsa çıkmazdı herhalde yani 14.15.en geç 16.gün çatladımı oluyor canım yaa

Gözun aydin canim inşallah oğlani tutturmussundur
inşallah bakalım gijnij rahatlattı beni Allah razı olsun ondan şimdi hiç bir şey düşünmeden 5.6 gün bekleyeceğim
kesınlıkle katılıyorum sana ....
destekleriniz için çok teşekkürler iyiki varsınız
şunu unutma beklenmeyen hamileliklerin çoğunluğu erkek oluyormuş öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olması gerisi boş

hayırlı olsun canım.ınsallah allah gönlundekını kucagına versın.hayırlı olsun

merhaba bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş
rabbim gönlündeki versin ve sıkıntıların bitsin...

ohhh keseler görünmüş pıt pıtlarıda duymayı nasip etsin rabbim.
canım kese ultrasonda soldaysa rahımde sag dadır tam tersi yani sağdaysa rahimde soldadır.ama benım bıldıgım kadarıyla kesenın konumu degılde 7 yada 8 haftada bebeğin kesenin sağında yada solunda olması cinsiyeti belirliyordu...rabbbim gönlündeki paşayı versin inş
tuba kıme gıttın muayeneye??

aksam denememi yaptım kızlar.
namaz kıldım dua ettim
eşime kahve içirmedim bu kez unuttum ((
36.saati biraz geçirdim akıntı çoğalırsa diye ama çogalmadı ama turnusolün rengi mordu.
deneme sonrası sağıma dönüp yattım...
aklıma gelenler bunlar..

Allah yardimcin olsun gönlüne göre versin

Günaydın 5000 sayfadayız nice nice 5000 ler görürüz yazarız birlikte. Eylül bacım hayırlı olsun inşallah. Diğer arkadaşlarda hepinize boş şans diliyorum. Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı kapılar açsın

inş canım...
sen bugun kontrole gıdecek misin?

ayyy canım benim çok iyisin yaa gözlerim doldu valla tamam vermeyeceğim gününe göre derken yumurtlama geç olmuşsa çıkmazdı herhalde yani 14.15.en geç 16.gün çatladımı oluyor canım yaa

Yok bacım sen beni dinle tamam hamilesin zaten inşallah oğlun yola çıkmıştır. Zaten değerine göre geç döllenme olamaz. Geç döllenme olmuş olsaydı değerin daha düşük olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…