Süper Anneler - 2011

Bacım bendede hiçbir belirti yok. Diğerindede hiçbir belirti olmamıştı. Belirti için çok erken zaten. Bir su damlası ne kadar tepki verebilirki vücuda?

Bacım bendede hiçbir belirti yok. Diğerindede hiçbir belirti olmamıştı. Belirti için çok erken zaten. Bir su damlası ne kadar tepki verebilirki vücuda?

benım kızımda göğüslerim inanılmaz şişmişti
düşük yaptığımda da kokulara karşı hassasiyetim artmıştı
ama şuan hiçbiri yok hayırlısı olsun inş

Her gebelik bir olmuyor hepsinde belirti olmayabilir. Çok düşünme. Ben takmıyorum bile olsada olur olmasada. Çok yoruldum daha uğraşmıycam

belirtiler her hamilelikte degisebiliyo.ben büyük kizimda erkenden kusmaya bulanmaya basladim ama 3 aylik olunca bitti ve doguma kadar herseyi yedim.ikinci kizimda da bulanti kusma basladi ama ilkine göre daha hafif atlattim.bu hamileligimde biliyosunuz kusmadan cok bulanti hissi vardi hatta bu sabah bir posta kustum.yani ilk ikide erkenden bitmisti bulanti kusma ama bunda 5 aylik oldum arada sabahlari cikariyorum.bence belirtilere takilmayin.

Hepside çok güzel görünüyor. Bak iyiki dahahhamile olduğumuzu öğrenemedik canımız çekecekti sonra bebeğin gözü şaşı olacaktı :)

kiz valla az önce ayni sey aklimdan gecti.neyseki daha erken .tamam birdaha göndermeyim.menüyü sordun bende örnek olsun diye yine canli canli gönderdim.

Bacım senin karın ağrın kabızlıktan dolayı bence. Birde ben yumlar çoğalsın diye incir kürü yapıyordumya ozaman müthiş çalışıyordu bağırsaklar sende denesene bir zararının olacağını sanmıyorum inciri kaynatıp hoşaf gibi içiyorsun

bencede incir cok iyi kaynatmaya bile gerek yok direk at agzina sabahlari

kiz valla az önce ayni sey aklimdan gecti.neyseki daha erken .tamam birdaha göndermeyim.menüyü sordun bende örnek olsun diye yine canli canli gönderdim.

Bacım kız işin espirisi o. Canımız çekse herkes kendi evinde iki dakikada hazır olur. Benim küçük kızın doğumgünüde mayısta bizede fikir olsun dedim.

Bacım kız işin espirisi o. Canımız çekse herkes kendi evinde iki dakikada hazır olur. Benim küçük kızın doğumgünüde mayısta bizede fikir olsun dedim.

canim umarim fikir olur.o zaman resimlerden faydalanman icin iyi olmus.bir önceki dogum günlerinde de mini maus ve araba pasta yapmistim.patateslerden civciv ve havuc sekli vardi.gül seklinde kurabiye,kirpi kurabiye vs vardi.onlarinda resimi var ama göndermeyim topigi yemek topigine cevirmis olurum sonra.

Valla baya fikir oldu. Çok sağol bacım not ettim hepsini. İnşallah ozaman güzel haberler alırızda hep kafa rahat şekilde yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…