Süper Anneler - 2011

Ahh be kusumm sen nerdesin... kzledim valla... sagol canim... insallah ogluna da giydirmek nasip olur sana.. sen neyapican simdi... deneme icin... spermler duzeldimi canim... basliyomusun...
amin canım Allah razı olsun,dualarımız kabul olur inşallah...napim yaa bazen herşey üstüme üstüme geliyo,herkesten heryerden kaçıyorum...hele bu günlerde darlardayım,Allah sonumu hayır etsin...başlıycam inşallah,reglim bitti sayılır...

Kız şu 360 sayısını nerden buldunuz. Valla helal olsun.
ay ne bileyim,o günlerde acayip takmıştım bu konuya,nasıl buldum vallahi bilmiyorum...ama yaptığım hesaplarda hep bu 360 çıkıyordu....teravete verilen tarihleri önce kendim hesapladım sonra onun verdiğiyle karşılaştırdım,baktım aynı aha dedim buldum...ama bi işe yaramadı bende hem siklus 28 den uzun hem düzensiz...saat gibi tıkır tıkır işleyenlerde çok işe yarar ama...bi de en önemli şey asla ilaç almayacaksın,aspirin bile....yapabilirim diyene garantili erkek saati işte bu...

Bacım benim Allah razı olsun. İnşallah hep beraber el ele vererek herşeyi aşıcaz

Benim adetlerim çok düzenliydi aslında 'taki şu kıbrıs meselesinden sonra bozuldu. Evet teravette yazmıştı baş ağrısı için bile ilaç almamak lazım diye. Ama yine tam yum gününü buluyor. Basit bir testle bulunabilir zaten bu kadar hesap kitaba eziyete ne gerek var

Kizlar bugun kaza halveti oldu. Esim yine her zamanki gibi birsey olmadigini soylesede ben inanmiyorum cunku dusuk olan oglumdada ayni seyi soylemisti.. Adetim yeni bitti yani bi durumda kiz olma ihtimali %90 sadece 5 gunluk perhiz var hemen ayaga kalktim dus aldim tutmamasi icin sizce ertesi gun hapi icmeli miyim? Eger icersem yine butun dengem sasacak nisandaki denemede yalan olacak napayim ben simdi kizlar? Bu benim son sansim 3. Cocugu yapma gibi bi ihtimalim olamaz salsam mi cayira yoksa hemen onlemini mi alsam?

Defnem bence kesinlikle ama kesinlikle ertesi gun hapı kullanma bende bir defa kullandım bütün dengem bozuldu 6-7 ayda adetim düzene girdi oda yumurtlama tedavisiyle yani igneyle yumurtlamayi mahvediyor yumurtlamana daha coksa ben hamile kalacağını sanmıyorum ama genede sen bilirsin bütün düzenin bozulur

Canım keşke yardımcı olabilsem. biliyosun ben herşeyi yaptım o yüzden ne desem boş.arkadaşlardan gelen olursa yazsın daha iyi olur senin için.neden son şansın ve içindeki ses ne diyo?

bence herşeyde bı hayır var...dokunma kendıne....benım cok ıı tanıdığım adet bıtımı ilişki oldu ve oğlu oldu....kımısıde adet bıtımı hemen ılışkıye gırmek yumurtlama zamanı olmadığı için bebek olmaz dıyolar ama yuce rabbımın işi ol derse olur....

sağol canım teşekkür ederim.senin nasıl gidiyo?

Eylülüm inşallah beklediğine değecek.hadi hamiş haberini bekliyoruz.

İyice boşladın sen bu işi.ovulasyon testide yapmaz oldun.ne zamandır kafa patlatıyosun.istersen bütün topladığın bilgileri gözden geçir tekrar düşün arkadaşım.aslında varya bu clearblue ovulasyon testi yerine aynı markanın monitorü var birde persona markasınında var.bu adeti düzenli olmayanlara öneriliyo ama yumurtanın çatlıyacağı gün ekranda yumurta şekli gösteriyo.biraz pahalı ama ben 7 ay clearblue ovulasyon testi alacağıma monitör alsam daha iyiymiş.adetlerim düzenli diye sadece testler yeter diye düşünmüştüm.

Canım teşekkür ederim.bu gidişle dogumdan sonra anca olur taşınma ev arama faslı uzun sürebilir.çünkü hertürlü ayrıntıyı düşünmek zorundayız.kreş ve okulun kalitesi,hastane,dr,iş yerine uzaklık,çevre vs.bakalım nasıl denk gelecek bakalım.

İşte budur yürü eylülüm.

Teşekkür ederim canım duaların için.kız ne durmak yok ben devam edemem
.hem yaş 35 hem bu 3. Sezeryan olacak hemde 3 çocukla zorlanacağımı düşünürken daha fazla sorumluluğu kaldıramam.Allah olmayanlara versin inşallah.

hadi hayırlısı canım. çok erken yapıp moralini bozma bence bekle adet tarihini. nasıl olsa adet günün gelince öğreneceksin :)

Amin cok tesekkurederim dusjeli
beklenen adetim 26 27 mart ben en garantisi adetim gelmesede nisanin ilk gunu kandan baktiriyim dimi idrardan daha garanti cikiyor?
Birde kizlar yok iste karbonatla sutle fln evde erken gebelik kontrolu yapiliyormys, nasil oluyor biliyormusunuz bide denemeler bitince mi yapiliyor?

ya latif

Canım benim kızları'nın doğum günü kutlu olsun Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı ömürlervversin. Doğumgünü menünde ne var? Kendini yormamaya dikkat et.. Sonra toparlanmak zor olur. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…