- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.741
Bacım sağol. Benim Doktor bu hafta yok gelince senin yumurta olayını sorucam
Ben soğan kürü yaptigimda ondanmi bilmiyorum ama erken hastalandim catlamayi bilmiyorum
ben soğan suyunu düzenli içtim kistimde hiç bir değişiklik olmadı bende işe yaramadı yani bacım doktor bana hamile kal dedi. bende dedim kalabilir miyim mi ki? o da dediki korunmayı bırak hemen denemeye başla olmazsa bakarız çaresine dedi. bende nisan mayıs ayında denememi yapacağım olmazsa klomen çat iğnesi aşılama tüp bebek allah ne verdiyse artık..
Ahh be kusumm sen nerdesin... kzledim valla... sagol canim... insallah ogluna da giydirmek nasip olur sana.. sen neyapican simdi... deneme icin... spermler duzeldimi canim... basliyomusun...bebeğinin cicileri çok güzel...Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasib etsin...hepsi çok ama çok cici.
canım cok sagol yaaa valla allah razı olsun senden taaa oralardan herkes için elinden geleni yapıyorsun rabbim yüzünü güldürsün
kızlar baktım şimdi defterime,hatırladım..ay ne uğraşmıştım bi ara bu hesaplarla,rüyamda bile hesap yapıyodum
şimdi son 3 adet tarihi lazım...1. adetten 2. adet tarihine kadar geçen süre hesaplanır....sonra 2. adetten 3. adete kadar geçen süre,saat olarak tabi....bulduğumuz 2 sayı toplanır ve ikiye bölünür...bulduğumuz sayıdan 360 çıkarılır...çıkan saat güne çevrilir ve sata eklenir...böylece yaklaşık yum saati bulunur....
örnek olarak 3 adet tarihi hesaplayayım size;
20 eylül 17:00
667 saat
18 ekim 11:00
630 saat
13 kasım 17:00
667+630=1297 1297/2=648 648-360=288 288 saat = 12 gün
ekle 13 kasım 17:00 nın üstüne 12 gün...tahmini yum günü ve saati 25 kasım 17:00
Tesekkur ederim... daha sende gonlundeki bebege daha guzellerini giydirirsin insallah...
Ilk kizimda biseyden haberim yoktu gelir gelir alma dediler bi hastane cikisiyla kapattim.. bitanede hediye grldi dogumdan once... bide kaynana ve annemin aldiklari iste...
Ama simdi sanki ilk bebegim gibi... ne alicagimida bildigim icin.. hemde cok guzel kendinin biseyleri secip begenmesi... az az aliyorum... ama ihtiyaclari...
çok ciciler ınsanın hemen bebek doğurası var...maşallah....
çok zor yaw ben anlamadım bıde 3 ay nerden aklıma gelcek not almak aklıma gelmemişti...kızlar baktım şimdi defterime,hatırladım..ay ne uğraşmıştım bi ara bu hesaplarla,rüyamda bile hesap yapıyodum
şimdi son 3 adet tarihi lazım...1. adetten 2. adet tarihine kadar geçen süre hesaplanır....sonra 2. adetten 3. adete kadar geçen süre,saat olarak tabi....bulduğumuz 2 sayı toplanır ve ikiye bölünür...bulduğumuz sayıdan 360 çıkarılır...çıkan saat güne çevrilir ve sata eklenir...böylece yaklaşık yum saati bulunur....
örnek olarak 3 adet tarihi hesaplayayım size;
20 eylül 17:00
667 saat
18 ekim 11:00
630 saat
13 kasım 17:00
667+630=1297 1297/2=648 648-360=288 288 saat = 12 gün
ekle 13 kasım 17:00 nın üstüne 12 gün...tahmini yum günü ve saati 25 kasım 17:00
kknın gülü.... hepımıze koşuyo allah ondan razı olsun gönlundekını versın ınşallah....Ne demek bacım. Keşke herkesin sorununu halledebilsek. Allah sendende razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?