- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.861
Eki Görüntüle 1022387
Eki Görüntüle 1022388
Eki Görüntüle 1022390
barbi pasta ve sünger bopun disini seker hamuruyla yaptim.seker hamuru burda satilmiyo kendim yaptim.
Insallah hayirli habr alcaksin icini ferah tut eylulcumbende takmıyorum kızlar ama sultanla yazısınca hani belirti yok dedim...amn ne yapım olursa olur olmazsa da ne olur orasını bilmiyorum şimdilik
Sultancim Ellerine saglik ne buyuk bir cevher var sende Masallah SUbhanallahiste ya hep beklemekle geciyo.önce hamilemiyim diye bekliyoruz sonra hangi belirtiler olacak sonra bulanti kusma vs varsa ne zaman bitecek diye bekliyoruz.sonra cinsiyetini ögrenmeyi sonrada sagsaglim dogsun diye bekliyoruz.hep böyle gidiyo.dogduktan sonrada emeklemeyi,yürümeyi,konusmayi vs bekliyoruz.ve bir bakmissin zaman da gecivermis.
Odun resmem terbiyesiz sorymluluk duygusu yokmus cok iyi yapmissin Allah korusun dunyanin binbirturlu hali var, en guzeli kendin gotur canimSağol bacım teşekkür ederim. Olmazsa artık havalar ısındı ben götürüp getirim hemde yürüyüş olur. Bir dahaki dönemede Allah kerim
Merhaba lenarin hayirlisi olsun arkadasim vardir mutlak bir hayirregl oldum, mart ayi da kaynadi arada. son kez deneyecegim, sonra yontem montem yok. bebegim olsun yeter.
bende eve gelen temizlikci ablayla kavga ettim, sonra cok uzuldum. burada saat uzeri odeme yapiyorsun, ondan midir nedir? bir agir 2 saatte bir yeri temizlemiyor, benimde isim var disari cikacagim. mesele, bu tarz islerde insanin kendini sömürülüyormuş gibi hissetmesi. yoksa ıstese zaten 3*5 kurus fazla verirsin onemlı degil, ama işte kendini çok zeki sanmaları beni sinirlendiriyor. ben görmüyor muyum kötü yaptıgı işi, aldırmıyordum.
offf. ne kaaa dolmuşum
çatlama ağrısı olabilir canım çünki sağ tarafımda diyorsun çalışmalara devam et yani ara verme .. benimde tahmini yumurtlama gününden iki gün sonra aşırı şekilde karın ağrım oldu adet olacak gibi çok şiddetliydi ama 2 buçuk gün hiç geçmeden sürdü ki önceki aylarda çatlarken hiç böylr ağrılar çekmezdim bende o ağrının döllenme ağrısı olduğunu ümit ediyorum eğer çatlama ağrısıysa o gecelerde ilişki olmadı ovülasyon testlerime güvenip denedim bakalım ne olacak inşallah geç çatlamamıştır birde deneme yaptıktan 3.5 gün sonra rahmimde acayip batma hissediyordum damarımı çekiyorlardı sanki bakalım cinsiyeti ne olacak bebeğimin...
adetin bitince kalmazsın büyük ihtimal test yapıyormuydun canım sen yum.testi yani normalde hangi günler yumurtluyorsun ki sen canım ağrı ounca döllenme ağrısımı oluyorki ben netten baktım döllenme ağrısı diye bir şey yok yukarıda yazdım bende de ağrı oldu yumurtlamadan sonra oldu diye tahmin ediyorum inşallah öyledirde sen yum tarafında oldu diyorsun belkide yumurtan çatlıyordur test alıp yapsana bir
sağ sol olayına inanamayın kızlar cinsiyet tayini yapan doktorlar bile olmaz öyle şey diyor çok takmayın kafanıza canım bunları lütfen üzülme mantıklı deyil hiç bu canım üzme tatlı canını
bu ultrasondaki görüntü ile cinsiyey tahmini nasıl yapılıyor kaç haftalık ultrason görüntüsü lazım ben pazartesi ultrason çektireceğim 5 hafta bitmiş 6 başlıyor olacak ancak kalp atışlarını duyarız dedi doktor doktordan ultrason resmini nasıl isteyeyim size göstermek için yoksa ilerki haftalardamı yorum yapılıyorcinsiyet için ...
vayyyy çok güzel kızım sen harcanıyorsun orada pastane falan açsana sen çok güzeller nasıl yaptın bunları arkadaşım maşallah
yok sanmıyorum adet olacak gibi ağrı oluyor bir oluyor bir geçiyor ...kayısı yaptım ama incir yapmamıştım onuda yapayım ozaman teşekkürler bitki çayı papatya ıhlamur falan içiyorum arada öyle idare edeceğiz..
şikayet et onların bağlı oldukları bir yer var servisçiler kooparatifimi odasımı öyle bir şey uyarı verirler salak adam sanki sevabına taşıyor kızını dünya para alıyorlar küstah şey..
AY FOREVERcim aynen o durumdayim yumurtlamadim hala gram akinti yok agri siddetle artiyor bugun hem sag kasik hemde rahmim agriyo bide sabah uyandigimdan beri deli bel agrisi cekiyorum.3 yil once dusuk olan hamileliigimde boyle olmustu sanki yada ben hemen umitleniyorum... dun 2.denemeyi yaptik eger yumurtlarsam ki artik zannetmiyorum bugun yarin, tekrar deneme yapicax yoksa pazar sabah son birtane.canim nub teorisini diyosan galiba 11-12 haftalik ultrason fotosuna bakiyolar.ben ultrason derken dr .un ultrasondaki yorumunu demek istedim
pastane degil de aslinda hayalimda kücük bir cafe vardi ama vazgectim.teklif cok geldi aslinda cocuk dogum gününde siparis vermek isteyenler cok oldu ben istemedim.benimki kendi capimda hobby.yapmaktan zevk aliyorum cocuklarin mutlulugu yetiyo bana.
kizlar simdi deneme yapip bekleyenler ve hamile olanlar kimler.kusura bakmayin gecen hafta pek aklimda tutamadim.
SAHSULTANCIMseni ve eylülü biliyorum.forever ve tuba hamile.baska?isterseniz tablo isine geri dönebilirim.pazartesiye kadar herkes bilgilerini yazarsa.pazartesi tabluyu yaparim.tabi isterseniz.doguma kadar güncellerim sonra baska bir arkadas devam eder.
vaaaaay sen neymişsin Sultan bacı senin kızlar çooook sanslı senin gibi bir anneleri var :))))
tmm cnm tşkler...kiz agustosta ben dogum yapmis olurum.ondan önce veririrm tarif hangisini istersen yardimci olurum.:13:
ohhh ıyı yapmışsın....Servisi dün şikayet ettim. Bugünde kızı almaya gelmiş sanki hiçbirşey olmamış gibi.Çok bekler ççok yollarım. Artık hayatımda beni böyle sıkıntıya koyan kişileri istemiyorum. Yeterince çıkaramadığım kişiler var zaten
yok bea tutmamıştır...sıkma canını......bende aynı senin gibiyim canım içim doluyor boşalıyor sol kasığım ağrıdıkça içim dahada sıkılıyor..
evet canım bütün yöntemleri denemesemde evladı verecek olan allah onun dediği olur kısmette varsa buyursun gelsin paşam ama ben kıza hamile kalmış gibi hissediyorum
inşallah tutmamıştır sultan bacım. öyle suprizede can feda..
Kizlar bugun daha once bahsettigim kendi ailemli ilgili durumlardan dolayi sabahtan disardaydim sizi okudum ama telden cevap yazarken alintilarim devamli kayboluyo en son vazgectim yazmaktan okumakla yetindim. Butun gun ayakta ve disarda oldugumdan mi artik bilmiyorum bel agrim duble siddetlendi insallah tutmustur onun agrisidir pek yumurtlama agrisina benzemiyo hic akintimda yok... bu ay yumurtanin y sine rastlamadim heralde 10unda ki ilk deneme dolledi yada ben yumurtlayamiyorum onun sancisi...
ya latif
tmm cnm tşkler...
ohhh ıyı yapmışsın....
yok bea tutmamıştır...sıkma canını......
hayırlısı olsun cnm...hamışsın sen bence......
vaaaaay sen neymişsin Sultan bacı senin kızlar çooook sanslı senin gibi bir anneleri var :))))
Sultancim barbiye bayıldım maşallah sanaTeşekkür ederim canım.
Sultan kiz sen nasil hamarat bi hatunmussun bacim.massallah....ben tek pasta yapmaya useniyorum bravo valla imrendim.cok sansli kizlarin
.
Sultancim barbiye bayıldım maşallah sana
Eylul gijnij....Ya kizlar nasil heyecanlaniyorum bi bilseniz.nasil gecicek bu 5 gun.hadi bakalim once kim verecek supriz haberi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol bacım.ay çok şımarttınız bugün beniaslında bildiğimiz şeyler başına geçince yapılıyo.benimkisi biraz hobby.geçen senelerdede evdeki malzemeleri değerlendirme hevesi vardı.kapı süsleri,odalara değişik saatler,eski penyelerden paspas,çiçek,buzdolabı süsü vs. yapmıştım.bu sene bebek olayına yoğunlasınca bıraktım.
Önce eylül verecek inşallah. Onun benden iki gün önce. VAlla benim aklıma gelmiyor siz böyle deyince benimde heyecanım artıyor
Ben de severek yapmıştım.barbinin yapımı sünger bobdan kolay olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?