- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.781
Hadi bakalım gijnij senin de hamiş haberini bekliyoruz.insallah olur.
Kizlar bugun kaza halveti oldu. Esim yine her zamanki gibi birsey olmadigini soylesede ben inanmiyorum cunku dusuk olan oglumdada ayni seyi soylemisti.. Adetim yeni bitti yani bi durumda kiz olma ihtimali %90 sadece 5 gunluk perhiz var hemen ayaga kalktim dus aldim tutmamasi icin sizce ertesi gun hapi icmeli miyim? Eger icersem yine butun dengem sasacak nisandaki denemede yalan olacak napayim ben simdi kizlar? Bu benim son sansim 3. Cocugu yapma gibi bi ihtimalim olamaz salsam mi cayira yoksa hemen onlemini mi alsam?
İyi gidiyor pazartesi günü ultrasona gireceğim bebişimi göreceğim ilk kez çok heyecanlıyım yanliz karnım agriyor hamileliğin ilk günlerinden beri var sizlerde böyle oldumu birde arkadaşım beni rüyasında görmüs hamile olduğumu bilmiyorken görmüs bir kız çocuk varmış kucağımda sizce rüyanin tabiri nedirsağol canım teşekkür ederim.senin nasıl gidiyo?
İyi gidiyor pazartesi günü ultrasona gireceğim bebişimi göreceğim ilk kez çok heyecanlıyım yanliz karnım agriyor hamileliğin ilk günlerinden beri var sizlerde böyle oldumu birde arkadaşım beni rüyasında görmüs hamile olduğumu bilmiyorken görmüs bir kız çocuk varmış kucağımda sizce rüyanin tabiri nedir
Forevercim iyigeceler canim benim sen hic ruya gormusmuydub ilk hamile kaldigin zamanlarda ben dua okuyup hic aklmd yokken siyaset konusulan ve dusunulen bir gecenin ardinda cok ilginc guzel bir ruya gordum esim anlatma annelere bile dedi de sen gorfun mu hic
ya latif
Forevercim iyigeceler canim benim sen hic ruya gormusmuydub ilk hamile kaldigin zamanlarda ben dua okuyup hic aklmd yokken siyaset konusulan ve dusunulen bir gecenin ardinda cok ilginc guzel bir ruya gordum esim anlatma annelere bile dedi de sen gorfun mu hic
kızıma hamileyken görmüstüm biri bana erkek bebek veriyordu al bu senin diyordu ama tersi oldu bunda daha rüya görmedim canim
Canimm benim Forevercim baskadi seni kizla gorse erkek erkekle gorse kixin olur denir birde kendin ne gordun o onemli sen kiz gorsen kiz ooglan gorsen oglan olurmus hamil
Bilemiyorum işte ilerleyen aylarda belki görürüz birazda etkileniyiruz galiba gunduzki düşündüklerimizden sonra ruyamiza giriyor iste sen ne yaptin denemelerin bittimi
canım sen hıc moralını bozma sankı biz yöntem deneyince tutyor mu hayır ..kısmetınde oğlusun varsa her türlü sana gelecek zaten.bu vakitten sonra dualarına sarıl rbbım gönlündeki yavruyu versin inşCanlarim benim hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben bu ay hap almama karari aldim. Artik tutmussa tutmustur nasipten otesi olmuyor. Dun esimlede uzun bi konusma yaptik. 3.bebegi kesinlikle yapmayacagiz. Yapmaya ne maddi durumumuz var nede bakmaya gucumuz. Tupleri baglatayim dedim esim dediki ileride allah korusun cocuklarda bir problem olursa bir kardes gerekirse o zaman yapabiliriz kimin ne olacagi belli olmaz. Eger suan hamileysem dogumdan sonra spiral taktirmayi dusunuyorum yada bu zamana kadar yumurtaliklarimi kurutur diye icmedigim dogum kontrol hapi icecegim. Hakkimda hayirlisi olsun bir kizim daha olursa kizima kardes olacak yapacak bir seyim yok. Sol kasigimda inanilmaz bir agri var sanirim sol yum dollendi. Cok uzgunum ama elimden bir sey gelmiyor. Ertesi gun hapi icersemde yumlar iyice zarar gorecek ve belkide bir daha hic hamile kalamayacagim. Yani hissediyorum bir prenses daha yolda. Icim buruk buraya gelip size yazdim biraz rahatladim kizlar. Ben yuruyuse gidiyorum dondugumde tekrar konusuruz insallah.
Ayyy alinti yapamayinca sasirmisim, GULUZAR cim senin fistigin cicileri hayirli olsun, Sultan cim bi kerede iki fistik tuttum seninki icibde oyle
ya latif
Canım benim kızları'nın doğum günü kutlu olsun Rabbim huzurlu mutlu sağlıklı ömürlervversin. Doğumgünü menünde ne var? Kendini yormamaya dikkat et.. Sonra toparlanmak zor olur. Allah yardımcın olsun.
İyi gidiyor pazartesi günü ultrasona gireceğim bebişimi göreceğim ilk kez çok heyecanlıyım yanliz karnım agriyor hamileliğin ilk günlerinden beri var sizlerde böyle oldumu birde arkadaşım beni rüyasında görmüs hamile olduğumu bilmiyorken görmüs bir kız çocuk varmış kucağımda sizce rüyanin tabiri nedir
Canlarim benim hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben bu ay hap almama karari aldim. Artik tutmussa tutmustur nasipten otesi olmuyor. Dun esimlede uzun bi konusma yaptik. 3.bebegi kesinlikle yapmayacagiz. Yapmaya ne maddi durumumuz var nede bakmaya gucumuz. Tupleri baglatayim dedim esim dediki ileride allah korusun cocuklarda bir problem olursa bir kardes gerekirse o zaman yapabiliriz kimin ne olacagi belli olmaz. Eger suan hamileysem dogumdan sonra spiral taktirmayi dusunuyorum yada bu zamana kadar yumurtaliklarimi kurutur diye icmedigim dogum kontrol hapi icecegim. Hakkimda hayirlisi olsun bir kizim daha olursa kizima kardes olacak yapacak bir seyim yok. Sol kasigimda inanilmaz bir agri var sanirim sol yum dollendi. Cok uzgunum ama elimden bir sey gelmiyor. Ertesi gun hapi icersemde yumlar iyice zarar gorecek ve belkide bir daha hic hamile kalamayacagim. Yani hissediyorum bir prenses daha yolda. Icim buruk buraya gelip size yazdim biraz rahatladim kizlar. Ben yuruyuse gidiyorum dondugumde tekrar konusuruz insallah.
Eylülüm inşallah beklediğine değecek.hadi hamiş haberini bekliyoruz.
Canım teşekkür ederim.bu gidişle dogumdan sonra anca olur taşınma ev arama faslı uzun sürebilir.çünkü hertürlü ayrıntıyı düşünmek zorundayız.kreş ve okulun kalitesi,hastane,dr,iş yerine uzaklık,çevre vs.bakalım nasıl denk gelecek bakalım.
Kızım sen bana ne bakıyosun beni istisna kabul edin,salmayın engine,yöntemlere devamm.
Gunaydin kizlar...defnem bence tutmadi bosuna telas yapma adetim yeni bittti diyorsun zor bir ihtimal ama olduysa kismet oglanda kizda olsa ne yazildiysa o.benimde canin sikkin bu aralar mide bulantim cok kotu mutfaga giremez oldum.hep kizlardaki belirtiler birde ult resmine bakiyorum daha net degil ama sagdaysa kiz soldaysa erkek yazmislar benimki sagda diger kizlara baktim onlarda sagda.ne biliyim aglamakli oluyorum icim doluyor bosaliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?