Süper Anneler - 2011

Bacım eğer hap kullanacaksan nisan değilde birdahaki çin takvimi ayını bekleyeceksin ozaman. Beklemem dersen ozaman birşey yapma belki yine sürpriz oğlun olur

Kizlar yazdigim isim yuzunden ban yedim ilk defa oldu psikopat gibi deniyorum giremiyorum cok sukur acildi.
Herkesten alinti yapmistim, ama ban yemeden once yazdigim son mesaj geldi ekrana anlamadim niye, bu mobil uygulamasinin sacmaliklari. Herneyse
Bu teravetin yontemi o malum adamin yontemiyle aynimiymis? Ve tutuyormuymus?
Baharcim merhabalar,
Schahsultan ablacim fistigin saglikla gelsin mutlulukla giysin cicilerini baaaaayildim yuzumdeki gulumsemeletin bu geceki sebebi oldu.
Kizlar bende Muhammed duasi diye biliyordum enbiya suresinin zekeriya suresiymis megersem.
Yalniz bizim eskilerde hep adet bitimi ilk 5 gun derler.
benim doktorumda adet bitimi ilk 3 gu kanallar acik ve vajina alkali diyor.
Yalelcim canim bence birak kendi haline sakin ertesi gun hapi alma darmaduman olursun, benim bir iki defa kullanmisligim var ne duzen kalir ne huzur odem yapiyo sancili kanama yapiyo gunlerini karmancorman yapiyor.
Apranaxcim merhabalar hesaplama icin de cok tesekkurler

ya latif

Kizlar ban yedim ilk defa dunden beri manyaklastim valla, sizden bissuru alinti yapmistim ama biranda hepsi kaybolfu gondere basarken ban yemeden onceki son yazdigim mesaj gitti, heralde mobil uygulama yuzunden.
Yalelcim dun yazicaktim yazamadim sana arkadsim, eski tabletimi annem almusti ondaydi dosyalar ama herseyi silip fabrika ayarlaeina donmus akilli bende hic pcye atmamistim.
Defnemm canim sakin sakin alma mahveder seni arkadsim inan bana almaman almandan hayirli daha once kuullanmisligim var ve ne duzen birakiyo ne metabolizma birton odem tutuyosub duzeninde darmaduman oliyor.
GIJNIJCIM EYLULCUM insallah guzel haberlerinizi aliriz tabiki tum arkadsslarin.

Schahsultancim bugece gulumsememw sebep senin fistik oldu MASALLAH saglikla gelsin mutlulukla giysin cicilerini

ya latif

Kizlar bu teravetin yontemi malum doktorla aynimiymis? Ve tutuyormuymus
APRANAX merhaba insallah sende kalbindekine kavusursun hepimiz gibi, hesaplama icin cok tesekkuredrrim arkadssim

ya latif

Ayyy alinti yapamayinca sasirmisim, GULUZAR cim senin fistigin cicileri hayirli olsun, Sultan cim bi kerede iki fistik tuttum seninki icibde oyle

ya latif

Size birsey sorucam dun bunu yazicakti, bugun iyice emin oldum.
Biz ikinci denemeyi bugun yaptik kizlar, fakat ilk denemeden beri sag kasigimda muthis bir agri var tipik yumurtlama agrisi ki ben her defasibda hissederim 12 yasibda beri dolu dolu yumurtlama sancisi cekerim olurken oldugu catladigi ani bile hisdederim neredeyse cok kez apandist diye acillik olmustum kucukken. Simdi ayni agri ikigundur azalmiyor ama bavak cekmesi akinti hic yok, ve bugun iyice hem sag kasik hemde rahmim karnimda boyle cekme oluyor.
dojtoru aradim ben once yumurtlama sanmistim ama bana yumuetan dollenmis olabilir pzrtesi olan iliskiden ve rahme yerlesiyorda olabilir yada catlarken zor catloyor olabilir dedi.
Ama oyle olsa sag kasigimda ve bacaginda regl sancisinin biraz hafifi bi sanci cekmem normal mi!

ya latif

sağol canım teşekkür ederim.senin nasıl gidiyo?
İyi gidiyor pazartesi günü ultrasona gireceğim bebişimi göreceğim ilk kez çok heyecanlıyım yanliz karnım agriyor hamileliğin ilk günlerinden beri var sizlerde böyle oldumu birde arkadaşım beni rüyasında görmüs hamile olduğumu bilmiyorken görmüs bir kız çocuk varmış kucağımda sizce rüyanin tabiri nedir

Forevercim iyigeceler canim benim sen hic ruya gormusmuydub ilk hamile kaldigin zamanlarda ben dua okuyup hic aklmd yokken siyaset konusulan ve dusunulen bir gecenin ardinda cok ilginc guzel bir ruya gordum esim anlatma annelere bile dedi de sen gorfun mu hic

ya latif

Canimm benim Forevercim baskadi seni kizla gorse erkek erkekle gorse kixin olur denir birde kendin ne gordun o onemli sen kiz gorsen kiz ooglan gorsen oglan olurmus hamileyken

ya latif

Canlarim benim hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben bu ay hap almama karari aldim. Artik tutmussa tutmustur nasipten otesi olmuyor. Dun esimlede uzun bi konusma yaptik. 3.bebegi kesinlikle yapmayacagiz. Yapmaya ne maddi durumumuz var nede bakmaya gucumuz. Tupleri baglatayim dedim esim dediki ileride allah korusun cocuklarda bir problem olursa bir kardes gerekirse o zaman yapabiliriz kimin ne olacagi belli olmaz. Eger suan hamileysem dogumdan sonra spiral taktirmayi dusunuyorum yada bu zamana kadar yumurtaliklarimi kurutur diye icmedigim dogum kontrol hapi icecegim. Hakkimda hayirlisi olsun bir kizim daha olursa kizima kardes olacak yapacak bir seyim yok. Sol kasigimda inanilmaz bir agri var sanirim sol yum dollendi. Cok uzgunum ama elimden bir sey gelmiyor. Ertesi gun hapi icersemde yumlar iyice zarar gorecek ve belkide bir daha hic hamile kalamayacagim. Yani hissediyorum bir prenses daha yolda. Icim buruk buraya gelip size yazdim biraz rahatladim kizlar. Ben yuruyuse gidiyorum dondugumde tekrar konusuruz insallah.

Gunaydin kizlar...defnem bence tutmadi bosuna telas yapma adetim yeni bittti diyorsun zor bir ihtimal ama olduysa kismet oglanda kizda olsa ne yazildiysa o.benimde canin sikkin bu aralar mide bulantim cok kotu mutfaga giremez oldum.hep kizlardaki belirtiler birde ult resmine bakiyorum daha net degil ama sagdaysa kiz soldaysa erkek yazmislar benimki sagda diger kizlara baktim onlarda sagda.ne biliyim aglamakli oluyorum icim doluyor bosaliyor...

canım sen hıc moralını bozma sankı biz yöntem deneyince tutyor mu hayır ..kısmetınde oğlusun varsa her türlü sana gelecek zaten.bu vakitten sonra dualarına sarıl rbbım gönlündeki yavruyu versin inş

canim sagol. benim dogum günü menüleri biraz fazla oluyo birde cocuklara hitaben genelde.her sene ikiser yas pasta,kurabiye,pogaca,salata falan.ama bu sene pastalari bire düsürcem.kizlar belirliyo zaten pastalari bende internetten gözatiyorum bu sene icin.ama bulabilirsem önceki dogum günlerinden foto koyarim birazdan.

canim benim karin agrim pek olmadi.ben rüya konusuna hic girmeyim.malum yöntem,test ve rüyalarda cürük elma secildim

defnem bence döllenme olmamistir gibi geliyo.benim de bir ay öyle kaza olmustu tutmamisti.ama tutarsa da belki oglun süpriz yapmak istemistir.

Eylülüm inşallah beklediğine değecek.hadi hamiş haberini bekliyoruz.

Kızım sen bana ne bakıyosun beni istisna kabul edin,salmayın engine,yöntemlere devamm.

canım inş değer bekldeiğime de bu ya güzel haber verırım herkese.ama hamile olduğuma dair bir veri yok şuan elimde ((
ev için en güzeli olsun inş sizler için.
ayy bu apranaxa anlatamıyorum bacım ya inş vazgecmz cok emek verdi...

günaydin tuba sana baska topikten biri yorumcuya bakti erkek demisti galiba yanlis mi hatirliyorumki belirtilere takilma canim sen ultrasonu bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…