Süper Anneler - 2011

Ben soğan kürü yaptigimda ondanmi bilmiyorum ama erken hastalandim catlamayi bilmiyorum

erken catlamıstır yumurtan ondan erken hastalanmısındır canım adetleri düzelliyor gercekten ve ben bu ay ilk defa bu kadar net hissettim sancıdan benimde akıntım olmadı bu ay catladıgındaki sancıyı hissettigimde.

canım ben kendi kendine doktorun birine inanmadım sag yumurtalıgım calısmıyor diye iki ayrı doktora daha gittim kistim yokmus ama bende zaten 5 gün felan içtim yumurtam erken olustu ve erken catladı tabi sagda yine bişey yok.bence sen kullan canım sogan kürünü bence cok işe yaranı duydum hatta burda sogan kürü kullanlar topigindede etkisini yazmıs kızlar.

kızlar baktım şimdi defterime,hatırladım..ay ne uğraşmıştım bi ara bu hesaplarla,rüyamda bile hesap yapıyodum

şimdi son 3 adet tarihi lazım...1. adetten 2. adet tarihine kadar geçen süre hesaplanır....sonra 2. adetten 3. adete kadar geçen süre,saat olarak tabi....bulduğumuz 2 sayı toplanır ve ikiye bölünür...bulduğumuz sayıdan 360 çıkarılır...çıkan saat güne çevrilir ve sata eklenir...böylece yaklaşık yum saati bulunur....
örnek olarak 3 adet tarihi hesaplayayım size;

20 eylül 17:00
667 saat
18 ekim 11:00
630 saat
13 kasım 17:00

667+630=1297 1297/2=648 648-360=288 288 saat = 12 gün

ekle 13 kasım 17:00 nın üstüne 12 gün...tahmini yum günü ve saati 25 kasım 17:00

bebeğinin cicileri çok güzel...Allah sağlıkla huzurla giydirmeyi nasib etsin...hepsi çok ama çok cici.

Tesekkur ederim... daha sende gonlundeki bebege daha guzellerini giydirirsin insallah...
Ilk kizimda biseyden haberim yoktu gelir gelir alma dediler bi hastane cikisiyla kapattim.. bitanede hediye grldi dogumdan once... bide kaynana ve annemin aldiklari iste...
Ama simdi sanki ilk bebegim gibi... ne alicagimida bildigim icin.. hemde cok guzel kendinin biseyleri secip begenmesi... az az aliyorum... ama ihtiyaclari...

Kız çok şirin bunlar ya. Hayırla kucağına almak nasip olsun. İnsanın hemen doğurası geliyor

merhaba bayanlar
geçen ay deneme yaptım bende olmadı, yarın dr kontrolüm var ne diyecek bakalım.
siz tecrübelisiniz sormak istediğim bir şey var, ben bioritme takıldım, tutuyormu acaba?

Kız şu 360 sayısını nerden buldunuz. Valla helal olsun.

sagol canım inş nasip olur.öyle yaa ilk cocuklarda ister istemez bi acemilik oluyor.bende rabbim nasip ederse kimseyi karıstırmadan almak kafana göre almak en güzeli.bencede ihtiyacları almak az almak en güzeli cabuk büyüyorlar zaten

çok ciciler ınsanın hemen bebek doğurası var...maşallah....
çok zor yaw ben anlamadım bıde 3 ay nerden aklıma gelcek not almak aklıma gelmemişti...
Ne demek bacım. Keşke herkesin sorununu halledebilsek. Allah sendende razı olsun
kknın gülü.... hepımıze koşuyo allah ondan razı olsun gönlundekını versın ınşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…