- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.721
Sarımsak olayını sende ne olur bilemiyorum canım ama arginmax bende sabahları kahvaltıdan sonra 2 tane veriyorum çünkü esim ilaçtan nefret eder.keçi boynuzu kurunu bende iciremedim sabahları ac karnına pekmezini yedi bazanda çay bardağına suyla karıştırıyorum öyle iciyodu
Âmin inşallah en küçük kızım 10 yasında
Aminn cok sagol hepimizin inşallah.
İste insanın elinde olmuyo bazen icimi öyle bunaltiyoki kendime hakim olamıyorum ister istemez stres oluyoruz
Kızlar birde gebelikleriniz hep birbirinden farklimiydi ben uç kizimdada şiddetli bulantı yasadım özellikle sabahları ama bu degisik hic kusmadım hic birşeyden tiksinmedim ötekilerde eşimden bile tiksinmistim hersey kokuyodu kendimize fazla kaptırmak istemiyorum ama yinede gönül acaba degisikmi diyor:)
3 tane mi ben 1 tane veriyordumeşim fazla sarımsak tüketmiyor ama ben aşırı sarımsak tüketiyorum ne yapayım bende mi keseyim? Keçiboynuzu pekmezi veriyorum onuda kırk tantanayla içiyor suyunu nasıl içecek bilmiyorum
amin canım inşallah oğluşun yoldadır :) zaten bu sene erkek senesi hadi bakalım hayırlısı
Benim üçüde çok farklıydı hatta son Kızımda çok kötü olmuştum herkes erkektir kesin dedi ama kız. Tabi benimkinin farklı olma sebebi üçüz gebelik ti biri iki aylık biri dört aylık öldü karnımda ölü bebeklerden dolayıydı. Sen ne zaman öğreneceksin cinsiyeti?
nasılsınız?valla bencede kız cocuklarının hamilelikleri farklı evet ama kişiden kişiye degişiyor bence bünye meselesi ben kızımda hiç kusmadım karnımın yapısından felan hep erkek diyorlardı arkadasım da hep kustu oglu oldu.degişiyor işte.bu arada kızlar su adet saatlerine göre yumurtalama zamanına inanıyorum ben ya ben mesala bu ay 28 subatta sabah 10 gibi adet oldum dün aksam 10 gibide sancıların basladı.aslında not etmek en iyisi bi mantıgı varmı bilmiyorum bu hesaplamaların.
apranax eve gidince bak bakalım defterine bacım.
gijnij canım inan senin kadar heyecanlıgım hayırlısıyla hamilelik haberini ve sonrada oglan haberini verirsiniz eylul le beraber
defnem senin deneme ne zaman bacım ?
bahar umarım gönlüne göre olur stres yapma gercekten stres bebekleri cok etkiliyor
Âmin inşallah en küçük kızım 10 yasında
ben denememi çin takvimine göre yapacağım nisan ayında inşallah bacım
kanı bilmem ama evde yapılan idrar testlerinde adet 10 gün geçikince anca çıkıyor hatta bazen 10 gün bile yeterli olmuyor
Beminde hamileligim çok kotuydu ama oglan annelerinin genelde cok rahat geciyo inşallah erkektir canim bende yusuf suresini 7 gece duymustum sen okuyabildigin kadar oku hergün duani et ne kadarlik bebek
Bende bir an once denememi yapabilsemde güzel bekleyise gecsem bu sefer igne yapmiyacagim icin daha erken ogrenicem inşallah
kızlar sogan suyunu cok içemedim ama bu ay yumlar erken catladı düşükten önceki zamanda oldu düşükten sonra ya 15.gün ya 16.günde oluyordu.catlamadıgıda oldu hatta bu ay 13.günde catladı.
sadece testlemi deneyeceksin canım yoksa klomen fealn kullanacakmısın gerci sende kistte vardı bi daha ki ay gel klomen baslayalım dedi doktor sag yumurtalıgım gelişsin diye ben biraz takıntılı davranınca doktorda baslayalım dedi ama kararda vermedim kist yapıyormus galiba
canım 10 gun gecıkme cok..ben düşük yaptığımda gecikmeden 2 gun sonra öğrenmiştim idrar testiyle....
ben soğan suyunu düzenli içtim kistimde hiç bir değişiklik olmadı bende işe yaramadı yani bacım doktor bana hamile kal dedi. bende dedim kalabilir miyim mi ki? o da dediki korunmayı bırak hemen denemeye başla olmazsa bakarız çaresine dedi. bende nisan mayıs ayında denememi yapacağım olmazsa klomen çat iğnesi aşılama tüp bebek allah ne verdiyse artık..
ayy hadi inş sende bekleyişe geç sonra herkes sırayla hamişlik haberi versin....
kızlar sogan suyunu cok içemedim ama bu ay yumlar erken catladı düşükten önceki zamanda oldu düşükten sonra ya 15.gün ya 16.günde oluyordu.catlamadıgıda oldu hatta bu ay 13.günde catladı.
bejnubal geçici olalarak pasif gibi bir şey yazıyor neden acaba kızlar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?