Süper Anneler - 2011

sarımsak muamma canım ya bence cinsiyete etkisi yoktur çünkü ben kızkenden beridir sarımsak çok seviyorum hem kızım oldu hemde erkeğe hamile kaldım. ama sana dediğim gibi kızımda dünyam tersine dönmüştü erkekte hiç hamile miyim değil miyim belli değildi.
ben 1 hapı zor içiriyorum 2 tane daha nasıl içireceğim hadi bismillah. artık keçiboynuzu kürünüde bi şekilde kakalayacağım.

Benim üçüde çok farklıydı hatta son Kızımda çok kötü olmuştum herkes erkektir kesin dedi ama kız. Tabi benimkinin farklı olma sebebi üçüz gebelik ti biri iki aylık biri dört aylık öldü karnımda ölü bebeklerden dolayıydı. Sen ne zaman öğreneceksin cinsiyeti?

nasılsınız?valla bencede kız cocuklarının hamilelikleri farklı evet ama kişiden kişiye degişiyor bence bünye meselesi ben kızımda hiç kusmadım karnımın yapısından felan hep erkek diyorlardı arkadasım da hep kustu oglu oldu.degişiyor işte.bu arada kızlar su adet saatlerine göre yumurtalama zamanına inanıyorum ben ya ben mesala bu ay 28 subatta sabah 10 gibi adet oldum dün aksam 10 gibide sancıların basladı.aslında not etmek en iyisi bi mantıgı varmı bilmiyorum bu hesaplamaların.
apranax eve gidince bak bakalım defterine bacım.
gijnij canım inan senin kadar heyecanlıgım hayırlısıyla hamilelik haberini ve sonrada oglan haberini verirsiniz eylul le beraber
defnem senin deneme ne zaman bacım ?
bahar umarım gönlüne göre olur stres yapma gercekten stres bebekleri cok etkiliyor

Kizlar sarmisaği siz yeseniz birşey olmaz ancak erkeklerde sperm hizini yavaşlatiyomuş bu nedenle cinsiyeti etkiliyo

amin canım inşallah oğluşun yoldadır :) zaten bu sene erkek senesi hadi bakalım hayırlısı

İnşallah bende diyorum bu sene erkek senesi darısı bize olur ins.defnem esim sabah öğlen aksam icmeyecegi icin ben sabahları iki tane aksamlarida bazen yatarken veriyorum ama cinkonunda onemli olduğunu hep söylüyordu teravet bizim gecen yıl aşılama oldu onda sayı ve hız cok düşüktu ben esime çinko başlamıştım birde doktor TRİBESTAN diye bı ilaç vermişti onuda iciyodu sonra diyet icin doktora gitti tahllil falan gercekten doktor çinkonun cok cok düşük olduğunu söyledi ki spermleri oluşturan cinkoymus .hatta bizim sayı okadar düşüktuki ben artık kesin olmaz gozyle bakıyodum ama Rabbim nasip etti inşallah gönlümüze göre hayirlisyla nasip olur

Cok gecmis olsun hayırlısı benim ayın sonunda ikili tarama var ama doktor soylermi bilmiyorum canım aslında hazırda değilim

ben denememi çin takvimine göre yapacağım nisan ayında inşallah bacım

kızlar sogan suyunu cok içemedim ama bu ay yumlar erken catladı düşükten önceki zamanda oldu düşükten sonra ya 15.gün ya 16.günde oluyordu.catlamadıgıda oldu hatta bu ay 13.günde catladı.

ben denememi çin takvimine göre yapacağım nisan ayında inşallah bacım

sadece testlemi deneyeceksin canım yoksa klomen fealn kullanacakmısın gerci sende kistte vardı bi daha ki ay gel klomen baslayalım dedi doktor sag yumurtalıgım gelişsin diye ben biraz takıntılı davranınca doktorda baslayalım dedi ama kararda vermedim kist yapıyormus galiba

Beminde hamileligim çok kotuydu ama oglan annelerinin genelde cok rahat geciyo inşallah erkektir canim bende yusuf suresini 7 gece duymustum sen okuyabildigin kadar oku hergün duani et ne kadarlik bebek

Okudum canım su an 2.5 aylık oldu yani 10 haftalık guzel dualarınız icin hepinizden Allah razı olsun

Rabbim en basta evladı olmayanlara sonrada bize gönlümüze göre nasip etsin

kızlar sogan suyunu cok içemedim ama bu ay yumlar erken catladı düşükten önceki zamanda oldu düşükten sonra ya 15.gün ya 16.günde oluyordu.catlamadıgıda oldu hatta bu ay 13.günde catladı.

ben soğan suyunu düzenli içtim kistimde hiç bir değişiklik olmadı bende işe yaramadı yani bacım doktor bana hamile kal dedi. bende dedim kalabilir miyim mi ki? o da dediki korunmayı bırak hemen denemeye başla olmazsa bakarız çaresine dedi. bende nisan mayıs ayında denememi yapacağım olmazsa klomen çat iğnesi aşılama tüp bebek allah ne verdiyse artık..

Saraçoğlu dediki soğan kürü bazi kisilerde birkaç defa tekrarlanmaliymis bence sen denemeye kadar yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…