- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.901
Yazını hayretler içinde okudum o kadın evliyamıymıs ki içine doğmuş öyle istiyor demekki ah bir oğlun oldugunda bu lafı yedirirsin ona
Evet pazartesi gideceğim şu keseyi bir görsem güzel dediğini bir duysam bir aksilik olacak diye korkuyorum gelişmesi güzeldir insallah
Insallah forevercim once kesecigi sonrada hayirlisiyla pipicigi gorcen
ya latif
canım inşallah annem sorup duruyor miden bulanıyormu aşeriyonmu ne istesem yapıp yediriyor bendede hiç belirti yok anacım ama çooooook acıkıyorum yaa canım herşeyi istiyor
evet dediklerin doğru galiba narmalde ben çok yemek yiyen biri değilim 52 kiloyum göbeğim yok denecek kadar az çünki zevk için yemek yiyenlerden değilim yaşamak için yiyenlerdenim ben ondan dolayı olabilir mantıklı bebek annede neye ihtiyacı varsa ona aşeriyormuş ben tatlı tuzlu ekşi hiç farketmiyor sürekli yiyorum kilo alacağım diyede korkuyorum ama azar azar yiyorum canımın istedklerini bugünde canım bol dereotlu narekşili kısır çekti valla yarın yaparım kendime kızımla yerim artıkAhhh ne guzel iste bak demekki vucudunun daha cok gidaya ihtiyaci var dinle bedenini arkadsim. Bak ben dogustan kirmizi ete alerjisi olan bir insanim hic tuketmedim 1 yasindan itibarende senelerce tedavi oldum bi kisim alerjilerim gecti bir kismi azaldi ama bitmedi tabiki..
Ilk gebeliginde hamile oldugumu daha adetime 1 hafta varken canimin HIC YEMEDIGIM KEBAP LAHMACUN ICLIKOFTE SALAM YOGURTLU MANTIcekmesiyle kocam ve annem farkettive maalesef vucudumdaki alerjimden kaynaklanan seyrek vitamin eksikliginden bebek gelisemedi cunku SUT VE SUT URUNLERINEDE alerjim vardi, ve bebegim gelismedigi icin gitti.
Sonra tedaviye basladim cok testler yapildi ve farkedildiki ete diil hayvansal yaglara alerjim var, mesela eti dananin tum yagi ve sinirleri alinmis sekilde lokum denen sekilde tuketmeye, sut ve peynirleri su kivaminda iyice light halde ve yogurdu bu light sutle yapilmis rus kefiri olarak tuketmeye basladim. Inanilmaz bi sekilde tum depolarim doldu cok sukur yillardir et gormemis karacigerimdeki az kolestrol yuksekligi disinda sagligim muhtesem.
Eger ben bilincli olsaydim oyle olmazdi tabi..
Yani bebekler ihtiyac duyduklri seyi vucuda sinyaller olarak gonderiyorlar yada daha dogrusu vucut bebegin ihtoyac duyacagi herseyi onceden stokluyo demekki seninde bol enerjiye ihtiyacin var, saglikli seyleri bolbol tuket aburcuburdan islenmis gidalardan uzak dur birtanecim.
Bebise ses ver, oyyy kurban olurum onu verene Masallah Sunhanallah
ya latif
evet dediklerin doğru galiba narmalde ben çok yemek yiyen biri değilim 52 kiloyum göbeğim yok denecek kadar az çünki zevk için yemek yiyenlerden değilim yaşamak için yiyenlerdenim ben ondan dolayı olabilir mantıklı bebek annede neye ihtiyacı varsa ona aşeriyormuş ben tatlı tuzlu ekşi hiç farketmiyor sürekli yiyorum kilo alacağım diyede korkuyorum ama azar azar yiyorum canımın istedklerini bugünde canım bol dereotlu narekşili kısır çekti valla yarın yaparım kendime kızımla yerim artık...
Ohhh afiyet saglik olsun, muhtesem bir yiyecek faydali saglikli, bak demekki vucut ihtiyac duyuyor cunku barin yapilisinsen kulagini bebise ver hic dusunme kiloyu falan, ev yemegi yiyen hamurlara kizartmalara dadanmayan kimse kilo almaz hic korkma benim alerji tedavime destek olan diyetisyen soylemisti kimse 5 tane biber dolmasi 3 tabak bulgur pilavi 2 tane karniyarikla kilo almaz diye ekmek hamur kizartma cikolata rafa saglikli ev yemekleri sofraya iyigeceler foreverim kocami uyuttum bende uyuyim artik sizede Allah rahatlik versin
ya latif
Kızlar hu bugün kimse yokmu?
Grip oldum yatıyorum sabah doktora gittim her ay 14.gun Çatlayan yumurta bu ay büyümuyo.bugün 12.gün11.5 mm olmuş geçen carsamba 10mm di 3 günde ancak 1.5mm büyümüş acaba sağlıksız mi bu yumurta kafam karisti
Grip oldum yatıyorum sabah doktora gittim her ay 14.gun Çatlayan yumurta bu ay büyümuyo.bugün 12.gün11.5 mm olmuş geçen carsamba 10mm di 3 günde ancak 1.5mm büyümüş acaba sağlıksız mi bu yumurta kafam karisti
canım zaman azaldıkca inanın merakta artıyor bizde de tabi inş ikinizde hayırlı haberlerle gelir hamileyim yazarsınız...
bejnubal sana doktorun döllenme zamanı karın ağrısı olur dedimi canım benim kafamı karıştıran şeyler var normalde 14.gün çatlardı yumurtam 27.28 günde bir adet olurum bu ay deneme yapacamya 15.gün ovi testinde piki gördüm 16.da pozitif hep pozitif çıktı 17.gündede karnım çok şiddetli ağrıdı ve 2 buçuk gün sürdü 14.15.16.gün deneme yapmıştım 17 yada 18 de ki ağrı çatlama ağrısımıydı yoksa döllenme mi bunu bulamadım doktoruna sorarmısın bir yumurtlama ağrısı ne kadar zaman sürer
Askim yumurtlama agrisi 6 -12 saat arasi surer, bende de iliski sonrasi halen gecmeyen agrim olunca aradigimda, dollenme ve rahme yerlesme en sonda rahim duvarina tutunma asamasinda hassas bunyelerde hissedilebilir agri olur dedi. Zaten bendeki gecmeyen agriyida dollenmeye yordu. Dollenme agrisiydi tatlim buyuk ihtimalle, catlama agrisi 1 gunden az surer bikac saatlik bir agridir yani.
ya latif
Selam Tubaelif valla bende aynı senin gibiyim okudukça bı karamsar bı mutlu oluyorum hayırlısı olsunAyyy kizlar sistim valla sizi okudukca kafam karisiyor yum agrisi dolleme agrisi acaba benimkidemi erken oldubende muallaktayim dr sitelerinde yum agrisi bir anliktir bazi yerlerde de 2,3 gun surer bendemi erken denedim acaba :26:
Ayyy kizlar sistim valla sizi okudukca kafam karisiyor yum agrisi dolleme agrisi acaba benimkidemi erken oldubende muallaktayim dr sitelerinde yum agrisi bir anliktir bazi yerlerde de 2,3 gun surer bendemi erken denedim acaba :26:
Hah soyle guzel bilgiler yaz bejnubal bal damlamis agzindanben tam agrimin oldugu gun denedim cunku ovl kitine guvenmedim akintida her ay olmadi stresten sanirim onada guvenmedim dedim agri varsa tamam hesaplama gununede de dek geliyor umarim dogru zamandir
beni çok rahatlattın her ay yumuurtlama zamanı böyle ağrı çekmezdim hangi taraftaysa yum sızlama zonklama hiisederdim bu ay bütün karnım birden aşırı ağrıdı adet olacak gibi bir ağrıydı ve 2 buçuk gün sürdü tek tesellim düzenli adet görmem ve hesapladığım çatlamadan 14 gün sonra yani hamile olduğumu öğrendiğim gün tekrar adet ağrısı oldu bende beklediğim regl günümde demek 15.16 arası çatladıki diyorum 14 gün sonra karnım ağrıdı çok ve arada özellikle geceleri ağrım hafif devam ediyor...Askim yumurtlama agrisi 6 -12 saat arasi surer, bende de iliski sonrasi halen gecmeyen agrim olunca aradigimda, dollenme ve rahme yerlesme en sonda rahim duvarina tutunma asamasinda hassas bunyelerde hissedilebilir agri olur dedi. Zaten bendeki gecmeyen agriyida dollenmeye yordu. Dollenme agrisiydi tatlim buyuk ihtimalle, catlama agrisi 1 gunden az surer bikac saatlik bir agridir yani.
ya latif
bende baktım yumurtlamadan sonra da ağrı olur yazıyor ama kesin bir bilgi yok 2.3 gün süren ağrılarda kist olduğunda oluyormuş daha çok kist ağrı yapıyormuş bir anlıkmış evet yumurta çatlaması ağrısı daha çok hangi taraftaysa yum o taraf ağrırmış bende ki tuhaftı bu ay oda bu ay oldu sanş işte geçen aylarda nasılda anlamıştım yaaa sinir oluyorum deneme yapacağım ay böyle olması beni çok sıkıyor ve strese girdim 3 ay bekleyeceğiz cinsiyetleri öğrenince o ağrılar ne ağrısıymış öğreneceğiz tatlım.....Ayyy kizlar sistim valla sizi okudukca kafam karisiyor yum agrisi dolleme agrisi acaba benimkidemi erken oldubende muallaktayim dr sitelerinde yum agrisi bir anliktir bazi yerlerde de 2,3 gun surer bendemi erken denedim acaba :26:
Hah soyle guzel bilgiler yaz bejnubal bal damlamis agzindanben tam agrimin oldugu gun denedim cunku ovl kitine guvenmedim akintida her ay olmadi stresten sanirim onada guvenmedim dedim agri varsa tamam hesaplama gununede de dek geliyor umarim dogru zamandir
inşallah canım yaaa bende o günlerde çok kuruydum parmakla bakın diyorlarya parmağımı zor sokuyordum yumurtlama zamanı yumuşarmışya bunlar şu anki tek tesellim senin bebişte yolda geliyordur inşallahCanim benim doktorumla kesin ve net konusmam bu, gunler once bende ayni soruna takilmistim sizede acik acik soramadim doktoru araidim.
Simdi mesela benim gecen ay reglim erken gelince yumurtlamam d erken oldu, ben ogun agriyi hissettim zaten doktorunda bana verdigi gun ile tutuyordu.
2 gun sonra baslayan henuz daha baska deneme yapmamisken baslayan hala devam eden garip agrilar icin aradigimda acaba erken mi iliski oldu diye, acik acik anlatti yumurta dollenirken, tuplerden inip rahme yerlesirken ve rahme tutunurken yaklasik 5-10 gun hassas bunyelerde hissedilir derece kasik agrisi bel agrisi bacak cekmesi yapabilir dedi.
Sizinkiler o agrilardn kizlar ama benimki ne agrisi halen emin olamiyorum deneme yapiyorum napiyim, akintinin zerresi yok cunku insLLAH benimkide bebisagrissidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?