Süper Anneler - 2011

Her gebelik bir olmuyor hepsinde belirti olmayabilir. Çok düşünme. Ben takmıyorum bile olsada olur olmasada. Çok yoruldum daha uğraşmıycam

bende takmıyorum kızlar ama sultanla yazısınca hani belirti yok dedim...amn ne yapım olursa olur olmazsa da ne olur orasını bilmiyorum şimdilik

bende takmıyorum kızlar ama sultanla yazısınca hani belirti yok dedim...amn ne yapım olursa olur olmazsa da ne olur orasını bilmiyorum şimdilik

iste ya hep beklemekle geciyo.önce hamilemiyim diye bekliyoruz sonra hangi belirtiler olacak sonra bulanti kusma vs varsa ne zaman bitecek diye bekliyoruz.sonra cinsiyetini ögrenmeyi sonrada sagsaglim dogsun diye bekliyoruz.hep böyle gidiyo.dogduktan sonrada emeklemeyi,yürümeyi,konusmayi vs bekliyoruz.ve bir bakmissin zaman da gecivermis.

Evet hayatımız hep beklemekle geçiyor. Eylül senin 5 günün kaldı. Hatta bence sen salı günü yaparsanda çıkar

Dün ortanca kızın servisi ile kavga ettik. Perşembe günleri bizim burada pazar var zahmet edip sokağa girmiyor iki üç sokak aşağı ve pazarın içinden servise yolluyorum.Dün nnasıl olmuşsa artık pazarda kalabalık vardı ondanmı 5 dk geç gitmiş beklememiş servis ve gitmiş baktım 40 dakika sonra kız geri geldi anne servis yok. Aradım bekledim gelmedi gittim neden aramadın dedim numaranız bende yok zaten öyle deyince gözüm karardı nasıl olmaz dedim. Allah korusun çocuğumun başına birşey geldi kaza oldu ozaman bana nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz diye ozaman bulurdum diyor. Şimdi gel çocuğu al gelemem artık yukarı çıktım kendisi gelsin. Dedim madem öyle çocuğu servisten alıyorum iyi alırsan al dedi. Küçük kız başka okula gidiyor ondan dolayı onu yalnız başına okula göndermek zorunda kaldım. Okul baya yokuş yolu terledi üşüdümü ne olduysa bugün hasta çocuk hiç kalkamadı bile. Dün gittim okula şikayet ettim. Müdüre kadar çıktım durumu anlattım numaramı aldılar size dönücez dediler bekliyorum. Ömrüm hep böyle dengesizlerle uğraşmakla geçiyor

ahh o servisçiler insanı çileden çıkarırlar..inş daha iyi bir servis bulursun canım.kızına geçmiş olsun

Evet hayatımız hep beklemekle geçiyor. Eylül senin 5 günün kaldı. Hatta bence sen salı günü yaparsanda çıkar
çatlamadan 13 gun sonra regl oluyorum salıya denk geliyor ama daha önce iğneden sonra 15.gun regl olmuşum muhtemelen çarşamba yada perşembeyı beklerim ....
canım yazdım ama görmedin sanırım ateş ölçmeye başladın mı nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Aa görmemişim canım kusura bakma
Evet başladım şuan aynı gidiyor pek bir fark yok. 36.9 37.0 olarak. Senin nasıl?

Aa görmemişim canım kusura bakma
Evet başladım şuan aynı gidiyor pek bir fark yok. 36.9 37.0 olarak. Senin nasıl?

oo süper maşallah
benım genl olarak ateşim düşük canım ovudan sonra 36.4 olmuştu benımkıde 36.4-36.7 arası değişiyor.onemli olan regl den 1 gun once düşmemesi niş düşmezde

oo süper maşallah
benım genl olarak ateşim düşük canım ovudan sonra 36.4 olmuştu benımkıde 36.4-36.7 arası değişiyor.onemli olan regl den 1 gun once düşmemesi niş düşmezde

İnşallah düşmez ya. Benimde çat günü 37.0 olmuştu şimdi sadece 1 birim düşüyor bazende aynı. Kız sen böyle deyince bende heyecan yapıyorum. Senin heyecanın banada geçiyor

regl oldum, mart ayi da kaynadi arada. son kez deneyecegim, sonra yontem montem yok. bebegim olsun yeter.

bende eve gelen temizlikci ablayla kavga ettim, sonra cok uzuldum. burada saat uzeri odeme yapiyorsun, ondan midir nedir? bir agir 2 saatte bir yeri temizlemiyor, benimde isim var disari cikacagim. mesele, bu tarz islerde insanin kendini sömürülüyormuş gibi hissetmesi. yoksa ıstese zaten 3*5 kurus fazla verirsin onemlı degil, ama işte kendini çok zeki sanmaları beni sinirlendiriyor. ben görmüyor muyum kötü yaptıgı işi, aldırmıyordum.

offf. ne kaaa dolmuşum

aynen oyle herşey evlatlarımızın geleceği için....
ne adamlar var saygısız herif..bence sen artık o adama verme kızını gördünki çocuklara verdiği değer bukadar demekkı herişte bı hayır var....sen götür ben götürüyorum kızımı hem yürüyüş oluyo hemde kendını bılmez adamlarla muhattap olmuyorum....hayatın çivisi çıkmış kımse kımseden ne cekınıyo ne değer verıyo sonumuz hayrola.....

Eki Görüntüle 1022387
Eki Görüntüle 1022388
Eki Görüntüle 1022390
barbi pasta ve sünger bopun disini seker hamuruyla yaptim.seker hamuru burda satilmiyo kendim yaptim.

maşallah bacım ne hamaratsın....ağustosta benım kızında var tarif isterım artık senden....

Eeee napçan zekıyeler çok......:))

çatlama ağrısı olabilir canım çünki sağ tarafımda diyorsun çalışmalara devam et yani ara verme .. benimde tahmini yumurtlama gününden iki gün sonra aşırı şekilde karın ağrım oldu adet olacak gibi çok şiddetliydi ama 2 buçuk gün hiç geçmeden sürdü ki önceki aylarda çatlarken hiç böylr ağrılar çekmezdim bende o ağrının döllenme ağrısı olduğunu ümit ediyorum eğer çatlama ağrısıysa o gecelerde ilişki olmadı ovülasyon testlerime güvenip denedim bakalım ne olacak inşallah geç çatlamamıştır birde deneme yaptıktan 3.5 gün sonra rahmimde acayip batma hissediyordum damarımı çekiyorlardı sanki bakalım cinsiyeti ne olacak bebeğimin...
adetin bitince kalmazsın büyük ihtimal test yapıyormuydun canım sen yum.testi yani normalde hangi günler yumurtluyorsun ki sen canım ağrı ounca döllenme ağrısımı oluyorki ben netten baktım döllenme ağrısı diye bir şey yok yukarıda yazdım bende de ağrı oldu yumurtlamadan sonra oldu diye tahmin ediyorum inşallah öyledirde sen yum tarafında oldu diyorsun belkide yumurtan çatlıyordur test alıp yapsana bir
sağ sol olayına inanamayın kızlar cinsiyet tayini yapan doktorlar bile olmaz öyle şey diyor çok takmayın kafanıza canım bunları lütfen üzülme mantıklı deyil hiç bu canım üzme tatlı canını
günaydin tuba sana baska topikten biri yorumcuya bakti erkek demisti galiba yanlis mi hatirliyorumki belirtilere takilma canim sen ultrasonu bekle.
bu ultrasondaki görüntü ile cinsiyey tahmini nasıl yapılıyor kaç haftalık ultrason görüntüsü lazım ben pazartesi ultrason çektireceğim 5 hafta bitmiş 6 başlıyor olacak ancak kalp atışlarını duyarız dedi doktor doktordan ultrason resmini nasıl isteyeyim size göstermek için yoksa ilerki haftalardamı yorum yapılıyorcinsiyet için ...
vayyyy çok güzel kızım sen harcanıyorsun orada pastane falan açsana sen çok güzeller nasıl yaptın bunları arkadaşım maşallah
yok sanmıyorum adet olacak gibi ağrı oluyor bir oluyor bir geçiyor ...kayısı yaptım ama incir yapmamıştım onuda yapayım ozaman teşekkürler bitki çayı papatya ıhlamur falan içiyorum arada öyle idare edeceğiz..
şikayet et onların bağlı oldukları bir yer var servisçiler kooparatifimi odasımı öyle bir şey uyarı verirler salak adam sanki sevabına taşıyor kızını dünya para alıyorlar küstah şey..

üzüldüm canım yaaa niye tutmuyor bizim bu ufaklıklar anlamıyorum ......
yeni döngün hayırlı olsun....
kendilerini çok akıllı sanıyorlar canım da o yüzden böyle davranıyorlar..sıkma canını hepimizin başına geliyor bu tür olaylar

canim nub teorisini diyosan galiba 11-12 haftalik ultrason fotosuna bakiyolar.ben ultrason derken dr .un ultrasondaki yorumunu demek istedim
pastane degil de aslinda hayalimda kücük bir cafe vardi ama vazgectim.teklif cok geldi aslinda cocuk dogum gününde siparis vermek isteyenler cok oldu ben istemedim.benimki kendi capimda hobby.yapmaktan zevk aliyorum cocuklarin mutlulugu yetiyo bana.

Hayırlısı canım sıkma canını

canim sen tek iliski mi denemistin?
dogumdan sonra ben de belki temizlikci düsünebilirim ama buralarda bulmak zor.yine kendi basimin caresine bakarim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…