- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.761
amin canım Allah razı olsun,dualarımız kabul olur inşallah...napim yaa bazen herşey üstüme üstüme geliyo,herkesten heryerden kaçıyorum...hele bu günlerde darlardayım,Allah sonumu hayır etsin...başlıycam inşallah,reglim bitti sayılır...Ahh be kusumm sen nerdesin... kzledim valla... sagol canim... insallah ogluna da giydirmek nasip olur sana.. sen neyapican simdi... deneme icin... spermler duzeldimi canim... basliyomusun...
ay ne bileyim,o günlerde acayip takmıştım bu konuya,nasıl buldum vallahi bilmiyorum...ama yaptığım hesaplarda hep bu 360 çıkıyordu....teravete verilen tarihleri önce kendim hesapladım sonra onun verdiğiyle karşılaştırdım,baktım aynı aha dedim buldum...ama bi işe yaramadı bende hem siklus 28 den uzun hem düzensiz...saat gibi tıkır tıkır işleyenlerde çok işe yarar ama...bi de en önemli şey asla ilaç almayacaksın,aspirin bile....yapabilirim diyene garantili erkek saati işte bu...Kız şu 360 sayısını nerden buldunuz. Valla helal olsun.
çok ciciler ınsanın hemen bebek doğurası var...maşallah....
çok zor yaw ben anlamadım bıde 3 ay nerden aklıma gelcek not almak aklıma gelmemişti...
kknın gülü.... hepımıze koşuyo allah ondan razı olsun gönlundekını versın ınşallah....
amin canım Allah razı olsun,dualarımız kabul olur inşallah...napim yaa bazen herşey üstüme üstüme geliyo,herkesten heryerden kaçıyorum...hele bu günlerde darlardayım,Allah sonumu hayır etsin...başlıycam inşallah,reglim bitti sayılır...
ay ne bileyim,o günlerde acayip takmıştım bu konuya,nasıl buldum vallahi bilmiyorum...ama yaptığım hesaplarda hep bu 360 çıkıyordu....teravete verilen tarihleri önce kendim hesapladım sonra onun verdiğiyle karşılaştırdım,baktım aynı aha dedim buldum...ama bi işe yaramadı bende hem siklus 28 den uzun hem düzensiz...saat gibi tıkır tıkır işleyenlerde çok işe yarar ama...bi de en önemli şey asla ilaç almayacaksın,aspirin bile....yapabilirim diyene garantili erkek saati işte bu...
Yerim onun elini ben ne kadar kalbimizden erkekte geçse bebek bebektir masum ve sevimli Allah hepimizin evlatlarini bagişlasin
Kizlar bugun kaza halveti oldu. Esim yine her zamanki gibi birsey olmadigini soylesede ben inanmiyorum cunku dusuk olan oglumdada ayni seyi soylemisti.. Adetim yeni bitti yani bi durumda kiz olma ihtimali %90 sadece 5 gunluk perhiz var hemen ayaga kalktim dus aldim tutmamasi icin sizce ertesi gun hapi icmeli miyim? Eger icersem yine butun dengem sasacak nisandaki denemede yalan olacak napayim ben simdi kizlar? Bu benim son sansim 3. Cocugu yapma gibi bi ihtimalim olamaz salsam mi cayira yoksa hemen onlemini mi alsam?
Kizlar bugun kaza halveti oldu. Esim yine her zamanki gibi birsey olmadigini soylesede ben inanmiyorum cunku dusuk olan oglumdada ayni seyi soylemisti.. Adetim yeni bitti yani bi durumda kiz olma ihtimali %90 sadece 5 gunluk perhiz var hemen ayaga kalktim dus aldim tutmamasi icin sizce ertesi gun hapi icmeli miyim? Eger icersem yine butun dengem sasacak nisandaki denemede yalan olacak napayim ben simdi kizlar? Bu benim son sansim 3. Cocugu yapma gibi bi ihtimalim olamaz salsam mi cayira yoksa hemen onlemini mi alsam?
canım biz iyiyiz aynı yani kızlarının doğum günleri kutlu olsun Allah hepsine sağlıklı uzuuuun ömürler versinarada bize iyiyim de bize yeter bebişinin ultrason görüntülerine baktım ama ben anlamıyorum pek göremiyorum yani prenses in keyfi yerinde galiba yerim onu ben
senı burda görmek guzel ıı olmanada sevındık kucağına alınca prensesını daha mutlu olcaksın ınşallah.....şimdiden kızlarının doğumgunu kutlu olsun...nice yıllara...
maşallah....
GÜNAYDIN canım seni görmek ne güzel
valla pek bir belirti yok ama ben de bir kırgınlık var üşütmüşte olabilirim tabiii...
onun dışında beklemek zor biraz helede benim gibi aylardır bekleyen bir için daha da zorrrrrrrrrrrrrrrr
şimdiiiii size son ayın özetini geçeyim;
geçen reglin ilk günü coraspin ve folike başladım...ilk defa bu kadar düzenli hiç sektirmeden içtim...foliki nerdeyse 2-3 aydır bırakmıştım...coraspinde ilk defa düzenli içtim...reglin 10. ve 1d1. günü uzayan şeffaf akıntım oldu,aylardır ilk defa...hemde nasıl bol...şaştım kaldım...hatta bi ara dedim dene gitsin ama zor tuttum kendimi,hem sigarayı bırakmak için hem de monodoks kullanmak için boş geçtim bu ayı...bata 3-4 gün kala bi baktım yine aynı akıntı ama ne uzamak,valla çeksem daha uzardıo kadar şaştım ki...bu akıntı yum zamanı oluyo sadece,ee ben iki kere yumladıysam bile 3-4 gün sonra regl oldum...çıkamadım bu işin içinden :44:
Canım teşekkür ederim.bu gidişle dogumdan sonra anca olur taşınma ev arama faslı uzun sürebilir.çünkü hertürlü ayrıntıyı düşünmek zorundayız.kreş ve okulun kalitesi,hastane,dr,iş yerine uzaklık,çevre vs.bakalım nasıl denk gelecek bakalım.canım ıyı olmana sevindim.kızların doğum gunu şimdiden kutlu olsun.sanada lalh kolaylık versin.
kızının resimlerine de bayıldım maşallah
ev fikri içinde eger senin için zor olmayacaksa doğumdan önce olsa daha iyi olur gibi....
yok canım ya,test mest yok...tam herşey yoluna girdi,denemelere gönül rahatlığıyla başlayayım dedim,sultanın haberiyle çöktümsalıcam engine,gitsin dengine...
apranax bak bacım sultanın gönlündeki olmadı diye senin vazgeçmeni doğru bulmuyorum.bak geçmişe tutan da olmuş tutmayan da ama kimse moralini bozuk vazgeçmemiş aylardır ugrastın arkadaşım gönlüm razı olmuyor inan...bence iç monodoksunu kullan fitilini gün aşırı testini de yap olsun bitsin yaaa offff..
sana böyle yazdığımız bakma benım de içimden geçmiyor değil tabi gün aşırı denem yapayım artık diye ama diyorum kızm kendine gel madem böyle yapacaktın neden 1 yılını heba ettin.... o yüzden hadi sende bozma moralını ve koyul işe...
Teşekkür ederim canım duaların için.kız ne durmak yok ben devam edememcanım bizde seni öptük...kızlarının doğumgünlerini şimdiden teprik ediyorum...bu hamile halinle büyük bir yükün altına girmiyormusun tatlım...çok yorma kendini ...canım 3 kız anaları olarak peygamber efendimizin o muhteşem hadisi şeriflerine nail oluruz inşanlahhh...unutma biz seçilmiş anneleriz...bizler bu güzel yükün altından kalkabiliriz diye rabbim bu melekleri bize hediye etmiş bizlerde her an olsun duayı hiç bırakmadan hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı terbiyeli büyütüp okutup yetiştirmeyi iyi insanlarla evlendirmeyi nasib etsin güzel allahım bizlere ...inşanlah sağlıklı sıhatli hayırlı bir erkek yavruylada bizleri...taçlandırır inşanlah...diye ümid ediyorum...canım benim 3.üm çok akıllıydı o şekilde 4 üncüye cesaret ettim...inşanlah senin kuzunda öyle olur çok ara vermezsin...durmak yok yola devam
Eylül kuzu kuzu beklemekten başka çaremiz yok
guluzarela[/QUOTE .!.:Guluzar cicileriniz çok güzel.güle güle giysin prensesin.
hadi hayırlısı canım. çok erken yapıp moralini bozma bence bekle adet tarihini. nasıl olsa adet günün gelince öğreneceksin :)
Teşekkür ederim canım duaların için.kız ne durmak yok ben devam edemem
.hem yaş 35 hem bu 3. Sezeryan olacak hemde 3 çocukla zorlanacağımı düşünürken daha fazla sorumluluğu kaldıramam.Allah olmayanlara versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?