Süper Anneler - 2011

Nasip değilmiş bacım. Birdahakine olur inşallah. Bende bazen temizlikçi geliyor çağırdığıma bin pişman oluyorum.

Servisi dün şikayet ettim. Bugünde kızı almaya gelmiş sanki hiçbirşey olmamış gibi.Çok bekler ççok yollarım. Artık hayatımda beni böyle sıkıntıya koyan kişileri istemiyorum. Yeterince çıkaramadığım kişiler var zaten

Olur bacım tam olarak neyi yazmamız lazım.BBenim 3 kız var bu ikinci deneme sat 22 şubat. Ovulasyon günü 7 mart. 21 mart test tarihi. Başka birşey varmı?

Olur bacım tam olarak neyi yazmamız lazım.BBenim 3 kız var bu ikinci deneme sat 22 şubat. Ovulasyon günü 7 mart. 21 mart test tarihi. Başka birşey varmı?

yas , cocuk sayisi , sat , iliski günleri , deneme sayisi (yani kac aydir deneme yapiyo), bat , sonuc bunlar yeter heralde topigin ilk sayfasina yapmistik ama gelmeyen arkadas cok olunca güncelleyemedik.

yas , cocuk sayisi , sat , iliski günleri , deneme sayisi (yani kac aydir deneme yapiyo), bat , sonuc bunlar yeter heralde topigin ilk sayfasina yapmistik ama gelmeyen arkadas cok olunca güncelleyemedik.

Benimkiler tamam ozaman diğerleride yazsın eline sağlık şimdiden

o zaman önce kabaca listeyi olusturalim eksikleri olanlar tamamlasin pazartesiye kadar.
isimler , yas , cocuk sayisi, sat, iliski günleri , deneme sayisi , bat, sonuc
hkubra03 33 , 2 kiz , 20 mayis , 31 mayisgece 01.00 , 1.deneme , ..... , kizini kucagina aldi.
guluzarela 27 , 1 kiz , 4 ekim , 17 ekim aksam ve 18 ekim 17.00 , 2.deneme , 1 kasim , hamile (kiz)
SchahSultan 35 , 2 kiz , 6 ekim , 19 ekim 09.00 ve 17.00 , 7.deneme , 2 kasim , hamile (kiz),
foreverhayat 32, 1 kiz, 4 subat ,17-18-19 subat ,2.denem,4 mart, hamile
tubaelif hamile
eylulungulu 30 , 1 kiz , beklemede
gijnij .... 3 kiz , 22 subat , 7 mart , 2.deneme , beklemede
defnem34
huzun_cicegi73
apranxx 34 , 2kiz
yalel
bejnubal
reyyaneha35, 1 kiz, 4 mart,....,3.deneme
lenarin , 14 mart
angel2858
bahar0606
(benim aklima gelenler)

Son düzenleme:

Sat 4 Mart 3.deneme bu ay olacak inşallah yaş 35 bir kız başka ne yazsam bilemedim

Son düzenleme:
tamam bekleyeceğim ozaman ama pastahane işini düşün bende ablamla bir ara kafe açmaya karar vermiştik ama sonra eşlerimiz vazgeçirdi yapamazsınız diye hep içimizde uhde kaldı...
evet bende geçenlerde biri liste yapsa bende aklımda tutamıyorum demiştim..bilgilerim yaş 32 1 kızı var sat 4 şubat deneme 17.18.19.şubat 2 .denemem bat 4mart bukadar herhalde bebeğin tahmini doğum tarihi 11.11.2014
uyarı aldı herhalde sen ona mahkum değilsin onlar mahkum ekmek yediği iş sonuçta...
gijnij sen kaçıncı gün yumurtladın canım şimdi adetlerin 28 günde bir mi idi

son eklemeleri yaptim.

Yas 30 iki kizim var bir deneme yaptim sadece iliskide 1 defa son adet tarihi 26 ocak denenr gunu 7 subat yani 13.gune dek geliyor sonuc hamile cinsiyet belirsiz hisler kiz yonunde bunuda ekliyormuyduk

Evet 28 günde bir 14. Gün yum oldu. Ya hani arada konuşuyorum yumurtam bu kadar olmuş filan dün küçük Kızım anne çok yumurta ye bebek olsun diyordu yani çocuğun anlaması bu kadar işte

tesekkur ederim kizlar, durmak yok yola devam.

canim sen tek iliski mi denemistin?
dogumdan sonra ben de belki temizlikci düsünebilirim ama buralarda bulmak zor.yine kendi basimin caresine bakarim gibi geliyo

yok canim cift yaptim bu sefer. askitom kotu gripti, aslinda tutmadigi iyi oldu. birde ben kalkip hemen dus aldim, kizimda yaptiklarimin tersini yapayim diye.

bu ay eski usul, ayaklari havaya dikip bekleyecem

sultan tabloda yaz herkesin yanina kiz kiz diye :))

Nasip değilmiş bacım. Birdahakine olur inşallah. Bende bazen temizlikçi geliyor çağırdığıma bin pişman oluyorum.

aynen, kendin yapsan daha iyi. iste bos gunumde birde onla ugrasmayayim diyorsun. uzuluyorum birde ablam yasindaki kadincagizla kava ediyorsun.

bende aynı senin gibiyim canım içim doluyor boşalıyor sol kasığım ağrıdıkça içim dahada sıkılıyor..

evet canım bütün yöntemleri denemesemde evladı verecek olan allah onun dediği olur kısmette varsa buyursun gelsin paşam ama ben kıza hamile kalmış gibi hissediyorum

defnem bence döllenme olmamistir gibi geliyo.benim de bir ay öyle kaza olmustu tutmamisti.ama tutarsa da belki oglun süpriz yapmak istemistir.

inşallah tutmamıştır sultan bacım. öyle suprizede can feda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…