- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.881
kızlar benı lısteye eklemeyın bu benım son ayımdı deneme olmadı..gectı benım gun ler anlıycağınız.....ama sizi takıp edıcem tabıkı...
Sultaniskoooo yaz canim ;yas 35 oldu2 kizim var ve 11. Deneme olacak..sat 10 mart.yum akini gorunce deneme yapicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim aklım şu geçenki yazdığım monitörde kaldı hani yumurtanın çatlayacağı gün ekranda yumurta resmi çıkıyomuş ya.öteki testlerdeki çizgileri yada gülenyüzü takip edip saat saymaktan daha iyi değilmi?hatta teravet de ondan kullanmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyo da olabilirim.
Ben o söylediğin monitörü başka bir sitede okudum. Kadının dediğine göre kim kullandıysa hep oğlu olmuş.
Hangi monitor bu gijnijcim banada soylermisiniz nolur
ya latif
Clearblue 'nin yumurta çatladığı an yumurta çıkıyormuş ekranda kullananlar oğlanı bulmuş diyorlar
ayy ben gijniji beklerim birlikte haber veririz sulatn guluzar ben gıbı :))))Eylul gijnij....Ya kizlar nasil heyecanlaniyorum bi bilseniz.nasil gecicek bu 5 gun.hadi bakalim once kim verecek supriz haberi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yas , cocuk sayisi , sat , iliski günleri , deneme sayisi (yani kac aydir deneme yapiyo), bat , sonuc bunlar yeter heralde topigin ilk sayfasina yapmistik ama gelmeyen arkadas cok olunca güncelleyemedik.
canım benim hiç kafana takma hemen adet bitiiminde kalmamısındır zaten senin kistinde var canım .allah herseyin hayırlısını versin kız erkek saglıklı hayırlı olsun sen nisandaki denemeye odaklan bacım hayırlısıyla senin güzel haberinide alırız inşCanlarim benim hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ben bu ay hap almama karari aldim. Artik tutmussa tutmustur nasipten otesi olmuyor. Dun esimlede uzun bi konusma yaptik. 3.bebegi kesinlikle yapmayacagiz. Yapmaya ne maddi durumumuz var nede bakmaya gucumuz. Tupleri baglatayim dedim esim dediki ileride allah korusun cocuklarda bir problem olursa bir kardes gerekirse o zaman yapabiliriz kimin ne olacagi belli olmaz. Eger suan hamileysem dogumdan sonra spiral taktirmayi dusunuyorum yada bu zamana kadar yumurtaliklarimi kurutur diye icmedigim dogum kontrol hapi icecegim. Hakkimda hayirlisi olsun bir kizim daha olursa kizima kardes olacak yapacak bir seyim yok. Sol kasigimda inanilmaz bir agri var sanirim sol yum dollendi. Cok uzgunum ama elimden bir sey gelmiyor. Ertesi gun hapi icersemde yumlar iyice zarar gorecek ve belkide bir daha hic hamile kalamayacagim. Yani hissediyorum bir prenses daha yolda. Icim buruk buraya gelip size yazdim biraz rahatladim kizlar. Ben yuruyuse gidiyorum dondugumde tekrar konusuruz insallah.
ayyyy cok güzeller ayrı bi marifet beceri ya ellerine saglık cok güzel hepsi kızların gercekten sanslı böyle becerikli anneleri varr masallah sultancımmmresimleri buldum bunlar büyük kizimin dogum gününden
Eki Görüntüle 1022370
Eki Görüntüle 1022373
Eki Görüntüle 1022375
Eki Görüntüle 1022377
Eki Görüntüle 1022380
Eki Görüntüle 1022384
Servisi dün şikayet ettim. Bugünde kızı almaya gelmiş sanki hiçbirşey olmamış gibi.Çok bekler ççok yollarım. Artık hayatımda beni böyle sıkıntıya koyan kişileri istemiyorum. Yeterince çıkaramadığım kişiler var zaten
canım bilgileri yazayım ama ben mayısa kadar erteledim 3 ay denedim olmadı hayırlısı bakalımkizlar simdi deneme yapip bekleyenler ve hamile olanlar kimler.kusura bakmayin gecen hafta pek aklimda tutamadim.
Kizlar bugun daha once bahsettigim kendi ailemli ilgili durumlardan dolayi sabahtan disardaydim sizi okudum ama telden cevap yazarken alintilarim devamli kayboluyo en son vazgectim yazmaktan okumakla yetindim. Butun gun ayakta ve disarda oldugumdan mi artik bilmiyorum bel agrim duble siddetlendi insallah tutmustur onun agrisidir pek yumurtlama agrisina benzemiyo hic akintimda yok... bu ay yumurtanin y sine rastlamadim heralde 10unda ki ilk deneme dolledi yada ben yumurtlayamiyorum onun sancisi...
ya latif
canım bilgileri yazayım ama ben mayısa kadar erteledim 3 ay denedim olmadı hayırlısı bakalım
yas:30
cocuk sayısı:1 kız,1 de düşüğüm var
canım hayırlısı olsun hakkında deneme yaptıkdan sonra dikkat etmek gerekiyor kesinlikle cok yorma kendini.
Angelim sagol arkadsim kesin eminim yumurtlama diil, hayirlisi olsun insallah, sende cok bekleme birkac yontemi birlestirip yap denemeni hayirlisiyla
ya latif
Yazını hayretler içinde okudum o kadın evliyamıymıs ki içine doğmuş öyle istiyor demekki ah bir oğlun oldugunda bu lafı yedirirsin onakızlar ayy bugün rabbim bana sabır ver diye diye gezdim valla misafirim vardı aksam neyse hazırlıktı oydu buydu kısa bir sürede ayarladım bişeyler neyse cayı içtik bana gelen hanımefendinin bi oglu bir kızı var.neyse mutfakta sohbeet cocuk mevzuna geldi kardes düşünmüyormusun dedi kızına kısmet dedim arkadasta saglıkcı tabi bu arada triodlerine baktırmıyormusun cocugun olmasına engel oluyordun bi ara ilaç kullanıyordun felan dedi bıraktım ilacı dedim o zaman hamile kalamıyorsun yazıkkk bi sorunmu var dedi yaaaaa sabır neyse denemiyorumki olsun kısmet bu işler bakalım zaman ne gösterecek malum tayinciyiz dedim ayyy olsun burdan gitmeden dene sen bence felannn zırvaladı asılll bombaaa tabi
tuttu bana dediki senin 2.ci olursada kesin kız olur dedi!!!! hayırdır dedim içime dogdu dedi.bende cok meraklıysan içine doganla hareket etmeye yap 3.cocugu dedim kızda olsa erkekde olsa evlat evlattır saglıklı hayırlı olsun dedim.rabbim neylerse güzel eyler dedim yokk yokk senin kızın olur dedi şimdi ne denir böylesine yaaa caktırmadan yaralamaya calışmak degilde nedir yaaa gercekten gijnij bugün dedinya sıkıntı yaratanları cıkarmak lazım hayatımızdan aynen öyle.hepimiz imtihan dünyasında yasıyoruz rabbim ne veririse ona şükür ama bu insanların hiçmi aklı mantıgı allah korkusu yok yaaa bir arkadasım daha benim kzıım dogdugunda onun oglu kızını ogluma alrım belki diyip sacmaladı sonra o cocukta ne hastalıklar cıktı penceredn düştü ölüğmlerden döndü bu tarz cahil insanlar yüzünden sıkıldım sadece sabır diyorum.... ayyy ben bu aksam cok sinirlendim cok dolmusum kusuruma bakmayın kızlar başınızı agrıttım
Evet pazartesi gideceğim şu keseyi bir görsem güzel dediğini bir duysam bir aksilik olacak diye korkuyorum gelişmesi güzeldir insallahcanım pazartesi gideceksin degilmi ultrasona hayırlısı bakalım hiç bişeyi düşünme sadece güzel saglıklı bi hamilelik gecirmeye calış keseyi gördükten sonrada kalp atısı sonra cinsiyet hayırlısı bakalım sonra bi bakmısız dogmuss hayırlısıylaa
canım yumurtlamada olabilir bazı aylar cok şiddetli bazı aylar daha hafif oluyor sancısı gerci sen vucudunu daha iyi bilirsin hayırlısı olsun canım valla ben mayısa erteledim canım yaa mayıstada klomen ve catlatma ignesiyle deniyecegim kısmet hepimiz için rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
canım hiç stres yapma sakın stres en kötüsü ve kendini yorma kese iyice yerlesene kadar ben trafik kazası yaptım hayvanın biri gelip tali yoldan carptı bana ve kese asagıya yerlesti ve sonrada düştü aman haa sakın agır kaldırma yerlesene kadar dikkat etYazını hayretler içinde okudum o kadın evliyamıymıs ki içine doğmuş öyle istiyor demekki ah bir oğlun oldugunda bu lafı yedirirsin ona
aynen canım hala sinirten elim ayagım titriyor.rabbim bana o lafı ettigine pişman etsin rabbim saglıklı hayırlı bi evlat nasip etsin bana ve burdaki isteyen dilegen bütün kızlara
Evet pazartesi gideceğim şu keseyi bir görsem güzel dediğini bir duysam bir aksilik olacak diye korkuyorum gelişmesi güzeldir insallah
Amin angelim,
Cok afedersin ama o kadina hadi bi....git demek lazim, uzak tut valla bir Allahin selami gordukce ver gec, ne karaktersiz resmen icte ice egosunu tatmi ediyo, birde su acidan bak hayatta boyle insanlara dikkat et, hepsi muthis mutsuzlar ve tatminsizler. Bu yuzden cevresinde kiskandigi mutlu oldugunu gordugu insanlarla kendinde olan aptal saptal seyleri kiyaslayip kendini mutlu etmeye calisiyorlar. Dusun sana nasil hasetleniyor ki once senin tek yavrun olmasina satasiyor tutmayinca istedigi tepkiyi almayiinca Rabbimin nasibi henuz dogmamis melegine laf sokuyo... Ne kadar zavalli bir kadin, Allah o ki dolu kalbine biraz rahmet versin islah etsin... Bosver tek derdin boyle kucuk insanlar olsun arkadssim, Allah senide ailenide hep mutlu etsin.
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?