- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.801
canım inş değer bekldeiğime de bu ya güzel haber verırım herkese.ama hamile olduğuma dair bir veri yok şuan elimde((
ev için en güzeli olsun inş sizler için.
ayy bu apranaxa anlatamıyorum bacım ya inş vazgecmz cok emek verdi...
hamarat annemız nelerde hazırlamış kızlarınaresimleri buldum bunlar büyük kizimin dogum gününden
Eki Görüntüle 1022370
Eki Görüntüle 1022373
Eki Görüntüle 1022375
Eki Görüntüle 1022377
Eki Görüntüle 1022380
Eki Görüntüle 1022384
Bacım bendede hiçbir belirti yok. Diğerindede hiçbir belirti olmamıştı. Belirti için çok erken zaten. Bir su damlası ne kadar tepki verebilirki vücuda?
benım kızımda göğüslerim inanılmaz şişmişti
düşük yaptığımda da kokulara karşı hassasiyetim artmıştı
ama şuan hiçbiri yok hayırlısı olsun inş
benım kızımda göğüslerim inanılmaz şişmişti
düşük yaptığımda da kokulara karşı hassasiyetim artmıştı
ama şuan hiçbiri yok hayırlısı olsun inş
iste kizlar böyle bakalim bu sene neler yapcam düsünüyorum.
Hepside çok güzel görünüyor. Bak iyiki dahahhamile olduğumuzu öğrenemedik canımız çekecekti sonra bebeğin gözü şaşı olacaktı :)
İyi gidiyor pazartesi günü ultrasona gireceğim bebişimi göreceğim ilk kez çok heyecanlıyım yanliz karnım agriyor hamileliğin ilk günlerinden beri var sizlerde böyle oldumu birde arkadaşım beni rüyasında görmüs hamile olduğumu bilmiyorken görmüs bir kız çocuk varmış kucağımda sizce rüyanin tabiri nedir
Bacım senin karın ağrın kabızlıktan dolayı bence. Birde ben yumlar çoğalsın diye incir kürü yapıyordumya ozaman müthiş çalışıyordu bağırsaklar sende denesene bir zararının olacağını sanmıyorum inciri kaynatıp hoşaf gibi içiyorsun
kiz valla az önce ayni sey aklimdan gecti.neyseki daha erken .tamam birdaha göndermeyim.menüyü sordun bende örnek olsun diye yine canli canli gönderdim.
Bacım kız işin espirisi o. Canımız çekse herkes kendi evinde iki dakikada hazır olur. Benim küçük kızın doğumgünüde mayısta bizede fikir olsun dedim.
canim umarim fikir olur.o zaman resimlerden faydalanman icin iyi olmus.bir önceki dogum günlerinde de mini maus ve araba pasta yapmistim.patateslerden civciv ve havuc sekli vardi.gül seklinde kurabiye,kirpi kurabiye vs vardi.onlarinda resimi var ama göndermeyim topigi yemek topigine cevirmis olurum sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?