Süper Anneler - 2011

bende takmıyorum kızlar ama sultanla yazısınca hani belirti yok dedim...amn ne yapım olursa olur olmazsa da ne olur orasını bilmiyorum şimdilik
Insallah hayirli habr alcaksin icini ferah tut eylulcum

Sultancim Ellerine saglik ne buyuk bir cevher var sende Masallah SUbhanallah

Sağol bacım teşekkür ederim. Olmazsa artık havalar ısındı ben götürüp getirim hemde yürüyüş olur. Bir dahaki dönemede Allah kerim
Odun resmem terbiyesiz sorymluluk duygusu yokmus cok iyi yapmissin Allah korusun dunyanin binbirturlu hali var, en guzeli kendin gotur canim
Merhaba lenarin hayirlisi olsun arkadasim vardir mutlak bir hayir

AY FOREVERcim aynen o durumdayim yumurtlamadim hala gram akinti yok agri siddetle artiyor bugun hem sag kasik hemde rahmim agriyo bide sabah uyandigimdan beri deli bel agrisi cekiyorum.3 yil once dusuk olan hamileliigimde boyle olmustu sanki yada ben hemen umitleniyorum... dun 2.denemeyi yaptik eger yumurtlarsam ki artik zannetmiyorum bugun yarin, tekrar deneme yapicax yoksa pazar sabah son birtane.

kizlar simdi deneme yapip bekleyenler ve hamile olanlar kimler.kusura bakmayin gecen hafta pek aklimda tutamadim.

SAHSULTANCIM
ben 4 yillik evliyim 27 yasindayim 1dusuk var 2011de
SAT 01.03.2014
BAT.28.03.2014
DENEMELER 10.03. VE 13.03 SON 16.03 TAHMINEN
kalbimden gecen erkek ama ilk cocugum kizada inanilmaz sevinicem
Diyet dua ve sag yumurtalik zamani iliski oldu

ya latif

Kizlar bugun daha once bahsettigim kendi ailemli ilgili durumlardan dolayi sabahtan disardaydim sizi okudum ama telden cevap yazarken alintilarim devamli kayboluyo en son vazgectim yazmaktan okumakla yetindim. Butun gun ayakta ve disarda oldugumdan mi artik bilmiyorum bel agrim duble siddetlendi insallah tutmustur onun agrisidir pek yumurtlama agrisina benzemiyo hic akintimda yok... bu ay yumurtanin y sine rastlamadim heralde 10unda ki ilk deneme dolledi yada ben yumurtlayamiyorum onun sancisi...

ya latif

kiz agustosta ben dogum yapmis olurum.ondan önce veririrm tarif hangisini istersen yardimci olurum.:13:
tmm cnm tşkler...
ohhh ıyı yapmışsın....
yok bea tutmamıştır...sıkma canını......

hayırlısı olsun cnm...hamışsın sen bence......

kızlar benı lısteye eklemeyın bu benım son ayımdı deneme olmadı..gectı benım gun ler anlıycağınız.....ama sizi takıp edıcem tabıkı...

Son düzenleme:
1 kızım var yaş 29, 16ocak son adet tarihi hamile yöntem metod yok öyle işte cinsiyet belli değil ama sürekli kızım diyorum hayırlısı artık

Sultaniskoooo yaz canim ;yas 35 oldu 2 kizim var ve 11. Deneme olacak..sat 10 mart.yum akini gorunce deneme yapicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sultan kiz sen nasil hamarat bi hatunmussun bacim.massallah....ben tek pasta yapmaya useniyorum bravo valla imrendim.cok sansli kizlarin

Eylul gijnij....Ya kizlar nasil heyecanlaniyorum bi bilseniz.nasil gecicek bu 5 gun.hadi bakalim once kim verecek supriz haberi

Sultan kiz sen nasil hamarat bi hatunmussun bacim.massallah....ben tek pasta yapmaya useniyorum bravo valla imrendim.cok sansli kizlarin
.

Sağol bacım.ay çok şımarttınız bugün beni aslında bildiğimiz şeyler başına geçince yapılıyo.benimkisi biraz hobby.geçen senelerdede evdeki malzemeleri değerlendirme hevesi vardı.kapı süsleri,odalara değişik saatler,eski penyelerden paspas,çiçek,buzdolabı süsü vs. yapmıştım.bu sene bebek olayına yoğunlasınca bıraktım.

Eylul gijnij....Ya kizlar nasil heyecanlaniyorum bi bilseniz.nasil gecicek bu 5 gun.hadi bakalim once kim verecek supriz haberi

Önce eylül verecek inşallah. Onun benden iki gün önce. VAlla benim aklıma gelmiyor siz böyle deyince benimde heyecanım artıyor

Hamarat kadının hali başka. Maşallah berekallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…